Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PostPower

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   991
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Street Fighter:

Spójrz ten użytkownik reklamuje stronę o wrestlingu, a to jest chyba karalne..

IIL:

Gdzie ją reklamuje ?

Street Fighter:

Strona www w profilu!

Z PW. Doceniam czujność, ale są jakieś granice... =))

p-mo: k***a do każdego admina to wysłałeś? To się nazywa lizanie dupy :P

• Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

50

• IOOT_DZIKO

42

• Willem

25

• Norbas

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

CJ muszę ci to powiedzieć, ale cofasz się do tyłu.

Przyjacielska rada nie zawsze musi być inteligentna... :lol

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

A czy tylko mi to wygląda na nic śmiesznego ? Fighter ...załóżcie sobie odziellny temat na błędy ortograficzne i nazwijcie go "Dyslekja - prosze nie dawać reputacja" i tam sobie "smiejscie się" jak debile piszą "kturzy".... to jest temat na zabawne motywy ....raz na rok trafi się smieszny bład , ale bez przesady ...gdybyśmy mieli każdy post z błedem typu "nie nawidzi" wypisywać tutaj...wyszłoby więcej stron niż w Gadulcu. :t_down:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6

Po raz ostatni usuwam wpisy nie nadające się do tego tematu. Street Fighter i reszta popatrzcie sobie na poprzednie posty a później dodawajcie coś swojego.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2

Ma feud z The Great Khali'm,i puki co wychodzi po ich pojedynkach zwycięsko.

+

The Hart Dynasty-Świetna stajnia,jest tam piękna diva i 2 młodzi rozwijający się wrestlerzy

=))

... po całkowitym zerwaniu mięśnia i operacji batista musiałby chyba z OLIMPu połknąć caly zapas Haplo-Diplo-Trzy-Beta Testosteronu wymieszanego z Oksy-hydroksy-metanabolem z domieszką 4 wagonów -duplo-heksa-sterydo-oksymanianu pentatnu wapnia ...a do tego , żeby serce mu nie staneło wziąć APAP (bo jest bezpieczny na problemy sercowe).... a i to nie wiem czy mógłby ruszyćręką...

nie wytrzymałem :8

ortonsig.png

Trochę tego się zebrało :waving:

Mówisz Here's Come The Pain. Że co że przyszedłeś tutaj po ból ?
Z Div to Beth - za wyksztalcenie :twisted:
Podziękój
Jericho idzie po krzesło. Będzie hardkor! Zanim jednak przetestuje wytrzymałość mordki 619’a, musi potrenować celność. W tym celu uderza w schody. Trafia. Sukces.
jak ci się u dziewczyny też pomyli góra z dołem - to nie wróże wam długiej przyszłości...
aaaaa i jeszcze kiedys jak bylem piekny i mlody i wolny to ROCCO ,od jednego takiego aktora:)

=))=))

a willem do żadnej dyskusji nie pójdzie bo nie pozbierał się jeszcze psychicznie po tym jak jego ulubiona diva w WWE Vicky Guerrero odeszła .... biedny willem pewnie chciałbyć na miejscu santiny i bawić się ze swoją vicky w świńskiej kupie

Poszukałbym czegoś podobnego o TNA, ale niestety na zachodzie prawie nikt nie wie co to TNA ;)

Repost na obrazek wstawiony przez Masta http://img30.imageshack.us/img30/8591/v ... xtreme.png

Tutaj coś z ostatnich wydarzeń...

W sumie to nawet tego pojedynku nie można nazwać walką, bo Alex Shelley nie wyszedł z kosiarką spalinową, fartuchem kuchennym i czapką uszatką (bo przecież miało być niecodziennie!), wyrzynając w pień wszystkich oponentów.
Abyss mógł przecież wyjąć zza pazuchy obosieczny miecz i odrąbać Ravenowi nogę, po czym z satysfakcją i wrednym uśmiechem prosić publiczność, by sypała na niego sól.
Karygodna postawa i aby dojść do main eventów, będzie musiał spowodować co najmniej dwa zgony za sprawą urwania głowy swoim finisherem, oraz przynajmniej pięć osób skazać na amputację kończyn.

Zdrowia Szczęścia pomarańczy , niech Ci Vickie nago tańczy ,

Może jak nie powiesz mamie , łiman parę stołów złamie ,

W wuj groźnymi moonsaultami , z widelcami i nożami ,

Jak przypadkiem złamie noge , to z dywanu na podłogę ,

Jeszcze prae razy skoczy , żeby uśmiech nie zeskoczył ,

Z twarzy twojej , aż do rana - żebyś nie zdjął z niej banana,

Bo jak rano zamiast spania , masz festiwal zgonowania ,

osiemnaste urodziny - wołają o poprawiny ...

