Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

A kto mòwi ze Taker wygra RR?

spekulacje ..

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

30

• IOOT_DZIKO

29

• pawelzak1976

26

• Willem

18

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ja mam nadzieję, że jednak nie zostanie przerwana passa wygranych Undertakera na WM, ani w tym roku, ani w żadnym kolejnym (niezależnie ile jeszcze będzie walczył w ringu).

Mam nadzieję, że ze względu chociażby na ogromna popularność Takera WWE nie pozwoli sobie na to.

No chyba, że aż tak bardzo by chcieli promować Batistę (ale mam nadzieję, że do tego nie dojdzie)

Taki Main Event na Wrestlemanii jest bardzo prawdopodobny. W zasadzie jestem pewien, że Undertaker i Batista w nim wystąpią, tylko zastanawiam się, czy dorzucą tam także Kennediego. Jeśli chodzi o główne pytanie w temacie. W WWE wszystko jest możliwe, a Vince nie dba o legendy tylko o swoje kieszenie. Jeśli uzna za słuszne, że Taker przegra na WM to tak będzie. Osobiście nie chciałbym, żeby tak się stało. Po pierwsze dlatego, że Taker to legenda z takim osiągnięciem, które głupotą byłoby marnować. Po drugie jeśli Deadman ma już jobbnąć na WM, to litości panowie...nie z Batistą. Nie widzę sensu takiego rozstrzygnięcia szczególnie, że Batista nic na ringu nie prezentuje. Nawet te swoje czołowe akcje, jak Batisya Bomb, Spinebuster czy Spear wykonuje naprawdę na bardzo średnim poziomie. Na Final Resolution miałem nawet okazję zobaczyć lepszy Sitdown Powerbomb w wykonaniu Lynna niz obecnie w wykonaniu Batisty. Spear Goldberga i Spear Batisty to jak niebo i ziemia. Spinebuster także niema takiego poweru jaki powinien mieć. Dlatego pytam się...Czy taki wrestler ma przerwać legendarny winning streak Takera. Odpowiedź jest chyba jasna. Podsumowując, mam nadzieje, że Vince nie upadł jeszcze na głowę i Undertaker wygra na Wrestlemanii WHC.

910573292462b42a28a382.gif

• 2 tygodnie później...

4119678

4119686

Odświeżam , więc mamy już dwie pewne walki na WM 23 - największym wydarzeniu wrestlingowego roku !

Czekam na wasze przypuszczenia i spekulacje ...

Osobiście licze że match Batisty z Taker'em będzie jednym z najlepszych matchy w osatnim czasie ...baaa że będzie on hitem gali i chciałbym żeby obaj dali z siebie wszystko , a nie żeby np. Batista robił Cztery Spajnbastery pod rząd i na końcu wygrywał Tym swoim że niby od niechcenia Sit Down Bomb...Ma być ciekawie , emocjonująco - licze że WWE nie zmarnuje okazji pobicia rekordowego ratingu gali ..

Dodatkowo licze że opinia niektórych ze sceny jest prawdziwa - a mianowicie że cała dyskusja o przerwaniu streak'u na WM Taker'a była celowa aby wzbudzić emocje w fanach i uczynić tę walkę mniej przewidywalną ...Takerowi nalezy sie osatni run w karierze ..wiadome jest że po WM 23 bedzie on powolutku kończył kariere ..

Co do walki Shawna ...no cóż ...faktem jest że zastąpił on kontuzjowanego HHH ale mimo to to moze być świetny match - świetny pod warunkiem oczywiscie ze Marine , Predator , Terminator , Universal Soldier , Niezniszczalny , Wieczny , Kommando , John Cena odda pas WWE title co wydaje sie nikłą mrzonką ...

Spekulacje o pojawieniu sie SCSA na gali są raczej prawie pewne :roll: ale oby to nie był tylko segment lub promo jakiegoś tam filmu czy coś ...powinien wejśc rozdać parę stunnerów lub nawet zmierzyć się z kimś...

Ciekawie byłoby również gdyby na gali pojawił sie Foley - legenda ...jak już gdzies Wee wspomniał na WM ma pojawić sie jak najwiecej wrestlerów wiec byłoby bardzo ciekawie...

