Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PostPower

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Kurt pokazał że trzyma farme i mega wysoki poziom

Może trochę się czepiam ale ta literówka naprawdę mnie rozśmieszyła =))

Kurt Angle The Gold Olympic Farmer =))

Autor:Brem

#SmartFanZone
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

50

• IOOT_DZIKO

42

• Willem

25

• Norbas

21

Top użytkownicy w tym temacie

wce.png

Nie no klasyk =))

Wymagania do WCE:Intel Core 2 Duo 1.8 GHz lub AMD Athlon X2 64 2.4 GHz i ludzki rozum. :(

Ps.Sorry ale nie mogłem edytować poprzedniego posta.

#SmartFanZone

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

74ec3bfa22.png

:shock: Please tell me it didn't happen :shock:

c9478f5196.png

Nevermind.... :shock:

6fb59ee9ef.png

:thinking:

I'm an asshole, aren't I? 8)

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Się uśmiałem... po pachy...

Jak chcecie coś tu wrzucać i już na siłę spamować, to niech to będą mocne wypowiedzi, a nie liche żarciki...

Edit: Znalazł się jednak ktoś godny zacytowania w tym temacie:

Zaczne od Stone Colda. Ty mowisz, ze powinnismy walczyc w Dywizji Div :?: To co powiesz o sobie. Przyszedles do federacji, aby tylko zbierac kase na wodke ,bo zawsze, jak przegrasz walke lub nawet wygrasz pijesz ja ze jak trzeba opuscic hale to kazdy musi sie ciebie wstydzic. A ty powinienes walczyc w Dywizji Downow z choroba nieuleczalna. Myslisz, ze jak zdobyles w przeszlosci pasy WWE etc. to mozesz sobie powrocic i dalej to robic :?: O NIE :!: Sa lepsi od ciebie w te klocki. I ja sie zaliczam do tej kategorii. Ja jestem lamusem :?: A ty jestes pedofilem i ku :censored: wa downem z krzywa morda, ktora obsikal pies. Ty chcesz przywalic mnie krzeslem, a ja wyjme ŁOM i nim cie przypier :censored: le, ze sie nie pozbierasz. Ty jestes porzadnym zawodnikiem :?: HAHAHA Usmialem sie =)) Nie no teraz to walnales. Cala hala peka ze smiechu =)) Jeszcze raz ci mowie to, ze w dalekiej przeszlosci byles mistrzem to teraz nie jestes nim. Jestes ZEREM :t_down:

(...)Myslisz, ze jak otwierasz te piwo to jestes fajny :?: Jestes beznadziejny. A i na koniec wspomniales cos o pucharze TESCO. Wiesz przynajmniej zdobede jakis puchar, a nie tak jak ty tylko pijesz te swoje piwka. To nie twoja sprawa czy bede mial dzieci i wez sie schowac pedofilu je :censored: ny ku :censored: wa mać :!:

(...)Twoj tatus nie da ci kieszonkowego. Szkoda. Ja mam lepsza peleryne od tej twojej krzywej mordy frajerze pier :censored: ny. Mowisz, ze moja peleryne kupilem w lumpeksie :?: A ty morde kupiles na gieldzie za zlotowke. Ja przynajmniej zasluzylem na jakis pas, a nie tak jak ty przyszedles i juz chcesz wszystkiego co mozliwe. HAHAHA =)) =)) =)) Teraz to sie usmialem ty i najlepszy debiutant w WCE :?:

Gimmick Wade'a Barrettaoddany w 100% =))

• 1 miesiąc temu...

Coś z czata, podczas mojego pojedynku z Artxem.. Nie była to oczywiście odpowiedź na mój wpis, a po prostu przypadek, ale jednak trochę się uśmiałem :P Osoby, które wtedy akurat były na tym "pojedynku", będą na pewno wiedziały o co sie rozchodzi :)

[15:17:16] <~SCM> ty ssiesz koprowi ;]

[15:17:24] tak

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

12345xd.jpg

Poszukiwany/poszukiwana:

Kurwina

Znalazcę prosimy, o oddanie skradzionego punktu. Kolega jest 80% JP, bo ma złamany palec, ale bądź czujny na ulicy 8)

[21:26:22] <~elo3856> Edzio listonosz wymiata przy micu xD

Wszyscy padliśmy =))

by mr.Radoslav

no może być ciekawie, ale i Cena nie przejdzie Heel turnu i nie dołączy do Nexusa, ani Nexus się nie rozpadnie. Mogę się założyć, że walka zakończy się No Contest, jakiś Double Count out, albo coś w tym stylu... Na double pinfall nie liczę nawet bo wwe na to nie wpadnie, tylko chyba WWE nie wie że istnieje taka możliwość. Po walce nie ma się czego spodziewać, oni są tylko sławni, jeden bardziej drugi mniej... Ale żaden z nich nie potrafi dobrze walczyć, a więc nie możemy spodziewać się tutaj czegoś ciekawego

Nie mogę =)) Najpierw będzie ciekawie, a potem nie ma się czego spodziewać, w dodatku żaden z nich nie wie co to rezling :8

Rated-R Superstar !

