Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1.WWE Tag Team Championship Match

Brian Kendrick & Paul London © pokonali The Pitbulls (Jamie Noble & Kid Kash)

2.United States Championship Match

Finlay © pokonal Williama Regala

3.Non Title Match

Gregory Helms © pokonal Matta Hardy

4.Punjabi Prison Match

The Undertaker pokonal Big Showa

5.4-Way Bra & Panties Match

Ashley pokonala Michelle McCool, Kristal & Jillian Hall

6.Mr. Ken Kennedy pokonal Batiste przez DQ

7.World Heavyweight Championship Match

"King" Booker T (w/ Sharmell) pokonal Reya Mysterio © i zostal nowym mistrzem

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dch99

2

• Retez

2

• IOOT_DZIKO

1

• tomo

1

Top użytkownicy w tym temacie

Je!!!!! Bravo Chavo! Wreszcie skumał, że Hassiowi nie podoba się obecny mistrz to dał mu chair shota ;d Daje tej walce 11/10 za nowego mistrza.

Punjabi Prison Match był ciekawy choć mało sie w nim działo. Ale dam 10/10 za samą konstrukcje tej klatki.

Batista destroy Misteeeeeeeer Kenneeeedy xP I dobrze. Jednego nielubianego przeze mnie wrestlera mniej.

Daje gali 9/10, bo ucieszyły mnie wyniki wszystkich walk i tylko daltego. A 9, bo brakowalo mi Lashleya w walce o US Title.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Mówiac szczerze : Wydam moją opinie :

Po raz pierwszy obejrzałem cała(z wyjątkiem ME) galę bez przewijania i co najważniejsze bez wczesniejszego zaspiolerownaia sobie wyników czyli byłem na świerzo !

Więc tak :

Walka 1: Walka ładna ale troszke monotonna ...Kendrick i London pokazali sie jak najlepiej - i podoba mi sie ich styl natomiast 'pitbulle' byli beznadziejni i wogule nie wiem kto ich wpuścił na Gab ..te walke oceniam na 5/10 tylko dzieki TT Championom i ich wyczonym High Flayer a szczegolnie Kendrick'a ...

Walka 2 :

To to już kompletna klapa. co to wogule miało być : Obiecałem fanon WWE żeby bedzie U.S championship wiec będzie ! ..

Teddy - to już wolałbym żeby wogule tego Championship nie było ... to jak Regal że niby bał sie tego zielonego karła i to całe gryzienie w palce i wogue finlay jako Champ ...walka 0/10 ....szczerze ...

Walka 3: Tej walki wogule sie nie spodziewałem ale wynik przeczuciowo znałem już od początku ...Helms miał pare ładnych akcji ale lpeiej pokazał sie moim zdaniem Hardy ...tutaj nie ma za bardzo co komentować ...moja ocena 7/10 bo hardy przegrał ...

Walka 4: Segment przed walka zaj*bisty !! Daivari pieprznięty w drzwi .. "Are you looking for me ??!!' Taker miał masowe wejście szkoda że póxniej dostał ...ale pieknie sie zrewanzował ...i okropnie podobała i sie mina Big show'a przez całą walkę ..jakby miał sie za chwile rozpłakać :D :D ..szkoda że Teddy nie zrobił z tego ECW Championship :D :D walke oceniam na 9/10 ze względu na to ze było za mało akcji ...walka była troche monotonna ze względu na big show'a przez którego po każdym jego uderzeniu Taker musiał to godzine "odczuwac" i sapac !...co było wkurzające ... fajne zakończenie ...brechtałem sie Khaliego ..wszedł na klatke i postał sobie troszke ..ostatecznie dam 9,5 /10

walka 5 : Tej walki nie bede ani oceniał ani komentował bo po prostu nie lubie bijacych sie kobiet ....ja moge kobiety poogladac jak sie ładnie rozbieraja albo pokazują sie w bikini np. ale ja sie tłuką ...

walka 6 : Ta walka śmierdziała mi już od moemntu kiedy kennedy przyjął challnge batisty ...Walke z góry oceniam na 6/10 ze względu na to że batista ładnie dominował ..

po 1 : po co robia z niego jakies niewyrzyte zwierze (tymbardziej wyglada to na heelturn) cos jak za czasów evolution ..a Dave'owi jest dużo lepiej jako face

po 2 : co za pomysł żeby Kennedy wygrał

po 3 : ...i to jeszcze przez DQ tak jak juz by Batista nie mógł go puścic w tym narożniku !!

po 4 : ogulnie jak na pierwszą PPV-ową walke batisty to klapa całkowita po mimo ładnych akcji ..