W sumie występ hogana jest mi obojętny ...i tak pojedynek z jego udziałem byłby słodką kołysanką przy którym z nawiązką usnął bym w fotelu ...Z tym że wiadomoą sprawą jest wzrost ratingu a przedewszystkim zysków związnaych z jego wystepem ..ale przy obecnej formie ...to całą walka bedie opierać się na punchach , big butach , jednym leg dropie ...no i oczywiscie "YOU" i "Słuchanie czy klaskają" ..

Ciekaw jestem również ECW title'a ...przeciwko komu będzie bronił go lashley ...czyżby faktycznie miałbyć to alpha male ? coś ostatnio słuchu o nim nie ma ...czy jego push ma być aż tak więlki ...

Czy Feud Kane'a z Bookerem zawiązał sie na dobre ...i co z tej beznadzieji wyniknie ..

I kto tym razem jobbnie Bogeymanowi :P (żart)

zapraszam do dyskusji ..

[scroll]Posty krótsze niż 4 zdania będą kasowane !![/scroll]

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

No cóż... (co by tu napisać aby było więcej ni z 4 zdania? ;) )

Mecz pierwszy... nieukrywam, że to bedzie wydarzenie roku... osobiscie liczę na zwycięstwo... Takera - fakt, że wielu uważa go za dziadka 9ale niesłusznie, kolo wiele potrafi co niejednokrotnie pokazał...) i byłoby cholernie głupio gdyby jego streak na wm przerwał własnie Batista... Batista nie jest już tym samym kolesiem co rok temu... osobiscie widziałbym raczej jakiś heelturn na tym meczu (Batisty ;) )

Druga walka o pas... no cóż... raczej wolałbym aby Cena wygrał... HBK jako jednoosobowa stajnia DX to największe nieporozumienie roku... (powinni tego zabronić) z całym szacunkiem dla HBK... ale już blokowanie przez starych pryków shota jest karygodne... walczyć o pas powinni Orton albo najlepiej fatal 4 way - Otron vs Edge vs Cena vs HBK - byłoby lepsze widowisko... acha... a po WM Cena mógłby wkońcu stracic ten pas (ale to jest temat na inną dysqsję)

Co do reszty meczy... wypowiem się jak będą jakies pewne :P

001ug2mo4.jpg

Mecz pierwszy chcialbym zeby po ladnej walce wygral jednak UNDERTAKER poniewaz nie mamy sie co oszukiwac po malu odchodzi z wrestlingu i dobrze by bylo zeby jego streak pozostal i zeby odszedl w wielkim stylu jako WHC

2 Mecz tutaj oczywiscie HBK poniewaz CENA mi sie juz znudzil w roli wiecznego champa

Mecz o ECW title moglby wygrac CM PUNK ktory jest mlody i ma przed soba przyszlosc a lashley powinien dolaczyc do RAW i odgrywac tam wieksza role

Chcialbym jeszcze zobaczyc jakis match z Foleyem i MITB

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Reputacja:   2

1. Od miesiąca próbuje sobie tą walke wyobrazić ale jakoś nie moge. Na początku zdawało mi sie że wygra Batista, jedyny obecny Hevyweight którego Taker mógłby namaścić na swojego następcę (może lepszy byłby Lashley ale on jest jeszcze za mało znany). Batista może pod względem umiejętności nie dorównuje grabarzowi ale jest to jedyny wrestler WWE mający wygląd niezniszczalnego, wielkie poparcie fanów, jest na tyle znany i lubiany by móc w przyszłości zastąpić legendarnego The Andertejkera. Tak mi sie wydawało ale ostatnio myślałem sę że Taker napewno nie da sie wyliczyć po tym gów.... "Sit Down" Power Bombie więc jakby inaczej Batek mógł tą walke zakończyć? Także na dzisiaj moim zdaniem walka wyglądałaby tak że wygrywa ją The Undertaker, podaje ręke Batiście który dziękuje mu że mógł stoczyć walkę i zostaje namaszczony na następcę "The Phenoma" (głupie to ale tak to sobie wyobrażam :P Najgorsze będzie jak Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiister Kennedy sie w to wjebie :evil:

2. Krótka piłka z mojej strony - Jasiek nie bądź ch.... oddaj wreszcie k..... komuś ten pas. A w tej chwili gdy już znudzeni jesteśmy feudowaniem Ceny z Edge jedyną osobą która może pokonać Mega-Hiper-Super Terminatora jest Shawn Michaels i na to licze. Tak samo jak u poprzedników będe zły jak sie wjebią w to Edge lub Orton :evil:

3. Na walke Austina nie mam żadnego pomysłu. Triple H leży w szpitalu, Kane ma inną walke, Rock napewno nie wróci a inni też zajęci lub raczej nie ta renoma. Może Stone Cold zastąpi Hogana jako przeciwnik Shane'a i Grejta? Walka ta mi sie jednak wogóle nie widzi, już bardziej Austn vs. wszystkie McMahony bez Grejta lub nawet SCSA vs. Foley.

