Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Widzę, że kolega Norbas pzejrzał temat... :P SPAM :twisted:

Akualizacja karty już była dwie stronki temu.... :P

chyba, że to tak dla przypomnienia....

Acha, na ostatnim SD była gadka o dwóch walkach...

MVP vs Benoit - US title

Melina vs Ashley - Women title

001ug2mo4.jpg
  • Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

30

• IOOT_DZIKO

29

• pawelzak1976

26

• Willem

18

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Ta walka byłaby nudna jak reszta z wielu podobnych walk, można lubić tych kolesi ale chyba tylko HBK potrafi dobrą ciekawą walke zrobić :P

Damn! Nie wiem, może Twój gust wrestlingowy jest nieco inny od ogółu, ale gadanie że Edge, albo Orton nie potrafia zrobić dobrej walki to dla mnie herezja :P

Dziwi mnie to ,że lk głównie opiera się 2 wrestlerach : Edge i Orton ..... nie tylko oni są w RAW'ie i nie tylko oni ( jeśli wogóle) zasługują na WWE title.... tym razem wolałbym coś mniej szablonowego, np. Zwycięzacami MITB byliby Cm Punk i Jeff Hardy ....

Kojocie, a co takiego prezentuje Hardy ? Jak dla mnie jest on jeszcze bardziej schematyczny niż John Cena. Techniki to on za wiele nie ma. Jedyne co wychodzi mu naprawdę dobrze, to łamanie stołów po upadkach z drabiny :P

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

LK ....nie oszukujmy się ale wszyscy wrestlerzy są schematyczni ...

HBK za nim dojdzie do Swit Chin Music wykonuje cały czas jeden schemat ...

Big show też zawsze wykonywał ten sam shcemat za nim łapał za gardełko ..

Goldberg także - nie ma co kłamać ;)

Wszyscy ...

nawet Undertaker zawsze musi popisac sie najpierw punchami , potem w narozniku ...potem flying clothesline , DDT , Old School / snake Eyes , no i chokeslam po czym tombstone ...Schemacik jak sie patrzy ...

Wiec nie mówcie mi tu o braku schematycznosci w walkach bo własnie przeciez na tym polega styl danego zawodnika ...to są przeco jego favourite moves - wiec zawsze będzie ich uzywał a wy zawsze powiecie że walka jest schematyczna ...wiec dla was żeby walka była fajna to najlepiej żeby występował wrestler którego pierwszy raz widzicie na oczy bo wtedy nie znalibyście gamy jego chytów i ciosów ...

W tych schematach nie raz całe piekno wwrestlingu ...co sie działo na trubunach kiedy goldberg zrobił spear i wszyscy juz widzieli że zaraz będzie jacckhammer ...albo co dzieje sie teraz kiedy przeciwnik wchodzi na naroznik na liny i punch***je takera ....a wszyscy juz wiedżą ze za chwile taker go podniesie i zrobi last ride ...

Baa ....publika sra w majty nawet jak widzi 38 Spinebuster Batisty i wie już że zrobi jeszcze z dziesięć i jebinie Powerbomb...

W tym tkwi piekno niektórych walk 8)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kojocie, a co takiego prezentuje Hardy ? Jak dla mnie jest on jeszcze bardziej schematyczny niż John Cena. Techniki to on za wiele nie ma. Jedyne co wychodzi mu naprawdę dobrze, to łamanie stołów po upadkach z drabiny

Człowieku czytaj uważnie moją wypowiedź, a nie najeżdżaj bez powodu na Jeff'a...

Napisałem ,że przejadło mi się oglądanie Orton'a , Edge'a i Cena'y w Main Eventach.

Poza tym nie pisz mi tu : on jest bardziej schematyczny od Cena'y. Zero argumentów, zero porównania..... głupie stwierdzenie w celu wywyżesznia siebie .....

Mogę również bez problemu "zjechać" Randy'ego

Jedyne co potrafi Orton do doskonała rola Heel'a. Umiejętności wrestlingowe stoją u niego na przeciętnym poziomie. Jego walki rzadko zachwycają ....... TYLE :evil:

Kurde kłócicie sie o tych ortonów , edżów i Dżefów jakby to wasi ojcowie byli ...wyluzujcie 8)

Ja sie nie kłócę ;) Kojot wyolbrzymia :P

Kojocie, tak na dobrą sprawę, jaki repertuar akcji ma Jeff ? :)

Swanton bomb, ToF, Whisper in the wind i spinning kick. Poza tym przynajmniej dla mnie, każda jego walka wygląda tak samo.

Nie traktuj tego jako najazd na Jeff'a, bądź tym bardziej na Ciebie, ponieważ jest to jedynie moje, w pełni subiektywne zdanie ;)

Napisałbym coś ale zaraz zlecą się Willem'y i zaczną pisac że wszędzie taker'a widzę :P

Napisz, o to tutaj chodzi :P

Żeby Willem przyleciał :mrgreen: ?

• Reputacja:   2

Damn! Nie wiem, może Twój gust wrestlingowy jest nieco inny od ogółu, ale gadanie że Edge, albo Orton nie potrafia zrobić dobrej walki to dla mnie herezja

Źle sie wyraziłem. Dobrą walke może i potrafią zrobić np. typu Street Fight by Edge ale zazwyczaj są nudni a wachlarz ich ciosów kończy sie na liczbach 4-5 (Orton niestety ostatnio sie dostosował do Edga) co nie przystoi w moich oczach Mejn Iventom :P .

Kojocie, a co takiego prezentuje Hardy ? Jak dla mnie jest on jeszcze bardziej schematyczny niż John Cena. Techniki to on za wiele nie ma. Jedyne co wychodzi mu naprawdę dobrze, to łamanie stołów po upadkach z drabiny

To jest dopiero herezja :lol: . Ja nie wielbie Hardyego tak jak Kojot ale obecnie to chyba najbardziej wartościowy zawodnik RAWa, niestety rzadko wykorzystywany bo tylko w jednej roli dobrze sie sprawdza.

