Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co ostatnio z wrestlingu oglądałeś?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dean miał jedną nogę poza ringiem (pod najniższą liną). Specjalnie pokazali ten moment z najdalszej kamery, żeby nawet widzowie przez kompami dali się na 10 sekund nabrać, że pas zmieniłby właściciela 3 tygodnie przed WM :D

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

30

• Yao

19

• mateusz8721

12

• L.A.

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Oglądałem tę walke kilkanaście razy i właśnie wróciłem po latach. Dalej znam jej przebieg na pamieć i wciąż przechodzą mnie ciarki gdy to oglądam. Majstersztyk! :applause:

Ktoś widział?

• 2 tygodnie później...

Łostatnio jo widzioł Wrestlemanie 32;p Fastlane,Lucha Underground

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Ostatnio w przerwach obiadowych w robocie oglądałem match'e z przełomu 99 i 00, gdzie Undertaker i Kane biegali wesoło po ringach w starciach z takim tuzami jak Viscera czy Prince Albert.

915802072594e34bce782c.jpg

A tak w ogóle to oglądasz na Dalbju Network czy gdzieś w necie? Bo zawsze jak chcę obejrzeć starsze gale to wyskakuje powiadomienie o naruszeniu praw autorskich WWE. :)

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Zdecydowanie YouTube. Nie bawię się w Network, szkoda mi piniondzów.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Zawsze w internecie znajdzie się jakiś dobry segment/walka z WWE. Niedawno znalazłam taki o to filmik na Tumblr'ze:

Już od początku była kreowana na silne montrum :)

75137960457081728a67d7.jpg

• 2 tygodnie później...

a XWT?

Dodano:

widzieliście WWE Camp ?

Dodano:

widzieliście WWE Camp ?

Ja widziałam i serio, spodobało mi się. Sroooogo polecam ten produkt. Już się zresztą bałam, że w samej kreskówce będą różnorakie cenzury, ale, na całe szczęście, myliłam się - korzystali z niej tylko w reklamach. Tak polecam bardzo, gdyż ta kreskówka nie jest PG :D

Zgadzam się dobre to powiem szczerze że jestem sceptyczny co do WWE ale to im się udąło mały Cena ucieka przez RamboMacMahonem ;) Flair ruchacz wszystkiego wkoło ;p co ile to bedzie wychodzic ? online oglądałaś?

Jak się doczytałam, nowe odcinki będą puszczane co niedzielę i nie, nie oglądałam online. Znalazłam link w necie, nawet go wstawiłam w wątku o materiałach WWE Network tutaj.

Obejrzałem WWE Camp i muszę przyznać, że pilotażowy odcinek na mnie szału nie zrobił. Jedyne, co było nawet śmieszne, to motyw Rica Flaira i te jego "woooo" i jednoznaczne zachowania... :lol Ale patent zrobienie z pozostałych wrestlerów dzieciaków i ich próby powrotu do rodziców dla mnie kiepski. No ale to debiut, także potem może być lepiej.

Poza tym aż dziwnie po tylu latach przerwy słucha się takich odzywek w WWE. :D

Pomijając ten fakt, usiadłem wczoraj do walk Stylesa z przed ładnych dziesięciu lat:

AJ Styles vs. Tyler Black (Seth Rollins) @ NWA "No Limits" 28/04/06 - dream match, który chodzi po głowie nie jednemu fanowi obecnie. Co ciekawe, miał miejsce dokładnie dziesięć lat temu. Black był wówczas jeszcze zupełnym rookie, a AJ jeszcze długo zanim nieco zwolnił i zmienił swój wygląd. Oglądało się całkiem ciekawie, chociaż było widać, że Rollins często nie był w stanie nadążyć. Końcowy rewersal i finish miodny. Ogólnie można obejrzeć, ale szału nie ma. Nie ma się co dziwić, bo to indy show gdzie ustawiono może trzy rzędy krzeseł.

AJ Styles vs. Bryan Danielson (Daniel Bryan) @ IWA MS "An IWA Homecoming" 16/09/04 - Chciał ktoś kiedyś zobaczyć walkę Stylesa i Bryana? Z tego, co mi wiadomo, spotkali się ze sobą wcześniej cztery razy. To najprawdopodobniej ich trzecie spotkanie. Jeżeli kogoś nie przestraszą jeszcze bardziej uboższe rzędy jak na powyższej gali (IWA rozkładało jedynie dwa rzędy z każdej strony i jakimś cudem się utrzymywało przez wiele lat...), to te spotkanie może się spodobać. Sporo technicznych akcji i rewersali, ale nie jest to coś, co można było po nich oczekiwać. Nie ma się jednak co dziwić, biorąc pod uwagę miejsce i federacje.

https://www.youtube.com/watch?v=_tWVIzFJYOs

AJ Styles vs. Bryan Danielson (Daniel Bryan) @ ROH "Dissension" 28/01/06 - Najpoważniejsza ich walka. ROH World Title rozegrany w typowym, main eventowym stylu - 30 minut akcji. Wiele dźwigni i ciekawych rozwiązań. Dbali o to, by przez te pół godziny coś się działo. Co ciekawe, mimo świetnej walki podczas dźwigni w środku walki dwójka czy trójka fanów zaczęła chantować "Booring", co cała hala skwitowała głośnym "Shut the fuck up!". Nie chciałbym się znaleźć na ich miejscu, haha. :D Fajnie było zobaczyć Stylesa z czasów, gdy był bardziej lotny i machał jeszcze spiral tapy czy nie palił jumping reverse ddt. Według różnych recenzji ta walka oceniana jest średnio na (****), także warto do niej zajrzeć. Mieli jeszcze dwie walki w ROH w 2003 roku, które widziałem bardzo dawno temu. Pamiętam, że były świetne, ale nie ma ich niestety w sieci i trzeba by szukać w starych płytach, żeby je odświeżyć.

właśnie pisałem relacje z debiutu Monday Nitro i mi się skasowała... łapki mi opadły...

