Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

John Cena

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Tak sobie czytam ten topic po latach i normalnie taka padaczka mi odchodzi ze smiechu , że brzuch mnie już boli gdyby tak podsumować "wypociny" :D

To jest mój ulubiony wrestler, jest świetny, był świetny i będzie świetny :) Podoba mi się jak się bije.

Well , pierwszy wpis a już kontrowersje , ale nie czepiam się bo chłopak napawa mnie optymizmem , że Cena dalej będzie tak świetny jaki jest teraz. :roll:

John Cena jest najlepszy. THE CHAMP IS HERE!!!!!!!!!!!!1

No ten pan , to już w pewnych kręgach autorytet jeśli chodzi o biografię i sytuacyjność oraz przebieg życia John'a. Radziłbym stosować sie do jego uwag , bo nie długo jego zdanie czytać będziemy na PWInsider :5

...wienc...Propo trupek tak naprawde na Raw rządzi HHH a nie jakiś Jasiu .

Na początku zarządziło "wienc" =)) ale uspokoiłem się już i czytam dalej a tu nagle widze niczym jak za średniowiecza spór o inwestyturę na RAW ...damn ...może założymy topic kto rządzi w RAW ? :t_up:

FU jest najlepszy finisherem a STFU jest najlepszym submission

Trupek , w pełni formy , trzeba mieć odwagę by wśród 100 postów pod tytułem "Jak mnie może wkurwiać Cena ze swoimi niedorozwiniętymi fanami" napisać post powyżej , który jest kwintesencją obiektywizmu patrzącego wyłącznie przez pryzmat aktualnych wydarzeń ... :!:

Sejbla bałwanie jak się nie uspokoisz to przyjde do ciebie w nocy i zobaczysz prawdziwego Kane'a!

Pomińmy perwersje nocne kaszaka i sjebli :roll:

więc jesteś takim odpowiednikiem trupka

Wrong !! Trupka nie da sie podrobić , taki spec jest wyjątkowy !

Lepiej by było gdybyś zaczął patrzeć na wrestling bardziej subiektywnie, bo jesteś zaślepiony.

Prosze , Niech ktoś zawoła hellnera do skomentowania tego zdania , Błaaagam :D

A teraz niewątpliwy pokaz troski ringowej :

Cena jest moim ulubionym wrestlerem ale chyba zmienie zdanie dlatego iż po ostatnio pokazywanej walce w telewizji chamsko zachowywał się walcząc z Carlito

On do ch***ja wafla miał taki a nie inny scenariusz !
... ale to i tak nie było miłe

Od dzisiaj bede co wieczór modlił sie do tego klienta ...

Może ktoś odważy sie powrócić do tego topicu :thumb:

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

5

• Święty

5

• Sejbla

4

• The_Icon

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dziko podejmuje wyzwanie :P

Jak dla mnie Janek ma bardzo dobry gimmick który moim zdaniem do niego bardzo pasuje :P

Cena moją sympatie zdobył za czasów gdy był jeszcze w SD!Był raperem który wszystkich jarał na swojej drodze.

Chodzi mi tu o Battle Rap np.z Big Show.

Jasio miał i ma świetny kontakt z publicznością,gdy wychodzi przy ,,My time is now '' wszyscy wstają i szaleją.

Dlatego myślę że WWE tak go push***je gdyż sie im to po prostu opłaca,ale uważam że nie znajdzie sie osoba na forum która powie że John Cena nie umie robić dobrych walk.

Co do przyszłości Ceny po kontuzji nie jestem do końca pewien czy dostanie WWE champa.Ale jestem jeśli tak się stanie chciałbym żeby nie był ,,terminatorem'',cieszył bym sie gdyby z HBK byli z powrotem Tag Team Champ.

pezetvi7.png

Baryła: cieszył bym sie gdyby z HBK byli z powrotem Tag Team Champ.

Nie wiem jak ty sobie za bardzo to wyobrażasz, ale okey...

Word Life! John Cena za czasów SD! był jednym z moich ulubieńców. Zarozumiały, młody, z dobrymi warunkami fizycznymi, szybki z dobrym gimmickiem. Nie sposób było zniszczyć taką postać. Jednak WWE pokazało, że nie jest to takie trudne. Po 1. Ten nowy theme song jest dużo gorszy od Word Life. My Time Is Now pasuje bardziej do Heela. Tak czy siak John z Rapera zmieniał się. Najpierw w jak to Christian rzekł mawiać "Hip hop Poser Champion'a", a potem w Marine, Commando, Terminatora, który niszczy wszystkich. Od Hornswoggle po The Great Khali'ego.