po 5 : za duzo krwi ..to nie jakieś ECW ...ostanowiłem jadnak ocenić tą walke na 4,5/10

walka 7: o kuu*****a mac !!! tyle moge powiedzieć ...możecie mnie zlinczowac ale 10000 razy wolałem Rey'a jako WHC niż tego niewiadomo co Bookera Ail hail ! i co to miało byc z tym chavem ...wogule nie zrozumieąłem tego motywy ...teraz zapowieda sie nudny feud rey;a z nim i zapewne nic z tego ciekawego nie wyniknie !

kiedy jeszcze booker tak około 2002 roku wchodził przy swoim themie i walił na kazdym ciosem Spiney roonie to było fajnie ...a teraz lepiej nie mwóic ..płacze cuduje ..wszyscy na niego bucza a sharmell cały czas drze sie z tym "ale hale" czy cos tam ...ME beznadziejny ...daje 0,5/10 za przebieg walki ...

Ogulnie gale oceniam na 4,6/10 .

4.5 za walke PP a za reszte 0,1 .a szkoda bo dzieki walce PP mógłbym dac wiecej ale reszta do kitu ... ta :? kie moje zdanie ..

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Gala dosc dobra, poziom podobny do JD. Najgorsza walka to Punjabi Prison, zasady tej walki byly jakies nieztej ziemi, ciekawe co mieli na mysli mowiac, ze bedzie to dosc hardcorowa walka. Fajnie, ze Rey przegral, teraz czekam na walke z Chavo, znowu kilkumiesieczny feud Mysterio vs. Guerrero.

IOOT, Kennedy dlatego tak krwawil, ze mu Batista glowe rozwalil. Jest jedno zblizenie jego glowy i widac, ze ma dziure na czole. Kennedy wygladal jak po deathmatch i to takim dobrym.

Raport:

Rozpoczyna się pierwsza walka, Tag Team Championship Match: Hooligans vs. Pittbuls. London jest w zwarciu z Kash’em, wtedy z narożnika skacze Kendrick i łapie za nogi Kash’a próbuje go spinować, ale Kash się nie daje. London wykonuje Drop Kick, a Kendrick pinuje Kash’a 1..2..3.

Na ring idzie Teddy Long i ogłasza, że Lashley nie może dziś walczyć. Wtedy do ringu idzie Lashley, który chce walczyć, jednak Long nie pozwala mu. Do ringu idą Finlay i Regal, Finlay mówi, że wygrywa tą walkę, jednak Long mówi, że walka musi się odbyć. Obaj rozpoczynają walkę, ale krążą wokoło, Regal machnął rękoma i chciał odejść jednak Finlay zrobił Roll Up 1..2 i w ten sposób walka się rozpoczęła na dobre. W pewnym momencie pomocnik Finlay’a ściągnął Regal’owi buta. Minutę później Regal podniósł maczugę Finlay’a chciał nią uderzyć, ale pomocnik podał mu but Regal’a. Sędzia wyrwał z ręki Regal’a maczuge, w tym czasie Finlay uderzył butem przeciwnika 1..2..3

W szatni Chavo motuwuje do walki Rey’a.

Cruiserweight Title Match: Greg Helms © vs. Matt Hardy (w zastępstwie za Super Crazy’ego). Hardy w narożniku uderzał Helms’a, ten jednak go złapał i zrzucił na narożnik 1..2..3

Szatnia idą Daivari i Great Khali, po chwili Daivari zostaje zaatakowany przez Undertaker’a, który później dobiera się do skóry Khali’emu, temu jednak z pomocą przychodzi Big Show.

Szatnią idą Daivari, Great Khali i Big Show, podchodzi Teddy Long i mówi, że z Undertaker’em zmierzy się Big Show.

Punjabi Prison Match (zasad nie chce mi się tłumaczyć, kto widział walkę wie o co w niej chodziło :P) Undertaker vs. Big Show. Big Show stoi przy wyjściu, wtedy z pierwszej klatki skoczył na niego Taker i Crossbody, drzwi się otworzyły, obaj wypadli, ale Undertaker został zwycięzcą walki.

Bra & Panties Match, wygrała Ashley po tym jak rozebrała Kristal. Po walce Ashley i Jillian rozebrały się.

Batista vs. Mr. Kennedy. Kennedy od początku mocno krwawił (jak pisałem wcześniej Batista mu rozwalił głowę) Batista dusił w narożniku nogą Kennedy’ego, sędzia wreszcie się zdenerwował i zdyskwalifikował Batiste. Po walce zdenerwowany Batista, wykonał 3 Spinebuster’y, a na koniec Batista Bomb na Kennedy’m

W środku walki sędzia rozkazał Sharmell opuścić okolice ringu. W pewnym momencie Booker pchnął Rey’a na sędziego. Obaj leżą na ringu, Booker powoli się podnosi, jednak do ringu biegnie Chavo i bierze krzesło które leży koło ringu (Booker je wcześniej próbował użyć). Chavo sygnalizuje, że uderzy Booker’a, jednak daje mocnego chairshoot’a Rey’owi. Zdziwiony Booker po chwili pinuje Rey’a 1..2..3.

