Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Cyber Sunday - Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

3631202

1. Single Match

Umaga pokonał Kane'a

2. Four Corner Tag Team Match

Cryme Tyme pokonali Lance Cade & Trevor Murdoch & The Highlanders & Charlie Haas & Viscera

3. Intercontinental Championship

Jeff Hardy pokonał Carlita

4. Tag Team Match

Edge & Randy Orton pokonali D-Generation X

5. Women's Championship

Lita pokonała Mickie James

6. World Tag Team Championships

Ric Flair & Roddy Piper pokonali Spirit Squad

7. Champion Of Champions Match

King Booker pokonał Johna Cene & Big Showa

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• randyorton8

1

• AtS

1

• Alustriel

1

• Retez

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

najlepszy wedlug mnie to byl story line z Shawnem:)

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Czyżby Cena i Big Show byli na antybiotykach?

Fajnie, że Lita wygrała.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

szkoda że DX przegrali

i Jasiu też przegrał aż się zdziwiłem :lol:

mam jedno pytanie czy shawn michaels był na tej gali bo na wwe.com na zdjęciach nie było go widać???

• Reputacja:   2

Czyżby Cena i Big Show byli na antybiotykach?

Czyżby Big Show poszedł do kibla w czasie walki bo chyba z 15 minut go nie było. A Booker jak zwykle, farciarz ale zwycięski. :mrgreen:

• Reputacja:   1

No segment cool. Gala taka sobie. Tylko niektóre walki były warte obejrzenia! Ocena 6/10

Hassio: Pisze sie segmENt!!! Jeszcze raz zobacze jakiegoś byka w dziale gdzie mam moda wywale takiego posta!

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   3

Umaga vs Kane - chm... chyba ich najciekawsza walka... niestety wynik do przewidzenia...

Four Corner Tag Team Match - podobnie jak wyżej... tandetnie walczyli... i było widac jak każdy czeka na swoja rolę... :/

Jeff Hardy vs Carlito - początak nuuuuuudny... ale koncówka zajebista! :cool:

Edge & Randy Orton vs D-Generation X - chm.... zawiodłem się troche na Bishofie... spodziewałem się takiego sędziowania bardziej heelowskiego... (w tym przypadku najlepszy był Shane O.Mac w 2000 roku :P Rock vs Triple na jakimś Rawie) atu normalka... dobrze, że Orton & Edge wygrali :D . Zwycięstwa DX już mi sie przejadły... :/ acha... i spodziewałem sie jakiegoś nWo albo nowego członka DX...zero... nic... tylko Orton sam się załatwił RKO :lol: Pfff

Lita vs Mickie James - do przewidzenia...(przewijania)

Ric Flair & Roddy Piper vs Spirit Squad - tego się nie spodziewałem... ale tandeta... kolesie którzy pokonali Kane'a i Showa zostali pokonani przez old boyów... pfff...

Champion Of Champions Match

King Booker pokonał Johna Cene & Big Showa - hahaha :D dobrze, że Boker wygrał... aż sie martwiłem, ze pas trafi do Ceny... niestety spoiler na forum zepsuł mi radość... ech... :/

001ug2mo4.jpg

Osobiscie z calego PPV.. podobala mi sie tylko walka Hardy vs Carlito.. Main Event.. Booker vs Cena vs Big Show.. Oraz segment z HBK na backstage... Reszta byla po prostu zenujaca... Kane ponownie przegrywa z Umaga (..chociaz to bylo z gory do przewidzenia) ...DX vs RatedRKO.. Nie wiem co bylo fajnego w tej walce.. i dlaczego ludzie uwazaja ja za najlepsza na Cyber Sunday.. Ale coz :|Lita vs Mickie ..ta walka byla nie dosc ze nudna.. to jeszcze na dodatek Mickie przegrala... no i bylo widac w trakcie walki ze zepsula chyba z 2 akcje... ..4Corner Tag-Team match... Ogolnie nie lubie takich walk.. bo zawsze jest rozpizdziel na ringu.. Plusem jest tylko wygrana Cryme Tyme...