John Sam w sobie nie jest złym wrestlerem, ale WWE z niego zrobiło superbohatera małych dzieci... taki Role Model. Na pewno Vince wzbogaca się na tym, bo każdy dzieciak chce mieć "czapeczkę Ceny", albo "koszuleczkę". Gdyby powrócił do starego gimmicku to byłoby lepiej... dla wszystkich... za czasów SmackDown! John także miał dużo fanów. Tyle, że 90% tego nie stanowiły dzieci.

jrthqr.jpg

John za czasów Smackdowna! był jednym z moich ulubionych wrestlerów. Taki fajny raperek pyskujący, wulgarny, wyluzowany. Miał wtedy mnówstwo fanów i świetne warunki fizyczne. Lecz gdy tylko trafił na RAW zaczęto robić z niego supermana co nawet Khaliego w kilka sekund rozwali.

John nie jest zlym wrestlerem ale ma bardzo denerwujący gimnick wyrósł na drugiego ulubieńca dzieciaków. WWE się na tym bogaci bo każdy chce jakiś gadżet Johna. Dla mnie było by idelanie jakby wrócił do starego gimnicku. Można by było go wtedy oglądać 8)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

uważam że nie znajdzie sie osoba na forum która powie że John Cena nie umie robić dobrych walk.

Kilku się znajdzie :P

Cena w obecnym gimnicku strasznie mnie denerwuje, rozumiem że WWE zbija kokosy na dzieciakach którzy naciągają swoich starych na czapeczki z Johnem, koszulki z Johnem, bielizne z Johnem. Powrót do rapera jest zdecydowanie wskazany, pamiętam jego pierwszą walkę na Smacku z Kurtem Angle, wtedy bardzo mu kibicowałem. Cieszyłem się że pojawił się taki "młody wilczek" który może coś zamieszać, ale WWE to nie wystarczyło zrobili z Johna wielkiego Marina który jednym palcem rozwala Khaliego, pokonuje Otylie Jędrzejczak na 200m motylkiem, wygrywa mistrzostwo F1 na hulajnodze... I to jest wielki błąd WWE, bo z Ceny na pewno dało by się wycisnąć dużo więcej niż słanianie sie po ringu przez 90% walki potem shouder-block, "you can't see me" i FU.

Dla mnie było by idelanie jakby wrócił do starego gimnicku.

Amen :)

imo ostatnimi czasy problem Janusza , sięgnał postawy "Jestem kimś" , są gwiazdy , które mają już pewien status / pozycje w federacji jak Shawn , Taker , Hogan , które moga pozwolić sobie na walke postaci Atomic Drop , Bodyslam , elbow , SCM / Old School ,snake eyes, ChokeSlam , tombstone , albo punch , big boot leg drop .....bo jest to coś co elektryzuje publike od lat ....taka gwiazda faktycznie może powrócić po długiej nieobecnosci i rozwalić kogoś schematem - bo to jest to co w tych gwiazdach ludzie kochają ....kiedy zaczynąją robić akcje przygotowywawcze do fiisher'a publika jest nakręcona .....

Warto jednak zauważyć , że Są oni w Fedzie ponad 17 , 20 , i wiecej lat. Oni moga sobie na takie coś pozwolić ....to są ludzie zasłużeni , a gdzie tu sie do nich Janusz umywa , zaledwie 6 rok hasa sobie po WWE , dostał juz 3 razy pasek , i już uważa sie za taką osobę , która nie musi unowoczesniać swoich walk ?

Porażka.

• Styl:  Jasny

Patrząc na parę smaczków w tym temacie można i się pośmiać i pokręcić ze znudzeniem głową. Pytanie baryły że nie znajdzie się osoba na forum która napisałaby że John nie umie robić dobrych walk...Oczywiście że nie umie, nie umie jako Main Eventer. Jako mid carder mógłby walczyć takimi schematami. Ale jak to IOOT napisał że za krótko jest w tej branży by takie coś robić. John ma potencjał i kwadratową mordę ale go nie wykorzystuje. A poza tym WWE promuje go dla kasy nie dla walk. John trafił do młodzieży tak samo jak Booyaka którego de facto byłem fanem za czasów WCW. No ale wracając do tematu, John swój push ma dzięki temu że ludzie nie znający się na Wrestlingu jak Baryła, Trupek i im podobni kupują gościa. Krzyczą z nim Champ is here i takie tam. Ja osobiście jak widziałem Cene rapera mówiłem kurde gość może być. Ale jako marine'a i WWE champa mam go dość jak nie jeden na tym forum. A dla tych którzy piszą że FU jest świetnym finisherem niech spojrzą na Celtic Cross albo Samoan Drop prawie to samo a o niebo lepsze. A STFU? Do pięt nie dorasta Crippler Crossface'owi. Dziękuje i Amen

Właściwie nie mam co pisac o moim stosunku do jego osoby bo tylko bym powtórzył wypowiedzi innych... ale... jest pewna rzecz, o której chciałbym napisać...

