Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Five of Destiny - Najbardziej zasłużeni

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Siedząc sobie na GG i w zasadzie z nikim nie rozmawając (no, pare zdań z Norbasem ;) ) przyszła mi do głowy reaktywacja pewnego tematu, który był bodajże na fora.pl. Najbardziej zasłużeni. Chciałbym, byście w tym temacie wpisali 5 najbardziej zasłużonych dla BGZ osób wraz z uzasadnieniem.

Moje typy (kolejnośc przypadkowa)

Norbas - Tutaj chyba nie trzeba podawać uzasadnienia. Wystarczy to, że to on stworzył to forum.

Modjo - "Człowiek orkiestra", kto wie, czy bawilibyśmy się dziś w photoshopie gdyby modjo nie zapoczątkował u nas na forum zabawy w tym programie :) Wiele ciekawych konkursów, bgz eXtreme, czy chociażby ostatnia iniciatywa, blog, to robota ww. pana :)

CanadianCrippler - Mimo, że obecnie się już raczej nie udziela, to zrobił dla BGZ mnóstwo rzeczy od strony technicznej. Pomagał w instalacji każdej odsłony forum za wyjątkiem tego na fora.pl. Niegdyś pisał tez świetne raporty.

tomo - Najsympatyczniejsza chyba osoba na tym forum. Zawsze życzliwy, służący radą. Dzięki niemu zawsze z rańca możemy śledzić wyniki najświeższych gal.

AtS - Wcześniej jako kmaniek był jakoś w cieniu :) Obecnie, jako AtS jest prawdziwą encyklopedią na pokładzie BGZ :) Ileż to ja razy zawracałem mu głowę swoimi problemami z kompem :) Zawsze służył pomocą, niezależnie od czasu który na to poświęcał.

Wspomnę także o Hellnerze, pawelzaku1976 i prezesie, którzy także wiele dobrego dla BGZ zrobili :)

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

3

• Willem

2

• pawelzak1976

1

• Alustriel

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Szkoda, że chcesz żeby wymienić tylko 5 osób, ciężko będzie bo tych bardzo zasłużonych dla BGZ użytkowników jest o wiele więcej :wink:

Tak więc:

Oceniam na podstawie całego półtora roku istnienia BGZ.

1. tomo - dzięki niemu od początku istnienia BGZ mamy na bieżąco wyniki najnowszych gal, nie można zapomnieć także o wrestlequzie i wrestlegames.

2. pablo modjo - nie był z nami przez cały czas, gdyż w między czasie zachciało mu się robić dziwne rzeczy typy GPA, ale to nie zmienia faktu, że stara się wciąż rozkręcać Forum, wciela w życie wciąż nowe pomysły, jest kreatywny.

3. mysterio82 - największy uploder Forum, jego wkład w media i galerie jest największy.

4. CanadianCrippler - the great expert, nie było rzeczy z którą by sobie nie poradził, największy ekspert techniczny na Forum, poza tym pisał świetne raporty z Rawów przez prawie cały okres kiedy BGZ było na fora.pl.

5. AtS - nasz technical admin, wystarczy tylko powiedzieć, że raz siedzieliśmy na gg całą noc, kiedy wynikły pewne problemy z backupem. Komuś innemu by się nie chciało ale nie AtSowi.

Oczywiście tych najbardziej zasłużonych osób jest o wiele więcej, np LK, hellner, pawelzak1976, hassio, montoya, bobek, prezes, IOOT, dch, WKS, kilY i wielu innych.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Moze jak w tym głosowaniu juz wyłoni się ta wielka piatka to reszta złoży sie na pamiątkowe medale na nich :D ?

• Reputacja:   0

Norbas - Stworzenie BGZ

Modjo - współtworzenie BGZ i świetne poczucie humoru

IOOT DZIKO - Prowadzi WSF

AtS - Spoko koleś często pomaga, Master of Photoshop

Hassio - Spoko koleś świetnie mi się z nim gada :P

41088954ww7.jpg

Głosuje na Modja i Norbasa. Ciekawie pisze także Hellner.

