Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PostPower

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   991
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

To mamy was chyba pozabijają jak zobaczą że w domu nie ma stołów, ani krzeseł..

Z działu Polski Amatorski Wrestlng odnośnie TLC matchu. =))

wiurek, chyba nie sądzisz, że wezmą tam stół kuchenny ? :D

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

50

• IOOT_DZIKO

42

• Willem

25

• Norbas

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

#17 przez Ghost dodane 28 lis 2009 14:03

Tna? Nie tam.Ja oczywiście wolę WWE.Lepsi zawodnicy,bardziej utalentowanii.W każdym razie ja Tna nie chciałbym zabardzo w Polsce.

Dla mnie to jest post power ;)

Dodano:

by Dziko

Kim obecnie jest The Rock ? Pytam w ogóle kto to jest ? Większe poruszenie wywołałby teraz u mnie "Viscera" w nowym gimmicku "Black Sexy Baywatch" , gdzie poginałby w czerwonych kąpielówkach z deską ratunkową.
=))

91794957345e1dece60d6b.jpg

• Reputacja:   1

a kiedy beda goldbergi ?
JAk Bill się sklonuje

Po prostu padłem =))

15877257184b44c26ca49bf.jpg

• Reputacja:   0

Wrestler =

Cody Rhodes - Banał do potęgi, szkoda Go tylko było jak Randy RKO wykonał na jego tacie.

Z tematu najbardziej znienawidzony wrestler i diva =))

• Reputacja:   2

NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Norbas - bo nikt nie odważy się, choćby zażartować z jego tematów

rozje..ł mnie KORVAX :8

choć prawda jest taka że admini robią strasznie mało

baj exer =))

ADMIN ROKU 2009 - żaden

koootal Kojot - Widać nie jestem już sam :thumb:

ZNAWCA ROKU 2009 - ... Alustriel też zasługuje na to miano, ale on mniej udziela się na forum

=)) exer żyj trochę chopoku on bez gugli to nie wie jak do swojej roboty na stójke trafić =))

choć prawda jest taka że admini robią strasznie mało

A co, robią dużo? Zobacz ile się udzielają, prawda jest taka że żaden z nich nie siedzi już na forum "bo chce", tylko "bo musi" co widać po zachowaniu :)

ZNAWCA ROKU 2009 - ... Alustriel też zasługuje na to miano, ale on mniej udziela się na forum

No ja wiem że on bez gugli pada, ale co poradzić :8

2nqz7s6.jpg

Exer, do cholery jasnej, administrator to nie jest taka mutacja borsuka z pingwinem, która potrafi siedzieć na fotelu z gałami wlepionymi w ekran i wywieszonym jęzorem przez 24 godziny na dobę, tylko normalny człowiek, który ma normalne życie. Bycie administratorem nie oznacza zakładania tematów co dwie minuty. Dlatego radziłbym trochę ostrożności w ocenie, bo plucie jadem jest bezcelowe. :P

e916f7e946.png

• Reputacja:   6

Exer , gratuluje właśnie załatwiłeś sobie wilczy bilet, biorąc pod uwagę całokształt i m.in. ostrzeżenie, dziękuję za współpracę. Dopisz sobie do podpisu "bycie pupilkiem Willema - bezcenne".

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2

NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009-badziewiarz za teksty w sb i beznadziejnego bana

baj piter + cyferki :lol

Dopisz sobie do podpisu "bycie pupilkiem Willema - bezcenne"

Lepszy pupilek Willema niż robienie laski za byle moda w zumach :t_up:

• 2 tygodnie później...

Temat: Randy Orton ? Kiedy znów będzie WWE World Heavyweight Champ

Ciekawe ? kiedy Randy Będzie Walczył o WWE World Heavyweight Championship ? dawno nie posiadał już tego Pasa

Post by ares11

2wbtedi.png

Taaa masz racje, ostatnie lata przyniosly duzo zgonow smiertelnych wrestlerow.....

yyyy.... bez komentarza.

• 4 miesiące temu...

• Reputacja:   6

Długo czekałem na ten moment :P

04 maja 2010 14:57

znacie jakąś galę PPV którą warto ściągnąć? Chodzi mi o taką, żeby było dużo krwi

TYMEKD

16476371734edf391100c30.jpg

• 1 miesiąc temu...

Sheamus - Lamus, cwaniaczek potrafi atakować tylko od tyłu lub w sytuacjach gdy ktoś lezy nie przytomny

a jego finisher to zwykly big boot tylko z wyskoku .

W temacie o najbardziej znienawidzonym wrestlerze. Wątpię czy autor tego ma naprawdę 19 lat. :D

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Poszukuje jak najwięcej walk w których jest krew

TYMEKD.