Nie zauważyłem żadengo odzewu na forum w tej sprawie, może po prostu nikt na to specjalnie nie zwrócił uwagi; już mówie o co chodzi (może to ukryję, bo może ktoś nie miał jeszcze wątpliwej przyjemności oglądac ostatniego RAW... :roll: ).

Otóż jestem wręcz przerażony tym, co zrobił Jaśko- pokonałby (gdyby nie interwencja) w arm wrestling matchu Marka Henry'ego, a właściewie człowieka w gimmicku 'World Strongest Man' i to w dodatku z 'nie do końca wykurowanym ramieniem' :shock: Pomyslałem sobie zatem: jak ogromny może jeszcze być ten jego push... Aż strach... Niedługo pewnie odzyska pas (bo przecież gdyby miało być inaczej to Orton nie chodziłbym z tym gównem zwanym gimmick beltem tylko wróciłby do pierwotnej jego koncepcji... Na tyle czasu by im się to nie opłacało...) no i jak długi będzie ten reign? Pierwszy match po powrocie i już wygrał RR... Cos mi wygląda na to, że jeszcze nie wiedzieliśmy do tej pory, jak wielki może być 'push terminatora'... Do tej pory po prostu mnie wk*rwiał, ale teraz? Teraz natchnięty ostatnim wydarzeniem jestem przerażony...

Aha, jeszcze jedno- jak myślicie, walki o jaki pas będą teraz main-eventować PPV? WHC jak kilka ostatnich? -.... No właśnie...

kieska, ja bym był bardziej przerażony tym , że dla powrotu Ceny , odsunięto Undertaker'a , któremu Cena podobnie jak HBK , czy HHH może buciki w szatni polizać. :evil:

kieska, ja bym był bardziej przerażony tym , że dla powrotu Ceny , odsunięto Undertaker'a , któremu Cena podobnie jak HBK , czy HHH może buciki w szatni polizać. :evil:

Co prawda to prawda pod tym względem Jasio nie może sie równać z HBK,HHH,Undertakerem,czy Kane

pezetvi7.png

Lubie Johna od zawsze lubie jego walki szczególnie jego feud z Edgem był bardzo ciekawy

Dop. LK

1.1. Twoja wypowiedź nie może zawierać błędów gramatycznych, stylistycznych i ortograficznych.

1.2. Zabieraj głos tylko wtedy gdy masz coś ciekawego do powiedzenia na dany temat.

Złamałeś dwa główne punkty regulaminu. Jako, że jest to pierwszy post to obędzie się bez warna. Na przyszłość radzę przeczytać regulamin, ponieważ w przeciwnym wypadku bardzo prędko sie rozstaniemy.

Icon napisałem to samo co ty że WWE push***je Cene bo się im to opłaca.Ja Ceny jako WWE champa nie lubię i nie podoba mi sie styl pushu dla niego.

Dla mnie był o niebo lepszym wrestlerem w SD!

I tak naprawdę nie chce żeby odebrał WWE champa Ortonowi,(który jak dla mnie nie spisuje się jako WWE champ )Wolał bym gdyby pas

champa dostał np.Jeff.

Ja chciał bym powrotu Janusza z lat w których był U.S champ

Dziękuje

pezetvi7.png

John Cena jest moim ulubionym wrestlerem i raczej się to nie zmieni podobają mi się jego finishery i akcja "You Can't See Me Stalling Suplex" Cena górą.

Dop. Carlos

Zasady działu:

1. Twój post musi składać się z minimum 3 zdań.

2. Jeśli przedstawiasz swoje zdanie na jakiś temat, swoją wypowiedź musisz poprzeć argumentami.

3. Posty łamiące powyższe zasady będą usuwane, a autorzy nagradzani ostrzeżeniem.

Poczytaj regulamin :)

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Lubię Cenę,ma charyzmę,umie rozruszać publikę,jest niezłym wrestlerem.Niepotrzebnie tylko WWE robi z niego idola dzieciaków.Przez to mniej zwraca się uwagę na jego faktyczne umiejętności,a bardziej na fakt,iż każde przeciętne amerykańskie dziecko chce miec koszulkę taką jak on.Powinien być nadal face'm,ale raczej bezczelnym i charyzmatycznym tak jak teraz typem.

e916f7e946.png

John Cena jest dobrym wrestlerem , o naprawde dobrych możliwościach, Po walce z Umagą czy The Great Khali należą mu się gratulacje. Cóż ma charyzmę i dużo fanów. Dlatego lubie tego wrestlera:P