Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Armageddon 17 grudnia 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

logo1uz2.jpg

logoed7.jpg

World Heavyweight Champion Batista & WWE Champion John Cena vs. King Booker & Finlay

1om8.jpg

Montel Vontavious Porter (MVP) vs. Kane (Inferno Match)

2fj0.jpg

Last Ride Match - Undertaker vs. Mr. Kennedy

3wp4.jpg

United States Champion Chris Benoit vs. Chavo Guerrero

20061208armbenoitvguerrdo6.jpg

Cruiserweight Champion Gregory Helms vs. Jimmy Wang Yang

5rd6.jpg

Miz vs. Boogeyman

6lw9.jpg

WWE Tag Team Championship: Paul London & Brian Kendrich © vs William Regal & Dave Taylor

7jy1.jpg

Zapraszam do dyskusji. Jakie są Wasze przemyślenia, oczekiwania co do tego PPV?
Edytowane przez Gość

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

6

• Kojot

3

• pawelzak1976

3

• Cyc

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

zapowiada się nieźle MVP vs Kane Inferno Match będzie co oglądac i do tego jeszcze walka mojego drugiego ulubieńca Taker'a

kanekx2.jpg

8314272110jk8fs3.png

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   9

Więc...

World Heavyweight Champion Batista & WWE Champion John Cena vs. King Booker & Finlay

No cóż. Walka jak dla mnie wogóle bez sensowna , przewidywalna i nudna. Walki na lini Finlay-Booker-Batista to już chleb powszedni smack'a. Ale to było mało...trzeba było dopchnąc jeszcze Janko Terminatora ...(Nowa Nowela WWE "Janko Terminator" )

Walka gdby tylko z udziałem SD! Trio wiadoma była by rzecz iżeliby Batista zachował tytuł ale Booker wygrał jakimś sholejlejem albo DQ. Ale w tym przypadku jest to nie mozliwe albowiem Jan CENA rozgromi nawet tych którzy nie biorą udziału w walce.... Jeżeli wygra finlayi booker - będe zadowolony , Bo wiem że Batista już dobrej walki zrobic nie potrafi a Cena i świetny team irish-bukka nie podlega komentom.

Ogólnie Walka z góry zapowiada się dennie.

Troche nudzi mnie już oglądanie tego zestawenia ale rozumieme że jest to jakiś "pseudofeud" na lini Kane & Taker vs. Ciapa jaką jest Mist(..)er Kennedy i ktoś kto mógł miec zajebisty gimmick ale aktualnie ma pojechany gimmick czyli montel.

Chociaż faktem jest że jakby nie było to tego typu Special Matche zawsze przyciągają.

Mam nadzieje że Kane da z siebie wszytsko i zobaczymy naprawdę dobre rzucanie tą ofermną w stroju z lajkry po ringu. Jeżeli w tę walke ktoś interweniuje (czytaj Kennedy...to strace całkowicie wiare w SD)

Ogólnie jeżeli nie spieprzą tej walki może to być naprawde dobre widowisko.Naprawdę dobre.

No właśnie...niby LAST RIDE , niby match DLA Taker'a ...ale co było podczas ostatniego tego typu matchu...ehh ...ja mam nadzieje że nieudolne promowanie Kennediego..nie udolne bo zamiast wypromowac został jeszcze bardziej skompromitowany...tą walką się skończy... Bo jeżeli wygra Kennedy mam dość i przerzucam się na ECW, będe co tydzień oglądał walke Holly vs, RVD ale przynajmniej nie bede patrzył jak szmacą Taker'a na rzecz tej mendy. Armageddon będe ściągał dla tej walki i mam nadzieje co jest okropnie wątpliwe ...bo jestem prawie na 99% pewny że zamiast skończyć ten cyrk to pociągną go jeszcze bardziej lub zakończą w sposób beznadziejny.

United States Champion Chris Benoit vs. Chavo Guerrero

PO co PO co i jeszcze raz PO co ...

No to tu już mam czarno na białym ...Benoit traci pas bo przecież Chavo cały czas jeździ na Eddym .. i jeszcze chodzi z nim "Diva" :evil: pffff....

Tej walki nawet nie komentuje bo wiem że po znakomitej walce jaką zrobi Chris Chaco jebnie Splasha i wygra dostając title...

Cruiserweight Champion Gregory Helms vs. Jimmy Wang Yang

Chyba WWE zrobiło by największa głupote oddając Helmsa temu "czemuś" ...Mat Hardy Jobbowął mu o pas tyle razy że mała głowa ...Nie żebym go lubił ale naprade jest wielu utalentowanych wrestlerów na SD! żeby mieć ten tytuł...i jeżeli zdobędzie go ten chiński kałboj to normalnie wyrwa sobie włosy łonowe i porozrzucam po pokoju ...

WWE Tag Team Championship: Paul London & Brian Kendrich © vs William Regal & Dave Taylor

Już chyba naprawde nie mieli kogo wcisnąć do tej walki :?

DAVE TAYLOR na champa !! Powalą Hooligansów samym elbowami i chopsami !! Hurra !!

Miz vs. Boogeyman

k***a !!! <- Skomentowałem :evil:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

DREAM TAG MATCH???!!!

buahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahah

ahahahhahahahahahahhahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1

Zapowiada się świetna gala, już nie mogę się doczekać walk:

Oj będzie się działo, i to pewnie grubo!!! :twisted:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Karta świetna, i kilku moich ulubionych zawodników wystąpi. Nie mogę się doczekać walki Boogeymana.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

spam - nie wiem jak SD będzie się starało to i tak usnę na tym PPV...

