Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co ostatnio z wrestlingu oglądałeś?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja kilka dni temu oglądałem kilka walk z czasów WCW min: Rey Mysterio Jr. vs Kevin Nash czy też Goldberg vs DDP.

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

30

• Yao

19

• mateusz8721

12

• L.A.

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Ja obejrzałem ostatnio WrestleManię 14: ogółem dobra gala, kilka ciekawych walk min. The Rock vs Ken Shamrock, New Age Outlaws vs Mick Foley i Terry Funk; dużo dobrych akcji, najlepsze było jak załadowali Gunn`a i Road Dogg`a na widlak i wrzucili ich do kontenera na śmieci, Michinoku vs Aguila; bogata w wiele high fly`u, Undertaker vs Kane; tutaj nie trzeba chyba dużo mówić... klasyka... dla fana wrestlingu walka oboziązkowa! i Main Event - Shawn Michaels vs Stone Cold; lekko przydługawa ale dobra walka, zwycięstwo odniósł Steve Austin i został World Wrestling Federation Champ`em, super było też to, jak Tyson uderzył Michaels`a po walce :P. Następnie obejrzałem WrestleManię 15: gala nieco lepsza niż poprzednia, ciekawsze walki to: Butterbean vs Bart Gunn - Brawl for the All Match [walka bokserska] Butterbean w pierwszej rundzie znokautował Gunn`a :lol: dalej... Kane vs Triple H; fajny początek gdy podczas wejścia Kane`a zaatakował go od tyłu jakiś kurczak [ :lol: ] jednak Kane szybko odpłacił mu Tombstone`m :P co od walki to trzymała poziom, wygrał Triple H przez to, że pomogła mu Chyna, Undertaker vs Boss Man; najsłabszy Hell in a Cell jaki widziałem... końcówka jedynie interesująca gdy Undertaker powiesił Boss Man`a na stryczku no i Main Event Steve Austin vs The Rock - bardzo dobra walka, kilka fajnych akcji min naparzanie się przy entrance czy akcje z sędziami gdy Austin uderzył sędziego krzesłem lub The Rock wykonał Rock Bottom. Zakończenie ciekawe po licznych rewersalach Austin wykonał Stone Cold Stunner a Mankind, który był 4 sędzią tej walki odliczył Rock`a, później świętowanie wraz z Hebner`em, który z Austin`em wypił razem piwo :lol: następnie Austin wykonał Stunner`a na Vince McMahon`ie i ochlapał go piwem. I ostatnią gala która mi sie najbardziej podobała był TNA LockDown 2005... piękna gala... dużo dobrych i krwawych walk... trzeba tu wymienić walkę Lance Hoyt i Chris Candido vs Apolo i Sony Siaki czyli walkę w której Candido doznał kontuzji... następnie świetny Xcape The Cage Match; super walka - wiele ciekawych akcji w wykonaniu Sabin`a, Dutt`a, Shane`a i Shocker`a, najlepszy Xcape The Cage z wszytskich LockDown PPV! Jeff Hardy vs Raven w Tables match`u... tutaj jeden i drugi dali szalony popis swych umiejętności... dużo high risk akcji min. Swantom Hardy`ego na stół z którego w ostatniej chwili odsunął się Raven czy końcowa akcja - skok na Raven`a znajdującego się na 4 stołach z szczytu klatki... Christopher Daniels vs Elix Skipper - trzymająca tempo trwająca nieco ponad 15 minut walka świetnych high flyer`ów... zakończona Angle`s Wings Daniels`a, Lethal LockDown Match; dobry match, kilka ciekawych akcji min podwójny Pounce Brown`a na DDP i BG James`ie czy akcje z broniami... jednak zdecydowanie Lethal LockDown z 2006 czy 2007 roku lepszy no i walka wieczóru... AJ Styles vs Abyss... piękna walka... nie idzie tego inaczej określić... najlepsza jaką w TNA widziałem... Ci dwaj workerzy są jednymi z najlepszych wrestlerów w rosterze TNA! walka trzymająca napięcie do końca, mająca wiele ciekawych spotów: uderzenia Abyss`a drzwiami klatki o AJ - bardzo realistycznie to wyglądało a AJ robił aż salta po uderzeniach... Styles Clash na Abyss`ie wprost na szpilki! czy powrbomb w wykonaniu Styles`a z szczytu klatki również na szpilki! to tylko nie które z bardzo dobrych akcji w tej walce... po obejrzeniu jej zabrałem się za upload`owanie i za niedługo powinna się ukazać na forum. W najbliższym czasie mam zamiar obejrzeć WrestleManię 13 i 19 więc również napiszę w temacie.

