Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

O jaskiniowcach

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jaskiniowiec wezwał do swojej jaskini dentystę, żeby fachowo usunął mu bolącego zęba. Dentysta wyjmuje z walizeczki dwie maczugi: małą i dużą. Jaskiniowiec pyta:

- Do czego służy ta mała maczuga?

- Do usunięcia zęba.

- A ta duża?

- To środek uśmierzający ból. Proszę pochylić się i skierować głowę w moją stronę.

Dlaczego jaskiniowcy ciągnęli kobiety po ziemi za włosy?

- Bo ciągnięte za nogi napełniały się błotem.

Dwaj jaskiniowcy spotykają się na polowaniu.

- Słyszałem, że kupiłeś na targu młodego mamuta.

- To prawda.

- Ile waży?

- Niedużo, 500 kilo.

Po dwóch tygodniach jaskiniowcy spotykają się znów.

- Jak tam twój mamut?

- W porządku.

- A ile teraz waży?

- 400 kilo.

- Przecież dwa tygodnie temu ważył 500!

- Tak, ale wczoraj musiałem go wykastrować, bo dobierał się do wszystkich mamucic w okolicy.

Na targu dla jaskiniowców potężny jaskiniowiec podchodzi ze swym 4-letnim synkiem do stoiska z owocami i pyta:

- Ile kosztuje ten kosz bananów?

Sprzedawca spogląda na wielkie dłonie jaskiniowca i odpowiada:

- Jak dla pana, to trzy garście zębów mamuta.

- Czemu tak drogo?

- Niech stracę! Niech będą dwie garście.

- Biorę! - odpowiada jaskiniowiec i zwraca się do synka:

- Daj temu panu dwie garście zębów mamuta.

Jaskiniowiec wezwał do swojej jaskini dentystę, żeby fachowo usunął mu bolącego zęba. Dentysta wyjmuje z walizeczki dwie maczugi: małą i dużą.

Jaskiniowiec pyta:

- Do usunięcia zęba.

- A ta duża?

- To środek uśmierzający ból. Proszę pochylić się i skierować głowę w moją stronę.

Jaskiniowiec usłyszał tupanie biegnących mamutów, a po chwili zauważył znajomego z plemienia leżącego z uchem przy ziemi, który szepcze:

- Pędzące stado mamutów! Z przodu ich przywódca, za nim kilka samców, na końcu samica...

Zdziwiony jaskiniowiec pyta tego leżącego:

- Czy to znaczy, że tego wszystkiego dowiedziałeś się leżąc z uchem przy ziemi..

- Nie. Opowiadam o tym, jak przed chwilą stado mamutów przebiegło po mnie, ty idioto!

Na targu jaskiniowiec sprzedaje dorodnego brontozaura. Podchodzi do niego drugi jaskiniowiec, ogląda zęby brontozaura i pyta:

- Ile chcesz za niego?

- Trzy garście muszelek.

- Pewnie go sprzedajesz, bo ma robaki, zeza i próchnicę?

- Nie. Sprzedaję go, bo nie mieści się już w mojej jaskini.

Przechwalają się trzej mali jaskiniowcy:

- Mój ojciec ma na głowie tyle włosów, że gdy chodzi po jaskini, to zamiata nią wszystkie pajęczyny - mówi pierwszy.

- A mój ojciec - mówi drugi - Ma taką długą brodę, że gdy chodzi po jaskini, to zamiata nią wszystek kurz z ziemi.

- To jeszcze nic - mówi trzeci. - Mój ma takie długie wąsy, że jak gdzieś idzie, to mamuty muszą go mijać na odległość stu metrów!

Rodzina jaskiniowców przyjechała na wypoczynek w góry. Wchodzą do luksusowego hotelu "Jaskiniowy raj" i pytają recepcjonistkę:

- Czy ma pani jakąś dużą, ładną jaskinię z widokiem na Giewont?

Recepcjonistka wychodzi na chwilę do piwnicy, wraca z kilofami oraz łopatami i mówi:

- Oto narzędzia, proszę wybrać skałę i wykuć sobie odpowiednio dużą jaskinię!

Do jaskini wchodzi jaskiniowiec ubrany w białą skórę z mamuta polarnego i trzymając w ręce wielki sopel lodu w kształcie maczugi. Syn właściciela jaskini na jego widok krzyczy:

- Tato, duch!

- To nie żaden duch, synku - odpowiada ojciec. - To tylko nasz daleki kuzyn z epoki lodowcowej.

Spotykają się dwaj jaskiniowcy.

- Cześć, australopitek!

- Nie jestem australopitek, tylko neandertalczyk!

- Gościu! Aleś ty zważniał przez ten milion lat!

Spotykają się dwaj jaskiniowcy.

- Oglądałeś wczoraj film "Między nami jaskiniowcami"?

- Tak, ale miałem pecha. Na dziesięć minut przed zakończeniem było zwarcie i wysiadł prąd w mojej jaskini.

Dwaj jaskiniowcy spotykają się na polowaniu.

- Słyszałem, że kupiłeś na targu młodego mamuta.

- To prawda.

- Ile waży?

- Niedużo, 500 kilo.

Po dwóch tygodniach jaskiniowcy spotykają się znów.

- Jak tam twój mamut?

- W porządku.

- A ile teraz waży?

- 400 kilo.

- Przecież dwa tygodnie temu ważył pięćset!

- Tak, ale wczoraj musiałem go wykastrować, bo dobierał się do wszystkich mamucic w okolicy.

Jaskiniowiec wezwał do swojej jaskini dentystę, żeby fachowo usunął mu bolącego zęba. Dentysta wyjmuje z walizeczki dwie maczugi: małą i dużą. Jaskiniowiec pyta:

- Do usunięcia zęba.

- A ta duża?

Mały dinozaur pyta się mamy:

- Mamo, czy po śmierci pójdę do nieba?

- Nie synku, do muzeum!!!

Era kamienia łupanego. Kanibalizm jest na porządku dziennym. Właśnie odbywa się impreza z grilem. Jeden facet ma wielkie soczyste udko kobiety, drugi śliczne przedramię, a trzeci prochy swojej teściowej. Zdziwieni koledzy pytaja go:

- Dlaczego nie przyniosłeś mięsa na Grilla?

On na to :

- Chłopaki ja dzisiaj tylko gorący kubek ....

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• anika

1

Top użytkownicy w tym temacie