Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Mickey ? Jak dla mnie, to ona nie potrafi walczyć ;) IMHO już lepiej w ringu prezentuje się Ashley. Cieszyłbym się, gdyby na WM nie było żadnej walki kobiet, a jedynie jakis bikini contest przed main eventami :P

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

30

• IOOT_DZIKO

29

• pawelzak1976

26

• Willem

18

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

I Orton , i Kennedy są uczestnikami MITB. Nigdy wcześniej nie walczyli w żadnej z odmian ladder matchy. Będzie okazja, by sprawdzić, który lepiej sprawdza się w walce z tego rodzaju stypulacją.

ufff....

przeniosłem z innego tmatu...

WWE już zapowiedziało walkę na RAW:

Carlito vs Flair vs Orton...

Z internetowych przecieków wynika, że własnie Orton ma być ostatnim wrestlerem w MITB...

No własnie ;) w tym meczu spotykają się praktycznie najwięksi heele z całej federacji...

Edge

Orton

Kennedy...

Czy w tym roku wygra heel? Ja po cichu stawiam na Kennedego... chociaz, jakb wygrał Orton to tez będę szczęśliwy... :P ale... wyczytałem w niusach... że na plakacie Backlash... ma byc Edge... nie wiem czy to ma związek z tym meczem... ale... nic nie wiadomo.... WWE weochnęło jeszcze CM Punka... który może okazac się czarnym koniem MITB... kiedy bedzimy kombinować o jaiś heelach... wygra Punk... i nie zdziwiłbym się gdyby WWE przeniosło go np na RAW...

001ug2mo4.jpg

Pawelzak, to nie był spojler ;o Przecież na RAW Orton mówił do Edge'a, że Coachman załatwił mu miejsce w MITB. Nie rozumie, czemu traktujecie to jako spojler :P

generalnie walka się jeszcze nie odbyła ;) a wzystkie serwisy i fora internetowe oznaczyły to info jako spoiler... :P

ale to nie ma znaczenia...

Kto powinien wygrać MITB?

oto jest pytanie.... jak na razie wszyscy byli zwycięzcy MiTB zdobywali pasy...

001ug2mo4.jpg

Odpowiedź nasuwa się sama ;)

Randy Orton. Czytałem na zagranicznych serwisach wypowiedzi, że Orton jako ostatni członek MITB ma je wygrać i w okolicach Vengeance zmierzyć się z Dżaśkiem o tytuł.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Kurde mimo wszystko miałem nadzieję że HBK będzie własnie tym Wybrańcem świata który powali Terminatora-Marynarza-Universalnego Żołnierza...szkoda by było ...tymbardziej że wydajem mi sie że jesli wygra CEna to w jakis idiotyczny sposób ...podobny do Wrestlemani gdzie Jak już gdzieś wspomniał modjo ....Triple H wychodzi przy wielkich efektach , powrót king of kings ....i nagle Cena Esteefju i król tapuje ....kolejne wciskanie na siłe publice Dżona kosztem wrestler'a który sprzedaje się dużo lepiej , walczy dużo lepiej , umie dużo lepiej , i na którym na pewno dałoby sie zarobić duzo więcej ...Tak więc moim zdaniem obaj panowie czyli HBK i Taker przypuszczalnie powoli kończą NIESTETY karierę wiec jakiś ostatni run z pewnoscią by im sie należał ...

Tak więc moim zdaniem Shawn powinien ten tytuł zdobyć ...bo jeśli faktycznie stanie się tak że WWE postawi na 10 letnie dzieci które sikają w gacie jak Cena głupkowato wciska sie w ring i bedą na siłę poraz kolejny promować to coś czym jest Jaśko ...to ja nie wiem gdzie tu sens ....on praktycznie jest wciskany ludizom w oczy na wszystkie mozliwe sposoby ...Trzeba zmiany ....

915802072594e34bce782c.jpg

ale... wyczytałem w niusach... że na plakacie Backlash... ma byc Edge... nie wiem czy to ma związek z tym meczem... ale... nic nie wiadomo...

Hm, dopiero teraz to przeczytałem i sądzę, że na Backlash może odbędzie się w końcu walka Orton vs Edge. Albo jeszcze lepiej! HBK vs Cena vs Orton vs Edge. Ta walka byłaby świetna ;)

IOOT_DZIKO, ... Cena znowu jest idolem amyrykańskich dzieciaków... jeszcze rok temu jego wahania były kiepskie a wtym roku? damn... jako nie wierzę, że HBK zdobędzie title... chyba... że jest jeszcze jedna opcja... zdobędzie title... a Triple jak wróci to go palnie młotkem... ;) i odbierze pas... ale jak na razie? moim zdnaim pas na Raw musi mieć heel przecież Cena i HBK już wszystkich powymiatali na swojej drodze... dlatego ja bym obstawiał kogos innego... może Orton? raczej ktoś inny...

