Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PostPower

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, co było w tym śmiesznego?

O k&*%$a, jestem na BGZ ponad rok! Śmiejemy się, he he, hłe hłe, hło hło, jestem na forum od roku! =))

żenua. Polecam poczytać posty z kilku stron wcześniej i zobaczyć co to PostPower.

Haha i mówi to osoba która uważa takie coś za post power

Temat niepotrzebni wrestlerzy :

moim zdaniem nie potrzebny w wrestlingu jest wade barrett ponieważ jest on jednym wielkim tchórzem który nie umie walczyć wykorzystuje swoją grupe nexus.

Jeden Jochn Cena pokanoł wszystkich pięciu najpierw po kolei a puzniej jak go wszyscy zaatakowali to on i tak wygrał a ci pouciekali jak tchuże .Wogule cała ta grupa nexus nadaje sie na najwyżej na szycie na drutach

użytkownik: kamillo2410

Nie ośmieszaj się....

• Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

50

• IOOT_DZIKO

42

• Willem

25

• Norbas

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

To widać, że masz zajebiste poczucie chumoru, skoro uważasz spam w temacie o ekipie za śmieszne, ale w sumie jesteś Rejden. Poza tym, Łajt później napisał coś i w stu procentach muszę przyznać mu rację, więc za przeproszeniem nie wpierdalaj się, bo potem znowu ja warna dostane.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• 1 miesiąc temu...

Cytat z tematu "Kolejny na stracenie?":

Nie dawno wyszedł za mąż i będzie miał dziecko dobrze mu radzę niech się

zastanowi nad swoim zachowaniem bo może stracić i pracę którą kocha i rodzinę.

Musiałem to wstawić bo mnie to rozwaliło. Pierwsze słyszę żeby Jeff Hardy wyszedł za mąż. Myślałem że On się ożenił :).

• 4 tygodnie później...

Cytacik z tematu Draft 2011:

Rey Mysterio na RAW - zacznie się jego program z Siną Karą

Nie wiem czy was to śmieszy, ale mnie jak najbardziej to rozśmieszyło :D

Sina Kara aka Mistiko =))

Sebu jeśli tobie nie jest to śmieszne, nie oznacza że kogoś innego to nie rozśmieszyło. I nie jesteś tutaj jakimś bogiem, czy też pępkiem świata, że masz tylko krytykować, a sam gorsze gówna wstawiasz. Jeśli Cię to nie śmieszy nie komentuj. A teraz może zacytuję jakże bardzo znanego (chociaż nie wiem czy lubianego) na tym forum usera:

nie wpierdalaj się
Edytowane przez Gość

Polecam przejrzeć pierwsze strony tego tematu. Następnym razem będziesz wiedział, żeby nie wrzucić tutaj byle gówna, które nie jest ani odrobine śmieszne.

Rated-R Superstar !

Sebuś jak zawsze wybrzydza... Dla mnie Sin Kara to powód do PostPowera :)

Czyli od teraz każdy kto zamiast John napisze Dżon, zamiast beer money napisze bir moni, zostanie zacytowany w tym temacie? Spoko :) .

Rated-R Superstar !

Może jednak napiszę to w nowym poście

Sebu jeśli tobie nie jest to śmieszne, nie oznacza że kogoś innego to nie rozśmieszyło. I nie jesteś tutaj jakimś bogiem, czy też pępkiem świata, że masz tylko krytykować, a sam gorsze gówna wstawiasz. Jeśli Cię to nie śmieszy nie komentuj. Poza tym nie chodzi tu o to że ta literówka zrobiła całkiem inny wyraz. A teraz może zacytuję jakże bardzo znanego (chociaż nie wiem czy lubianego) na tym forum usera:

nie wpierdalaj się

No tak, słowo kara jest słowem niesamowicie śmiesznym, zajebistym, niektóre osoby doprowadza wręcz do orgazmu. Widzę, że nie mogę wyrazić na tym forum swojego zdania, bo od razu 'nie jestem tutaj jakimś Bogiem'. No k***a ludzie, mam każdego wychwalać, popierać i pisać jak zajebisty ma avatar? Dla mnie to w żadnym stopniu nie było śmieszne i wątpie, że kogoś innego również rozśmieszyło. Ale co ja tam wiem, jestem w końcu ' nie za bardzo lubiany' :roll: .

