Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeszcze takie mini info dotyczące Monej In Da Bank...

Zauważmy, że 2 lata temu walizkę wziął sobie Edge...

Zauważmy, że 1 rok temu walizkę wziął sobie Rob Van Dam...

Do czego zmierzam?

Otóż, Edge wygrał, będąc na RAW.

Rob Van Dam wygrał, będąc na RAW.

Chyba czas w końcu wypromować kogoś ze SmackDown. No i nasuwa się jedna osoba. Oczywiście jest to Mr. Kennedy. Ale musiałby się lepiej prezentować w ringu... Wtedy może być z niego materiał na champa.

Widzę jeszcze alternatywę, że WWE zrobi nam psikusa, ponieważ CM Punk wygra MITB... I będzie miał feud z Black Lesnarem. Do czego doprowadzi ten feud?

Otóż: Walizka zostałaby całkowicie zmarnowana, ponieważ nie ma najmniejszych szans na to, że Punk wygra ECW Title... Przynajmniej nie w tym roku...

No i jesteśmy w końcu po konferencji prasowej przed WM.

Ściągnąłem, obejrzałem...

Musze powiedzieć, że zupełnie nie ździwiła mnie reakcja fanów.

Stone Cold został przywitany najgłośniej...

Podczas przemowy jaśka, terminatora itp. z publiki leciały chanty "HBK! HBK! HBK!"

A podczas przemowy anemola, koksu Bat(p)izdy było słychać "We want Taker! We want Taker!"

A ogólnie to denerwuje mnie cały angle z tym cholernym hair vs. hair... Przecież i tak wiadomo, że Trump nie da sobie głowy ogolić.

No i co do WM: Denerwuje mnie brak kilku zawodników, których lubie.

Na przykład: Gdzie jest Shelton Benjamin? Jak dla mnie, to on powinien być w MITB... Był w poprzednich dwóch i jak każdy pamięta, zarąbiście się tam prezentował. Mógłby zastąpić króla książkę'er. Bo przecież nie wyrzucimy Finlaya, który w razie ewentualnej kontuzji jakiegoś uczestnika będzie wiedział co robić...

W ogóle to po cholere w MITB jest ksiiążkaer... I tak przecież nie dostanie takiego pusha jak rok temu.

Ale wróce do zdania "brak kilku zawodników." Gdzie jest London & Kendrick? Znowu nie ma kto z nimi walczyć... I Hooligansi mają wolny weekend.

Dalej: Pas cruiserweight znowu nie jest broniony... Zobaczyłbym może jakiś... Battle Royal, albo coś. Cokolwiek, co by fanów zaciekawiło.

Nie będzie też Flaira, czy Carlita...

Jeszcze o walce o pas US: Benoit vs. MVP...

Cóż, rok temu krzyś przegrał. Liczę, że w tym roku będzie inaczej. Mam nadzieje ujrzeć Crossface i tap ałt MVP...

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

30

• IOOT_DZIKO

29

• pawelzak1976

26

• Willem

18

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Hassiek, Shelton, L i K, Flair, czy Carlito nie mają wolnego weekendu :P Biorą udział w arcyprestiżowym dark battle royal! W ubiegłym roku wygrała go taka znakomitość jak Big Vis !

Ale i tak Battle Royal nie będzie na gali, która będzie w TV...

Poza tym... Kogo obchodzi Battle Royal o jajco...

Nikogo oczywiście :P

W ubiegłym roku wygrała go taka znakomitość jak Big Vis !

A tam.. Viscera jest 10x lepszy niż anemol, terminator i black lesnar.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Ostatnio tak mi sie skojarzyła Drewaniana Trójca :

Khali , Anemol i Rasiak :P

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Jest też jeszcze jedna opcja którą każdy omija... a gdyby zwycięsca tegoż MITB wykozystał tego shota na tej WM? przecież generalnie ma taką możliwość.... Edge namęczył się kiedyś dwoma spearami aby pokonać Jaśka...(kult Immortal musi byc...) powiedzmy np. że Animol pokonuje Takera ( ;) ) i kończyy jego streak i wpada Punk i pokonuje Anemola... lub... Cena wstaje po 3 kickach HBKa...STFU... HBKa tapuje... i nagl łup RKO... hłe hłe (oczywiście tego dnia Orton przechodzi jednodniowy face turn - aby tradycji stało się zadość...)

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Już prędzej mniej zdziwiłbym się gdyby Cena interweniował w MITB zrobił STFU na Drabinie , ta zamiast Ztapować - sama zdjęła mu walizkę .....Jasiek Wykorzystał shot'a przeciwko samemu sobie ... zrobił sobie FJU i obronił tytuł ....King bukka stoi i bije mu brawo...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Lub Cena wykorzysta shota... przeciwko Tackerowi... i The New Undisputed Champ is heeeere!

001ug2mo4.jpg

Już prędzej mniej zdziwiłbym się gdyby Cena interweniował w MITB zrobił STFU na Drabinie , ta zamiast Ztapować - sama zdjęła mu walizkę .....Jasiek Wykorzystał shot'a przeciwko samemu sobie ... zrobił sobie FJU i obronił tytuł ....King bukka stoi i bije mu brawo...

Ano... To jest niezły pomysł...

Przynajmniej... Nie byłoby żadnych walk o walizkę...

Problem z głowy :P

Jasiek Wykorzystał shot'a przeciwko samemu sobie ... zrobił sobie FJU i obronił tytuł ....King bukka stoi i bije mu brawo...

Buahaha, motyw w Kingiem Bukką mnie autentycznie rozjebał :D

• Reputacja:   2

A tam.. Viscera jest 10x lepszy niż anemol, terminator i black lesnar.

No pewnie, od Andertejkera pewnie też :P Nie pij tyle piwa :lol:

A podczas przemowy anemola, koksu Bat(p)izdy było słychać "We want Taker! We want Taker!"

To dobrze czy źle? Tak sie Batek starał żeby być tym bardziej heelowym to chyba dobrze nie?

To dobrze czy źle? Tak sie Batek starał żeby być tym bardziej heelowym to chyba dobrze nie?

Wiesz, heel musi mieć przyzwoite Mic Sklilsy. (Patrz: Edge, Orton, Kennedy)

Więc Batista sie chowa :P

Viscera, pomimo swojej wagi... Ma lepsze mat skillsy niż kilkunastu wrestlerów...

Wiesz, heel musi mieć przyzwoite Mic Sklilsy. (Patrz: Edge, Orton, Kennedy)

Więc Batista sie chowa :P

Nie musi - Grejt Khali, Umaga, przez wiela lat Kane czy wasz ulubiony Andertejker itd. Mówiłem że Batek sie starał a nie że jest w tym dobry :mrgreen:

Viscera, pomimo swojej wagi... Ma lepsze mat skillsy niż kilkunastu wrestlerów...

To może zrobić z niego trzeciego super terminatora :mrgreen: Wpadałby Grejt Khali i Viscera mógłby te swoje mat skillsy w swoją "big ess" wsadzić :lol:

ulubiony Andertejker

To Taker jest obecnie heelem?

Coś mnie ominęło? :shock:

przez wiela lat Kane czy wasz ulubiony Andertejker

Mimo błędu w słowie "wiele" ja tu nie widze nic świadczącego o tym że Taker teraz jest heelem :wink:

W feudach HBK - Cena i Taker - Batista nikt nie jest heelem, na tym miał polegać cały urok tych feudów ;) To, że IMO WWE nieodpowiednio rozegrało te feudy, to już inna sprawa..

Jestem pewien, że na WM mimo wszystko Batista i Cena będą przyjęci jako heele.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...