Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PostPower

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

by Dziko

... jedno jest pewne na 9999% Kane w WWE nie osiągnie już nic ....chyba , że Powróci Russo i Kane okaże się nieślubny ojcem Vince'a z poprzedniego małżeństwa z Gangrel'em......

Dawno sie tak nie usmiałem jak z tego tekstu, Gangrel mnie zniszczył poprostu =))

91794957345e1dece60d6b.jpg

• Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

50

• IOOT_DZIKO

42

• Willem

25

• Norbas

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

W dodatku Henryk na czerwono co teraz? seksualna czarna papryka? albo seksualny brodaty pomidor do boju rUsSo =))

Walka tragiczna MVP - brak umiejętności, Henryk brak wszystkiego - Show drewno... i z czym Jericho ma tu walczyć?

Z szczególnym wskazaniem na ' Henryk brak wszystkiego' :rotfl::rotfl:

Jak dla mnie sam debiut Hogana to 0.3 ratingu w góre, ładny feud ze Stingiem nawet bez genialnych walk bo wiadomo że takich nie zrobią ale dobrze prowadzony z udziałem Steinera i Nasha dałby jeszcze więcej, reszta w rękach bookerów i pozostałych czy po odejściu dziadów będą przyciągali pozostałą po nich widownie czy nie. Jeżeli tak gonicie Smacka ale wtedy Wincenty się ocknie i da taki pokaz że nawet badziewieszowi skończy sie okres :thumb:

:t_up:

Nie kopiujcie błędów ortograficznych czy pomyłek, bo to nie jest śmieszne.

uważaj bo to bók jest impektofcóf i PinokioKillera i zaraz cie będą się wymądrzać :P
ale do debiutu długa droga najpierw 3 lata na florydzie go czeka w federacjii pod palmami

Humor tej dwójki po prostu miażdży, gdy czytam ich posty nie mogę się powstrzymać.

• 1 miesiąc temu...

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Z SB :lol

28 wrz 2009 21:22 IIL

Ale tak serio, to... only wodka (luksusowa) i piwo (strong). Więcej nie trzeba.

28 wrz 2009 21:26 Wronek

Finlandia ponad życie... a przed tym chmielowy żubrzyk..

(..)

28 wrz 2009 21:27 IIL

Nie dawno miał nicka Wronek14, a taki obeznany...

Z SB
01 paź 2009, 16:28 slodka921

sory za te literowki;) mam dlugie pazokcie i ciezko mi pisac na klawiaturze;D

(...)

01 paź 2009, 16:38 Sejbla

co to za pokemon? ;p jak masz za długie paznokcie to je obetnij, ewentualnie możesz je sobie zjeść

(...)

01 paź 2009, 16:46 slodka921

moge cie tez nimi podrapac

01 paź 2009, 16:49 Sejbla

Na plecach mam już rany, więc może po klacie? Ale tak delikatnie, mrrrr

=))

Dodano:

1. Randy O. Zdecydowanie jego. Jego chamskość czasami wywiera wściekłość w ludziach.

2. Umaga Kiedyś to on był ulubienicem więc dlaczego nie teraz ??

3. Mr. Kennedy WTF?? co to ma być za gimmick ???

4. Nikomu. Wszystkie Finishery są znkomite.

5. Zatrudnie więcej div, przyciągnie to większą oglądalność wśród panów.

6. Nikogo. Nie ma dobrych zawodników w WCW.

7. Rey Mysterio niech troche potrenuje w WCW a może kiedyś ponownie będzie znowu w WWE.

8. Dam pas Santino Marellie ponieważ ludzie chętnie będą oglądać jego feudy z iinymi zawodnikami.

9. Zawodnik nie może trzymać pasu dłużej niż 4 miesiące. Będe sie starał aby nowi zawodnicy zdobywałi pasy,a przy tym sławę-.

10.Zdecydowanie więcej gal typu WrestleMania .

Po 1 tak...chamskość Randy O. (Ktokolwiek widział ktokolwiek wie :lol ) wywiera we mnie wściekłość :lol

Po 2..WCW istnieje...przegapiłem coś? :lol

• Reputacja:   2

Ech..myślałem,że i ja dostanę moderatora

baj ... kotek jeff =))

Powiedz mi co tu jest takiego śmiesznego?

Icon : Chciałbym was tylko ostrzec na razie abyście przyhamowali a tym bardziej Ty Cutter , Willem wpisał coś co go śmieszyło i nie trzeba tego komentować w taki sposób!

Cutter : Ok,trochę przesadziłem,przepraszam.

Nie wiem jak u innych poczucie humoru, ale jak dla mnie do PostPower należy cały pojedynek Willem vs badziewiarz =))

http://www.wrestlingforum.pl/viewtopic.p ... 34#p163334

Scorpiot Deth Lock - jak sama nazwa wskazuje jak się go poprawne wykona można sparalizować człowieka na kilma dobrych minut

:8

tak ja też jestem tego zdania,wcale bym się nie zdziwiła gdyby ręke do tego przyłożył cm punk

Pod newsem o aresztowaniu Jeff'a. Mało sie nie popłakałem =))

91794957345e1dece60d6b.jpg

• 2 tygodnie później...

Wobrażasz sobie segment w którym Ezekiel Dżekson płącze w czerwonym fotelu i mówi do kamery z chusteczką w dłoniach - jak bardzo brakuje mu Kendricka i jak wielkim dażył go szacunkiem ? Oh mój Brain - był tak dobry , taki miły , taki ciasny.... oh oh ...

By IOOT

• 2 tygodnie później...

A ja słyszałem, że jak dziewczyna ma orgazm to stają jej piersi.

A nagrodę,za najgłupszy post miesiąca dostaje budyll!

Wystarczy powiedzieć parę niemiłych słów o matce przeciwnika, nazwać publikę tępakami i już jest dobry spicz...

:lol

Musisz shakowac WWE.Com , pójść na policje że to ty , i wtedy Vince pozwoli ci ściagąc obrazki...Po za tym google zamkneli ?!

Głupota tego pana jest nieobliczalna...

ewcC.png

'Każda chwila to szansa, by wszystko zmienić'

• 2 tygodnie później...

Fajnie ale mamy teraz 09/10 sezon, a co kogo obchodzi ile komu płacono prawie dekadę temu, jak do tej pory świat stawał kilkakrotnie na ch***ju

By Mata

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
    • Grok
      Ring of Honor prezentuje cotygodniowy odcinek na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Show z 5 marca został nagrany w niedzielę 1 marca w Jacksonville podczas tapingów telewizyjnych ROH. Zapowiedziano Four Leaf Clover four-corner survival match, w którym zwycięzca dostanie natychmiastowy title shot: Daddy Magic vs. Shane Taylor vs. Lee Johnson vs. AR Fox. Bang Bang Gang’s Juice Robinson i Austin Gunn zmierzą się z MXM Collection. „Dynamite Kid” Tommy Billington i Adam Priest powalczą z The W
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #157 Data: 01.03.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Jacksonville, Florida, USA Arena: WJCT Studios Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: ROHWrestling.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje
    • Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
  • Dodaj nową pozycję...