Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA iMPACT! 26.10.2006

Rekomendowane odpowiedzi

aftermathxr7.gif

ataglance1019dg1.gif
NWA Tag Team Championship Match

Latin American Xchange © pokonali The Naturals

“Fight for the Right” No 1 Contender to NWA Heavyweifgt Championship Match:

Abyss pokonał Christiana Cage'a, Chrisa Sabin'a, Sonjaya Dutt'a, Jaya Lethal'a, Erica Young'a, Senshi'ego, Frankie Kazariana, Ravena, Lance Hoyta, AJ Styles'a, Christophera Daniels'a, Brother Runt'a, Brother Devon'a, Kip James'a, Rona Killings'a, Jamesa Storm'a, Roberta Roode

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mysterio82

4

• dch99

3

• pablo modjo

2

• Milos

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z tygodnia na tydzień Impact staje się coraz bardziej wypasiony, mamy zalążek nowego feudu pomiędzy AMW a LAX, Abyss jest No 1 Contender w walce o pas, do tego rozwijający się feud pomiędzy Kurtem a Joem i zapowiedź ich walki na zbliżającym się PPV Genesis, to jest doprawdy niewiarygodne, tyle się działo na tym Impact że nie sposób było się nudzić. Btw, odnośnie feudu którym żyje teraz TNA to przypominają mi się stare dobre czasy WCW, kiedy to pojawił się Bam Bam Bigelow i zarządał walki z niepokonanym wówczas Goldbergiem, czy macie tu jakieś skojarzenia? Samoa - niepokonany, Goldberg - niepokonany, pojawił się Bam Bam Bigelow (nie wiem czy przeszedł z ECW czy z WWF) oraz Kurt Angle, który również przeszedł z innej federacji, no i te pojedynki, przy których mnóstwo roboty ma ochrona, wówczas było to samo. Jak widać historia lub się powtarzać...

Polecam ten Impact, kto jeszcze nie oglądał ten niech nie traci czasu.

It's real, it's damn real!

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Abyss pokonał 17 gości :shock: . No to muszę to zobaczyć. Dzięki za wyniki.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

może nie do końca było to tak, na początku było 18 zawodników poza ringiem, pierwszych 7 (a może 8), którzy dostali się na ring walczyło w Battle Royal, z tego pojedyneku wyłoniono dwóch zawodników tj. Abyssa i Lance'a Hoyt'a, którzy stoczyli ze sobą pojedynek o No 1 Contender i wówczas wygrał Abyss, muszę zaznaczyć że był to całkiem ciekawy pojedynek, nigdy bym się nie spodziewał takich akcji w wykonaniu Hoyt'a, Ci co oglądali to wiedzą o czym mówię

iMPACT! naprawde warty tych 45 minut, potwierdzona juz walka Angle vs. Joe na Sacrifice!! Dobry pomysl z tym Battle Royal, no i Abyss chyba na 100% nie zostal jeszcze No. 1 Contender, bo wlasnie weszlem na tnawrestling.com i na najblizszym (ch) iMPACT(ach)! odbeda sie walki cwiercfinalowe tych 6 zawodnikow ktorzy awansowali do drugiej rundy. I to co Hoyt wyrabial w ringu zasluguje na owacje, zeby ponad 2-metrowy zawodnik wykonywal Moonsault'y, Drop Kick'i to trzeba byc bardzo sprawnym.

Wlasnie sie biore za pisanie raportu, mam nadzieje, powinien sie on pojawic ok.23

[ Dodano: 27 Październik 2006, 22:47 ]

Raport by me:

Najpierw zapowiedz pierwszej walki na Sacrifice... Samoa Joe vs. Kurt Angle (!!!), a pozniej przypomnienie wydarzen z Bound for Glory.

Na ring idzie nowy World Heavyweight Champion Sting, jednak zanim wzal mikrofon, pokazal sie Christian Cage, ktory zazadal walki o pas. Sting zaakceptowal wyzwanie Cage'a, jednak nie chce walki na Sarifice tylko teraz, a chwile pozniej przedstawil swojego malego przyjaciela... kij baseballowy, za pomoca ktorego wyrzucil Christian'a z ringu.

Walka o pasy Tag Team'ow The Naturals vs. LAX, zanim LAX wyszlo zaatakowali ich AMW, a po chwili wrzucili na ring. Podczas walki Homicide wykonal Cop (Gringo) Killa'e. Wygrali LAX po tym jak Hernandez wykonal Megabomb, a Homicide spinowal Andy Douglas'a. Po walce przyszedl zdenerwowany Shane Douglas, lecz wkurzeni na niego byli Naturals'i. Najpierw Chase Stevens uderzyl Francise'a, a pozniej Douglas, gdy Francise zobaczyl ze z ust leci mu krew... usmiechnal sie.

Paparazzi Production, Shelley ma pretensje do Nash'a, ze w mily sposob pogratulowac Austin'owi Starr'owi zwyciestwa na BfG. Po chwili pojawil sie Starr i rozmawial z Nash'em.