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Ufff... wreszcie niestety obejrzałem...

Myślałem, ze wytrzymam bez przewijania ale usnęło mi się podczas Punjabi Prison Match... tak więc od połowy sobie poprzewijałem... :P kurde, co to wogóle miało być?! zamiast Khaliego Big Show?! Powinno się tej walki wogóle nie liczyć w typerze. Już w momencie kiedy cymbał Long zamienił przeciwników wiadomo było że Taker wygra... A sama walka... po co dawano tam różne bronie skoro zawodnicy używali samego stołu... ech... DQ Batisty też jest dyskusyjna...mogła to być jedna z najlepszych walk wieczoru... jedyne co cieszy to zwycięstwo Bookera T... chociaż mógł się bardziej wyżyć na Reyu... co za ciężkie czasy nastały aby takiego kurdupla traktowac krzesłem... jakby nie mógł załatwić go 5 bookendami... ech... cieniuśka ta gala... nawet nie dano Hardemu wygrać w no title matchu! Moja ocena gali 4/10 tandeta!!!

001ug2mo4.jpg

kurde, co to wogóle miało być?! zamiast Khaliego Big Show?!

... no właśnie. Czy na tej gali padło jakieś wyjaśnienie dlaczego doszło do tej zamiany?

Bo ja nie załapałem.

Mina Big Show'a była rzeczywiście ciekawa.

Publika, która tam była chyba niewiele skorzystała na tej walce. Ta konstrukcja z podwójnej klatki z jakiś plastikowych bambusowych prętów pewnie skutecznie zasłoniła im widoczność.

sygnatura2ld7.png

kurde, co to wogóle miało być?! zamiast Khaliego Big Show?!

... no właśnie. Czy na tej gali padło jakieś wyjaśnienie dlaczego doszło do tej zamiany?

Bo ja nie załapałem.

Na gali nie, ale zmiana byla dlatego, ze Khali mial problemy zdrowotne (plaga na SD! :? )

Moze i mial jakies problemy ale po tych drabinkach to sie ladnie z Daivarim wspinali. Nie wiem tylko po co. Po tym jak on stal na tych barierkach od klatki to wnioskuje ze sie bal zejsc na ziemie :P

Po tym jak on stal na tych barierkach od klatki to wnioskuje ze sie bal zejsc na ziemie

... i może nie zszedł a gdy się walka skończyła to go podciągneli z całą klatką z powrotem do góry

sygnatura2ld7.png

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

fajna walka bookera z Reyem nawet.

najwazniesze ze w końcu zabrali mu pas który pewnie niedługo pójdzie do batisty

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Gdyby nie kontuzja Bronsona Reeda, mogło być inaczej. 
    • KyRenLo
      No cóż, może będzie ku temu okazja Elimination Chamber 2026: World Heavyweight Champion CM Punk vs. Finn Bálor: Przystanek w drodze na WM. Całkiem udany przystanek, bo względnie mi się podobało to, co zobaczyłem w ich programie. Sama walka powinna też wyjść co najmniej nieźle, więc można dać już teraz plus. Ostateczny typ: CM Punk. Women’s Intercontinental Champion Becky Lynch vs. AJ Lee: To Becky Lynch, więc powinienem jak to ja jedynie zachwalać prawda
    • Bastian
      Żegnamy AJ Stylesa i witamy w Hall of Fame. Ruch zrobiony chyba głównie po to, aby AJ'owi przypadkiem nie przyszło do głowy spróbować swoich sił w AEW. Styles szybciej w HoF niż Cena, choć koniec ich karier dzieli raptem kilka tygodni. Jasiu pewnie dostanie główne miejsce za rok lub dwa. Powiało trochę starym TNA na RAW w Atlancie, nostalgia chwyciła, ale na pewno nie zatwardziałych fanów WWE, bo ci na widok Kazariana czy Abyssa nie za bardzo chyba wiedzieli, kim się zachwycać albo scrollow
    • KyRenLo
      Fenomenalny zasłużył: Piękny widok. To teraz niech WWE ogarnie Cenę, żeby go wprowadził, bo to jest chyba najlepsza możliwa opcja.  
    • KyRenLo
      Liv wybrała rywalkę i zaskoczenia nie było, bo być nie mogło. Liv vs. Steph: Brock Lesnar też zawalczy na WM i będzie to Open Challenge. Jacyś wasi faworyci do wyboru? Ja już wspominałem, że Lesnar vs. Femi ze zwycięstwem tego drugiego to jest coś, co chcę zobaczyć i oby WWE poszło w tym kierunku.
  • Dodaj nową pozycję...