001ug2mo4.jpg

Żeś sie wysilił na komentarz :D

Walka numer jeden , czyli najbardziej przewidywany pojedynek wieczoru..... Tutaj nie ma co liczyć na ciekawe widowisko, zapewne zwycięstwo odniesie paczka Terminatora. :D

Swoją drogą zamiast tego Finleja mogliby dac Samołan Spajka, bo wtedy trudniej byłoby wytypować wynik walki........... Ale takie gdybanie to wiecie :D

Dwie następne walki : Kontynuacja beznadziejnego feudu, tylko rodzaje walk zmieniają......

Chociaż liczę na jakiś przebłysk w tym Inferno Matchu......... Bo walki Takerów czy Kanów z MVP czy Kenedim były dotychczas mało atrakcyjne ..... Miejmy nadzieję ,żę ulegnie to zmianie na tym PPV :D

Walka Benoita z Głererem : Tutaj spodziewam się dobrego pojedynku, a bynajmniej takiego jakiego stoczyli na Survivor Series. Licze, że się na nich nie zawiode :D

Następne walki będą zapewne bardzo nudne, chociaż może coś ciekawego wydarzy się w walce teamów..... Sądze , że nastąpi tam zmiana champów...............

Podsumowując to zapowida nam się kolejne nudne PPV :(

Joke ? Tego dziadka taylor'a nawet nie ma profilu na WWE ...a przynajmniej ja nie widziałem ... nie wiem wogóle skąd on sie urwał ... i czy samym Elbowem można zdobyć jakikolwiek title .. !!

Ioot - w WWE wszystko jest możliwe !!!! A tak poza tym to stwierdziłem, że zmiana Tag Team Champów może nastąpić ,bo przeciez Hooligans od pół roku mają pas.......

Hooligans są dobrymi champami , ich walki sa dobre , a w szczególności dla fanów HigFlayer. A Regal sie wypalił i jest zapochaj dziurą a Dawnych teamów WCW nikt nie będzie podziwiał...

Jezeli ktoś ma zbrac title Londonowi i Kendrickowi to tylko Braciszkowie Znieszczonka :D :D

• Reputacja:   1

Gala zapowiada się nudnie. Tylko dwie walki mogą być warte uwagi a mianowicie: Last Ride i Inferno. Mam nadzieje że Benoit nie straci tytułu, bo przecie to coś Gułero nic nie umie. Chyba Taylor i Regal nie zdobędą pasów TT, ale gdyby tak się stało to możę (marzenie :P ) BOD odebraliby im tytuł. ME jest na 100% pewny, bo gdzie taki Finlay czy inny King Booka wygrają :mrgreen: Karta jest ogulnie cienka, i ściągne tylko dwie walki.

Pytanie Retoryczne :

Czy wierzysz że John Cena zostanie wyliczony i po walce krzyknie Ol Hel Kin Bukka?? :lol:

• Reputacja:   4

Armageddon 2006

wyniki i foty - pawelzak1976

0017vp2.jpg

Kane pokonał MVP (Inferno Match)

0017ap9.jpg

21rn7.jpg

3421hm1.jpg

34215jt4.jpg

jonny1tpue1.jpg

security1205rt0.jpg

0017wt2.jpg

21uz1.jpg

WWE Tag Team Title

Brian Kendrick & Paul London © pokonali Dave Taylora & Williama Regala, MNM i The Hardys (Ladder Match)

3421oh8.jpg

34215sv2.jpg

jonny1tphz1.jpg

security1205bb6.jpg

0017ow0.jpg

21my9.jpg

3421xc6.jpg

34215kg4.jpg

United States Title

Chris Benoit © pokonał Chavo Guerrero

21lo4.jpg

3421vz6.jpg

34215kd1.jpg

jonny1tpmz8.jpg

security1205jj7.jpg

Cruiserweight Title

Gregory Helms © pokonał Jimmy Wang Yanga

0017zj5.jpg

21qm9.jpg

3421xb6.jpg

34215jm5.jpg

Boogeyman pokonał The Miza

jonny1tpwp7.jpg

security1205og0.jpg

0017ju3.jpg

Undertaker pokonał Mr. Kennedego (Last Ride Match)

jonny1tppb9.jpg

security1205hx0.jpg

0017xp5.jpg

jonny1tpop6.jpg

21va8.jpg

3421ts8.jpg

34215fx7.jpg

security1205jy8.jpg

World Heavyweight Champion Batista & WWE Champion John Cena pokonali King Bookera & Finlaya

0017fr4.jpg

21nh2.jpg

3421wd7.jpg

34215jf9.jpg

jonny1tpvp7.jpg

security1205cq3.jpg

0017nu7.jpg

Foty wstawiłem dzięki mojemu staremu przyjacielowi i kumplowi Vicentowi K. McMahonowi. Którego z tego miejsca w moim imieniu i całego forum pozdrawiam! Trzymaj się Ty stary c**u!!! *

Post szefa brzmi tak strasznie, że nie mam odwagi go edytować... :shock:

Gala bardzo mile mnie zaskoczyła! Spodziewałem się typowego gówna made in SD! A dpstałem nawet kilka niezłych walk i nawet nie usnąłem! Walka TT poprostu miodzio!!! 8) No i dobrze, że Benoit wygrał. Naprwdę to gala to miła niespodzianka pod konec roku :D

*cycu :P

Prosimy o dłuższe wypowiedzi poparte argumentami.

Posty krótsze niż 3 zdania będą usuwane.
Edytowane przez Gość

94370642845de365932a94.jpg