Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Co raz głośniej mówi się na zagranicznych serwisach o domniemanym pojedynku The Undertaker'a przeciwko Batiście na WM 23 , gdzie byłby to Match Title vs. Streak. Jest również przypyszczenie że to własnie Batista ma zakończyć streak Taker'a.

Nie jest to jeszcze na 100% pewne ale chodza takie plotki.

Nie zabardzo zapatruje się na to osobiście. tym bardziej że inna plotka mówi że WM 23 miała być ostatnią w karierze Grabarza. Czy więc w takim wypadku WWE potraktuje w ten sposób jedną z największych jesli nie największa z gwiazd od 17 lat w WWE ...

Jakie są wasze opinie ....

Od razu mówie że jak mi ktoś tutaj napisze jedno zdanie to nie dosć że usunę to jeszcze walne mu z góry 2 warny .. to powazny temat ... :evil:

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

30

• IOOT_DZIKO

29

• pawelzak1976

26

• Willem

18

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie jestem zbyt zadowolony. Po co przez tyle lat dawali mu taki streak zeby teraz w jego ostatniej walce mu go zepsuc? Undertaker powinien wygrac i odejsc z WWE jako champ

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

A ile taker ma lat? On jest takim wrestlerem ze do 65 by tam mogl pocaignac... batista nie zasluguje na uukonczenie kariery takera! Jezeli taker odejdzie to smackdown nie bede ogladal bo po co mi patrzec jak jakis MVP wygrywa z kanem T_T

Latam codziennie Jetpackiem do szkoly , nie chcecie nie wierzcie ja nie musze niczego udowadniac.

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Wreslemania 23 - o takich walkach są ostatnio dyskusje na zagranicznych forach:

John Cena vs. Triple H - WWE Title

Batista vs. The Undertaker - World Heavyweight Titl,

Bobby Lashley vs. Rob Van Dam lub CM Punk - ECW Title

Hulk Hogan vs. The Big Show.

Hardys vs MNM - TLC

takie walki mogą (ale nie muszą) pojawić się na przyszłorocznej WM.

John Cena vs. Triple H - babyface vs. babyface

Batista vs. The Undertaker - title vs Undertaker's winning streak

Bobby Lashley vs. Rob Van Dam lub CM Punk - gdzie Lashley ma walczyć jako... heel

Edytowane przez Gość
001ug2mo4.jpg

Dodatkowo ...

Big Show stwierdził że nie ma przyjemności odgrywac roli w WWE , bo przypomne że ten match miał byc hołdem w strone matchu z WM gdzie Hogan zeslamował Andre.

Vince Podobno już zgodził się na match Taker'a na WM ...Undertaker jednak powiedział że widzi tylko jedną osobą której należy się przerwanie Streaku....i jest to KANE. Kane jednka odmówił na ta propozycje z szacunku do Taker'a ... Miejmy nadzieje że Batista nie będzie tak głupi żeby sie zgodzić ..

Podobno jezli Big show nie będzie walczył przeciwko hoganowi zastąpi go uwaga ...

Grejt Kali lub Łumaga :D

Rozważana jest też możliwość walki Lashley vs. Batista ECW vs. World title ...

Wow sporo tych przypuszczeń, już nie mogę doczekać się tej Wrestlemanii.

Liczę na to , że winning streak Takera nie dobiegnie końca i nie przerwie go ktoś taki jak Batista. Zniósłbym jeszcze zwycięstwo Kane'a ,bo to legenda........

Co do walki Hogana to chciałbym aby walczył z nim Umaga. Prezentuje on dużo wyższey poziom umiejętności niż "Wspaniały Kali " .......... Pewnie Hogan by i tak nie pokonał Samołan Spajka........ no ale cóż....

Tak poza tym to ponoć Stone Cold miał wrócić, więc on byłby najlepszym rywalem dla Halka......

I walka której nie mogę się doczekać : Hardy Boyz vs MNM - Table Ladders and Chairs match - to będzie widowisko !!!! Liczę na jakiś fenomenalny wyczyn Jeffa, jak to zwykle robił podczas Wrestlemani XVI i XVII !!!!!!!!!!! Swoją drogą do tej walki mogliby dodać jakiś trzeci team np. Hooligans ............. No ,ale zobaczymy co czas przyniesie. W każdym bądź razie mam duże nadzieje wobec tej gali :D

• Reputacja:   1

Undertaker powinien wygrac i odejsc z WWE jako champ
wogule nie powinien odchodzić! No i mam nadzieje że Batista nie wygra, ale jeśli Vincowi przyjdzie takie coś do łba to jest on naprawde chory na mózg. Taker powinien wygrać i wplątać się w jakiś feud z Kane'm :P
nie bede ogladal bo po co mi patrzec jak jakis MVP wygrywa z kanem
Coś tu wyczuwam taką pogardę do Kane :?!

