Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PostPower

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

a twój zamiata po woodstockach =))

badziewiarz

a twój wymyśla dekoracje na "wrestlermanie sceny niezależnej" Bound for Glory :)

Willem

a twój szyje szmaty dla marka seksualnej czekolady henryego :P

badziewiarz

arturek a to prawda że twójs stary wymyśle segmenty na impektach? =))

Willem

z sb, komentarz zbędny...

• Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

50

• IOOT_DZIKO

42

• Willem

25

• Norbas

21

Top użytkownicy w tym temacie

Dużo szczęścia, twardej pały, żeby Ci nie opadł mały. Żeby laski przez dzień cały, bez pamięci go lizały. Jeszcze raz najlepszego Łajt

By Skuterrr ;)

Icon : A Ty masz 14 i co wiele wiecej wiesz na ten temat?

Raul : Dlatego , takich rzeczy nie piszę... ;)

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Powiedział ponad 20 letni bydgoski atleta próbujący być śmiesznym na forum "żartując" z 12 latkami w sb...

jacobek o wiadomej postaci =))=))

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dlatego lepiej niech Dwayne się trzyma swoich nisko budżetówek, Cena dalej kręci filmy na DVD, a my miejmy w końcu szacunek dla starszych, którzy chcą pokonać najlepszych, zostać bardziej sławnymi i bardziej lubianymi bo starsi to nie nastolatkowie, powtarzam plany budowy dróg! a i nie zapomnieć dziś powiedzieć matkom w domu jak bardzo nie lubicie John'a - matka na pewno doradzi w końcu jest dobra na wszystko.

Badzias aka Kononowicz w akcji :8

badziewiarz jesteś badziewny :) jak się nie znasz to lepiej nic nie pisz...

I wszystko jasne 8)

jrthqr.jpg
  • 2 tygodnie później...

W ch***j śmieszne... jeśli uważasz, że to śmieszne to chyba masz dziwne poczucie humoru (lub pewną dysfunkcję)... Szczerze, to k&*%$a chwilami wątpię w ludzi... Przerażające...

A Ty TNArecept... ja pierdole coraz bardziej tracę wiarę w ludzi... i jeszcze "chipis"... DAMN

Tylko Dżejkob ma poczucie humoru :roll:

W SB

ale pusto :|

odpowiedź dzika

Zjedz Danio Intesive,,

:8

Szczerze? przeżuć się na balet, szachy podobno też są bardzo ciekawe. Wróć jak będziesz miał 20 lat bo jak na razie jesteś w lesie jak paszczak i włuczykij.

by badziew :D

=))=))=))

• 2 tygodnie później...

MontelQ

12 sie 2009 11:16

Zegnam sie z wszystkimi raz na zawsze....

DonCarlos

12 sie 2009 11:18

Do jutra Montel :)

i coś starszego

Hmm... Czy mi się zdaje czy to jest ta aktorka która odgrywała rolę Samanthy na Raw w segmencie pt. "Triple H - buduje, remontuje, urządza"?

taa a twój stary jest pewnie bookerem na impektach dlatego taki gupi jesteś =))

No to coś z ostatnich minut

12 sie 2009, 11:20

Dajcie mi bana w takim razie

MontelQ

odpowiedź modja

MontelQ ban na życzenie. Dorośnij.

modjo mikołaj :8

Nie robisz nic postępu...AJ Styles to twoja chyba najsłabsza sygna z wszystkich słabych...Nic tam niema..Tło i wklejony na to Rander to nie sygna...O przepraszam jest tam napis...Bardzo słabe prace....

i odpowiedź

Skoro jesteś taki mądry to może byś przestał klepać jadaczką i mnie czegoś nauczył??!!

=))

Eddy o sytuacji na SD!

Sam już nie wiem co był głupsze - Kane jako bezwzględny psychopata, (który tydzień wcześniej wyskoczył na Khalasa z krzesłem i...uciekł między publiczność) czy mina Khaliego po wejściu do tej sali tortur, (ala Maciuś z Klanu, który obudził się w wannie po spożyciu browara bliżej nie znanej firmy. Dop. Carlos - To była znana w całej PL firma "Bartek" :P ) Khalas powinien wejść jak Tomyli Dżons, rozJ***ć drzwi łockiem, Kane'owi pociągnąć z bani, a na tłumacza nawrzeszczeć, że mu przynosi wstyd dając się tak upokarzać takiej ofermie. A Khali wszedł jak do damskiej przebieralni i gdyby Kane mu powiedział wynocha, to ten pewnie by grzecznie przeprosił i wyszedł. No comments.

=)) Nic więcej nie trzeba tłumaczyć.To po prostu trzeba obejrzeć. ;)

Żeby się nie rozdrabniać po 33 grosze , dostaje od razu całą złotówkę.

BGZ i banowanie na wesoło :D

C - to wielki wyścig po pomocnika w ankietach... Każdy chce być jak Bolt

=))

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Triple H - remontuje, buduje, urządza - do dziś pamiętam ten wjazd na chatę Ortona

Niby nic, ale rozwaliło mnie na maxa. :D

Dop. Carlos

Kseroboj w formie widzę jest :)

Hmm... Czy mi się zdaje czy to jest ta aktorka która odgrywała rolę Samanthy na Raw w segmencie pt. "Triple H - buduje, remontuje, urządza"?

A tu taki dialog z sb + prywatna wiadomość - Eddy wraz ze mną dyskutowaliśmy chyba temat, który wychodzi nam najlepiej. =)) :8

Wkońcu przyszedł Eddy i jego lepkie ręce.. Mam nadzieję że już gdzieś wynalazłeś linki. ?

Wiurek

* W końcu

Wiurek

co mam rozumieć przez lepkie ręcę ?

Eddy

a linków ani widu ani słychu

Eddy

lepkie ręce - chodziło mi że łatwo ci idzie kopiuj - wklej. W sensie pozytywnym oczywiście.

Wiurek

już się bałem

Eddy

ale miło usłyszeć takie słowa od mistrza

Eddy

I może też w sensie że linki same ci się kopiują.. hmm muszę to bardziej chyba przemyśleć. xD.. Wiesz jak chcesz mogę zrobić dla ciebie tutka.

Wiurek

czemu nie xD

Eddy

wyslalem pw - eddya.jpg

Ok.. Wyśle ci na pw..

Wiurek

=)) nie sądziłem, że mówisz poważnie

Eddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
  • Dodaj nową pozycję...