4. Kane'a i Bukke znowu przewine bo żal tego feudu. Kiedyś może bym obejrzał z ciekawości ale dość już Kinga w tym i poprzednim roku widziałem.

5. Jeżeli chodzi o Lashleya to widze dwie opcje - Von Con lub Elijah Burke. Wcześniej myślałem o RVD ale to chyba już sie przejadło. Testa też nie bedzie bo koksy żarł i straci push a inni nadają sie do wyworzenia gnoju. Jeżeli nikt sie nie wjebie to tym razem wygra Lashley (tym razem bo za miesiąc dwa pewnie Bobby straci wreszcie pas i to na rzecz jednego z tej dwójki)

• Reputacja:   1

Licze, że będzie co oglądać na WM, a te walki są dość interesujące więc :

Walka Batisty z Takerem jak to tutaj rozegrać? dać 15-0? czy nie? ehhh osobiście chciałbym aby Batista wygrał ale tutaj może być ciężko. Batek to już nie ten sam zawodnik co przed kontuzją ale i tak chyba tylko on zasługuje na przerwanie streak'u. W tym pojedynku pokładam największe nadzieje i liczę, że się nie zawiodę. Chcę aby było to wspaniałe widowisko, a nawet jeśli Taker wygra (na co się zanosi) to płakać nie będe ...

Co to drugiego meczu to tutaj odrazu przeCENA dostaje kopy i traci pas ... bo to już naprawde staje się nudne. Przydała by się jakaś zmiana licze, że HBK zdobędzie tytuł!

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

ale już blokowanie przez starych pryków shota jest karygodne...

Aaa, ale undertaker to nie jest stary ? :shock:

Bat vs andertejker :

Walka MOZE byc ciekawa , o ile zakonczy sie jakos normalnie . Tzn. nie przez dq czy cus.

Cena vs Shawn: A juz mi to wisi i powiewa wazne zeby cena stracil pas!

Latam codziennie Jetpackiem do szkoly , nie chcecie nie wierzcie ja nie musze niczego udowadniac.

ale już blokowanie przez starych pryków shota jest karygodne...

Aaa, ale undertaker to nie jest stary ? :shock:

Ja wiem... Odniosłem się akurat do meczu z HBK... ale podobnie myślę o Takerze... dlatego z chęcią WHC ujrtzałbym np Kennedego :P

A pas WWE dać Ortonowi DAMN IT!

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows

Aktualna karta:

(

logoek2.jpg

World Heavyweight Championship:

Title vs. Streak:

Undertaker vs. Batista©

batistaur1.jpg

WWE Championship:

Shawn Michaels vs John Cena©

cenafu1.jpg

Battle of the Billionaires:

Donald Trump & ? vs Vince McMahon & Umaga

umagawc3.jpg

Nowa walka w karcie:

Money in the Bank Ladder Match

Egde vs Cm Punk vs ? vs ? vs ? vs ?

mo0neygi1.jpg

Wyniki Wrestlemanii 22

3 kwietnia 2006

1. Big Show & Kane pokonali Chrisa Mastersa & Carlito

2. "Money In The Bank":

Rob Van Dam pokonal Finlay'a, Sheltona Benjamina, Rica Flaira, Matta Hardy'ego i Lashleya

3.WWE United States Championship:

John Bradshaw Layfield pokonal Chrisa Benoit i zdobył tytuł

4. Hardcore Match:

Edge (w/ Lita) pokonał Micka Foleya

5. Handicap Match:

Boogeyman pokonał Bookera T & Sharmell

6. WWE Women's Championship:

Mickie James pokonala Trish Stratus © i zdobyła tytuł.

7.Castet Match:

Undertaker pokonal Marka Henry'ego

8.No-Holds-Barred:

Shawn Michaels pokonał Vince'a McMahona

9.World Heavyweight Championship:

Triple Threat Match:

Rey Mysterio pokonał Kurta Angle'a © i Randy'ego Ortona i zdobył tytuł.

