Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PostPower

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   991
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Street Fighter:

Spójrz ten użytkownik reklamuje stronę o wrestlingu, a to jest chyba karalne..

IIL:

Gdzie ją reklamuje ?

Street Fighter:

Strona www w profilu!

Z PW. Doceniam czujność, ale są jakieś granice... =))

p-mo: k***a do każdego admina to wysłałeś? To się nazywa lizanie dupy :P

• Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

50

• IOOT_DZIKO

42

• Willem

25

• Norbas

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

CJ muszę ci to powiedzieć, ale cofasz się do tyłu.

Przyjacielska rada nie zawsze musi być inteligentna... :lol

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

A czy tylko mi to wygląda na nic śmiesznego ? Fighter ...załóżcie sobie odziellny temat na błędy ortograficzne i nazwijcie go "Dyslekja - prosze nie dawać reputacja" i tam sobie "smiejscie się" jak debile piszą "kturzy".... to jest temat na zabawne motywy ....raz na rok trafi się smieszny bład , ale bez przesady ...gdybyśmy mieli każdy post z błedem typu "nie nawidzi" wypisywać tutaj...wyszłoby więcej stron niż w Gadulcu. :t_down:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6

Po raz ostatni usuwam wpisy nie nadające się do tego tematu. Street Fighter i reszta popatrzcie sobie na poprzednie posty a później dodawajcie coś swojego.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2

Ma feud z The Great Khali'm,i puki co wychodzi po ich pojedynkach zwycięsko.

+

The Hart Dynasty-Świetna stajnia,jest tam piękna diva i 2 młodzi rozwijający się wrestlerzy

=))

... po całkowitym zerwaniu mięśnia i operacji batista musiałby chyba z OLIMPu połknąć caly zapas Haplo-Diplo-Trzy-Beta Testosteronu wymieszanego z Oksy-hydroksy-metanabolem z domieszką 4 wagonów -duplo-heksa-sterydo-oksymanianu pentatnu wapnia ...a do tego , żeby serce mu nie staneło wziąć APAP (bo jest bezpieczny na problemy sercowe).... a i to nie wiem czy mógłby ruszyćręką...

nie wytrzymałem :8

ortonsig.png

Trochę tego się zebrało :waving:

Mówisz Here's Come The Pain. Że co że przyszedłeś tutaj po ból ?
Z Div to Beth - za wyksztalcenie :twisted:
Podziękój
Jericho idzie po krzesło. Będzie hardkor! Zanim jednak przetestuje wytrzymałość mordki 619’a, musi potrenować celność. W tym celu uderza w schody. Trafia. Sukces.
jak ci się u dziewczyny też pomyli góra z dołem - to nie wróże wam długiej przyszłości...
aaaaa i jeszcze kiedys jak bylem piekny i mlody i wolny to ROCCO ,od jednego takiego aktora:)

=))=))

a willem do żadnej dyskusji nie pójdzie bo nie pozbierał się jeszcze psychicznie po tym jak jego ulubiona diva w WWE Vicky Guerrero odeszła .... biedny willem pewnie chciałbyć na miejscu santiny i bawić się ze swoją vicky w świńskiej kupie

Poszukałbym czegoś podobnego o TNA, ale niestety na zachodzie prawie nikt nie wie co to TNA ;)

Repost na obrazek wstawiony przez Masta http://img30.imageshack.us/img30/8591/v ... xtreme.png

Tutaj coś z ostatnich wydarzeń...

W sumie to nawet tego pojedynku nie można nazwać walką, bo Alex Shelley nie wyszedł z kosiarką spalinową, fartuchem kuchennym i czapką uszatką (bo przecież miało być niecodziennie!), wyrzynając w pień wszystkich oponentów.
Abyss mógł przecież wyjąć zza pazuchy obosieczny miecz i odrąbać Ravenowi nogę, po czym z satysfakcją i wrednym uśmiechem prosić publiczność, by sypała na niego sól.
Karygodna postawa i aby dojść do main eventów, będzie musiał spowodować co najmniej dwa zgony za sprawą urwania głowy swoim finisherem, oraz przynajmniej pięć osób skazać na amputację kończyn.

Zdrowia Szczęścia pomarańczy , niech Ci Vickie nago tańczy ,

Może jak nie powiesz mamie , łiman parę stołów złamie ,

W wuj groźnymi moonsaultami , z widelcami i nożami ,

Jak przypadkiem złamie noge , to z dywanu na podłogę ,

Jeszcze prae razy skoczy , żeby uśmiech nie zeskoczył ,

Z twarzy twojej , aż do rana - żebyś nie zdjął z niej banana,

Bo jak rano zamiast spania , masz festiwal zgonowania ,

osiemnaste urodziny - wołają o poprawiny ...