Ostatnio miałem przyjemność oglądać :

Backlash 2000 - polecam każdemu, naprawdę dobra gala, walka o Hardcore Title wymiata .... ME również świetny...

Gala ta jest duużo lepsza od tegorosznego odpowiednika :P

Royal Rumble 2001 - calkiem fajne PPV, RR Match naprawdę świetny!

[scroll]

2000[/scroll]

Ostatnio to oglądam CZW, narazie miałem przyjemność zobaczyć:

-CZW Cage Of Death 8

-CZW Tournament of death II

... Polecam każdemu, mi się gale bardzo podobają.. CZW! CZW! :D

• 1 miesiąc temu...

Ja ostatnio oglądałem WWE Venegance 2007

Ostatnio cały czas siedzę w NWA-TNA Weekly PPVs obejrzałem Weekly PPV #1, #2 i wszystkie od #25 do #35, muszę powiedzieć, że kawał historii jest w nich zawarte.. byłem świadkiem debiutów ważnych osobistości jak Raven, The Sandman, Larry Zbyszko, Road Warriors, Nikita Koloff, Jim Duggan, Vader czy Dusty Rhodes.. bardzo podoba mi się klimat jaki jest w tych galach oraz różne akcje z stajnią Sports Entertainment Xtreme Vince`a Russo, wiele ciekawych i śmiesznych segmentów, było też dużo świetnych walk jak np Double Elimination match: AJ Styles vs Low Ki vs Jerry Lynn vs Psicosis, czyli walka która wyłoniła pierwszego w historii mistrza TNA X Division, walki Raven`a i Sandman`a w stypulacjach No DQ czy Clockwork Orange House of Fun, walki Aj Styles`a z Ron`em Killings`em, Jeff`em Jarrett`em czy Raven`em. Polecam te gale.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

IIL, skąd sciągałeś jeśli można spytać :D

16476371734edf391100c30.jpg

Na PWT jest bodajże 69 Weekly PPV.

Ja ostatnio oblookałem WrestleManię 21... I szczerze mówiąc - Słaba była :P

IIL, skąd sciągałeś jeśli można spytać :D

Torrenty - na XWT - TNA Weeklys od #1 do #6, #13 i od #25 do #35, PWT - Weekly od #1 do #69 w jednej paczce.. ale idzie pojedyncze wybierać.

• 2 tygodnie później...

Kane: Journey to Hell

Bardzo fajne hv z walkami Kane, takimi jak Inferno Match na Unforgiven 98.

Vengeance

Ogólnie gala zjadliwa, oprócz tego że Mick Foley jobnął Jasiowi :/

• Reputacja:   1

Ostatnio oglądałem :

Wrestlemania I - śmiesznie to wyglądało ubaw był konkretny, ale poogladać nawet warto :)

Wrestlemania XII - ściągałem specjalnie dla Iron Matchu który był super, ale reszta gali troche nudna była...

Wrestlemania XV - dobra gala szczególnie ME

Wrestlemania XVI - bardzo dobra gala! bardzo mi się podobał Triangle Ladder match oraz Fatal Four Way Elimination Match.

Wrestlemania XVII : tu się sporo działo każdy mecz praktycznie zajebisty!

Potem jeszcze RR 2002 i Montreal Screwjob.

Teraz ściąga się jeszcze Wrestlemania XIX (oby była warta oglądania)

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• 2 tygodnie później...

Ostatnio mam dużo czasu, więc oglądam dużo :)

NWA-TNA Weekly PPV #1 do #4, od #25 do #37:

Weekly TNA, wiele ciekawych feud`ów i ładnych matchy, bardzo podobają mi się tamte czasy, ciekawią mnie różne feudy oraz postacie wtedy występujące; na galach było wiele ciekawych segmentów, angle`i, oraz walk w wykonaniu stajni rządzącej wtedy federacją Sports Entertainment Extreme, podobają mi się również walki stajni którą wtedy prowadził James Mitchell - The Disciples of the New Church, Triple X również dawało radę. Sony Siaki dobrze sprawował się jako X Division Champion, Kid Kash również, aczkolwiek feud z Amazing Red`em w który miesza się Trinity staje się już za bardzo schematyczny. Jeff Jarrett z World title nie za bardzo pasuje, chociaż ładnie wygląda jak pretendenci biją się o title shot`a, każdy chce go dostać, najbardziej podoba mi się AJ Styles, młody gniewny starający się już o World title. Pierwsze dni TNA również ciekawe, widać wyraźnie, że TNA na starcie posiadało wielką pulę pieniędzy, ponieważ na galach pojawiało się wiele osób, fajerwerek było kupe itd. Bardzo podobają mi sie dawne gale TNA, polecam wszystkim markom :)

ROH Supercard of Honor II

W końcu postanowiłem obejrzeć ROH, przed wczoraj wraz z Milosem - pisaliśmy na ircu komentując gale - obejrzałem to show, powiem, że.. ZAJEBISTE!!! wszystkie walki trzymały poziom, walka Jimmy Jacobs vs BG Whitmer w Steel Cage była wręcz boska, tyle hardcore`u, świetne spoty, oraz potworny bump na koniec, to trzeba zobaczyć! Austin Aries vs Roderick Strong; początkowo powoli się rozkręcali, jednak na koniec narzucili bardzo szybkie tępo, ładnie okładali się poza ringiem, kilka ciekawych spotów oraz mocniejszych uderzeń. Main Event 6 Man Dragon Gate Match, uh.. piękna walka, super szybkie tępo, mase spotów, szybkie akcje, naprawdę warto to obejrzeć, szczerze polecam !!!

ROH Battle of teh Icons

Po obejrzeniu Supercard of Honor II wziąłem się za następną gale RoH która leżała mi na dysku, na tej gali nie było już takie go tępa jak na poprzedniej, jednak kilka pozycji ciekawych się znajdzie, dobra walka Jimmy Jacobs`a i BG Whitmer`a w Last Man Standing, wiele hardcore`u - jak zwykle w ich wykonaniu, oraz ładne zakończenie, Nigel McGuiness vs Jimmy Rave w No Disqualification I Quit Match, no to był bardzo ciekawy match, opener gali, pare ładnie wyprowadzonych lariatów, ciekawa końcówka Rave robił coś w rodzaju Ankle Lock`a McGuiness`owi, gdy sędzia pytał się czy ten się podda McGuness tylko wyzywał Rave`a, który na to bardziej zadawał bół Nigel`owi, w końcu Nigel zaczął wyzywać bardziej Rave`a, sędzia na krzyki Nigela zdecydował się przerwać walkę.. pojedynek Cabany nie wyróżniał się jakimiś super akcjami, ale był dosyć śmieszny, walka Briscoe Brothers ciekawa, aczkolwiek nie pokazali pełni swoich umiejętności. Warty uwagi również pojedynek Austin Aries, Roderick Strong i Jack Evans vs Delirious, Shingo i Davey Richards, wiele high fly`erskich akcji, a zarazem śmiesznych - Delirious ładnie podkręcał walkę, Evans oczywiście pokazał się z dobrej strony swoimi akcjami, Delirious nie był mu dłużny, walka moim zdaniem była walką gali. Main Event Homicide vs Samoa Joe o ROH World titile niestety rozczarowała mnie, wprawdzie dobrych akcji nie brakowało, jednak pojawiały się dopiero na koniec walki, fajnie było patrzeć się na piledriver`a który robił Homicide Samoa Joe.. końcówka również dziwna - pin po clothesline, Homicide obronił tytuł. Gala była średnia w porównaniu do poprzedniej gali ROH którą oglądałem, aczkolwiek pojedynki które opisałem są warte uwagi.

ROH Respect is Earned PPV

Tą gale obejrzałem rano, tuż po tym jak się ściągła :P na początku doszło do sprzeczek po czym ROH World Champion Takeshi Morishima zaczął walkę z BJ Whitmer`em, po krótkiej i dynamicznej walce Morishima oczywiście broni tytuł. Następnie walka Marafuji vs Romero, walka prowadzona w stylu technicznym z elementami high fly`u, ładne widowisko, warto obejrzeć, The Brisco Brothers vs Castagnoli i Sydal, och.. zdecydowanie walka gali, wiele ciekawych i szybkich spotów w wykonaniu Briscoe`s jaki i Sandal`a oraz Castagnoli, szybkie tępo i ładna końcówka, po walce również się działo gdy Kevin Steen i El Generico zaatakowali Briscoes, fajne akcje z ochroną, oraz brawl przez ringiem i backstage. Strong vs Delirious, walkę fajnie się oglądało, kilka ciekawych akcji, szkoda jednak, że Strong wygrał walkę.. Main Event KENTA i Nigel McGuiness vs Morishima i Danielson, pojedynek powoli się rozkręcał, dużo submission moves`ów, pod koniec walka nabrała tępa, numer dwa tej gali. Jak na pierwsze ROH PPV gala wypadła nie najgorzej, jednak Supercard of Honor było o wiele lepsze.

TNA Victory Road 2007

Uch.. tą gale za to oglądałem w nocy :P zaraz po tym jak się ściągnęła, przedtem oglądałem już tę gale ale na żywo, więc w kiepskiej jakości, czsami cięło bardzo lub streamy się psuły, więc obejrzałem ponownie w xvidku.. i wszystko wyglądało bardziej kolorowiej niż przedtem, Ultimate X był bardzo dobry, wiele ciekawych akcji i rozwiązań, najlepsza akcja gdy Daniels wisiał tylko uczepiony nogami do metalowej konstrukcji a Kaz wykonał na nim.. ten atak, nie znam nazwy :P wiele innych akcji również ładne, VKM vs Basham i Damaja; debiut The Voodoo Quin.. moim zdaniem taka osoba nie jest obecnie w TNA potrzebna.. walka nie najgorsza, lepsza niż z Slammiversary. Rhino vs Storm - nie było tak źle jak mi sie wydawało, całkiem ładna walka podkreślająca zakończeniem niezwykle dobry heel gimmick Storm`a, New School vs Old School, ciekawa walka, jak na Backlunda nie najgorzej wyszła, kilka ciekawszych akcji, liczę na to, że The Motorcity Machine Guns wkrótce będą mierzyć się z wrestlerami X Division, najlepiej z Triple X! Cage vs Harris , dobra walka, nie zawiedli, dziwi powrót Rhodes`a, ale nie jest źle, wypromuje dodatkowo Harris`a :) Abyss i Sting vs AJ i Tomko.. dobra walka, bez większych zastrzeżeń, jednak przykro mi, że AJ cały czas jobbuje, potwór Mitchell`a mógł już zadebiutować, no ale cóż, pewnie do Hard Justice przeciągną jego debiut. Main Event, Team 3D się sprawiło wyśmienicie, dobrze się to oglądało, Kurt zrobił Moonsault! eh.. Samoa Joe wygrał i bardzo dobrze, wynik jak najbardziej satysfakcjonuje. Segmenty backstage były super, szczególnie te z Kurt`em, nie źle się uśmiałem przy nich, Kurt w roli heel`a jest jeszcze lepszy i przekonujący niż w roli face`a! Gala wyszła bardzo dobrze, co mnie niezwykle cieszy :)

Ostatnią najbardziej godną uwagi galą jaką oglądałem było ROH Respect is Earned PPV, gala normalnie wyśmienita to jest kurde bele prawdziwy wrestling. Wszystkie walki dostarczały emocji i nawet przez sekundę tej gali nie nudziłem się, polecam każdemu te PPV kto lubi prawdziwy wrestling.

