Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Bobek :

Twoja opinia mnie conajmniej dziwi, ale każdy ma swoje zdanie ...

Według mnie ,gdyby np. Shelton lub Hardy zdobyli pas WWE byłoby to dobre posunięcie..... są to wrestlerzy o sporych umiejętnosciach .... bynajmniej jeśli chodzi o ten aspekt wyprzedzają Orton'a , Edge'a i choćby HBK'a ...

Może nie sa oni królami Mikrofonu... ale we wrestlingu nie tylko to się liczy ... a to ,że Hardy potrafi zrobić doskonałe show wie każdy fan wrestlingu .....

Więc ja nie widzę przeszkód wobec dania pasu WWE Sheltonowi or Jeffowi ....

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

30

• IOOT_DZIKO

29

• pawelzak1976

26

• Willem

18

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Aktualna karta:

logoek2.jpg

World Heavyweight Championship:

Title vs. Streak:

Undertaker vs. Batista©

batistaur1.jpg

WWE Championship:

Shawn Michaels vs John Cena©

cenafu1.jpg

Battle of the Billionaires:

Donald Trump & Lashley vs Vince McMahon & Umaga

umagacn1.jpg

Money in the Bank Ladder Match

Edge vs. Jeff Hardy vs. King Booker vs. CM Punk vs. Matt Hardy vs. Finlay vs. Mr. Kennedy vs. Orton

21va6.jpg

ECW Originals vs. New Breed

Sandman, Sabu, RVD and Tommy Dreamer vs. Elijah Burke, Matt Striker, Marcus Cor Von and Kevin Thorn

21ie0.jpg

Kane vs. The Great Khali

001mw3.jpg

Women's Champion Melina vs. Ashley

3421fy1.jpg

I od razu wale z grubej rury...

Udział Edge'a stanął pod znakiem zapytania w MITB... powodem jest kontucha jakiej nabawił sie w meczu z RVD... aczkolwiek jest szansa, że wystąpi na WM... bo WWE nie chce żadnych zmian w tym meczu...

Edge raczej nie wygra MITB... a szkoda... podobnie będzie raczej z Ortonem...

WWE zmieniło politykę, i w tym roku będzie promowało SD i ECW... czyli tam trzeba bedzie szukac ewentualnego wycięzcy...

czyli Kennedy( i to jest raczej możliwe) lub CM Punk... mecze MITB zaczynają przypominac mecze RR... czyli skoro już mieliśmy dwóch zycięzców z Raw (wprawdzie RVD przeszedł do nowego ECW... ale w chwili winu był w Rawie...) trzeba szukać zwycięzcy w pozostałych rosterach...

ale równie dobrze WWE może Nas zaskoczyc... wprawdzie w kilku meczach zwycięzcy są pewni... ale taki Jeff Hardy to też alternatywa dla przyszłości w WWE... zresztą to taki HBK parenaście lat temu... ale dla Jeffa jeszcze jest za wcześnie na shota... może za 2... 3...lata... ale to bedzie krótka piłka... ale skoro pas miał Rey... pfff... to dlaczego nie mialby go mieć Hardy?

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Kurde, załóżcie kącik przyjacioł i adoratorów Jeffa Hardyego.

Naprawdę, jak dla mnie to on :

Ring Skillsy ma średnie

Mic Skillsów nie ma żadnych

Gimnick ma nieciekawy

Jeśli Hardy zacząłby gadać, zmienił gimick i odrobinę moveset, to może być z niego materiał na mistrza. W chwili obecnej nim nie jest.

Pawel, ja nadal sądzę, że to gadanie o ECW i SD! to taki pic na wodę ;)

Kurde, załóżcie kącik przyjacioł i adoratorów Jeffa Hardyego.

A ty Rendjego :twisted:

Ring Skillsy ma średnie

Mic Skillsów nie ma żadnych

Gimnick ma nieciekawy

Ring Skillsy ma napewno dobre .... szkoda ,że ma ograniczony wachlarz ciosów, gdyż Hardy potrafi jeszcze więcej :wink:

Mic Skillsy - niestety nie gada wiele przy micu... tutaj zgodzę się z tobą :wink:

Gimmick - ma bardzo orginalny.... napewno ciekawy :wink:

Dobre ring skillsy..

Przecież jego walki opierają się w 95% na spotach, zero własnej inwencji Jeffa. Co sie dzieje, gdy musi walczyć z wrestlerem który nie ma carryingu na wysokim poziomie ?

Walka jest słaba.

Towarzystwo przyjacioł Randy'ego Ortona ? Chętnie :D

Dobra , skończmy gadać o Jeff'ie bo będziemy mieli spory jak ja z WeeMan'em :wink:

Po ostatnim Rawie nasunęła mi się kolejna myśl : coraz większymi krokami zbliża się feud Randy'ego z Edge'm.... jeśli zaczną się nawalać podczas MITB , to szczerze powątpiewam w to ,że któryś z nich mógłby wygrać ten match..... chyba, że obydwoje sięgneliby walizkę równocześnie.... kto wie.... Tak jak Pawelzak wspomniał WWE może nas zaskoczyć :wink:

Swoją drogę, do walk na Wrestlemanii mogliby dodać pojedynek przegranych w kwalifikacji do MITB.... tacy wrestlerzy jak Nitro, Shelton czy RVD potrafią walczyć w Ladder Match'ach co już udowodnili....

Ludzie pisać ,bo taka cisza ,że to ch*j :twisted:

Kojot, ja bym napisał ;) Z tym, że byłby to post pod postem..

Pięknie! Feud Ortona z Edge'm zaczyna się zajebiście rozwijać!

Ściągnięcie walizki przez dwóch wrestlerów jednocześnie ? Świetny pomysł :) I wilk byłby syty i owca cała. Coraz bardziej nie potrafię doczekać się tej wrestlemanii. Obowiązkowa pozycja do obejrzenia jej live!

Pisałeś o RVD, Nitro i Sheltonie..Hm, RVD będzie walczył w originals vs new breed :) A Shelton, Nitro, Cartlio, Flair i reszta wystąpią bankowo w jakimś pre-show.

• Reputacja:   994
  • Urządzenie:  Windows

Co do tego pre-show`u to WWE na bank zorganizuje Battle Royal tak jak miało to miejsce na dwóch poprzednich galach WrestleManii.

Obejrzałem SD! i zdenerwowałem się.

Po raz kolejny na pierwszy plan wysunął się Vince ze swoim śmierdzącym Battle of the Billioners. k***a, Lashley jest już gorszy niż Cena i Batista razem wzięci.

Jestem w 100 % pewien, że Umaga na WM będzie gryzł matę...

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

To jest właśnie jeden z głównych problemów bookerskich w WWE . Nie umieją za ch***ja pushować młodych talentów. Za grosz. Kiedyś w latach 80'-90' promocja zawodników jak i rozdawanie pushu miało zajebiste efekty ...czego efekty mamy teraz - tj. mam na myśli wrestlerów których WWE "wychowało" jeszcze za WWF i to teraz na nich zarabia cała federacja ...

Teraz jeżeli chodzi o push dla młodych wybierana jest jedna z opcji (przynajmniej ja to tak widze)

1. Młody wpada do WWE jak Burza ...Ma wszystko co potrzebne jest na idealny materiał na champion'a ...Wygląd , gimmick , umie coś przy micu , własny styl i oczywiscie sprawdza sie w ringu - przykład ? ot chociażby Masters , czy nasz Tytułowy Lashley ...a nawet "CSN" - Chodząca Siła Niszcząca Jan ShwarzeCena...

Pierwsza opcja jak już wyżej napisałem to : Klient wpada do WWE jak burza - rozwala na dzieńdoberek jakichś jobberków ..potem bije na łeb na szyje jakichś low carderów ...dostaje po kilku miechach szanse na U.S title ....Zdobywa go ...ale to jest mało ...staje się idolem 12-latków i dzieci z porażeniem umysłowym i potrzebuje wiecej ...wiec traci w głupi zazwyczaj nieuczciwy sposób U.S title ...a przechodzi od razu do Main Eventów gdzie zaczyna Determinować nawet nie wychodząć na ring...

