Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

a mi się że do CM punka i Edge`a dojdzie Sabu ,RVD no i morze Rey Mysterio mogło by być nie złe widowisko

npcopymp9kh3.png

68249684dh4.gif

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

30

• IOOT_DZIKO

29

• pawelzak1976

26

• Willem

18

Top użytkownicy w tym temacie

Cm Punk, King Bukka, Rey Mysterio, Jeff Hardy (chyba ,że TLC zrobią :P ) , Edge, Sabu .

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Kurczę, amerykańskie serwisy piszą, że Jego Indyjska Wspaniałość nie będzie miał na WM walki z Kanem :( . Mam nadzieję, że Khaliemu dadzą kogoś innego.

Jeśli chodzi o Money in the Bank Ladder Match to chciałbym coś takiego:

Edge vs CM Punk vs Rey Mysterio vs Jeff Hardy vs Great Khali vs Shelton Benjamin

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

4246210

Ten pikczer rozwiewa moje wątpliwosci co do wyboru Trumpa na dzisiejszym Raw --- odp. jest tylko jedna .. Kennnedy !!! Czy to dobry pomysł ?

915802072594e34bce782c.jpg

Keeeeneedy!! Toż to nonsens. Umaga rozgniecie go jak robaczka.

Szkoda, że w takim układzie nie bedzie szansy zobaczyć Vinca łysego. No bo gdzie Kennedy do Umagi. pfff

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows

Aktualna karta:

logoek2.jpg

World Heavyweight Championship:

Title vs. Streak:

Undertaker vs. Batista©

batistaur1.jpg

WWE Championship:

Shawn Michaels vs John Cena©

cenafu1.jpg

Battle of the Billionaires:

Donald Trump & Lashley vs Vince McMahon & Umaga

umagacn1.jpg

Money in the Bank Ladder Match

Egde vs Cm Punk vs King Booker vs Kennedy vs Jeff Hardy vs ? vs ? vs ?

moneyan4.jpg

W końcu znalazlem czas aby też się wypowiedzieć. Tak więc zaczynamy.

Na pierwszy ogień pójdzie title vs streak - Batista vs Taker. Jestem zdania, że Undertaker pokona Dave'a. Jakoś nie chce mi się wierzyć by WWE zdecydowało się w tak bezsensowny sposób przerwać serię zwycięstw Takera. W takim razie po co to było przez tyle lat? Myślę, że ta plota, o tym, że Batista wygra została wymyślona nawet być może celowo by rozniecić emocje wśród fanów i uczynić wynik walki bardziej niepewnym i nieprzewidywalnym.

Po samej walce nie spodziewam się niczego wielkiego. Jest mi obojętne tak naprawdę kto ją wygra, gdyż nie lubię obydwu wrestlerów. Jako, że Batista jest w żenującej formie zapewne wyjdzie z tego matchu coś fatalnego.

Natomiast z wielkim zainteresowaniem czekam na starcie HBK z Johnem Ceną. HBK to mój drugi po Goldbergu ulubiony wrestler, tak więc oczywistym jest, że będę mu bardzo markował w tej walce. Naprawdę liczę na zwycięstwo Shawna. Niestety znając realia WWE zdaję sobie sprawę, że szanse na nią są naprawdę nikłe. Najbardziej pewne jest niestety, że Terminator kolejny raz obroni tytuł. Mimo to, możemy liczyć na dobrą, emocjonującą i trzymającą w napięciu walkę.

Znamy już pelny skład na match Battle of the Billionaires. IOOT pomyliłeś się, nie jest to Kennedy - i bardzo dobrze, u boku Donalda stanie Bobby Lashley. Przyznam, że starcie Umagi z Lasley'em może być nawet interesujące, oczywiście z tego względu, że to dwóch bardzo silnych wrestlerów i zarazem godnych siebie rywali. O tym, że na ringu mają też w tej walce występić Trump i McMahon litościwie nie wspominam - toż to będzie gniot.

Przewiduję, że Bobby pokona Umagę i będziemy mogli ;podziwiać po walce Vince'a łysego :D

Świetnie zapowiada się Money in the Bank Ladder Match. Nie wiem czy zauważyliście, ale ma w nim wystąpić aż 8 wrestlerów. Możemy się spodziewać się z pewnością wielu widowiskowych akcji. Walka z pewnością będzie interesująca. O wytypowanie zwycięzcy jak narazie się nie pokuszę.

Na koniec jeszcze kilka moich przemysleń.

Wygląda na to, że ani pas ECW ani Intercontinental nie będą bronione. Podobienie jak pasy tag team trzymane przez HBK i Cene. Co do tych ostatnich bardzo możliwe, że oni zdążą jeszcze je stracić. Jest to trochę dziwne, że mistrzów powrzucano do walk tag team przez co tytuły nie będą bronione.