10."Playboy Pillow Fight":

Torrie Wilson pokonała Candice Michelle

11. WWE Championship:

John Cena © pokonał Triple H

Kartę nadchodzącej Wrestlemanii będę aktualizował na bieżąco.

Aby urozmaicić dyskusję wypowiadajcie się też o minionej Wrestlemanii.
Edytowane przez Gość

94370642845de365932a94.jpg

Kto Waszym zdaniem będzie reprezentował Donalda Trumpa na Wrestlemanii?

No własnie... reprezentantem Vinca na WM został... Umaga... trochę mnie zaskoczyli... bo myslałem, że bedzie Khali... ;)

A kogo da Nam Trump?

Na czołówkę wychyla się stary pomarszczony Icredible Hulk... :/ Troche zbyt oczywisty przeciwnik... ale... kto wie?

Na drugim miejscu widziałbym... no własnie... reklamy Micka Foleya coraz częsciej pojawiały się w tv... więc mógłby to być on.... ale czy to jest przeciwnik dla Umagi? pfff....

na trzecim miejscu... Tu zrobiliby naprawdę niespodziankę dla fanów (zamiast np tego grzyb H.H) Stone Cold Steve Austin! hell yeah!!! tak, to byłoby coś... hehe :P

czwarte miejsce.. troche na siłę... ale Chris Jericho... trochę się pojawiło plotek, że ma walczyć na WM... ale ja wiem? chyba raczej nie...

Piąta opcja... jest też trochę na wyrost.. to... Triple H... tylko, że ta opcja jest trochę na wyrost... choć kto wie?

nie mam więcej opcji... :P

Zapraszam do dyskusji... kogo Wy byscie widzieli w tym meczu? Zwłszcza, że stawką są włosy Vinca...

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Moim zdaniem najbardziej prawdopodobnym przeciwnikiem Umagi na WrestleManii będzie Mick Foley... Hogan nie ponieważ ma napięte stosunki z Vince`m, Jericho z tego co wiem negocjuje z TNA, Triple H odniósł kontuzję a Stive Austin pewnie odegra inną role w tegorocznej WM bo wątpię by McMahon kazał mu walczyć z Umagą.

Zaznaczyłem opcje - inny wrestler - do czego zmierzam ?

Bruce Banner (Hulk) - odpada nawet gdyby nie był skłócony z Vincuellą , to i tak nie jest to godny jego przeciwnik , on sie mierzy tylko z ludźmi klasy światowej żeby ich roznieść w ringu kładąc na nich nogę wszystkich Amerykanów , prawdziwą amerykańską nogą zadając swój leg drop.,.wg. mnie Hulk odpada...

Mick foley - Czy ja wiem - fakt jakies tam plotki sie pojawiają żę zaszczyci on WM swoją obecnością ...podobnie jak Jericho z tym że foley jest bardziej prawdopodobny.

Moim zdaniem Foley ma zupełni inny styl więc raczej to nie bedzie ani on a ni też Jericho ...jakoś nie wydaje mi sie by WM była aż taką bombą ...

Natomiast miałem założyć własnie taki temat z tym że paweł mnie wyprzedził bo przyszło mi też do głowy coś w rodzaju Stone cold steve austin !! Hell Yeah i tu jestem skłonny podysktuować - i jest jakiś tam procent szans że SCSA wróci i skopie dupe umadze na WM ....

Z drugiej strony myślałem kto jeszcze - i przyszło mi do głowy że moze ktoś z ECW - i gdyby jednak nie miał on walkiz Lashleyem o pas to mógłby to być on - mianowicie Marcus Cor von. Ale to rzadkość !

A ja z kolei całym sercem obstawiam przy tym że Trump wybierze Własnie Great Khaliego !! I mówcie co chcecie ale zaraz po walce Taker'a z Batistą i po tym jak HBK rozwali Cenę bede chciał zobaczyć z wielką chęcią właśnie match pomiędzy Umagą a Great khalim !! To by była perła Wrestlemani (powaznie mówię) !!

Pytanie brzmi :

Czy chciałbyś/ałabyś aby na tegorocznej Wrestlemani swoją Walkę miał też GREAT KHALI ?

Czy może jednak uważasz że to za ważna gala i wydarzenie wrestlingowego roku aby zespuj je swoją Drewnianą osobą ?

A jeżeli miałby mieć match - to z kim ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...