Dziko w temacie o urodzinach Dch-Leże =))

Tutaj coś z ostatnich wydarzeń...Mast napisał(a):W sumie to nawet tego pojedynku nie można nazwać walką, bo Alex Shelley nie wyszedł z kosiarką spalinową, fartuchem kuchennym i czapką uszatką (bo przecież miało być niecodziennie!), wyrzynając w pień wszystkich oponentów.

=)) Dobre

Dodano:

Witam. Co do zrzutki pieniędzy, to wasz Pan i Zbawca zachęca do przelewania pieniędzy (im więcej tym lepiej) na podane nr kont

Konta złotówkowe:nr 69 1020 5011 0000 9602 0012 9130nr 77 1320 1120 2565 1113 2000 0003z dopiskiem: "Dar na cele kultu religijnego" (Przykrywka)

Konta walutowe:

EURul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruńnr 65 1020 5011 0000 9602 0105 7298

Funty GBPul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruńnr 08 1020 5011 0000 9502 0105 7306

Dolary USDul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruńnr 13 1020 5011 0000 9302 0105 7314

Ofiarodawcy spoza Polski przed numerem konta winni dopisać symbol PL, a po numerze: SWIFT - BPKOPLPW.

Zachęcamy do wspierania BGZ i z góry dziękujemy.

=))

Cutter Jeff

Pomocnik

Cz lip 02, 2009 7:51 pm

no właśnie... mogli laskom zrobić jakieś legdropy i by się nie pozbierały...

Daimon

Cz lip 02, 2009 7:51 pm

A jaki z tego morał? Uważaj na dziwki...

Cutter Jeff

Komentarz chyba zbędny. :lol

e916f7e946.png

A tu coś trochę z przyszłości. Ja jako Hardy12 i moje pierwsze posty w WSF

A kogo zabiłeś tym Rko swojego dziadka legende twojej rodziny =)) HAHAHAHA. A z tym odwykiem to nie było tak bo sie okazało że źle badania zrobili a co ty chcesz brać czy jak ? Chcesz sie dowiedzieć jak było na odwyku bo może sam chcesz tam iść . Bierzesz tego koksu całą cienżarówke . A mówisz że mój Swanton jest do bani a nie pamiętasz co było jakieś 4 miesiące temu jak cie znosili z kąłnieżem ortopedycznym dlatego z tąd twoje nazwisko orto i jeszcze n na końcu bo po mnie zawze masz kąłnież ortopedyczny.Uważaj na mnie bo ci jeszcze Moim Swanton Bomb rozwale tego tira z koksem

Nieźle mi wstyd...Ale też nieźle chce mi się z tego lać :lol

f6dfb83c87.png

Bójcie sie Bójcie sie bo przyszedł do was Intercotinental champion Jeff Hardy . Tak tak to właśnie ja rozwale każdego moim Swaton Bomb . WSF Championie nadchodze szykuj pas dla mnie i naklej Tam moje imie i nazwisko Jeff Hardy !! . Przyszła potenga tego sportu i zawitała u was . Rozwaliłem Edga , Christiana i jeszcze więcej ale wymienianie wszystkich by trwało całą noc bo mam taki talent . A więc zaczynam kariere w WSF

SE twój tekst który został napisany baardzo dawno,musiałem to tu wrzucić =)) .

Moje pochodzi że jak byłem mały to ubrałem się na zielono i tak jeden powiedział patrzcie UFO idzie i tak już zostało

=))

27791.png

newedgesbitches.png

21222.png

• Reputacja:   6

. Z tego co wiem jutro albo pojutrze zamierzam walnąć odjazdowego posta w jakieś dyskusji...

wiurek :lol

16476371734edf391100c30.jpg

Przecież ona wróciła kiedyś to była strasznie wychudzona, a te foty z jakiego hałs szołu są? hmm może teraz startować do storlajnu Umaga = tata, Joe = syn, Candice = córka do boju russo =))
A ja posłużę się w tym momencie cytatem - znanego moderatora , pogromcy spoilerów , znawce w dziedzinie wagin - konserwatora nieciekawego krocza - kierowce ciężarówki , wykładowce seksuologi na uniwersytecie seksu z skierniewicach - cycka paula Jaques'a 1410-1976 - znanego także jako dziadka żaka...

"Zdrowa jest" 8)

w temacie z fotkami Candice...

Nie mam pytań :roll:

pff to zwykła nagroda była nic wielkiego 17 miejsce w konkursie dziecięcej poezji wyrażanej grupowym ubijaniem masla a co do twojego starego to idzcie juz warować bo juz o 12.00 kolejny hejnał kanikuły jutro

=))=))=))=))

Badziewiarz wczorajsze SB :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...