LegendKiller, ja o takiej walce marzyłem wcześniej na WM... ale na Backlash tez bym coś takiego obukał... zwlaszcza, że w tym przypadku Cena wcale nie musi jobnąć aby stracić pas... co jest bardzo prawdopodobne (podobnie było w meczu Edge vs RVD vs Cena)

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

JA sobie wymyśliłem inny scenariusz MITB i WM - taki wymarzony :D

Bardzo chetnie zobaczyłbym jak Jeff Hardy wygrywa MITB ......

Potem w walce Jasiek - HBK wygrał Shawn Michaels ,a przy okazji kontuzjowałby Cenę na pół roku :mrgreen:

HBK przeszedłby jeszcze wcześniej Heel Turn .....

No i na Backlash byłaby walka Hardy - HBK o WWE title , gdzie wygrałby Jeff ofkoz :P

Ale to takie mało prawdopodobne niestety :evil:

W sumie to niechciałbym aby MITB wygrał ktoś z dwójki Orton - Edge.... w samej walce g*wno zrobią , podczas

gdy CM Punk , Hardyz będą odpierdniczać Swantony i inne bajery.....

ale jak to zwykle bywa , któryś z łochów (Edge lub Orton) sięgnie walizkę :evil:

A mi przyszedł do głowy jeszcze inny scenriusz... trochę naciągany...

co byłoby gdyby dwóch kolesi ściągnęło walzkę? generalnie skoro na RR potrafi wylecieć dwóch gości jednoczśnie... to czemu dwóch wrestlerów walizki nie ściągnie?

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   2

Hm, dopiero teraz to przeczytałem i sądzę, że na Backlash może odbędzie się w końcu walka Orton vs Edge. Albo jeszcze lepiej! HBK vs Cena vs Orton vs Edge. Ta walka byłaby świetna

Ta walka byłaby nudna jak reszta z wielu podobnych walk, można lubić tych kolesi ale chyba tylko HBK potrafi dobrą ciekawą walke zrobić :P

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android

TY Willem jakiś chyba przyslepawy jesteś ...lepiej ci idzie w offtopie bo te twoje poglądy to tak jakbyś na czarne mówił że jeste białe :P

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2

Może nie mam racji - ever? :lol:

• Reputacja:   0

Dziwi mnie to ,że lk głównie opiera się 2 wrestlerach : Edge i Orton ..... nie tylko oni są w RAW'ie i nie tylko oni ( jeśli wogóle) zasługują na WWE title.... tym razem wolałbym coś mniej szablonowego, np. Zwycięzacami MITB byliby Cm Punk i Jeff Hardy ....

Poprostu przejadło mi się oglądanie Ceny , Ortona , Edga i HBK (ale mniej) w Main

Eventach ......

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows

Wrestlemania 23

Aktualna karta:

World Heavyweight Championship:

Title vs. Streak:

Undertaker vs. Batista©

batistaur1.jpg

WWE Championship:

Shawn Michaels vs John Cena©

cenafu1.jpg

Battle of the Billionaires:

Donald Trump & Lashley vs Vince McMahon & Umaga

Steve Austin Sędzia Specjalny.

umagavh6.jpg

Money in the Bank Ladder Match:

Edge vs Cm Punk vs King Booker vs Kennedy vs Jeff Hardy vs Matt Hardy vs Finlay vs ?

moneyyc4.jpg

The New Breed vs. the ECW Originals:

Tommy Dreamer & Sandman & Sabu & Rob Van Dam vs Elijah Burke & Matt Striker & Marcus Cor Von & Kevin Thorn.

ecwqf0.jpg

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
    • Grok
      WWE ujawniło pełną listę pakietów DLC do gry WWE 2K26. Gra zadebiutowała 6 marca 2026 dla posiadaczy preorderu edycji premium. Standardowa premiera miała miejsce 13 marca 2026. Potwierdzono sześć pakietów DLC, każdy z czterema superstarami, w tym Danhausenem, którego obecność w grze ogłoszono oficjalnie w sobotę. Pierwszy pakiet DLC pierwszego sezonu z El Hijo del Vikingo, Flammerem, Psycho Clownem i Mr. Iguaną z AAA już trafił do gry. Jak ogłoszono podczas WWE Raw, legendarne Demolition
    • Grok
      Bret Hart wypowiedział się na temat Dungeon Wrestling w niedawnym wywiadzie dla The Takedown na SI.com. Dungeon Wrestling to promocja prowadzona przez syna Breta, Dallasa Harta. Często organizują gale w Victoria Pavilion w Calgary, obiekcie często wykorzystywanym przez terytorium Stu Harta, czyli Stampede Wrestling. Hart powiedział w rozmowie z SI.com, że zawsze zachęcał syna do naśladowania tego, co robił Stu Hart ze Stampede Wrestling. Hart stwierdził: Bret stwierdził, że niektóre ga
    • MattDevitto
      Był terminator Cena, był Roman, jest Cody
    • Bastian
      Tak jest. Lecisz dalej.
  • Dodaj nową pozycję...