Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co ostatnio z wrestlingu oglądałeś?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Czytając opinie nt. Camp WWE, postanowiłam obejrzeć 2 raz pilotażowy odcinek, by wyłapać te smaczki, jakie inni znaleźli. A o to moja opinia...

Walić, że może faktycznie nie ma aż takiej petardy, jaką zapowiadano, ale co jak co - taki humor powinien być w wrestlingu!

Kreska o niebo, NIEBO lepsza od pierwszej koncepcji (pokazywałam przykłady w wątku o materiałach z WWE Network), przejrzysta, ładna. Cena z kocią mordką skradł mi serce :3 Sceny, które tam są, faktycznie dają do zrozumienia, że to produkt dla dorosłych, np. Stone Cold z okiem niczym Vader czy Flair ruchający skałę (if you know, what I mean). Dodałabym jeszcze tekst Tryplaka, że "mężczyzna może płakać przy końcu E. T." - tego raczej gimby nie znają :D I tak nie zapomnę tej sceny, która, według mnie, jest najlepsza z pilotażówki:

Triple H: All right, listen up! Your parents are dead!

Stefcia: They are...?!

Taker: *banan na ryju* THEY ARE...?!

Czy pilotaż przekonał mnie do śledzenia kolejnych odcinków? Zdecydowanie. Więc jako fanka kreskówek, szczególnie starej daty (a ta seria jest stylizowana na stare kreskówki), będę wyczekiwać na kolejny odcinek.

PS: czy tylko mi Trypel kojarzy się z Kevinem von Erichem?

75137960457081728a67d7.jpg

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

30

• Yao

19

• mateusz8721

12

• L.A.

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

" Ja chce do domu " i filmik o tym jak w domu jest strasznie ;p

Camp WWE 2 odcinek - obejrzany. Po pierwszych 5 minutach już sądziłam, że to będzie gorsze od pilotażówki (a tak być nie może!). Na szczęście parę postaci to uratowało - klasycznie Flair, Steve Austin czy niemy Goldust (jejkuś, jak się cieszyłam, gdy zobaczyłam tą pomalowaną mordkę jako doradcę Vince'a :D ). Ogólnie właśnie gdzieś ok. 8 min., czyli momentu, gdy The Rock z Ric'iem są w klubie ze striptizem, zaczyna się rozkręcać. Kolejny odcinek z pewnością zobaczę (i wstawię na forum), by upewnić się, czy z każdym kolejnym epizodem nie będą zaniżali poziomu.

PS: jest więcej bluzgów :D

A no tez sobie zobaczyłem dziada;)no na takim samym poziomie jak pierwszy odcinek ale Austin huśtający się na lampie było dla mnie najlepsze;)ta część gdzie Vince udawał ucieczkę a może faktycznie uciekał po tej zjeżdżalni ... mogli tego nie robić

A no tez sobie zobaczyłem dziada;)no na takim samym poziomie jak pierwszy odcinek ale Austin huśtający się na lampie było dla mnie najlepsze;)ta część gdzie Vince udawał ucieczkę a może faktycznie uciekał po tej zjeżdżalni ... mogli tego nie robić

No szczerze powiedziawszy, to mogli oszczędzić co najmniej 2 sceny - taniec na rurze Flaira i ucieczka Vince'a - 2, prawdopodobnie najbardziej żałosne sceny w odcinku. Reszta jakoś dawała się wybronić.

Si si Madame;) chociaż w tym barze to szkoda było małego Rocka;p z drugiej strony za to cwaniactwo się nalezało ;p

Si si Madame;) chociaż w tym barze to szkoda było małego Rocka;p z drugiej strony za to cwaniactwo się nalezało ;p

No, zasłużył ;) Swoją drogą - też moją ulubioną sceną jest ta z żyrandolem :D

Byle by tylko nie spartolili postaci Austina w 1 części tez fajnie jak z trumny wyskoczył xD

Austin tam grał 2-3 planową rolę. W kolejnych odcinkach natomiast chcę więcej Goldusta i Sgt. Slaughter'a, bo to akurat wiem, że Undertaker i Ric Flair będą się dość często pojawiali ;)

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Odwaliło mi coś ostatnio i w przerwie obiadowej w pracy, oglądałem walki drużynowe z udziałem "The Natural Disasters: Typhoon & Earthquake". Dwa słonie na ringu głównie w walkach z jobberami. W sumie śmiesznie się ogląda teraz te walki. Z pewnością zabawnie jest zdać sobie sprawę, jak dzisiejsze walki określamy jako słabe, podczas gdy kiedyś ludzie jarali się Ottman'em jak żółw z truskawki...

