Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

John Cena

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Po walce z Umagą

Tak gratulacje za spieprzenie gimmicka buldożera Umagi.

Cóż ma charyzmę i dużo fanów

Ma też kwadratową mordę i pluje jak gada...za to deż gratulacje.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

5

• Święty

5

• Sejbla

4

• The_Icon

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

To był moj ulubiony wrestler gdyby nie ta kontuzja mam nadzieje ze go niedlugo zobaczymy bo byl bardzo dobry i wiele razy udowodnij ze obroni pas przeciwko kazdemu :D

To był moj ulubiony wrestler gdyby nie ta kontuzja mam nadzieje ze go niedlugo zobaczymy

Hallo ??

John Cena wrócił na Royal Rumble

To był moj ulubiony wrestler

Będzie lepiej jeśli zmienisz zdanie:P

pezetvi7.png
  • 5 miesięcy temu...

Boże, widzisz i nie grzmisz.. Połowie użytkowników chodzi o to, że jest dobrym wrestlerem, ale wykreowano go na niezniszczalnego terminatora..

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Teraz ja sie moge pobawić w moda :D

drogi krisss'ie .

1.W postach staramy sie nie przeklinać , a ty to w jednym zdaniu przeknąłeś aż 3 razy!.

2.Twoj post musi zawierać minimum 3 zdania .

3.Idz poczytaj regulamin albo kaczora donald'a.

Ale super xD=))

Dop. Carlos - A warna między oczy byś nie chciał? ;)

Dop. Silver - Zastanowie się i dam znać , ale raczej nie ok ? :D sie doczepiłeś!:x

ja tez kocham johna Cene za jego kwadratowy "twarz" kttory przypomina mi kartonik kinder niespodzianek tak fajnie mówi przy mikrofonie i wygląda jak by nie mogł sie wys*ć .

na serio , Cena jako babyface maksymalnie ssie , za czasów SD jeszcze go kupowałem ale teraz :/

Baryla :D co sie dziwisz chłopakowi uciekło pare odcinków z Ekstrim sports czenel xD .

Edytowane przez Gość

sws.png

31576.png

• Urządzenie:  Windows

Cena to temat rzeka...

Obecnie prowadzony jest przyzwoicie... Feuduje sobie z JBL'em czyli jednym z większych heeli w fedzie, znalazł sobie dobrą ekipę(CT) i widać skutki - publika już nie ciśnie Johna tak jak to miało miejsce jeszcze z miesiąc temu. Jak na razie jego pozycja jest idealna siedzi sobie w mid-carderze, będzie pojawiał się na PPV, dostaje sporo czasu antenowego na Raw, ale jest ostro okrojony z pushu... I to wychodzi mu na zdrowie, szczerze ostatnio nawet się uśmiechnąłem na dźwięk jego themu... A wiec Cena powoli odzyskuje poparcie fanów(nie mylić z dziesięcioletnim chudzielcem krzyczącym "Ju sak"), czapeczki pewnie idą jak ciepłe bułki i do tego jest daleko od najważniejszych pasów... Cud miód malina... Teraz tylko modlić się aby WWE nagle nie przypomniało sobie o tym że John nie przegrywa... Konieczne jest podłożenie go Bradshawowi na GAB... Inaczej "Era Marina" może powrócić... A tak przegra sobie z JBL'em potem uwikła się w feud z... powiedzmy Berczilem który będzie już IC i Janek przez jakiś czas będzie przegrywał z mistrzem po czym zdobędzie pas Inter i może Go nie oddać choćby do WM XXX i walki z WeeManem... Niech się kisi w mid-carderze :D

Cena?Ten wieśniak?Co wy panowie tu pieprzycie że ma najlepsze finishery i że rządzi w RAW :8 .Cena kiedyś był lepszy(za czasów z SD) , lepszy them i wogóle.Teraz Jasiek traci tylko swój czas w WWE...Po co mu walki z jakimś heelem JBl.Lepiej niech walczy o pas WHC albo I-C.Najlepiej to by Cene zwolnili i by w TNA z Kurt Angle Tag Team tworzył =)) .A tak to mogę powiedziec "E ty wujek Vince weź tego Jasia wiasia wyrzuc z WWE!".

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Baryla :D co sie dziwisz chłopakowi uciekło pare odcinków z Ekstrim sports czenel xD .

