Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nic tu jeszcze nie ma

• Recent Posts

• Grins
      Jak oni podłożą Obe Lesnarowi to będą kompletnymi debilami, mają szanse zbudować gwiazdę na lata silny power-house który wymiata w ringu, ma posturę potwora, jest przepotężny jeszcze w historii WWE nie było takiego zawodnika który odwala takie akcje w ringu, mam nadzieje że tego nie spartolą i nie poświecą Obiego dla Lesnara bo to będzie już wtedy totalne przegięcie ale dobrze wiemy że ten sztab jak i całe TKO są do tego zdolni aby Lesnar ze squashował Obiego bo sobie jaśnie pan tak za życzy, fa
    • KyRenLo
      Plotki się sprawdziły, a prośby sporej liczby fanów zostały spełnione. Na WrestleManii dostaniemy starcie Oba vs. Brock: Troszkę więcej napisałem o tym w temacie czerwonej tygodniówki, więc wszystkiego nie będę powtarzał jedynie napiszę, że WWE ma szansę zrobić z Femiego pełnoprawnego gwiazdora pod warunkiem, że Oba tutaj w dobrym stylu odpali Lesnara.
    • MattDevitto
      W obecnych czasach starczy, że ma te 17 mln obserwujących na ig - ktoś tam zawsze jej będzie kibicował, choćby na wzgląd na stare czasy. Poza walka z Giną też sprawi, że o Rondzie sporo się bedzie mówić/pisać - a wtedy na Netflixie miliony fanów zobaczą, że jest w AEW. Niech chociaż jakiś mały procent sprawdzi wtedy co to jest, o czym mowa. Takie WWE nie musi się przejmować podobnymi rzeczami, ale AEW jest jeszcze na tyle krótko w tym biznesie, że musi szukać alternatyw by dotrzeć do jak najszer
    • Grok
      WWE otwiera sprzedaż biletów na WrestleMania z „unikalnym podwyższonym doświadczeniem oglądania”. Firma ogłosiła dziś, że od najbliższego piątku (20 marca) o godz. 13:00 ET / 10:00 PT fani będą mogli kupić bilety na WrestleMania 42 z miejscami na szczycie sceny gali. W komunikacie WWE podkreśliło, że to pierwszy raz w historii, gdy takie miejsca trafiają do sprzedaży. Dostępna będzie ograniczona pula biletów. Szczegóły cen tych miejsc na scenie nie zostały podane. To drugi rok z rz
    • KyRenLo
      Do tematów około-wrestlingowych nie będę się odnosił. Jak słusznie parę dni temu zauważył jeden z użytkowników w temacie poświęconym innej fedce to jest forum o wrestlingu i my tutaj gadamy o wrestlingu. Do wpisu pewnego użytkownika z wiadomych względów również się nie odniosę, aczkolwiek z szacunku do forum ów wpis przeczytałem. To się jeszcze okaże. Nigdy nie wiadomo. I nie. W tym wypadku zupełnie mi nie chodzi o jakieś sprawy dookoła niej. To ona ma jeszcze swoich wiernych
  • Dodaj nową pozycję...