No i chyba najwieksza zenada tego wieczoru......... Flair i Piper nowymi TT champions... Czysta parodia... Dwaj emeryci z nadwaga (patrz. Piper) bez trudu wygrywaja ze Spirit Sqad....Zalosne...

Cale PPV oceniam na 5/10.

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

nie podobało mi się to PPV zaczynając od sposobu w jakim wygral Umaga przez Four Corner, Wygraną Lity, parodie w wykonaniu Ric`a Flair`a & Roddy Piper`a aż do bezsensownego sposóbu wygrania ME.

Może dla tego, że spodziewałem sie wiele po tej gali tak się zawiodłem.

Co do nowych TTC to chyba wychodzi jakies DVD z Piperem ... wiec co sie dziwić ...

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Jakie byly moje pierwsze wrazenia po tej gali ?? Po pierwsze Piper ma brzuch przynajmniej taki wielki jak Big Show. Po drugie WWE nie umie zrobic porzadnej walki Tag team. Po trzecie "starosc tez radosc". Po czwarte: Maria zarabiscie wyglada na tej gali ;)

Teraz po kolei:

Walka rozpoczynajaca dosc dobra, Moglo byc zdecydowanie gorzej. Oczywiscie wynik mogl byc tylko jeden ale tak czy inaczej do konca liczylem na zwyciestwo Kane'a. Walke moge ocenic na 5/10.

Four Corner: Porownanie walka Tag Team pomiedzy WWE a TNA to tak jak porownywanie walk z lat 90 z tymi teraznijszymi. Po prostu przepasc. W tej walce jedynym plusem, zreszta jak najbardziej oczywistym do przewidzenia, byla wygrana Cryme Tyme. Walka przewijalem bo zamiast bardzo dobrej walki mialem napieprzanke piesciami :/

Intercontinental Championship: bardzo dobra walka, napewno najlepsza na calym PPV. Obaj panowie w koncowce pokazali klase. Przyznac trzeba jedna, ze na poczatku takze mocno przywiewalo nuda. Na szczescie dobra koncowka podniosla wrazenie tej walki ;)

Walka DX slaba, malo sie w niej dzialo. Bischoff jako heel powinien bardziej ingerowac w ta walke. Do tego ten spear na nim. Jako prawdziwy heel w takiej sytuacji powinien oszukac Edge'a a nie jeszcze im pomagac. Zepsulo mi ta cala walke ktora i bez tego nie zachwycila.

Walka div taka sobie czyli slaba. Nic sie w niej nie dzialo. Przewinalem praktycznie cala. Wynik mnie troszeczke zaskoczyl. Pomylilem dwie walki w typerze. Stawialem na Mickie oraz na SS w walce Tag team.

Walka WTTC slaba jak cholera. A co jest w tym najsmieszniejsze ?? Dziadkowie, ktorzy ledwo sie w ringu poruszaja leja po gebach dwudziestolatkow. To jest dla mnie oczywista przesada a danie pasow tym staruszkom jest jak dla mnie po prostu zalosne.

ME takze nie zachwycil. Jedyny moment, ktory mnie zachwycil to moment w ktorym Cena lezal poza ringiem na macie. jeden z widzow krzyczal "Cena sux". To mi odrazu poprawilo humor bo wsrod Amerykanow takze sa przeciwnicy terminatora. Wynik do przewidzenia. Wiadomo bylo, ze wygra ten ktorego pas bedzie stawka walki.

Ogolnie gale oceniam na 4/10 za swietny segment DX. Wreszcie po tygodniach pustki wreszcie pokazali cos smiesznego. tak trzymac ;)

Booker znowu... po co oni go trzymaja, ale lepsze to niz Jasiu mialby miec pas, Flair i Piper - kto to wymyslil pfff

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Po pierwsze Piper ma brzuch przynajmniej taki wielki jak Big Show

...heh aż się uśmiałem jak to zobaczyłem. Ciekawe czy go ten pas obejmie :D

A co do całej gali to ja się specjalnie nie zachwyciłem.

sygnatura2ld7.png