94370642845de365932a94.jpg

Sadze ze Wrestlemania 23 bedzie gorsza od 22 edycji, ale mimo wszystko bedzie warta obejrzenia :) Btaista vs Taker? Oczywiscie ze Taker :D

Egde vs Cm Punk vs King Booker vs Kennedy vs Jeff Hardy vs Matt Hardy vs Finlay vs ?

No to mamy 4 ludzików ze Smacka, 2 z RAWa i 1 z ECW. Logiczne jest chyba że ostatnim nie bedzie nikt ze Smackdowna więc może zastanówmy sie kto? Ten kto trafi dostanie darmowego bana na 1 dzień :mrgreen:

Ja to rozgryze tak. Licząc na to że Kennedy przejdzie do ECW by feudować z Laszlim to bedzie 3,2,2 a że RAW nie może być mniej ważny od Smacka więc to musi być ktoś z RAWa. Nie dam głowy ale dalej myśle że trzeba gdzieś na tą Wrestlemanie upchnąć Randy Ortona więc pewnie w innym miejscu niż tu nie da sie go wsadzić. W zapowiedziach na Monday RAW Orton ma zaplanowaną inną walke jednak nie ma nic o meczu kwalifikacyjnym więc licze że ostatnia osoba zostanie dokoptowana po wtorkowym ECW na którym zmierzą sie Kevin Thorn i Orton. Mój głos idzie na Randy Ortona.

Choć z drugiej strony jest 4 heelów i 3 faców a zwykle starają sie dobrać po równo więc czyżby kolejna szansa dla RVD. Chętnie bym sobie zobaczył mecz przegranych tzn. RVD vs Sabu vs Benjamin vs Nitro vs Mercury vs Benoit vs MVP vs Kane :D

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android

A co sądzicie "Kto oglądał RAW" o wyborze Special Geust Reffre w walce Samoańskiej Łamagi z Ixtrim Laszlim ... :?:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   3

Aktualna karta:

logoek2.jpg

Title vs. Streak:

Undertaker vs. Batista©

batistaur1.jpg

WWE Championship:

cenafu1.jpg

umagacn1.jpg

Edge vs. Jeff Hardy vs. King Booker vs. CM Punk vs. Matt Hardy vs. Finlay vs. Mr. Kennedy vs. ??

001of8.jpg

ECW Originals vs. New Breed

Sandman, Sabu, RVD and Tommy Dreamer vs. Elijah Burke, Matt Striker, Marcus Cor Von and Kevin Thorn

21ie0.jpg

po ostatnich galach doszło do pewnych zmian... skoro tu mozna pisac o spoilerach... to nic nie bedzie się ukrywać.... doszła walka ECW Originals vs. New Breed oraz znamy już kompletny skład na Battle of the Billionaires....

Co do walki bilonerów... pfff... wynik jest raczejoczywisty... aczkolwiek sędzia na tem mecz mnie trochę zaskoczył.... no ale nie ma sie co podnicać... to tylko sędzia....

ECW Originals vs. New Breed - ta walkę widziałbym jako harcore ;) oczywiście po serii jobów oryginalsi mogli by wygrać... może na WM poróci Heyman... kto wie?

Money in the Bank Ladder Match... chyba największe nieporozumienie to King Buka... (jeszcze Finlay coś tam się bedzie starał....) ale on? pffff.... ale ten mecz będzie widowiskowy... kto wygra? mam głupie przeczucie, że ktos ze SD... mam nadzieje ze nie King Buka.... ewentualnie CM Punk.. ale nie wiem czy dostanie push... chyba, że wygrany tego meczu straci przywilej walki o pas w meczu rewanżowym na Backlash (rok temu walczyli Shelton i RVD...)

A Wasze przypuszczenia?? Pisać!!!! DAMN IT!!!!

001ug2mo4.jpg

Title vs. Streak:

Undertaker vs. Batista©

15-0, bo co tu więcej mówić...

Najgorszy scenariusz:

Gong, spinebuster by anemol (Oczywiście zrąbany, jak to batista ma w zwyczaju), spinebuster x36 i batista bomb...

WWE Championship:

Heh, pewnie HBK wygrałby pas, ale komandos, marine, terminator, superman... będzie znowu górą :/

Heh, licze, że to sędzia uratuje tą walkę...

Bo nie zapowiada się nic ciekawego...

Edge vs. Jeff Hardy vs. King Booker vs. CM Punk vs. Matt Hardy vs. Finlay vs. Mr. Kennedy vs. ??

No i... Czyżby koniec streak'u Edge'a?

Na razie to tylko 5-0, ale to juz niezla zaliczka...

Licze w sumie na Kennediego, dobry material na champa ;)

Sandman, Sabu, RVD and Tommy Dreamer vs. Elijah Burke, Matt Striker, Marcus Cor Von and Kevin Thorn

Match na zapchaj dziurę ;)

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Niestety, tegoroczna wrestlemania zapowiada się jako jedna z gorszych.

