Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PostPower

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ja wolałem tą wersję, że wejście Taker'a jest jak reklama na polsacie.

Możesz wyjść na kawę ....na stację benzynową ... w sąsiednim województwie ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

50

• IOOT_DZIKO

42

• Willem

25

• Norbas

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Tego nie znalazłam/nie znałam, ale też dobre =))

Dodano:

Po prostu genialne kreatiwy postanowiły postawić na element piorunującego zaskoczenia, iż Taker po roku nieobecności ma włosy!!. Jest to zjawisko tak niesłychane (bo przecież poza Taker'em nikt nie umie tak świetnie w ukryciu zapuszczać włosów), że zabronili mu pokazywać się do samej Manii, a nawet pod prysznic kazali mu chodzić w czapce na uszy, żeby jakieś paparazze nie uchwycili jego bujnego zarostu.

I kolejny smaczek od Mr. Dzikuska. Chłopaki, swoimi tekstami powalacie na łopatki, a patrząc na archiwalne strony PP po prostu płakałam ze śmiechu =))

75137960457081728a67d7.jpg

• 3 tygodnie później...

Każde zdrobnienie brzmi lepiej niż Tuptuś

Rozmowa o zdrobnieniach w SB.

Miszcz :D !

• 2 tygodnie później...

Seria Rusev'a jest na podobnym poziomie co niepokonane pasmo Bo Dallasa. Czyli takie lekarstwo Vince'a na zły humor. Kiedy wujek Vinnie ma zały dzień przypomina sobie, że próbowano wcisnąć widowni streak Bo Dallasa. Od razu ma chłopina banana na twarzy. Z resztą Janek to pierwszy żigolo Vincopospolitej, więc rozdziewiczy ruską maszynkę, podobnie jak to miało miejsce w przypadku Hinduskiego giganta.

Co bardziej siedzę na forum, to znajduję takie smaczki. Dobre =))

• Reputacja:   991
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Stara wiara wbiła na sb...

Nagłe pojawienie się na forum elyty, jest jak rozbieranie dziewczyny z Tajlandi. Wszystko ładnie pięknie, tu nagle ch***j. ;)

"Czekałem, czekałem i się doczekałem, jednak nie jest to to na co tyle czekałem." =))

dzisiaj, o 00:59

Alustriel: Nie, nie po prostu dziadki juz spia

dzisiaj, o 00:19

IIL: Kosaki uspokoił towarzystwo. :8

wczoraj, o 22:40

Kosaki: Jak różowo :o

:lol

(...)Kupiłbym już Romka jako Mr. Money In The Bank, ale bladego za ch***ja nie kupię w tej postaci na dodatek, że jest prowadzony jako pizdo-heel to jeszcze ma się mierzyć z kimś takim jak Lesnar Tragedia!
Romeo go pojedzie, i tyle z tego będzie.

Kołek freestyle.

Cena dorzucił kilka interesujących akcji widać, że po między tą dwójką jest chemia w ringu!

Pikantnie :8

Jobber&Jobber Security

Nice ;)

Mogłeś przytoczyć całość, Dziko :lol

Z jednej strony Lesnar, a z drugiej Ulubiony Jobber Diabła, Jobber&Jobber Security i Rollins. Już naprawdę kupiłbym Setha dostającego +10 do szybkości i potrafiącego wyślizgnąć się z każdego chwytu pretendenta(via chociażby wylądowanie na nogach po suplexie) i starającego się coś ugrać swoją zwinnością.

• 2 tygodnie później...

Stare jak Hacjend

Yao, o filmiku na YT ;)

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   1

Hacjend opisując walkę Bray Wyatt vs. Roman Reigns

Myers vs Dziko

Zaśmiałem :lol

Dodano:

Dziko

trzeba ściągnąć 50-letniego grabarza, który kontuzjowany to ma już nawet tatuaż na ramieniu - żeby ruszyć z miejsca ratingi i sprzedaż.

:8

Ci zawodnicy, którzy rozdzielali Takera musieli go nieźle ściskać, przytulać ocierać się o niego. Na długo taki moment nie będzie im dany. :lol

Kiedyś cię znajdę i postawię ci za to piwo :lol

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

To akurat było suche

#SmartFanZone
  • 3 tygodnie później...

lygrys - "bulu"? Komorowski uczył cię ortografii czy coś?

Nawet dobre ;)

Moja reakcja na wybuczenie Umarlka

1223.gif

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Bryx napisał : Żeby fani zapomnieli o Danielsonie to musieliby chyba dać mu na następnym RR walkę z Lesnarem, gdzie Brock założyłby Kimure na wszystkie kończyny Bryan'a, łamiąc je, a na koniec jeszcze wykonał F5 z rusztowania na płonący stół, który stałby w miejscu wykopanej dziury do Buried Alive Matchu zalanej do połowy świeżym betonem. Gdyby wtedy zasypano Bryana, i w miejscu tego 'grobu' położono dwudziestotonową płytę z betonu, wtedy moooże, moooooooooże fani nie zaczęliby domagać się Bryana w RR Matchu.

Stare ale jak dla mnie geniusz :D a teraz możecie hejtować że słabe, że mam poczucie humoru 2 latka itp itd

'Wszyscy muszą być kimś, mi wystarcza być sobą."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...