Oczywiście tych najbardziej zasłużonych osób jest o wiele więcej, np LK, hellner, pawelzak1976, hassio, montoya, bobek, prezes, IOOT, dch, WKS, kilY i wielu innych.

[ Dodano: 7 Październik 2006, 00:36 ]

Jeszcze dodałbym AtS-a. Chciałem zedytować post, ale widze, że tylko przez 30 minut od wysłania - dziwne.

jak ktoś kiedyś powiedział ... to co jest teraz jest częścią historii, ale o tym bedziemy mówić później ... dlatego tych pięciu powinno wchodzić w skład ekipy fora.pl.

Norbas, wiadomo

Tomo, wiadomo

mysterio82, wiadomo

CanadianCrippler, jedyny aktualnie nie obecny ... miejmy nadzieje ze jeszcze kiedyś przeczytamy jego raporty

i jako Ten piąty, kilka osób (już bez wymieniania) które trzymają wszystkie tematy dyskusji na wszelkie tematy (także nie wrestlingowe) na dobrym poziomie.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Nie ma co - mo i Norbas jako jedna osoba. Niezupełnie do siebie podobni, ich wkład w to forum jest trudny do opisania.

LK, WKS, Tomo, Prezes - każdy właściwie za co innego, jednak to była również pierwsza ekipa, która mnie tu przywitała.

Mysterio82 - uploader, jakiego ze świecą szukać. Nie pisze wiele, poza działami, z których możemy ściagać. Może to się zmieni.

AtS, CC - z technicznego punktu widzenia nie do zastąpienia.

Nierządnica - na poprzednim forum też to napisałem. Miał swój wkład w BGZ..

Młod(sz)a (ode mnie) krew - Ioot, Bobek, Hassio. Na początku spamerki małe, później trochę wariactwa tu wprowadzili.. Pozytywnego..

Hm? Chyba się przeliczyłem..?

chcelatooo.png

• 6 miesięcy temu...

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

"Roster" forum się bardzo zmienił więc może by tak reaktywować temat?

No ja jako jego założyciel nie mam nic przeciw ;):P

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Ja jako Admin też nie mam nić przeciwko :mrgreen:

915802072594e34bce782c.jpg

No to nowi, nie czekajcie, tylko piszcie ;)

Moje głosy są powyżej.

• Reputacja:   6

Norbas

Pawelzak1976

Tomo

IOOT dziko

hellner

AtS

to moje typy.

Każdy z nich włożył w forum mase roboty i kupę czasu.

Oprócz tego zawodnicy tacy jak LK, Prezes i inni :)

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   3

A może tak top ten?

Norbas - założyciel forum :P pionek, nie wie, że własciwą władze na forum od dawna sprawuje GTW

Modjo - członek GTW czyli grupy trzymającej władzę... manilpuluje zza kulis życiem na forum ;) oraz wydaje polecenia bezpośrednio Norbasowi.

AtS - jak wyżej, członek tajnej organizacji trzymającej w garści cała władzę na forum

tomo - człowiek od czarnej roboty GTW ;)

IOOT Dziko - członek GTW II stopnia (bo niepełnoletni...)

hellner - aktualnie odsiadujący wyrok w Kolumbii, płatny morderca oraz członek GTW

mysterio82 - człowiek od załatwiania wszystkiego w GTW 8)

Alustriel - coś tak kombinuje z jakimiś cycami... członek Świętej Trójcy, drugiej tajnej organizacji na BGZ... myślą, że są najwieksi... ale są w błędzie... hłe hłe :twisted:

Kojot - człowiek od papierkowej roboty w Świętej Trójcy, zajmuje sie także werbowaniem nowych członków do grupy...

Willem - człowiek od czarnej roboty w ŚT... wielu zginęło z jego ręki (tajna broń - chops) brak danych na jego temat...