Najbardziej niepokojącą sprawą są walki..praktycznie tylko MITB i Originals vs Breed zapowiadają się nienajgorzej.

Cena vs HBK - Jeśli HBK poprowadzi tę walkę dobrze i będze ona odpowiednio zabookowana, to może dostarczyć nam wielu, wielu wrażeń. Liczę na wygraną HBK, chociaż szczerze mówiąc wątpie w to.

Batista vs Taker - Taker ma talent do tego, by w ringu wycisnąć cos z beztaleńć pokroju Henrego. Feud jak na razie przebiega dosyć chaotycznie, co raczej dobrze nie zwiastuje. O wynik jestem spokojny. 15 - 0.

Umaga vs Lashley - Mimo, że obydwoje mają jakis tam potencjał (Umaga zdecydowanie większy), to wątpię, by ta walka była czyms szczegolnie zaskakującym jeśli chodzi o poziom wrestlingowy. Cała nadzieja w obecności Steve'a Austina w tej walce.

Niestety niemalże pewna jest walka Kane vs Khali..z góry zakładam, że będzie to największy gniot w historii wrestlemanii.

Co do walki bilonerów... pfff... wynik jest raczejoczywisty... aczkolwiek sędzia na tem mecz mnie trochę zaskoczył.... no ale nie ma sie co podnicać... to tylko sędzia....

Może Pawełżak podzielisz sie z nami ciemnymi markami oczywistością tej walki?

Gong, spinebuster by anemol (Oczywiście zrąbany, jak to batista ma w zwyczaju), spinebuster x36 i batista bomb...

Wyobrażasz sobie że Taker umiera po Spinebuster by Anemol i Sit Down Power Bombie? Ja raczej nie potrafie choć nawet lubie Batka (nie za styl walki oczywiście :mrgreen: )

Ja dla mnie to będzie test dla Umagi. Zdania co do niego są badzo podzielone więc mam nadzieje że rozstrzygnie je na korzyść jednej ze stron. Mi sie wydaje że stać go na dobrą walke ale musi być to przeciwnik który wytrzyma więcej niż 2 minuty na ringu. Wątpie żeby Lashley padł zabity po "dupie w narożniku" więc Łamaga będzie musiał sie troche napocić. Gorzej będzie z Lashleyem który z takim kartoflem nie wykona połowy ze swoich 5-6 akcji a jak ma pokonać Umage spearem tak jak Big Showa to ja przewine tą walke :P A ten sędzia to nie spada na drzewo, znowu wyjdzie jebnie sobie 10 piwek, cały ring pochlapie, dwa stunnery sprzeda i pójdzie to domu, to już byłooooooooo :evil:

Jak by tam Strikera nie było to może bym ździerżył tą walke jeszcze :evil:

MITB

Zwycięzca może być tylko jeden - Randy Orton. Edgowi już dziękujemy.

Niestety niemalże pewna jest walka Kane vs Khali

Dla tej walki żyje na świecie. Albe będzie sie czopsowało i czopowało :lol:

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

No, wygrana Ortona jest tym, co trzymie mnie przy wrestlemanii.

Dla tej walki żyje na świecie. Albe będzie sie czopsowało i czopowało

To jest jak mnieman wariant optymistyczny ? :> Przecież Khali nawet chopsa nie umie wykonać poprawnie :D

• Reputacja:   3

To jest jak mnieman wariant optymistyczny ? :> Przecież Khali nawet chopsa nie umie wykonać poprawnie :D

To będzie chops a'la cios judo... prosto w srodek czachy.... :D

Generalnie WWE zrobiło błąd dajac Edge'a do MITB.... marnuje mu streak.... a kolo nadaje się do innych walk. spokojnie mógłbygo zastąpiś np. Shelton Benjamin...

Generalnie ta walka może byc jedna z najlepszych tej gali... Orton w MITB? Moze i jest śwetnym heelem i niezłym wrestlerem...ale w tym przypadku kolo ze swoją drętwością jest zara po Bookerze.... zycięzca powinien być taki aby zapewnił niezły show w ME.... Orton juz jobnął Cenie... i jest tak poniewierany przez bookerów... że ja dałbym mu walczyc jeszcze raz z Hoganem aby przywrócic mu dawny przydomek "legend killer"

MITB kreuje się teraz na takie RR z możliwością walki przez cały rok... mam nadzieję, że za rok nie ujrze 10 wrestlerów! patrząc obiektywnie na ten mecz... zwycięzcą może być Kennedy... albo CM Punk...reszta.... już była.... a Hardych to tam wrzucili chyba aby się znowu połamali.... albo, żeby jakiegoś nochala komuś przetrącili.... :D

001ug2mo4.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...