Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Mercy 8.10.2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

3342244

TApetka:

3344776

KARTA:

20060920_nm_bookerlash.jpg

20060920_nm_kenunder.jpg

20060920_nm_reychavo.jpg

20060920_nm_finlaybat.jpg

20060920_nm_mvp.jpg

20060920_nm_mattgreg.jpg

jakie są Wasze przczucia? opninie o nadchodzących walkach?

Lashley zapewne przegra po jakiejś interwencji Finlay'a lub Regala.

Batista wygra z Finlay'em po długiej walce.

Mr Kennedy przegra przez DQ.

Matt Hardy odbierze w końcu pas Greg'owi

Edytowane przez Gość

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

3

• hellner

2

• pablo modjo

1

• IOOT_DZIKO

1

Top użytkownicy w tym temacie

Lashley vs. Booker - Wjedzie zielony lub garbaty... jednak stawiam na tego drugiego. Lashley bedzie chciał machnąć speara ale wtedy wjedzie regal...

Taker vs. Kennedy - Taker wygrywa przez DQ po tym jak ktoś wpadnie na ring...

Chavo vs. Rey - Po NM kończy sie ten głupi, bezsensowny feud... Rey skopie rywala...

Finlay vs. Batista - Batista wygra przez zrąbany Batista Bomb

Hardy vs. Helms - No i w końcu nowy CC...

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Lashley vs. Booker - Ja byte , Jak zawsze wejdzie armia króla :P

Taker vs. Kennedy - Moim zdaniem skormnym ten feud sie troszki moze pociągnąć ...niestety spodziewam sie wygranej kennedyego

Chavo vs. Rey - finally the rock ....ekhm ...to nie ten tekst :roll: Finally this feud will be over ! ...ale mój typ to Chavo ..

Finlay vs. Batista - Tu chyba innej opcji nie ma ....a i stawiam że Batista machnie Batista bomb na tym mały zielonym czymś :roll: może na nim mu wyjdzie

Hardy vs. Helms - koniec ery gregora Helmsa :P

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Lashley vs. Booker - I znowu wygrana Bookera...

Taker vs. Kennedy - Hmm... Coś mi sie zdaje ,że Kennedy wygra tą walkę nie przez DQ...

Chavo vs. Rey - Ugh... W końcu koniec Feudu! Rey wygra... albo przegra przez DQ :]

Finlay vs. Batista - Batista wygra... I prześle msg do Bookera :]

Hardy vs. Helms - Ja moge powiedzieć tylko tyle... Hardy!!! :)

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

MVP bedzie walczył... z niepokonanym Vito... :P - nie wiem kto wygra... ;)

Chavo vs Rey... nie wiem czy WWE tak szybko zakończy ten feud... zwłaszcza, że SD żeruje na smierci Guerrero...

Reszta walk układa się jasno i klarownie... czyli czekają Nas wielkie nudy... :/

Edit:

jedynym ciekawym momentem byłby heelturn Batisty... ale nie wiem czy WWE się na to zdecyduje...

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Myśle, że temat można przenieśc do dyskusji, wtedy zapewne więcej osób by się wypowiedziało. Co do samego No Mercy, gala zapowiada się wdg. mnie tragicznie. Main Event będzie kopią walki tych panów z Judgment Day. Wtedy ta walka była dosyć znośna, tylko co z tego ? Kto chce oglądać kopię ? Nikt. Walki Kennedy'ego z Takerem w ogóle nie rozumię, wątpie by Taker po raz kolejny zajjobował a zwycięstwo nic mu raczej nie da. Dla Kennedy'ego z kolei ta porażka także nie będzie niczym wielkim, ale samo to, że miał okazję feudu z Undertakerem także niczym znów takim nie jest. Chavo i Rey spotykali się w ringu już dziesiątki razy i za każdym razem walki były conajmniej przyzwoite, mam nadzieję, że tym razem będzie nie inaczej. Pawelzak napisał że ciekawy byłby heel turn Batisty. Niestety, albo też stety, na tej gali raczej do niego nie dojdzie z racji tego, że jego przeciwnikiem jest jeden z głównych heeli SD! Finlay.

Kolejny PPV Smacka w którym ani jedna walka nie zapowiada się ciekawie, będę musiał się poważnie zastanowić czy ją ściągać.

