Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWF Smackdown! 2 (psx)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.jpg

[Ukryta zawartość]

[ Dodano: 23 Listopad 2006, 12:47 ]

Tu link do filmików:

http://bgzforum.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=5703

Cyc: Pamiętaj o trybie hide! ;)

Edytowane przez Gość
  • 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kaszak

11

• Jacek_D

7

• IIL

6

• szymi94

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Mam problem. Emulatorek wszystko cacy. Ale nie umiem odpalić gry. Opcje są tylko do CD-Romu.Co zchrobić?

ajstyleszg0.th.png

ECW_SABU, ściągni ten emulator co jest podany w temacie :wink:

Wielkie dzięki!!! :D

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Mam ten emulator właśnie. Tylko jaką opcje wybrać,żeby otworzyć z dysku??

ajstyleszg0.th.png

Wybierasz: File->Run Iso-. i wskarz ten plik z grą :wink:

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Jakoś ostatnio nie mogłem tego odplalić a w końcu mi sie usunęło jakimś cudem ...pobieram jeszcze raz 6 kilo/s ;/

915802072594e34bce782c.jpg

to jest część 2! tylko obcięta o wejściówki (ale zato mody na niej działają) Kto niewie jak odpalić to pisać :wink:

• 3 tygodnie później...

dzięki do mojej wersji gry mody nie wejdą :D więc musze to pobrać

kanekx2.jpg

8314272110jk8fs3.png

wweteamfv8.jpg

• 2 tygodnie później...

Nowe linki:

rip

[Ukryta zawartość]

602371.jpg

Screny zrobione przezemnie:

BOD vs DX:

RVD vs Sandman

Warto pobrać :wink:

Jak włańczam to pokazuje mi sie tylko czarny ekran!

ajstyleszg0.th.png

ECW_SABU, skonfigóruj go do swoich wymagań komputera. Potem troche poczekaj

[ Dodano: 16 Styczeń 2007, 18:13 ]

Opis gry!

Już od dawna czekałem na tę grę i naprawdę wiele sobie po niej obiecywałem. Nie zawiodłem się! SMACK 2 udał się prawie w stu procentach. Dlaczego tylko "prawie"? Odpowiedź jest prosta: gra musiałaby ukazać się na kilku płytach, a wyobrażacie sobie zmianę dysku przed każda walką? Ja sobie nie wyobrażam. Myślę jednak, że DVD jest odpowiednim nośnikiem i kolejny wrestling od THQ, który z pewnością ukaże się na PS2 będzie zawierał to, czego tutaj brakuje. A czego zabrakło -dowiecie się czytając dalej... W grafice niewiele się zmieniło, czyli nadal jest bardzo, bardzo dobrze. Niemal idealnie dopracowane modele postaci prezentuje się naprawdę świetnie i zasługuje na najwyższe uznanie. Areny i lokacje na jej zapleczu również są niemal identyczne jak w pierwszej części. Wejściówki zawodników są zrobione na tej samej zasadzie copoprzednio. Podczas gry w sezonie często pojawiają się przerywniki liczone przez konsolę, w których występują różni zawodnicy. Coś mówią lub się biją, a czasami pokazywany jest przerywnik z akcjami znanymi z TV. Na przykład Dudley Boyz wykonują 3D łamiąc pacjentem stół. Niezły pomysł, ale przerywniki mogłyby być bardziej interaktywne. Choć są lepsze niż w poprzedniej części, bo przynajmniej mają jakiś sens i pokazują rozwój fabuły. A jak wiadomo wrestling to nie tylko nawalanka ale także skomplikowane rozgrywki na zapleczu, konflikty i kruche przymierza. Taka opera mydlana dla facetów. Dźwięk jest, oględnie mówiąc, kiepski. W grze jest go tylko tyle ile jest niezbędne. Sama muzyka, odgłosy uderzeń i to praktycznie wszystko. Nie słyszymy zawodników czy komentatorów i tego brakuje najbardziej. W przerywnikach też mogłyby być jakieś teksty mówione, a nie tylko pisane, a podkład muzyczny w wejściówkach wrestlerów powinien być nieco dłuższy. Mam nadzieję że w kolejnym wrestlingu nie zabraknie tych istotnych elementów. Szczególnie mile widziany był by komentarz "na żywo" duetu Jim Ross i Jerry Lawler. Ta gra zawiera niemal niewyczerpane pokłady miodu. Jest mnóstwo różnych meczów. Weźmy choćby takie Hell In A Cell - walka w klatce. Z tym, że nie wygrywa się przez wyjście z niej, a przez normalne położenie na łopatki. W każdej ze ścian jest słabszy element siatki, przez który można wyrzucić adwersarza. Można wspiąć się na dach klatki i przez taki sam słaby element zrzucić przeciwnika z powrotem na ring (wyobrażcie sobie Chokeslam w wykonaniu Kane'a ze szczytu klatki - To jest możliwe!). Walka o nazwie TLC (skrót od Tables Ladders Chairs - Stoły, Drabiny, Krzesła), można Jeżeli mowa o kreacji wrestlera, to jest ona niesłychanie szczegółowa. Możemy stworzyć niemal każdego (zawodnika czy też jego karykaturę) decydujemy o wyglądzie prawie każdego elementu jego budowy (twarz, nos, oczy, fryzura, tatuaże, strój, aż po takie szczegóły jak grubość ramienia, łydki czy szerokość klaty). Przy wyborze ciosów też postarano się o ułatwienie (moim zdaniem genialne) -możemy obejrzeć jak wygląda każdy rzut czy cios. Jak wielkie to ułatwienie przekonacie się bardzo szybko. W tej grze wrestling został oddany niemal idealnie. Dzięki dynamicznej i szybkiej akcji uproszczone sterowanie pozwala na szybkie reagowanie. Wykonywanie dowolnej akcji jest banalnie proste i intuicyjne. Wreszcie dostępne są ciosy zespołowe, co uatrakcyjnia niebywale rozgrywkę w tag team'ach. Czy dla jednego, dwóch, trzech, ay też wreszcie czterech fanów wrestlingu jest to po prostu wymarzona gra.

9/10 Marcellus NEO PLUS

[ Dodano: 16 Styczeń 2007, 18:13 ]

Link do emula:

[Ukryta zawartość]
    ed2k://|file|PSX.WWF.Smackdown.2.-.Know.Your.Role.PAL.(osloskop.net).zip|557948558|C00F1A9296AF43C91FC06167F91A7615|/

[ Dodano: 16 Styczeń 2007, 22:00 ]

Zrobiłem filmik z tej gierki pokazujący tylko niektóre możliwości:

http://bgzforum.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=5703 - zapraszam do oglądania