• Reputacja:   3

Jeżeli którykolwiek z tych meczy wejdzie w kartę... to będzie cienizna... nie chcę oglądać już Hogana... o Cenie nie wspominając... WWE ma jeszcze w zanadrzu HBK, JBLa (który chce wrócić na WM), Edge'a, Randy Ortona, King Bookera, Chrisa Benoit, Finlay, Mr. Kennedego i wiele innych wreslerów w zanadrzu. Być może znów obaczymy MITB match ;) Przydałyby się moim zdaniem jakieś dobre mecze RAW vs SD lub vs ECW...

001ug2mo4.jpg

Nie wiem czy to prawda, ale ostatnio gdzies przeczytałem , ze Stone Cold ma wrócić do WWE (choc watpie) . Jezeli byłaby to prawda to ja bym sie bardzo cieszył bo bardzo lubiłem walki z tym gościem 8) troche mi go brak... Swietnie by było równiez gdyby wystapił na przyszłorocznej WM.Mógłby walczyć np z HHH - taki mecz w dobrym wykonaniu byłby naprawde wspaniały :D ....ale cóz, to narazie tylko pogłoski

Pogardzam Vincem ze podklada kanowi takich kur.. bambosow ktorzy nic nie umieja. Kane lubie

Latam codziennie Jetpackiem do szkoly , nie chcecie nie wierzcie ja nie musze niczego udowadniac.

O nie Taker ma przegrać na Wrestlemanii ?? I to z Batistą :( Zniósłbym jeszcze zwycięstwo Kane z Takerem ,ale nie Batisty.....

Sądzę ,że to tylko głupie plotki, a skoro Taker ma walczyc ostatni raz na Wrestlemani 23 to napewno odniesie tam zwycięstwo :D Bo przerwanie takiego streaku, byłoby fatalnym posunięciem ze strony WWE.........

Oby te głupie plotki się nie potwierdziły bo nie zniosę tego .............

• 1 miesiąc temu...

Odświeżam temat :

Ostatnio przeczytałem pewną ciekawostkę na wwe.com ..

Steve Austin won the 2001 Royal Rumble and won the WWE Championship at WrestleMania X-7. Since then, every Rumble winner has won a World Championship at that year’s WrestleMania.

No właśnie ..wg tego fragmentu od 2001 nakazej Wrestlemani dochodziło do zmiany Champion'a !

Czyżby po 5 latach mialo być inaczej i jednak RR winner zostanie podłożony ?

• Reputacja:   2

O nie Taker ma przegrać na Wrestlemanii ?? I to z Batistą :( Zniósłbym jeszcze zwycięstwo Kane z Takerem ,ale nie Batisty.....

Będziesz musiał i bardzo dobrze, zwycięstwa Takera są już nudne, czas na młodszych. I nie krytykuj mi Batisty bo ci Batista Bomb sprzedam jak cie zobacze :twisted: A Kane napewno nie jest lepszy od niego, zwłaszcza teraz jego walki są nudne a śmiem użyć słowa tragiczne :P

• Reputacja:   1

Takerowi nie powinni kończyć winning strake'a. Jeżeli ma zakończyć karierę po WM 23 to powinien odejść z wielkim BOOM. Batista jest dobrym wrestlerem,ale Undertaker tworzył historie WWF i WWE. Takiemu wrestlerowi jak jemu winning streak nie powinien się skończyć.

Odświeżam temat :

Ostatnio przeczytałem pewną ciekawostkę na wwe.com ..

Steve Austin won the 2001 Royal Rumble and won the WWE Championship at WrestleMania X-7. Since then, every Rumble winner has won a World Championship at that year’s WrestleMania.

No właśnie ..wg tego fragmentu od 2001 nakazej Wrestlemani dochodziło do zmiany Champion'a !

Czyżby po 5 latach mialo być inaczej i jednak RR winner zostanie podłożony ?

A kto mòwi ze Taker wygra RR?

Przeciez tez inachej moze zostac No.1 Contender. RR wygra HBK, to dla mnie jest zbyt pewna sprawa. Mi sie tez nie wydaje ze Taker z Batiste przegra. Taker ygrea alke, bendzie mial ostatni run jako World Champion i Summerslam albo Survivor Series skonchy karriere. Survivor Serie by ochywiscie lepiej pasowala, ale nie wiem czy az tak dlugo jeszche bendzie walczyl.

Walka bendzie bardzo nudna, ale za to bylo by bardzo ciekawe kto wygra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...