Druga opcja dotyczy tych "zapomnianych" ....wchodzi taki Masters do WWE ....dla mnie miał duży potencjał ...rozwala wszystko ..dają mu nawet coś w stylu Masterlock challenge ....dostaje spory push i nagle znika ...ni z tąd ni z owąd ....pojawia sie na jakichś heatach ....pffff ....WTF ?

3 opcja to sprowadzenie kogoś i wsadzenie go odrazu w feud z Main Eventerem Brandu ...Niby w Celu promocji ...wszystko idzie ładnie pięknie - feud ciągnie sie niemal czasami niemiłosiernie ....w końcu Meventer wygrywa ... ohhh yes ....zółtodziób wypromowany ...aha ...dupa ! Zaostaje aby że aby wciśnięty na siłe gdzie kolwiek jako materiał do zapychania gal beznadziejnymi walkami - bo jeżeli nie trafi na dobrego zawodnika który nic z niego nie wyciśnie to pier***i anie walczy ...

Jest jeszcze opcja sprowadzenia kogoś tylko żeby Jobbował ....nie zawiązał żadnego konkretnego feudu...walczył na jakichś Heatach i pojawiał sie na brandowych galach tylko jak trzeba komuś jobbnąć ....innymi słowy ch***j wie po co oni go wogóle sprowadzili ... :idea:

915802072594e34bce782c.jpg

Mi sie wydaje ze do karty dojdzie jeszcze Chavo vs Kimmy wang yang ( czy jak to sie pisze ) i mysle ze moglby to byc dobry pojedynek, szybki

A co do reszty to lipnie ta WM sie zapowiada - zero hardocoru, iron match'y tylko ladder match

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Chavo vs Yang ?

Nienajgorszy pomysł ;)

Opener o cruisweight title nikomu by nie zaszkodził raczej, a jedynie mógłby nieco podnieść poziom gali.

kondzio, masz rację. Przydałby się na Wrestlemanii jakiś hardcore, albo jakiś w tym rodzaju match. W zeszłym roku mieliśmy walkę Edge vs Foley i była IMO najlepsza na gali.

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Co do tego pre-show`u to WWE na bank zorganizuje Battle Royal tak jak miało to miejsce na dwóch poprzednich galach WrestleManii.

WWE już zapowiedziało takowy mecz ;) oczywiście dostępny only on DVD...

To jest właśnie jeden z głównych problemów bookerskich w WWE . Nie umieją za ch***ja pushować młodych talentów. Za grosz. Kiedyś w latach 80'-90' promocja zawodników jak i rozdawanie pushu miało zajebiste efekty ...czego efekty mamy teraz - tj. mam na myśli wrestlerów których WWE "wychowało" jeszcze za WWF i to teraz na nich zarabia cała federacja ...

jaka promocja? istniał tylko Hogan... Tylko nieliczni mieli szczęście...

Ja bym proponował jakiś większy mecz CR... a wygrać może Yand Cy ;)

001ug2mo4.jpg

Mi sie wydaje ze do karty dojdzie jeszcze Chavo vs Kimmy wang yang ( czy jak to sie pisze ) i mysle ze moglby to byc dobry pojedynek, szybki

Kimmy, hehe...

Nawet niezły pomysł. Tak jak skrobnął LK - Walka podniosłaby trochę poziom gali... Tymbardziej, że zapowiedziano dopiero 7 walk... Co jest baaaaardzo małą ilością... Minimum 10 powinno być...

A co do hardcore'u... Dupa, bo na co tu liczyć... Obecnie słowo Hardcore w WWE oznacza jeden Chair Shochik...

No, już wiadomo, podobnie jak na dwóch poprzednich wrestlemaniach odbędzie się tag team battle royal ;) Zapewne znajdą się tam Flair, Carlito i inne Viscery.

Kurde, po poniedziałkowym RAW'ie już nie moge się doczekać piątku z powodu kontynuacji feudu Batisty i Takera :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...