Synek dysku Ci zabraknie =))

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

WWE Championship

Fatal Four Way Match

John Cena© vs Randy Orton vs Edge vs Sheamus

Jaś ma tym razem 4 osoby do pokonania czyli: Mr. RKO Orton, E-Spear Edge oraz Celtycki rudzielec Sheamus. Ciekawe kto wygra? Może Jasiek, bo go Vince lubi i będzie go promować, ponieważ Cena daję mu dużo pieniędzy. Dlaczego tak myślę? Odpowiedź jest prosta. Cena to nie tylko nasz Jasiek, ale ceną jest np. 1,20 zł za chleb, czy 3300$ za SvR 2010 . Czyli pieniądze. Gdyby WWE powiedziało:

Dobra nie ma scenariusza, możecie się porozwalać, to pierwszą osobę, którą widzę w szpitalu to Mr. RKO i szajbus. Co co Edge'a to nie widzę powodów, dlaczego powinien wylądować w szpitalu, a Jasiek to po walce odwiedzi Undertaker'a (czyt. władca trumien i śmierci), albo Kane (czyt. władca ognia i gazów xD). Gdyby walczył Triple H to on by wygrał. Może Shawn powróci i wygra ten pas. Byłoby to ogromne zaskoczenie i mój idol wróciłby na arenę WWE Czyli podsumujmy:

Walkę prawdopodobnie wygra Jasiek

szajbus nie ma szans

Edge może zrobi Spear wbrew scenariuszowi i wygra pas WWE

Orton co najwyżej poda inicjały szajbusowi (dla niewtajemniczonych RKO to nie Randy's KO, tylko Randal Kelith Orton jego inicjały)

World Heavyweight Championship

Fatal Four Way Match

Jack Swagger© vs Rey Mysterio vs CM Punk vs Big Show

O to jest walka dosyć ciekawa. 2 panów w maskach Vs Mrs. Money In The Bank Vs Big Show ! O mam swój typ to Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Thi's is BIG SHOW Teraz poważnie. Co my tu mamy Create Mask Punk'a, wtajemniczonego Rey'a , wszystkich amreykańskich amerykanów (przetłumoaczone - The All Americans American) - dżeka słegera i dużą imprezę Big Show'a. Walkę wygra, albo CM punk, albo Big Show i w osteczności Mr. 6 - 1 - 9, . Dlaczego Rey? Rozda wszystkim 6 - 1 - 9 i pinuje kogoś. Dlaczego Big Show? Tytuł pasuję go niego World Heavyweught Champion - czyli pas wagi CIĘŻKIEJ. Wykona po Chockslam'ie Jack'owi i Mysterio, a Punk pójdzie za Rey'em i zostaną wyliczeni. Proste, więc podsumujmy

Po tej gali Jack Swegger może straci pas (oby )

Big Show ma duże szanse na ten pas, ze względu na jego masę i siłę

Rey może wykona 6 - 1 - 9 na Big Shoh'le i może tak wygoni z ringu CM punk'a i wygra.

Jeśli CM punk nie będzie atakował serią ciosów w Rey'a to ma prawie 100% szansę na pas

Chciałem wybrać tylko najlepsze fragmenty z tego ale potem stwierdziłem że to trzeba przeczytać w całości :P Moje ulubione fragmenty:

Ciekawe kto wygra? Może Jasiek, bo go Vince lubi i będzie go promować, ponieważ Cena daję mu dużo pieniędzy. Dlaczego tak myślę? Odpowiedź jest prosta. Cena to nie tylko nasz Jasiek, ale ceną jest np. 1,20 zł za chleb, czy 3300$ za SvR 2010 .
Edge może zrobi Spear wbrew scenariuszowi i wygra pas WWE
Walkę wygra, albo CM punk, albo Big Show i w osteczności Mr. 6 - 1 - 9, . Dlaczego Rey? Rozda wszystkim 6 - 1 - 9 i pinuje kogoś. Dlaczego Big Show? Tytuł pasuję go niego World Heavyweught Champion - czyli pas wagi CIĘŻKIEJ. Wykona po Chockslam'ie Jack'owi i Mysterio, a Punk pójdzie za Rey'em i zostaną wyliczeni. Proste
Proste
Rey może wykona 6 - 1 - 9 na Big Shoh'le i może tak wygoni z ringu CM punk'a i wygra.

Jeśli CM punk nie będzie atakował serią ciosów w Rey'a to ma prawie 100% szansę na pas

Czytałem to już chyba z 10 razy i zawsze tak samo nie moge wyrobić z beki :P

Autor Snicker1234

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
  • Dodaj nową pozycję...