Fight to the Right. 17 wrestlerow, 7 ktorych wejdzie na ring walczy w battle royal, pozostalych 2-och bedzie walczylo w Single Match'u. Uczestnicy: Abyss, Christian Cage, Chris Sabin, Sonjay Dutt, Jay Lethal, Eric Young, Senshi, Kazarian, Raven, Lance Hoyt, AJ Styles, Christopher Daniels, Brother Runt, Brother Devon, Kip James, Ron Killings, James Storm i Bobby Roode. Bliski awansu byl Christian, jednak przeszkodzil mu Rhino, porobili sie tez dwie inne grupki: The Naturals i Team 3D oraz LAX i AMW. Na ringu jest 7 zawodnikow: AJ Styles, Abyss, Christopher Daniels, Bobby Roode, Chris Sabin, Lance Hoyt i Ron Killings. Pozstalo dwoch: Lance Hoyt i Abyss. Wygral Abyss po wykonaniu Black Hole Slam.

Wywiad z Jarrett'em przeprowadzony w niedzele zaraz po walce ze Sting'iem.

Na ringu jest Kurt Angle, ktory zapowiada walke z Joe'm. Po chwili slyszyly theme Joe'go, a Kurt zaprasza go do ringu. Joe wbiega na ring,a panowie rozpoczynaja brawl, jednak szybko przerwany przez ochrone. Obaj byli na tyle zdeterminowani, ze kilkakrotnie udawalo im sie wydostac z rak ochrony, pomoc musieli inni wrestlerzy.

dch_99, dzieki za raport, nie ogladam TNA ale po przejściu Kurta chętnie przeczytam raporcik

dodam, że Joe vs. Kurt to nawet obejrzę 8)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

dch_99 a czy czasami nie chodziło o ppv Genesis? przecież to jest najbliższe ppv w TNA

Musze przyznac ze ostatnio zaczynaja mi sie podobac te cale gale TNA...

Ten caly feud Angle/Samoa Joe jest nawet ciekawy... Chociaz troche przegiecie z tym ze ochrona i pol szatni nie zdolala utrzymac dwoch kolesi... Mogli to inaczej wykombinowac :roll: Cale to Fight 2 the Right tez bylo nawet spoko... Ale co mi sie nie podobalo... Osoby ktore daly rade wbic na ring... O ile sie nie myle to Sabin jest X-Division champ.. wiec po cholere on? Nie mogl to byc Raven.. albo Senshi? Geez... Swoja droga zaciekawil mnie fragmencik kiedy pokazali Maverick Matt'a w image'u ala Raven.. Czyzby szykowalo sie jakies Raven Flock.. czy cos w tym stylu? :twisted:

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

dch_99 a czy czasami nie chodziło o ppv Genesis? przecież to jest najbliższe ppv w TNA

Nie do konca wiem o co ci chodzi, mysle, ze o to No.1 Contender... Takie cos znalazlem na tnawretling.com

beznazwyww2.png

Wiec wynika z tego, ze to jeszcze nie koniec tego turnieju.

Najpierw zapowiedz pierwszej walki na Sacrifice... Samoa Joe vs. Kurt Angle

chodzi mi o to czy to nie była zapowiedź pierwszej walki na ppv Genesis, które ma się odbyć w listopadzie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

iMPACT pełen emocji :)

to się ogląda i nie przewija panie! ;)

kto nie widział niech sciąga

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Właśnie obejrzałem i muszę przyznać, że iMPACT! był świetny. Jeden z lepszych, jakie widziałem.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Najpierw zapowiedz pierwszej walki na Sacrifice... Samoa Joe vs. Kurt Angle

chodzi mi o to czy to nie była zapowiedź pierwszej walki na ppv Genesis, które ma się odbyć w listopadzie

Masz racje, nie zauwazylem tego bledu, a nazwy PPV mi sie nieraz myla ;)

iMPACT! swietny, nie bylo nawet jednego slabego mometu, zebym przewijal. Fajnie, ze Abyss wygral ten Battle Royal, lubie goscia. Ogolnie to byla bardzo dobra walka, zdziwilem sie, ze gosc, ktorym a ponad 2 metry, umie zrobic Moonsalta, bardzo zgrabnego Drop Kicka itd. Szkoda tylko, ze raczej bylo wiadome, ze z tych wrestlerow ktorzy zakfalifikowali sie do tego Battle Royal, tylko Abyss mogl wygrac. Innej opcji nie bylo raczej. Walka pasy Tag Team tez nie najgorsza, szykuje sie fajny feudzik pomiedzy LAX a AMW :D

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Impactcik bardzo ciekawe ;) Cieszy zwycięztwo moich ulubieńców z el ej ex :D Powerbomby Nasha, Batisty i innych wysiadają przy tym Hernandeza 8)

Jak ktoś słusznie zauważył, z tej siódemki która zakwalikowała się do battle royal, wygrać mógł tylko Abyss. Wątpię jednak by z dobył on tytuł, chociaż kto wie, Sting miał przyjść do federacji promowac wrestlerów, a dla Abyssa wielkim osiągnięciem była by wiktoria nad Stingiem.