Dodano:

latest?cb=20130414084133

Witam serdecznie was wszystkich Wrestlemaniaków i maniaczki ;)

No wiec przyszedł czas bym trochu co niektórym przybliżył debiut znanej niestety już nie istniejącej federacji WCW

Data:04.09.1995

Miejsce:The Mall Of America (Galeria Handlowa),Minneapolis(Minnesota)

Skala Matiego odnośnie walk ;) 0-10

Zacznę od tego ze według karty miała miejsce jedna walka jeszcze niestety w mojej wersji video tej walki nie ma wiec jej nie opisze jako tako ...

1.Jushin Thunder Lieger vs.Lyin Brian

Jushin-Liger-600x400.jpg VS.BrianPillman_crop_north.jpg?w=630&h=420&q=75

Jak dla mnie walka dość efektowna trochu latania było niezłe kontry ,czasami trochu nagięte nie bardzo dopracowane skoki przykład: Brian po za ringiem a Jushin tak od niechcenia wykonał na niego nie znam nazwy profesjonalnej salta w przód na niego ..Bardzo ładne akcje kontrujące do odliczania ładna kontra gdy Jushin z najwyższej bojki skakał na Briana a ten drop kickiem skontrował w klatę auuuu musiało boleć ładne zakończenie zamiast obijania po odliczeniu przegranego podanie sobie rąk ;)

ocena 6/10 Skala Matiego xD

A w przerwie tłumy podpalonych fanów obskakuje Hulka ;)

2.WCW U.S. Championship

Stingd768bbddc3c73c7cc2d17f799074bba4.jpgVS.Rick Flairflair97.jpg

Wejście Ricka na ring spotkało się z dość dużym entuzjazmem ale dopiero gdy rozbrzmiało "Man Called Sting " Galeria oszalała Surfer wpływał na ringowe wody ;) walka zaczęta od klinczu wymiany ciosów skoków no i tych chopsów Ricka nikt tak jak on i Benoita dla mnie tak dobrze tego nie wykonywali aż niosło się po halach ;p no i obuło by się bez interwencji widzimy pod ringiem Arna Andersona w trakcie gdy Rick zakłada figure 4 leg drop wkracza na ring i tym samym walka jest przerywana i pas zostaje przy Stingerze Arn zaczyna okładać się z Rickiem i tak obaj znikają w czeluściach drogi do szatni ;p

7/10

Mała reklama PPV Fall Brawl i mały speach Mike Wallstreeta w WWF znany jako Mike Rotunda

no i mamy Main Event

WCW World Heavyweight Championship

Hulk Hoganhqdefault.jpg VS.Bubba Rogers( coś mi się obrazek nie chce wgrać ;/

Bubba ładnie w garniturku wchodzi na ring mina poważna wielkiego twardziela ...nagle rozchodzą się po galerii znane dźwieki its...American Madeeeeee no i wychodzi niczym ptaszek tweety na sterydach Hulk Hogan z jeszcze! swoim managerem Jimmem Hartem tradycyjne rozdarcie koszulki pokazanie sterydowych zwałów i jadymy;) walka no totalna oklepywanka zero latania itp ..no któż by z taka posturą wykonywał różne akrobacjexD puch big foot na BuBBe leg drop i przypięcie 1...2...3 i Hulk dalej mistrzem ale co to na ring wbiega ekipa Kevina Sullivana tzw Dungeon Of Doom i oklepywanka na pomoc przybiega Lex luger zaczyna się czyszczenie ringu zostaja tylko Hulk i Lex zderzając się plecami obracają bo myślą ze to kolejny pionek do wymiecenia wywiązuje się sprzeczka przybiega Macho Sting próbują zapobiec bitce kończy się na speachu ale niestety wasz relacjujący ma nie najlepszy Angielski i nie wiele skumał (postaram się to nadrobić choć była to sprzeczka o pas kto na niego zasługuje itp )Ogólnie debiut fajny dla mnie tylko minus ze to w Galerii było no ale ja jestem manniakiem efektów i super wyjściówek WCW te platformy itp

Pozdro dla was i czekam na krytykę co by tu poprawić

Zacznę od tego ze według karty miała miejsce jedna walka jeszcze niestety w mojej wersji video tej walki nie ma wiec jej nie opisze jako tako .

Jaka walka? Pillman/Liger otwierało debiut Nitro na wizji TNT. Pewnie wysznupałeś gdzieś jakieś dark matche. Mając jedynie godzinny slot na początku pewnie odpalili coś extra przed galą.

Ogólnie trafiłeś z tym epizodem. Pierwsze Nitro było bardzo dobre i wyjątkowe. Koncepcja organizowania gali w takim wielopiętrowym supermarkecie nawet teraz, 21 lat później robi wrażenie. ;)

Jeżeli chodzi o sam opis - przydałyby się jakieś kropki i przecinki. Poza tym te fotki nie do końca są potrzebne, co innego jakiś gif. Albo można schować te fotki w tagu spoiler, jeżeli są jakieś które warto dodać do relacji.

Ok to mój pierwszy taki wiesz post nie umiem relacjonować uczę się dopiero jak te spojlery się robi ?