Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Federacje Indy i Japonia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   995
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Z tego co się orientuję to jest tylko powrót na jedną noc, a nie reaktywowanie całego fedu, w takim przypadku jak najbardziej XPW powinno pokazać światu swoje stare gwiazdy. Jeżeli rzeczywiście cała federacja miałaby powrócić to powiew świeżości w postaci kilku młodych talentów oczywiście powinien mieć miejsce, pewnie tak by też było, ale miejsce dla ikon ultraviolentu też musi być.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

14

• L.A.

10

• dch99

8

• LegendKiller

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Prawdę mówiąc nie podchodzę z entuzjazmem do tej gali, a to dlatego, że bardzo źle wspominam stare XPW. Poziom walk i klimat całkowicie mi nie odpowiadały, a sądzę, że postarają się nawiązać do tradycji. Niektórych co prawda chętnie obejrzaloby takich wrestlerow jak np. Sabu czy Kaos. Ale co do walk takich weteranów jak The Gangstas (którzy swietni byli w przeszlosci, szczegolnie New Jack) podchodze sceptycznie. Ogolnie nie sadze, abym sciagal ta gale, chyba ze pojawia sie dobre opinie. A tak z innej beczki. Ostatnio ogladalem gale DDT. Miala tam miejsce walka jakiegos luchadora i malego dziecka, moze 8-letniego :) Z pewnoscia nie byl to karzel. Walka byla paradoksalnie calkiem przyzwoita, techniczna, ale nie o to chodzi. Interweniowal w niej chlopak, ktory mial moze 12-13 lat. Wykonal charyzmatycznie i poprawnie Shinning Wizard, Suplex, dluga Hurracanrane i Tope Rope Diving Hurrracanrane. Ciekawe co wyrosnie z dzieci, ktore juz w tak mlodym wieku tak wiele potrafia. Transformacja wrestlingu za jakas dekade wydaje sie, ze bedzie naprawde spektakularna.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• 4 miesiące temu...

http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... d=38440519

Mike Levy Incident, widział ktoś ? obejrzałem i uważam, że to głupota, kompletny brak profesjonalizmu z strony IWA MS, poza tym to już nie jest wrestling.. :evil:

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Własnie to obejrzałem... A więc cały ten incydent był 4 real? Hmmm... Mam taki jakis... niesmak... Czegos takiego jeszcze dane mi oglądac nie było i chwilami (właściwie to i nie chwilami)- np. kiedy Moore dołozył cos od siebie, wrestligu to nie przypominało wogle... W sumie to powiem, ze ci panowie z IWA-MS widocznie nie tyle sa nieprofesjonalni, co kompletnie poj*bani :roll:

Edit: Coś wyczytałem, że całością zaczęła się już zajmować policja 8) I Rotten zeznał, że to był angle...

...

A ten małolat co też co nieco od siebie dołożył to niby synalek Rottena :D

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

We mnie ta sytuacja wzbudziła niesmak. Widać było, że te stompy były wykonywane mocniej niż powinny. Dalszej części nie zamierzam nawet komentować. Sytuacja takie jak ta utwierdzają mnie w przekonaniu, że wszystkie fedy typu iwa-ms nie mają racji bytu. Tnące się grubasy przy 30 osobowej publiczności. Stop it !

• Reputacja:   0

Ludzie ja się pytam co to k***a jest ?? Słyszałem że chłopak jest bezdomny i potrzebował kasy ale się pytam czy warto dostać kilkadziesiąt dolarów za naprawdę poważne narażenie zdrowia ?? Wiem , zaraz ktoś powie to po co jest wrestling, ale jakoś w większości indy nie widzimy takich akcji , chyba najlepszym komentarzem tego jest że tą sprawą zajęła się policja ... Aha jeszcze jedno kim to k***a trzeba być żeby kupować takie DVD rozumiem jeszcze CZW bo w sumie oprócz UV można tam zobaczyć troszkę wrestlingu na nie złym poziomie i jeszcze się da oglądać UV w ich wykonaniu chociaż z pewnym problemem ale jeszcze dawałem rade a wczoraj jak to oglądałem to z otwartym ryjem i patrząc się w to z nie dowierzaniem ... LegendKiller, te stompy były jeszcze z maxymalnym wbicie przeciwnika do ziemi na drut kolczasty czy coś podobnego japierdole !! Toż to jest koniec świata jeszcze odwalać taką szopkę dla kilkudziesięciu osób na widowni !! Szkoda słów ...

• 1 miesiąc temu...