Napisałbym coś ale zaraz zlecą się Willem'y i zaczną pisac że wszędzie taker'a widzę :P

Sprawdź pod łożkiem czy go tam czasem nie ma :wink:

A nie mówiłem że Willem przybiegnie ;)

Willem, jednak nasze poglądy różnią się znacznie :P

Piszesz, że Orton i Edge mają wachlarz ciosów mieszczący się w granicach 4,5 ciosów. Poza samymi jednak akcjami, liczą się także inne rzeczy. Umiejętność poprowadzenie w ringu przeciwnika (przecież k***a, Orton poprowadził Cena tak, że wyszedł wartościowy main event), sprzedawanie akcji, czy znajomość psychologii ringowej.

Weźmy dajmy na to takiego Goldberga. Owszem, umiał ok. 10 akcji. Co z tego ? Zwykłego puncha potrafił spierdolić. O sellingu, czy nie daj boże carryingu nie wspominam(via walka tytanów z WM 20..

Czy to, że potrafił wykonać więcej akcji niż Orton, czy Edge czyni z niego lepszego wrestlera ? Nie.

Pytanie. Jak wyobrażasz sobie kompletnego main eventera ? Tylko nie pisz, że mógłby nim być Jeff Hardy ;) Bo poza mat skillsami, liczą się także mic skillsy. A widziałeś kiedys Hardy'ego wygłaszającego jakiś speech ? Nie.

No, chyba że nauczy się go sentencji 'who's next!' i będzie po sprawie :P No, musiałby jeszcze odpowiednio umieć krzywić ryja :twisted:

• Reputacja:   2

Piszesz, że Orton i Edge mają wachlarz ciosów mieszczący się w granicach 4,5 ciosów. Poza samymi jednak akcjami, liczą się także inne rzeczy. Umiejętność poprowadzenie w ringu przeciwnika (przecież k***a, Orton poprowadził Cena tak, że wyszedł wartościowy main event), sprzedawanie akcji, czy znajomość psychologii ringowej.

Niby racja ale ja tam wole oglądać walke Jeffa vs RVD czy nawet Carlito vs Dajkstra jebiących co drugą ale za to ciekawą akcje niż dobre ale nużące prowadzenie walki przez Edga, polegaujące na wbijaniu przeciwnika w ring i waleniu jego głową w schody na 14 sposobów.

Bo poza mat skillsami, liczą się także mic skillsy

Wiadomo że tacy zawodnicy jak Orton czy Edge są potrzebni ale napewno nie w jednej parze i do tego w zestawie z takim mistrzem jak Cena bo to jest głupie i nudne. Ja tam wole pary typu jeden ze świetnym mic skillsem drugi z dużą gamą chwytów bo jak bym chciał sobie dobrą pogadanke zobaczyć to bym wziął od Weemana jakieś zaproszenie do teatru. Złe by były np. pary RVD i Cena przeciwko Ortonowi i CM Punkowi po heelturnie?

Weźmy dajmy na to takiego Goldberga. Owszem, umiał ok. 10 akcji

Troche przesadziłeś. Część mówi o 6 a krytycy nawet o 4 :mrgreen:

Czy to, że potrafił wykonać więcej akcji niż Orton, czy Edge czyni z niego lepszego wrestlera ? Nie.

Nie ale ciekawszego napewno. Mam nadzieje że w przyszłości WWE oszczędzi mi wiecznych "zajebistych" pojedynków Orton vs Kennedy :evil:

No, chyba że nauczy się go sentencji 'who's next!' i będzie po sprawie :P No, musiałby jeszcze odpowiednio umieć krzywić ryja

U Jeffa samo stepowanie mówi za wszystko :lol:

Dobra ...zarzucamy Ortonów i EDGÓW .....Goldbergów tymbardziej :P

Ciekaw jestem co byście powiedzieli gdyby MITB Match wygrał :

KING BUKKA' !!! :mrgreen:

Niby racja ale ja tam wole oglądać walke Jeffa vs RVD czy nawet Carlito vs Dajkstra jebiących co drugą ale za to ciekawą akcje niż dobre ale nużące prowadzenie walki przez Edga, polegaujące na wbijaniu przeciwnika w ring i waleniu jego głową w schody na 14 sposobów.

Czy w walce RVD vs Edge ten drugi uderzał głową RVD na kilkanaście sposobów o schody ? Zrozum Willemie, moveset heela jest nieco ograniczony przez jego gimnick. Porównaj walki Ortona jako face'a i teraz.

Wiadomo że tacy zawodnicy jak Orton czy Edge są potrzebni ale napewno nie w jednej parze i do tego w zestawie z takim mistrzem jak Cena bo to jest głupie i nudne. Ja tam wole pary typu jeden ze świetnym mic skillsem drugi z dużą gamą chwytów bo jak bym chciał sobie dobrą pogadanke zobaczyć to bym wziął od Weemana jakieś zaproszenie do teatru. Złe by były np. pary RVD i Cena przeciwko Ortonowi i CM Punkowi po heelturnie?

Co jak co, ale CM Punk przy mikrofonie jest zajebisty. Słyszałeś jego proma z ROH ? Ale masz rację, wpierdalanie Ortona i Edge'a w tag team było wielkim błędem.

Nie ale ciekawszego napewno. Mam nadzieje że w przyszłości WWE oszczędzi mi wiecznych "zajebistych" pojedynków Orton vs Kennedy :evil:

Ja za to czekam na taki pojedynek z utęsknieniem ;))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...