Edytowane przez Gość
001ug2mo4.jpg

Norbas - wielodzietny załozyciel forum, wszyscy go kochamy.

Pablo - tajemniczy wysłannik Norbasa, podobno lubi wypijać krew ze swoich ofiar.

Paweł - mroczny Don Pedro, szpieg z Krainy Deszczowców, podobno widziano go z Imperatorem.

Dziczek - młody wilczek, jego dewiza jest to, że zawsze może "jebnąć z łapy", podobno ma 54 na łapie, dzieki magicznemu 3g2.

Hellner - juz niedługo go odbijemy, planuje zamach na Muminki, bedzie krwawa jatka.

Mysterio82 - mówi się, że uzywa numeru 82 bo tyle milionów plików juz aplołdnoł, :P

Kojot - mlody wojownik z klanu Mrocznej Kiełbasy, fan Arka...

AtS - jest mroczna stroną Czaka Norisa, ale zawsze pomaga

Willem - szef organizacji "Czerwone Ogórki", znanej z okrucieństwa wzgledem parówek, ma pseudonim "Krzywy Ryj"

Cycu - stoi na czele wewnątrz forumowego klubu "Samotne gospodynie po przejściach", po jego terapii wszystkie odzyskuja chęć zycia, podobno ma ogromnego.

Edytowane przez Gość

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   2

Willem - szef organizacji "Czerwone Ogórki", znanej z okrucieństwa wzgledem parówek, ma pseudonim "Krzywy Ryj"

Dodajmy że ksywa jest od tego że jak jebnie czopa w głowe to aż ryj krzywi :D Wielu już posmakowało wystarczy spojrzeć na: http://bgzforum.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=5853

Moje typy:

Alustriel aka PARÓWA - dyrektor działu obsługi IMPERATORA w okolicach pasa

Kojot aka PUCYBUT - dyrektor działu obsługi IMPERATORA w okolicach stóp

Willem aka IMPERATOR - wiadomo, to on rozdaje karty na całej PSW

Norbas - podskarbi koronny, główne zasługi to finansowe wsparcie ŚT, czasem dopuszczamy go nawet do narad GTW

Pawelżak1876 –szef kancelarii IMPERATORA, jego zajęcie to dostarczanie świeżych newsów na stół Jego Wysokości. Nominacja także za to, że wszędzie go pełno, gdyby jeszcze wiedział że "Swięta Trójca" i GTW to jest to samo pewnie dostałby Goldberga Roku

Mysterio82 - dyrektor działu rozrywki IMPERATORA, głównie za zapełnienie działu download, ostatnio liczyłem walki które od niego ściągnąłem i wyszło ponad 400

Milos - kierownik działu rozrywki IMPERATORA, także za zapełnienie działu download, głównie walkami Retro

IOOT - kanclerz koronny, zajęty głównie podtrzymywaniem przy życiu dyskusji na forum, działu niestety omijanego szerokim łukiem, jednak on nadal walczy i próbuje wyciągnąć coś z nawet z mało rozgarniętych użytkowników, czasami bronił forum przed rosyjską mafią oraz najazdami mongołów pod wodzą Hassio-chana z sąsiedniej krainy Haturii

Montoya - Marszałek Nadworny, zajęty głównie dostarczaniem div i dziweczek dla GTW, bardzo aktywny także w innych dziedzinach, ostatnio miał długi urlop gdyż kilka miesięcy temu sprowadził paszteta na imprezę ŚT czego omal nie przepłacił życiem (Parówa już trzymał w ręku swoja "maczete"), przywrócony ostatnio gdyż następcy byli gorsi

Weeman - wykupił stopień Nadwornego Błazna Koronnego, dostarczał rozrywki użytkownikom przez kilka miesięcy, fajnie było

Ats - specjalna nagroda imienia Chucka Norrisa, dyrektor działu technicznego