• 2 tygodnie później...

Royal Rumble 2000..koncze akurat ogladac ;)

• 2 tygodnie później...

XPW FreeFall

Pierwsza gala tej federacji, którą miałem okazję oglądać i od razu wielki zawód.. żadna walka bez większych fajerwerków. Scaffold Match New Jacka i Vica Gremsa również zawiódł, spodziewałem się czegoś większego, a zastałem nudny brawl w ringu i poza nim, po czym mozolną wspinaczkę na konstrukcję i bump, który zrobił wrażenie, chyba tylko to będę z tej gali pamiętał..

ROH Fifth Year Festival: Liverpool

Bardzo dobra gala Ring of Honor, każda walka miała w sobie to "coś" więc oglądało się przyjemnie, szczególnie Main Event, który był świetnie zabookowany i bogaty w wiele akcji, Nigel McGuiness to mój idol indy, min dzięki tej walce :) Polecam.

ROH Fifth Year Festival: New York City

Gala nie ustępująca poziomem na krok FYF: Liverpool, najlepsze pojedynki to BG Whitmer vs Brent Albright w Tables Are Legal, czyli popularny Tables Match, och.. wiele stołów połamali, liczyłem i gdzieś 6,7 poszło :P końcówka zakończona świetnym bumpem, czyli Exploder z njarożnika na dwa stoły !!! dalej Samoa Joe vs Takeshi Morishima, walka dwóch gigantów, obaj wrestlerzy o podobnych warunkach fizycznych z lekką przewagą Morishimy, który jest wyższy i grubszy, bardzo przyjemnie się oglądało jak Joe wykonuje Muscle Bustera na przeciwniku większym od siebie. Main Event czyli Homicide/Rave bez większych fajerwerków, co mnie troche zawiodło bo obaj potrafią prowadzić świetne walki.

ROH Heel Freezes Over

Czyli pierwsza gala ROH w 2006 roku, warte uwagi są dwa pojedynki Samoa Joe vs BG Whitmer - świetny pojedynek, wiele harcore`owych akcji, widać, że obaj potrafią razem zrobić dobrą walkę i AJ Styles vs Matt Sydal - dla tej walki ściągałem tą gale, zawsze Sydal przypominał mi Stylesa i chciałem obejrzeć obu na ringu, walka oczywiście nie zawiodła, świetna walka jednych z najlepszych high fly`erów na świecie, wiele high risk akcji, opłaca się ściągać tą gale dla chociażby tych dwóch pojedynków, aczkolwiek inne również trzymały poziom prócz main eventu czyli pierwszego starcia ROH i CZW, który był po prostu nudny, Danielsona i Hero nie lubię, poza tym cała walka składała się z walk w parterze i tauntów, nic spiecialnego.

1PW Invincible

Pierwsza gala 1PW jaką miałem okazję oglądać nie zawiodła, w prawdzie po pierwszych dwóch pojedynkach zaczynałem wątpić, jednak potem Briscoe`s uratowali sprawę, bardzo podobał mi się pojedynek Nigela i Williamsa, oraz main event, który był bogaty w wiele ciekawych akcji.

CZW Tournament of Death

Po dłuższej przerwie w oglądaniu CZW postanowiłem obejrzeć jakąś dobrą gale, polecono mi właśnie ToD, walki trzymały poziom, szczególnie te w których brał udział Wifebeater, Butcher, Mondo i Gage. 4 Way Tag Team bardzo szybki. Main Event był zdecydowanie najlepszym pojedynkiem gali, głównie za akcje z kosiarką na koniec, ogółem duży plus dla CZW, zacznę częściej zaglądać do tego fedu.