Dziko w temacie o urodzinach Dch-Leże =))

Tutaj coś z ostatnich wydarzeń...Mast napisał(a):W sumie to nawet tego pojedynku nie można nazwać walką, bo Alex Shelley nie wyszedł z kosiarką spalinową, fartuchem kuchennym i czapką uszatką (bo przecież miało być niecodziennie!), wyrzynając w pień wszystkich oponentów.

=)) Dobre

Dodano:

Witam. Co do zrzutki pieniędzy, to wasz Pan i Zbawca zachęca do przelewania pieniędzy (im więcej tym lepiej) na podane nr kont

Konta złotówkowe:nr 69 1020 5011 0000 9602 0012 9130nr 77 1320 1120 2565 1113 2000 0003z dopiskiem: "Dar na cele kultu religijnego" (Przykrywka)

Konta walutowe:

EURul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruńnr 65 1020 5011 0000 9602 0105 7298

Funty GBPul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruńnr 08 1020 5011 0000 9502 0105 7306

Dolary USDul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruńnr 13 1020 5011 0000 9302 0105 7314

Ofiarodawcy spoza Polski przed numerem konta winni dopisać symbol PL, a po numerze: SWIFT - BPKOPLPW.

Zachęcamy do wspierania BGZ i z góry dziękujemy.

=))

Cutter Jeff

Pomocnik

Cz lip 02, 2009 7:51 pm

no właśnie... mogli laskom zrobić jakieś legdropy i by się nie pozbierały...

Daimon

Cz lip 02, 2009 7:51 pm

A jaki z tego morał? Uważaj na dziwki...

Cutter Jeff

Komentarz chyba zbędny. :lol

e916f7e946.png

A tu coś trochę z przyszłości. Ja jako Hardy12 i moje pierwsze posty w WSF

A kogo zabiłeś tym Rko swojego dziadka legende twojej rodziny =)) HAHAHAHA. A z tym odwykiem to nie było tak bo sie okazało że źle badania zrobili a co ty chcesz brać czy jak ? Chcesz sie dowiedzieć jak było na odwyku bo może sam chcesz tam iść . Bierzesz tego koksu całą cienżarówke . A mówisz że mój Swanton jest do bani a nie pamiętasz co było jakieś 4 miesiące temu jak cie znosili z kąłnieżem ortopedycznym dlatego z tąd twoje nazwisko orto i jeszcze n na końcu bo po mnie zawze masz kąłnież ortopedyczny.Uważaj na mnie bo ci jeszcze Moim Swanton Bomb rozwale tego tira z koksem

Nieźle mi wstyd...Ale też nieźle chce mi się z tego lać :lol

f6dfb83c87.png

Bójcie sie Bójcie sie bo przyszedł do was Intercotinental champion Jeff Hardy . Tak tak to właśnie ja rozwale każdego moim Swaton Bomb . WSF Championie nadchodze szykuj pas dla mnie i naklej Tam moje imie i nazwisko Jeff Hardy !! . Przyszła potenga tego sportu i zawitała u was . Rozwaliłem Edga , Christiana i jeszcze więcej ale wymienianie wszystkich by trwało całą noc bo mam taki talent . A więc zaczynam kariere w WSF

SE twój tekst który został napisany baardzo dawno,musiałem to tu wrzucić =)) .

Moje pochodzi że jak byłem mały to ubrałem się na zielono i tak jeden powiedział patrzcie UFO idzie i tak już zostało

=))

27791.png

newedgesbitches.png

21222.png

• Reputacja:   6

. Z tego co wiem jutro albo pojutrze zamierzam walnąć odjazdowego posta w jakieś dyskusji...

wiurek :lol

16476371734edf391100c30.jpg

Przecież ona wróciła kiedyś to była strasznie wychudzona, a te foty z jakiego hałs szołu są? hmm może teraz startować do storlajnu Umaga = tata, Joe = syn, Candice = córka do boju russo =))
A ja posłużę się w tym momencie cytatem - znanego moderatora , pogromcy spoilerów , znawce w dziedzinie wagin - konserwatora nieciekawego krocza - kierowce ciężarówki , wykładowce seksuologi na uniwersytecie seksu z skierniewicach - cycka paula Jaques'a 1410-1976 - znanego także jako dziadka żaka...

"Zdrowa jest" 8)

w temacie z fotkami Candice...

Nie mam pytań :roll:

pff to zwykła nagroda była nic wielkiego 17 miejsce w konkursie dziecięcej poezji wyrażanej grupowym ubijaniem masla a co do twojego starego to idzcie juz warować bo juz o 12.00 kolejny hejnał kanikuły jutro

=))=))=))=))

Badziewiarz wczorajsze SB :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
  • Dodaj nową pozycję...