Hahahaha no zapomniałem że większość fanów Ceny,ogląda Raw na Ekstirim Sports Czanel.....

pezetvi7.png

Nie znosze Ceny i xo tu duzo gadac :D Taki łosiek, wykonuje 3 chwyty może 4 i wygrywa każdą walke. Jak na któryms z ostatnich Raw pokonał Umage (jak zwykle) to myślałem że mnie *uj strzeli. Ma zajebiaszczy Push a wcale na niego nie zasługuje, Po prostu gośc jest nudny jak flaki z olejem, nie ma w nim nic ciekawego cały czas to samo... :evil:

Mi Tam Jasio nie przeszkadza, ma fajny finisher ale już submission mi się nie podoba, chociaż bardzo lubie wszystkie submissiony np. wall of jericho, czwóreczka. Jako Champ nie pasuje za dużego pusha dostał z takiego raperka stał się czołową postacia wwe 8) .

Troche dziecinne te wypowiedzi typu trupek ( bez obrazy )

Więc John Cena jest dobrym wrestlerem ludzie go kochają itd. Ale poprostu ja mam go dość dobrze że nie nosi już pasa mistrzowskiego bo już mnie rzygi brały ileż można oglądać jednego i tego samego jako mistrza w najważniejszych pojedynkach na RAW czy na PPV. John pasował mi na SD kiedy miał gimmick rapera a nie jakiegoś żołnierzyka jak z koziej dupy trąba :8 można go porównać do Hulka Hogana zrobi podobną kariere jak on

kanekx2.jpg

8314272110jk8fs3.png

wweteamfv8.jpg

Ostatnio Cena trzyma sie z Cryme Time wiec moze znow bedzie fajnym luzakiem....moze. Dlugo juz nie walczy jak na niego o pas mistrzowski wiec kolejny plus. Jasia mozna teraz znosic bo nie ugania sie za Punkiem ani nie wygrywa wszystkiego jak leci :)

John Cena jest moim ulubionym wrestlerem i raczej się to nie zmieni podobają mi się jego finishery i akcja "You Can't See Me Stalling Suplex" Cena górą.[/color]

Proszę, zapomnijcie o tym, co za wstyd... Wszystko przez EXSC. =))

A tak, wogóle. Cena, w CTC, może się trochę zmieni, przestałem go, darzyć sympatią, gdy zacząłem, się udzielać na BGZ, moje nastawienie, się zmieniło, dzięki wam. Cena, mógłby pokazać, coś więcej, te jego, akcje, kocha dzieciarnia i przynosi to kasę,

gdyby Jasiek, byłby bardziej nikczemny i gdyby pokazywał, coś więcej w ringu, wszyscy, byśmy byli zadowoleni...

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Cenę mógłbym widzieć w WWE jako managera Cryme Time... Wiadomo takie małe zebranie raperów...;) Ale to co się działo z nim i to trzymanie pasa tak mnie zniechęciło do oglądanie jego kwadratowej mordy że Raw już nie mam zamiaru oglądać... :D

mickfoleyzi2.jpg

Mi się nastewienie na Cena zmieniło gdzieś zaraz po przyjściu na WF , zobaczyłem te Rocki , SCSA w akcji i stwierdziłem ze Cena to czop kompletny i gówno umie . No i dzięki kilku userom z tamtego forum zacząłem rzygać na jego widok może teraz to się minimalnie zmieniło bo teraz zdążę przewinąć segmenty z nim ,bez odruchu wymiotnego ... Jak ja się cieszę że JBL wygrał z Cena na GAB !! Co do Ceny to jest to marny zawodnik tzn chodzi mi o jego ring skille więcej niż na mid carda nie zasługuje z tymi jego 5 chwytami na krzyż ... Walkami tak schematycznymi że to szok . Początek dostaje w ryja przez jakiś tam czas w pewnym momencie zryw kilka shoulder tackle'ów jakiś clotesline runing bulldog (w którym praktycznie nie dotyka przeciwnika ,jedynie minimalnie pociąga go za głowe i puszcza jak przeciwnik zaczyna lecieć do dołu co to k***a jest ?? ) Nawet Cody Rhodes robi lepszego bulldoga ... Dalej mamy próba FU które zwykle nie wychodzi bo przeciwnik się ześliźnie mu z barów .. Później znowu w ryja dostaje i taki schemat jest jego walk... Boże ale jak można coś takiego zrobić że niby samochód się pali , gaszą go i wychodzi z niego jasiu bez żadnej ryski co on k***a jest superman ?? A no tak zapomniałem przecież on jest na takiego zrobiony ... Jedynie czego nie mogę mu odmówić to jest jego siła bo troszkę jej chłopak ma ... Jedna rzecz mnie ciekawi osoby które zwykle zaczynają z wrestlingiem (na ESC) są zwykle fanami Ceny (nawet ja byłem (japierdole)) i zdarzają się przypadki że są fanami Taker'a lub Ortona nosz k***a co im Under czy Randy zawinił ?? Nie lepiej sobie kochać tego swojego śmiesznego Cena czy Raja Majsterio 619 ?? =))