Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PostPower

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

a twój zamiata po woodstockach =))

badziewiarz

a twój wymyśla dekoracje na "wrestlermanie sceny niezależnej" Bound for Glory :)

Willem

a twój szyje szmaty dla marka seksualnej czekolady henryego :P

badziewiarz

arturek a to prawda że twójs stary wymyśle segmenty na impektach? =))

Willem

z sb, komentarz zbędny...

• Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

50

• IOOT_DZIKO

42

• Willem

25

• Norbas

21

Top użytkownicy w tym temacie

Dużo szczęścia, twardej pały, żeby Ci nie opadł mały. Żeby laski przez dzień cały, bez pamięci go lizały. Jeszcze raz najlepszego Łajt

By Skuterrr ;)

Icon : A Ty masz 14 i co wiele wiecej wiesz na ten temat?

Raul : Dlatego , takich rzeczy nie piszę... ;)

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Powiedział ponad 20 letni bydgoski atleta próbujący być śmiesznym na forum "żartując" z 12 latkami w sb...

jacobek o wiadomej postaci =))=))

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dlatego lepiej niech Dwayne się trzyma swoich nisko budżetówek, Cena dalej kręci filmy na DVD, a my miejmy w końcu szacunek dla starszych, którzy chcą pokonać najlepszych, zostać bardziej sławnymi i bardziej lubianymi bo starsi to nie nastolatkowie, powtarzam plany budowy dróg! a i nie zapomnieć dziś powiedzieć matkom w domu jak bardzo nie lubicie John'a - matka na pewno doradzi w końcu jest dobra na wszystko.

Badzias aka Kononowicz w akcji :8

badziewiarz jesteś badziewny :) jak się nie znasz to lepiej nic nie pisz...

I wszystko jasne 8)

jrthqr.jpg
  • 2 tygodnie później...

W ch***j śmieszne... jeśli uważasz, że to śmieszne to chyba masz dziwne poczucie humoru (lub pewną dysfunkcję)... Szczerze, to k&*%$a chwilami wątpię w ludzi... Przerażające...

A Ty TNArecept... ja pierdole coraz bardziej tracę wiarę w ludzi... i jeszcze "chipis"... DAMN

Tylko Dżejkob ma poczucie humoru :roll:

W SB

ale pusto :|

odpowiedź dzika

Zjedz Danio Intesive,,

:8

Szczerze? przeżuć się na balet, szachy podobno też są bardzo ciekawe. Wróć jak będziesz miał 20 lat bo jak na razie jesteś w lesie jak paszczak i włuczykij.

by badziew :D

=))=))=))

• 2 tygodnie później...

MontelQ

12 sie 2009 11:16

Zegnam sie z wszystkimi raz na zawsze....

DonCarlos

12 sie 2009 11:18

Do jutra Montel :)

i coś starszego

Hmm... Czy mi się zdaje czy to jest ta aktorka która odgrywała rolę Samanthy na Raw w segmencie pt. "Triple H - buduje, remontuje, urządza"?

taa a twój stary jest pewnie bookerem na impektach dlatego taki gupi jesteś =))

No to coś z ostatnich minut

12 sie 2009, 11:20

Dajcie mi bana w takim razie

MontelQ

odpowiedź modja

MontelQ ban na życzenie. Dorośnij.

modjo mikołaj :8

Nie robisz nic postępu...AJ Styles to twoja chyba najsłabsza sygna z wszystkich słabych...Nic tam niema..Tło i wklejony na to Rander to nie sygna...O przepraszam jest tam napis...Bardzo słabe prace....

i odpowiedź

Skoro jesteś taki mądry to może byś przestał klepać jadaczką i mnie czegoś nauczył??!!

=))

Eddy o sytuacji na SD!

Sam już nie wiem co był głupsze - Kane jako bezwzględny psychopata, (który tydzień wcześniej wyskoczył na Khalasa z krzesłem i...uciekł między publiczność) czy mina Khaliego po wejściu do tej sali tortur, (ala Maciuś z Klanu, który obudził się w wannie po spożyciu browara bliżej nie znanej firmy. Dop. Carlos - To była znana w całej PL firma "Bartek" :P ) Khalas powinien wejść jak Tomyli Dżons, rozJ***ć drzwi łockiem, Kane'owi pociągnąć z bani, a na tłumacza nawrzeszczeć, że mu przynosi wstyd dając się tak upokarzać takiej ofermie. A Khali wszedł jak do damskiej przebieralni i gdyby Kane mu powiedział wynocha, to ten pewnie by grzecznie przeprosił i wyszedł. No comments.

=)) Nic więcej nie trzeba tłumaczyć.To po prostu trzeba obejrzeć. ;)

Żeby się nie rozdrabniać po 33 grosze , dostaje od razu całą złotówkę.

BGZ i banowanie na wesoło :D

C - to wielki wyścig po pomocnika w ankietach... Każdy chce być jak Bolt

=))

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Triple H - remontuje, buduje, urządza - do dziś pamiętam ten wjazd na chatę Ortona

Niby nic, ale rozwaliło mnie na maxa. :D

Dop. Carlos

Kseroboj w formie widzę jest :)

Hmm... Czy mi się zdaje czy to jest ta aktorka która odgrywała rolę Samanthy na Raw w segmencie pt. "Triple H - buduje, remontuje, urządza"?

A tu taki dialog z sb + prywatna wiadomość - Eddy wraz ze mną dyskutowaliśmy chyba temat, który wychodzi nam najlepiej. =)) :8

Wkońcu przyszedł Eddy i jego lepkie ręce.. Mam nadzieję że już gdzieś wynalazłeś linki. ?

Wiurek

* W końcu

Wiurek

co mam rozumieć przez lepkie ręcę ?

Eddy

a linków ani widu ani słychu

Eddy

lepkie ręce - chodziło mi że łatwo ci idzie kopiuj - wklej. W sensie pozytywnym oczywiście.

Wiurek

już się bałem

Eddy

ale miło usłyszeć takie słowa od mistrza

Eddy

I może też w sensie że linki same ci się kopiują.. hmm muszę to bardziej chyba przemyśleć. xD.. Wiesz jak chcesz mogę zrobić dla ciebie tutka.

Wiurek

czemu nie xD

Eddy

wyslalem pw - eddya.jpg

Ok.. Wyśle ci na pw..

Wiurek

=)) nie sądziłem, że mówisz poważnie

Eddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...