Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Chris Sabin, Jay Lehtal & Sunjay Dutt pokonali Alex'a Shelley & Johnny Devine'a & Petey Williams'a

2. Chase Stevens pokonał Chris'a Harris, Frankie Kazarian'a i BG James'a (walka o #1 contendership Tag Team'ów)

2. Samoa Joe pokonał Ron "The Truth" Killings'a

modjo's FOTO RAPORT

1sh0.jpg

na początku LAX okładają danielsa i aj styles'a.

robią to na ringu gdzie wielki wspaniały JJ miał świętować obronę pasa (ring odpowiednio przystrojony, napisy "congratulations" itp ;)

krwawa jednostronna jatka, a fujjjj ;)

troche to znęcanie się trwa po czym nagle wpada rhino i atakuje LAX a potem to na ringu zaczyna brakowąć miejsca:

przybiega monty brown i atakuje rihno,

brother runt atakuje monty browna,

pojawia się abyss i naciera na brother runt'a,

samoa joe atakuje rihno,

przychodzi czemp jarrett i kaze sie wszystkim wynosic z ringu, bo psują mu swiętowanie jego zwyciestwa na Hard Justice. Wchodzi na ring z szampanem gdy nagle gasną światła i pojawia się sting, który nokautuje wszystkich heelów swoim bejzbolem (LAX, monty brown, abbys),

2ig0.jpg

jarretta jednak nie ma juz na ringu.

Sting po oczyszczeniu ringu (aj i daniels wyniesieni przy pomocy ochrony i sędziów)

bierze mirofon i mówi ze to nie jarrett go pokonał na Hard justice lecz (zdrajca) Christian Cage i że chce rewanżu na Bound for glory i JJ ma dać odpowiedź na dzisiejszym IMPACT.

1.

Chris Sabin, Jay Lehtal & Sunjay Dutt

VS

Alex Shelley & Johnny Devine & Petey Williams

efektowna walka (najlepsza na tym impact) z ciekawymi zajebistymi akcjami.

na końcu Sabin skacze z narożnika z Legdrop'em na Johnny'ego Devine'a.

Alex Shelly i Willams są blokowani i nie mogą przeszkodzić w wyliczniu.

team Sabin'a wygrywa.

zdjęcie miesiąca:

3xz3.jpg

BACKSTAGE:

4ah2.jpg

wywiad na backstage'u z AJ i Danielsem.

zakrwawiony Daniels stwierdził ze jak LAX chce rewanżu to go dostaną.

(na następnym IMPACT).

tagtitle.gif

2.

Chase Stevens VS Chris Harris VS Frankie Kazarian VS BG James

(walka o #1 contender Tag Team'ów)

5sb9.jpg

na końcu Storm wchodzi na ring chcąc pomóc Harrisowi.

wywiązuje się pomiędzy nimi sprzeczka a Storm zostaje wywalony poza ring przez Stevens'a po czym podnosi kajdanki które wypadłu Chase'owi Stevens'owi i nokautuje Harrisa.

1,2,3.

no 1 contender zostają NATURALS.

po walce Storm pokazuje popularnego FAKa (patrz fotka)

swojego partnerowi z teamu. czyzby rozstanie? ;)

3.

Samoa Joe vs Rona Killings

na końcu walki: Ron Killings zostaje zwalony z narożnika (nadział sie na liny) a Samoa Joe wykonał na nim potężny Muscle Buster prosto z narożnika!

1.2.3.

6kw2.jpg

BACKSTAGE:

jarrett stwierdza ze co mu po tej walce?

Sting moze zyskać tytuł a on? nic. tylko stracić.

mówi więc ze zgodzi sie na wlakę jesli Sting podpisze kontrakt ze jak przegra to odejdzie z TNA.

ma czas na zastanowienie do następnego IMPACTa.

a więc kariera vs tytuł.

7mh2.jpg

Edytowane przez Gość
Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

2

• L.A.

2

• hellner

1

• Alustriel

1

Top użytkownicy w tym temacie

No gala ciut gorsza niż poprzednie... walka 6 man tag była zarąbista :D W końcu w TNA walki 3 lub więcej osób są zawsze genialne, urozmaicone w piękne akcje.. przecież taki wrestler robi wszystko z niczego xP Fajny ME.. oczywiście Joe wygrał xP

Joe gonna kill you! - To hasło mi sie podoba.. i chyba polubie Samoe Joe ^^

• Reputacja:   2

Kolejną galę przemęczyłem i dalej nie wiem co niby jest takiego fajnego w tym TNA bo chyba nie "The Truth" Killings hahahaha?

• Reputacja:   1

Ja tam widze wysoki poziom walk (jak na standardy telewizyjne), jeśli Tobie się nie podobają te walki to polecam zapasy... ale sumo tam jest duuuużo akcji ;).

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

• Reputacja:   0

TNA ma wysoki poziom walk, gala ogólnie git tylko szkoda że znow killings doznał porażki.

What's Up?

killings5gr6.gif

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Guby przecież nikt Cie nie zmusza, nie chcesz nie oglądaj, widocznie to nie dla Ciebie :P

szczerze mówiąc nie lubie takich krwawych akcji jak na początku, w ogóle mnie to nie bawi.

moim zdaniem zle rozplanowali ten IMPACT.

to co było na początku powinno byc na koniec, szczególnie wejscie Stinga :D

walka 6 man tag czaderska :)

aż sie chce pograc w jakąs gre TNA i popykac takie akcje hehe:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

wow pokazali krew to oni umieja takie rzeczy????!!!! hahahahah

L.A. :

Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej się nie udzielaj, nie lubisz TNA to nie wchodz w te działy, jeszce jeden taki post będe uznawał za spam i kasował.

mo:

dokładnie koleś, uważaj co piszesz. "pokazali krew" jakby wcześniej nie było.

nie oglądasz TNA to skąd możesz wiedzieć hmm?

LA tak masz własnie robic: D

pawelzak1976:

Pfffff :mrgreen:

mo:

pryyykkk!

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kolejną galę przemęczyłem i dalej nie wiem co niby jest takiego fajnego w tym TNA bo chyba nie "The Truth" Killings hahahaha?

Daj sobie siana, jak nie masz ochoty oglądać i kropka...Dość spamu niechętnych TNA - TEMAT "DYSKUSJE" JEST DLA WAS... I zobaczymy, czyje argumenty wygrają.

chcelatooo.png

• Styl:  Ciemny

nawiasem mówiąc to był mój urodzinowy impact :D

17 sierpień

16476371734edf391100c30.jpg