Luba nie wie jak rozpocząc dyskusję :D. Cytat z SB.

Sebu weź odpowiedz w nowej dyskusji Brem'a, bo nie mam kogo cytować ^^

Dop.Luba Tylko ja już napisałem swego post, a żeby pisać dalej trzeba cytować.

A tu mamy wypowiedz Augusta z przed kilku dni w temacie "Najbardziej znienawidzony wrestler i diva". I już wiemy czemu Ziggler tak ciągle wygrywa:

Dolph Ziggler - gdyby nie Vickie to praktycznie nie wygrałby żadnej walki

by dżon sina coś tam...

Hmmmm Walka Deadman vs Big red monster Wydaje mi sie ze znajdzie sie bardzo malo osób ktore wierza ze tu moze wygrac kto inny niz undertaker.Moze sie myle ale nie dosc ze taker jest na plakacie hell in a cell to jest to gala stworzona dla niego no i jeszcze ten powrot paula barrera i tej calej urny wszystko wskazuje za deadmanem Nie bede pisal jak bedzie wygladal przebieg tej walki bo mozna tylko spekulowac ale ja na 80 procent jestem pewny ze taker wyona hell s gate i kane odklepie na bragging righst spodziewam sie jakiegos specyficznego meczu miedzy nimi moze godziny iron man match lub i quit mozna tylko spekulowac.

:shock:=))=))=))

Rated-R Superstar !

Droops - Nie wiem, czy jestem już zbyt wyrafinowany... ale nie czaję, co w tym było śmiesznego

Sebu - To jest Post Power, a nie pośmiejmy się z początkujących w wwrestlingu. Przecież nie napisał niczego wyjątkowo głupiego, a tutaj powinny się znajdować takie, bądź celowo śmieszne rzeczy.

Sorry za offtop.

• 4 tygodnie później...

Witam.Mam na imię John.Trenuję wrestling od 7 lat.Umiem AA,Swanton Bomb,619,STFU,Figure 4 leg lock no i Tombstone od niedawna.Gdy zniszczono WTC,nie mialem skad trenowac Swanton bomb,wiec cwicze na wrestlemanie,bo moim najwiekszym marzeniem jest przelamac streak Undertakera na Wrestlemanii.W tym roku mi sie uda...

Niechaj pozostanie to z nami na zawsze. Amen.

• 2 tygodnie później...

Temat niepotrzebni wrestlerzy :

moim zdaniem nie potrzebny w wrestlingu jest wade barrett ponieważ jest on jednym wielkim tchórzem który nie umie walczyć wykorzystuje swoją grupe nexus.

Jeden Jochn Cena pokanoł wszystkich pięciu najpierw po kolei a puzniej jak go wszyscy zaatakowali to on i tak wygrał a ci pouciekali jak tchuże .Wogule cała ta grupa nexus nadaje sie na najwyżej na szycie na drutach

użytkownik: kamillo2410

=)) =)) =))

Rated-R Superstar !

• 3 tygodnie później...

W temacie Prośby o Active Usera - usunięcie z grupy Nowi Użytkownicy

ja właśnie nabijam 30 postów

:nospam:

#SmartFanZone

Gratuluję!!! =))=))=))

TEMAT: ZMIANA NICKÓW

Nie mam 200 postów ale prosiłbym bym o zmiane nicku na Rockers jak by dało radę bardzo prosze
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
    • Grok
      Ring of Honor prezentuje cotygodniowy odcinek na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Show z 5 marca został nagrany w niedzielę 1 marca w Jacksonville podczas tapingów telewizyjnych ROH. Zapowiedziano Four Leaf Clover four-corner survival match, w którym zwycięzca dostanie natychmiastowy title shot: Daddy Magic vs. Shane Taylor vs. Lee Johnson vs. AR Fox. Bang Bang Gang’s Juice Robinson i Austin Gunn zmierzą się z MXM Collection. „Dynamite Kid” Tommy Billington i Adam Priest powalczą z The W
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #157 Data: 01.03.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Jacksonville, Florida, USA Arena: WJCT Studios Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: ROHWrestling.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje
    • Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
  • Dodaj nową pozycję...