Lashley vs. Booker – którys z przydupasów Bookera (Finlay lub Regal) na pewno mu pomoże i nadal będzie mistrzem

Taker vs. Kennedy - pewnie Kennedy wygra przez DQ

Chavo vs. Rey – na litość boską niech to już się skończy bo nie umiem na to patrzeć

Finlay vs. Batista – Batista powinien wygrać

Hardy vs. Helms- chciałbym żeby Hardy został mistrzem

Ze wszystkich walk ktore beda na No Mercy... tylko dwie zapowiadaja sie ciekawie...

The Undertaker vs Mr. Kennedy - Nigdy ze soba nie walczyli... po raz pierwszy stana na ringu 1On1... i mysle ze walka bedzie niezla.... Po tych wszystkich przydupasach typu Khali czy Henry.... Taker nareszcie bedzie walczyl z kims godnym uwagi... A jaki bedzie wynik? Zobaczymy :)

Matt Hardy vs Gregory Helms - Ich walki na SD! byly jednymi z najciekawszych.... Wiec mysle ze na No Mercy dadza z siebie jeszcze wiecej... A tak na marginesie... Niech mnie ktos poprawi jesli sie myle.... Ale ten match przeciez nie bedzie sie toczyl o Cruserweight title... :|

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

Gość Hawk1674325898

Hardy vs Helms : Mam Nadzieje ze Hardy wygra po Super walce :D

Finlay vs. Batista : Pewnie dolaczy sie do tej walki "Little Bastard" :P Ale licze na bardzo dobry Batista Bomb

MVP vs ... : Ciekawe z kim bedzie walczyl, i wreszcie zobacze jak ten MVP walczy.

Hm, ja na dobry Batista bomb bym nie liczył ;) Nie widziałem go chyba od 2004 :D

To moze byc kolejny kniot SmackDowna!. W zasadzie walki na ktore mozna zarzucic oko to...walki bedace zapewne na poczatku gali:

Helms vs Hardy - to bedzie bardzo dobra walka, mam nadzieje ze Hardy wygra.

Rey vs Chavo - tutaj tez raczej nie spodziewal sie nudow, przynajmniej przez wiekszosc walki. Jesli Rey ma isc na urlop zdrowotny, to napewno wygra z Chavo. Oby coraz bardziej widac, ze to kolano mu przeszkadza. Do tego oznaczalo by to koniec tego feudu....I dobrze :)

Tag Team Championship Match - mam nadzieje ze London & Kendrick zostana dalej chmpionami...Jakos pretendenci nie przewiaja do mnie, jako posiadacze pasow.

Taker vs Kennedy - moze byc ciekawie. Nigdy nie walczyli razem. Mysle ze na No Mercy nie zakonczy sie sie ich feud i bedzie trwal dalej a wiec...peewnie wygra Kennedy albo Taker przez DQ.

Lashley vs King Booker - chyba nikt nie wierzy ze Lashley zdola pokonac Kinga i odebrac mu pas. Napewno znow wtraca sie "rycerze" Bookera albo ta idiotka Sharmell.

Batista vs Finlay - zapewno dluga walka. Dluga nie znaczy dobra. Mysle tak poniewaz wszystkie walki Finlaya, czy to na SmackDown! czy na PPV byly dluzsze niz przecietnie. Do tego bardzo czasto wialo od nich nudno. Batista zapewne wygra ten pojedynek. Mysle ze na heelturn troche za wczesnie chociaz...moze na koncu walki Lashleyowi w zdobyciu pasa... tak jak Chavo Reyowi...ale kto to wie...

MVP vs ??? - Mysle ze tymi pytajnikami bedzie Vito a wiec...tutaj nawet nie licze ze zdarzy sie cos ciekawego. Nie trawie Vito i jego gimmicku. I do tego bede musial pisac z tego raport. Ehh... :(

Sam się zadeklarowałes do pisania raportów z SD! PPV. Swoją drogą ten gimnick rzeczywiście jest conajmniej niesmaczny..

ME bedzie ciekawszy napewno. Polaczenie w dwoch pewnie srednich walk w jedna mysle ze bardzo dobra to trafna decyzja. Oczywiscie JESLI ta walka bedzie bardzo dobra. Co do wyniku...oczywiscia chcialbym zeby wygral ktos z dwojki Lashley, Batista ale cos mi sie wydaje ze Booker dalej bedzie WHC.