208612-bigbite.jpg

915802072594e34bce782c.jpg

3 odcinek Camp WWE - obejrzany i wiecie co? Jest o NIEBO LEPSZY od poprzednika! A to oznacza, że nadal będę śledzić tę serię, dopóki będzie ona ciągnęta.

Flair'a było baaaaardzo mało, ale czy to zaszkodziło na poziomie epizodu? Nie. Zapełnił to w 100% Sgt. Slaughter i Paige. Cena nadal gra tam główną rolę, ale nie drażni on tak bardzo, dopóki wraz z nim grają też inne ciekawe postacie. Z odcinka na odcinek coraz więcej czasu dostaje też Taker *-*, który notabene wciąż przypomina mi dziewczynkę xP

Nie było Goldusta ( :( ), ale za to był Jake "The Snake"! Tak, to tyle ze spoilerów. Nie miał on zbyt fajnej roli, ale sam fakt pojawienia się go w kreskówce cieszy i to bardzo.

Co było świetne w tym epizodzie? Kołderka Vince'a (polecam zwrócić na to uwagę), przyjaźń Taker'a z wiewiórką (wiem, że to brzmi nad wyraz idiotycznie) i jej "brutalny" koniec czy śpiewanie o "Slaughter's Trick" :D

Polecam meeeega tę serię, jeśli ktoś jeszcze tego nie ogląda.

Ada xD był już następny Camp ?

Że 4 odcinek? Dopiero pojawi się po RAW.

Dodano:

Camp WWE 4 odcinek - obejrzany i, niestety, ale jest gorszy i to znacznie od poprzednika. GEJOZA NAD GEJOZAMI. O ile kwestia "paringu" Ceny z Markiem Henry'm i opieką nad "jedzeniowym dzidziusiem" (patrz - wzdęcia od wszamania całego ciasta) była znośna tylko dzięki wstawkom reakcji dziewczyn uwielbiających takie "romantyczne" klimaty, o tyle kwestia Vince x HHH x Stephie to była jakaś sroga pomyłka. Co to miało wspólnego z całą historią!? Hunter łazi z McManówną od początku i dopiero teraz prosi ją o randkę i to jeszcze za pomocą jej ojca? Po czym kończy się tym, że Tryplak po pomocy Vince'a stwierdza, że "najwidoczniej się pomylił i pokochał nie tega McMahon'a, co trzeba".

comment_5l38mz5fbOe8wkysB2zZ5Hdjp81Z1hn7.gif

Mam nadzieję, że to był ich pierwszy i ostatni taki wyczyn z "tęczowymi" motywami. O ile gejowaty Goldust pasuje (bo, kurde, to jest Goldust!), o tyle to mnie mocno zniesmaczyło w tym produkcie.

• 2 tygodnie później...

*W Camp WWE od początku miesza głównie to, co zwykle może zdarzyć się w trakcie typowego campu (jak wycieczka do lasu), z tym, co może się wydawać, że wszyscy "wiedzą" o WWE lub ze storyline'ami, które ludzie zapewne kojarzą. Tu dziwne relacje Cena – WWE w pilocie, tam Austin męczący Vince'a (to się chyba nigdy nie zacznie nudzić). Tu Triple H ganiający za McMahonami, tam Mark Henry… Ok, ciacho i ciąża, zapewne Sexual Chocolate, Mae Young, pewna ręka… brrr

Czasem to bawi, czasem nie – np. 5 odcinek był dobry. Bray im fajnie wyszedł, a Vince i Austin - wiadomo.

*Z innych rzeczy. Wciąż próbuję odreagować okropny Asylum Match z Extreme Rules, przypomniałem więc sobie cztery pierwsze TLC w WWE (Summerslam 2000, WrestleMania X-Seven, Smackdown z maja 2001 i RAW Roulette 2002). Świetnie się oglądało szczególnie dwa pierwsze – to jest oczywiste.

Ciekawe jest jednak to, jak szybko się zmieniły reakcje publiczności przed samą walką, jak i po niej (w przypadku TLC 1 i 2). Bawiło w sumie, że po pierwszej dali konkurs mokrego podkoszulka, po drugiej Battle Royal pełen emerytów. Z drugiej strony, czego by tam nie wstawili…

*Teraz myślę nad czymś na najbliższe weekendy. Pewnie skończy się na jakimś WarGames match '- 91 lub '92 (lub obu) i czymś ze starych Luchas de Apuestas.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

The Natural Disasters vs. Legion of Doom - rok 1992.

Nawet nie wiedziałem, że LOD wchodzili do kawałka "Iron Man" Black Sabbath.

Śmiesznie się ogląda te starcia z perspektywy dzisiejszego dnia.

915802072594e34bce782c.jpg