264tly9.jpg

TNA ponoć zabroniło Motor City Machineguns pojawiać się na gali ROH z 24 i 25 października. Z pewnością wielu z nas to zawiedzie, jednak o wiele lepszą informacją jest, ża na galach tych wystąpi Latin American Xchange! będzie to debiut tej drużyny na ringach Feinsteina, jednak obaj Homicide i Hernandez pracowali już wcześniej dla tej federacji. Osobiście jestem bardzo zadowolony, nie mogę się doczekać ich pojedynków z Briscoes, Age of the Fall czy Steenrico :thumb:

Wasze opinie ?

• Reputacja:   1

Niby fajno no, że LAX wystąpią w ROH, jednak jestem o wiele większym fanem team'u MCMG. Nie wiem może to ze względu na Shelley'a. Jednak będę mężczyzną i nie będę płakał z tego powodu ;). Dobrze, że ROH ma to do siebie iż ma bardzo mocną dywizję tag team'ów i w sumie z każdej walki byłbym zadowolony, jednak najbardziej chyba chciałbym zobaczyć ich walkę z AOTF i God's Last Gift na Hernandez'ie :D zdecydowanie efektownie wyglądało by to. Ta wiadomość to również historyczny punkt dla ROH, gdyż ich legenda wraca do domu - Homicide. Nie wiem również dlaczego ale mam ochotę na jakąś werbalną sprzeczkę pomiędzy Homicide'm a Sweeney'em... jednak na jaki temat w jaki sposób miało by do niej dojść nie mam pomysłu (a może nie chce mi się myśleć), ale od tego jest Gabe Sapolsky :).

W Japonia też dużo ciekawego stało się... do najważniejszego wydarzenia należy zaliczyć, że Kensuke Sasaki jako jedyna osoba w historii Puroresu ma na swoim koncie 3 najważniejsze pasy trzech najważniejszych federacji w kraju kwitnącej wiśni: Triple Crown feda AJPW, IWGP Heavywieght New Japan'ów i obecnie dzierży pas NOAH GHC Heavywieght, moim zdaniem bardzo dobrze się stało, że jest tak nagradzany, bo zasłużył sobie na to, bardzo dobry zapaśnik legenda puroresu i te osiągnięcie jest tego kwitem ;). Keiji Mutoh widać poczuł się troche zazdrosny, nie chciał być gorszą legendą i teraz posiada 2 najważniejsze pasy New Japan i All Japan sam nie mam nic ku temu przeciwko, bo bardzo go lubię i pomimo nie kiepskiego wieku nadal kręci dobre walki, tylko szkoda, że kosztem młodej krwi puro najpierw Shinsuke Nakamura (ten będzie mógł niebawem odzyskać pas bo odbędzie się rematch i już zacieram ręce oraz licze na puro.se, ze pozwoli mi to zobaczyć) a następnie SUWAMA (tutaj też liczę na puro.se, że dostarczą tę galę AJPW). Kolejnym ciekawym wydarzeniem jest powrót Low Ki'ego po operacji kolana i właśnie do Japan i już w NJPW odebrał pas dla Tiger Mask'a IWGP Jr, co jest zajebiste bo IV ssie dla mnie :D i równierz ssie to, że nie mam jak obejrzeć tego jak TMIV odebrał pas dla Wataru Inoue :( . Smutną informacją jest to, że Kenta Kobashi znowu jest kontuzjowany :( tym razem coś z ręką i znowu dłuższy czas go nie zobaczymy go na ringach NOAH, sam Kobashi obiecał szybko wrócić silniejszy niż ostatnio i jego celem będzie ponowne zdobycie pasa GHC... jeśli Sasaki będzie miał dłuższy title run to nie miałbym nic przeciwko, żeby to Kobashi mu odebrał a i sama walka będzie pompatyczna :). Skoro jestem już przy NOAH to równierz pompatycznie szykują się najbliższe gale z pod znaku Autumn Navigation... walki zapowiedziane już to : KENTA vs Bryan Danielson, KENTA vs. Naomichi Marufuji w tym przypadku double ohhh hell YEAH! na każdą walkę Danielson i KENTA'y robię kisiel w majtki hehe to już ich czwarte starcie a KENTA vs. Marufuji co tu dużo mówić właśnie 2 lata temu na Autumn Navigation zrobili mój ***** match (Meltzer dał ****3/4 ale co on tam wie ;]). Ostatnią walką jak narazie zapowiedzianą jest Bison SMITH & Akitoshi SAITO vs. Jun AKIYAMA & Takeshi RIKIOH o pasy GHC Heavyweight Tag Team i tu mam nadzieję, że Rikioh i Akiyama odbiorą to co nigdy nie stracili pas stał się wakujący przez kontuzje Rikioh a szkoda bo bardzo lubiłem ich team i walki jakie robili. Ogólnie NOAH w 2008 roku kozaczy :thumb:

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg