Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Great "szczena" Khali

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

2688360

2544546

The Great Khali

wzrost: 7 foot 3

waga: 420 pounds

jakie są Wasze opinie o tym "wrestlerze"???

WWE nie jest z niego zadowolone ostatnimi czasy. Postanowili nawet że nie moze występować w tv na żywo.

możliwe że WWE całkowicie z niego zrezygnuje.

moim zdaniem koleś jest bardzo słaby w porównaniu do Big Showa, Kane'a, Taker'a czy Abyss'a.

wykonuje mało ciosów a jego "pacniecie ręką" to kpina i śmiech na sali.

co prawda fajnie rzucał Rey'em Mysterio ale to troche nie jego "target" ;)

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

14

• pablo modjo

9

• Willem

7

• AtS

4

Top użytkownicy w tym temacie

No więc tak... nic z niego nie bedzie :P Ja mu dobrzej przyszłości nie wróże... W ogóle nie wiem po co porównywać go do np. Kane'a jak wiadomo, że jest lepszy. WWE z niego zrezygnuje i bardzo dobrze. Ale co wtedy stanie sie z Takerem ? To wychodzi po za temat xP No i dobrze, że nie może na żywo.. tak więc na Summerslam będzie jego ostatni taki występ czy walki nie będzie ??

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Wedlug mnie sie nie sprawdzil, ma ograniczone ruchy, maly zapas ciosow no i ta geba nie wyjsciowa... :P ale nie przeszkadza mi jakos bardzo i wisi mi to czy odejdzie czy nie. Jesli zostanie to raczej pierwsza opcja odpada, zostaje trzecia lub ewentualnie czwarta, reasumując The Great to on na pewno nie jest...

johncena4iryszi7ll8.gif

• Reputacja:   1

Jako wrestler to dla mnie kpina i nic z niego się nie wyciagnie, ale jako postać giganta z Bombaju (?) doskonale, ogromny, silny i siejący spustoszenie. Nawet na PWT czy XWT widzialem jego fanów ( :lol: ), ale ich także szanujemy ;).

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Kompletnie NIC... to jest tak powtórka sprzed lat a'la Giant Gonzales... zresztą zawsze Takerowi dawano takich sezonowiczów... (Kane'a też miało spotkać zniknięcie... ) należy zadać pytanie co taki koleś będzie robił po zakończonym feudzie z Takerem? Przecież w końcu Taker go pokona... a ten koleś nie wygląda mi na ME... oprócz Takera widzieliśmy go tylko w kilku akcjach z kurduplami... może się okazać, że tak jak Giant Gonzales zniknie po Summer Slam... albo jeszcze jobnie Batiście ;) przed odejściem... jest też inna opcja... przerzucić go na RAW... ale tam to nie będzie miał za duzo roboty... FIRE HIM!!! nie będe płakał...

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   2

Moim zdaniem zawodnik klasy Abyssa tzn. za cieńki na WWE ale w TNA byłby pewnie kimś!

• Styl:  Ciemny

racja, myśle że w TNA lepiej by go wypromowali. poważnie.

16476371734edf391100c30.jpg

nie wróże mu zbyt wiele. za wielki, za powolny. Taker tez jest duży, ale ma spora game ciosów. a Khali ? tylko to walnięcie łapą

po feudzie z Takerem bedzie feudował z Rey'em :lol:

• 3 tygodnie później...

na moje to zawodnik do tna tam byc moze cos z niego bylo a wwe nie da rady

od poczatku mowilem ze jest drewnem ... i nie zamieni sie w nic innego (patrz "Pinokio" ;) )

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

może coś z niego być może nie jest zadowalającym wrestlerem jeśli chodzi o umiejętności np.technika,szybkos jedyne co ma to siła. On ma tylko kilka ciosów czy co a wogóle to jaki on ma kończący. Fajnie było by go zobaczeć w TNA

kanekx2.jpg

8314272110jk8fs3.png

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Wiecie co wam powiem ...zgadzam sie z waszymi opiniami ..owszem ...ale wiecie co ? Po głębszym zastanowieniu - szkoda mi go ...w Topicu Znienawidzony wrestler wymieniły go chyba każdy ..ale..

Po głębszym zasanowieniu istnieje opcja że jego "zero" w ringu nie jest jego winą ...Bo jakby nie patrzeć ma on znakomite warunki fizyczne , i argumentuje tutaj postaciami typu Big Show czy nawet Taker z początku kariery kiedy to ze względu na gimmick Takerowi podkładano najlepszych a on chodził po całym ringu jak umarły i stosował tylko duszenie w narożniku i na macie ....podobnie było z Big show'em ...dopiero gdy po gimmicku została tylko ksywka wrestler mógł być w ringu swbodnym i wykonywac już wiecej akcji ...

Moge sie mylić ale jedną z moich mysli było to że jego powolnośc w ringu i tylko kilka ciosów przez które podkładają mu kazdego to wina jego "siłowego" gimmicku który ma pokazac że dominuje on niemal nad kazdym dając mu tylko kilka ciosów ...

Podobnie jak wiekszosc "dużych chopców' aby pokazac pełnie umiejetnosci powienien dostawać mniejszych zawodników jak chocby .....np Finaly ... :?

915802072594e34bce782c.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja zadam inne pytanie. Kilku użytowników napisało, że pasowałby do TNA (mo stwierdził, że TNA lepiej umiałoby go wypromować, a to różnica!). Napiszcie łaskawie, proszę, dlaczego tak myślicie? Bo pomijając, że większość z Was, jeśli nie każdy, do zwolenników tej federacji nie należy, to mimo usilnych prób wyobrażenia go sobie w tym fedzie właśnie.. No cóż, nie jestem w stanie...

chcelatooo.png

Ja go nie nawidze mam go dosyć gdy go widzę i nadal się zastanawiam co o nrobi takiej federcji jak WWE

sws.png

31576.png

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Tna mając takich zawodników jak Sabin, Styles czy im podobnie przeważa raczej techniką i szybkością oraz akcjami High Flayer ....w WWE jeden Rey Mysterio nie bedzie latał za całe TNE ..wiec WWE stawia na siłe i warunki fizyczne ...stąd Batista , Kane , Taker , Big show , Test i na samym koncu KKaallii !!

915802072594e34bce782c.jpg