Rated-R Superstar !

Ale przecież ty tutaj się zachowujesz jak bóg. Możesz wyrazić tutaj swoje zdanie, ale nie cały czas tylko: "zobacz poprzednie strony tego tematu, a dopiero później wstawiaj swoje shity". Poza tym sam wstawiłeś coś co nazywasz śmiesznym, a nie jest to ani śmieszne, ani żałosne.

• 2 tygodnie później...

Może nie na forum, ale wrzucić muszę. Urywek naszej konfy z GG, dzieje się, oj dzieje :D:

Tuptus
23:14:51
z.w zobacze czy Goldbas odpisał.

Prototype
23:14:57
tupek ty kinga nie masz w gru

SCM
23:15:06
ej, a co ty do tego rocka napisałeś?
23:15:15
że chcesz być tak zajebisty jak on 

Tuptus
23:15:17
nic bo nie mam jego majla

Prototype
23:15:21

Tuptus
23:15:24
nie czy odpowie na kilka pytań 

SCM
23:15:40
odpisał?

Prototype
23:15:45
'hey Bill my name is tuptuś, a twoje'
23:15:45

Tuptus
23:15:51
do Rocka nie pisałem

SCM
23:15:52

23:15:57
k***a, post połer 
Rated-R Superstar !

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

witam mam pewien problem . NIE MAM CZEGO KOMENTOWAĆ !!! Skomentowałem wszystkie aktualne newsy , dyskusje itd. czy mógłbym dostać rangę jobbera bez wymaganych 30 postów ? naprawde nie mam czego juz komentowac mam ich 25 lub 26 . proszę o szybką odpowiedź ( ps. zależy mi na randze ponieważ chciałbym zacząć prowadzić Shawna Michaelsa w WCE )

=))

16476371734edf391100c30.jpg

Ech. Szkoda gadać. Niech zgadnę marcineczeq plus cyferki? Ten człowiek mnie rozbraja już się 3 razy zapisywał do WCE, w tym raz zajętą postacią. Gdybym tylko mógł już bym mu nie pozwolił grać...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Po otrzymaniu warna za odkopywanie starych tematów

Re: Otrzymałeś/aś ostrzeżenie

Wysłano: 24 kwi 2011 22:38 IP: 85.31.242.173

Od: Marcineq1232

Do: pablo modjo

to jest DESPERACJA !!! nie mam czego komentować ...

16476371734edf391100c30.jpg

Modjo, zaostrz regulamin do 50 postów, to się chłopak pochlasta, powiesi, rzuci pod pociąg, zastrzeli i skoczy z okna w jednym =)) .

Rated-R Superstar !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Kazuchika Okada bronił tytułu w niezapowiedzianym starciu podczas czwartkowego odcinka ROH on HonorClub. Główną walką wieczoru był Four Corner Survival match, w którym zwycięzca otrzymywał natychmiastowy tytułowy strzał. AR Fox pokonał Lee Johnsona, Shane'a Taylora i „Daddy Magic” Matta Menarda. Tytuł, o który miał walczyć Fox, nie został ujawniony z góry. Po jego zwycięstwie w four-wayu rozbrzmiała muzyka Okady, a walka ruszyła po ringowych zapowiedziach. W finiszu Fox był bliski wygranej
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact na żywo dzisiejszego wieczoru z Gateway Center Arena w Atlancie, w stanie Georgia. Mistrz X-Division TNA, Leon Slater, broni tytułu w starciu z Nicem Nemeth. W grze jest także Knockouts World Championship – nowa mistrzyni Arianna Grace stawi czoła pretendentce numer jeden, Jody Threat, w pierwszej obronie pasa. Zapowiedziano również four-way tag team match, w którym zwycięzcy otrzymają szansę na walkę o pasy TNA Tag Team z The System – Brian Myers & Bear Bronson vs. Vincent
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
  • Dodaj nową pozycję...