Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PostPower

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

uważam, że kaszak z tymi multikontami ostro przesadza ;p

Sejbla w SB 10/10 !! I nie mam pytań ! (czyt. nie pytam pytania)

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

50

• IOOT_DZIKO

42

• Willem

25

• Norbas

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

nie no ja nie wytrzymam .....jeszcze raz kutwa jego willowata mać , ktoś o nicku typu "cenafan" albo "rey" poleci w temacie "nicki" wyjasniać swoją ksywkę....wypierdole go z miejsca bez pytania pytań....i gówno mnie interesuje czy ma dyslekje kurna czy nie ..

dziko ostatni dinozaur w sb

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Moje

1. Pedigree

2. SuperPlex

w temacie ,Ulubione Submissiony' xD

• Reputacja:   6

17 Maj 2009 17:15

ja ale głópio jutro do budy :(

JEFF

tekst roku

...edit : żal :)

fajnie że się interesujesz inną federacją jak TNA bo przynajmniej nauczysz innych co lubią WWE to ich nauczysz o TNA czegoś

Dżef w akcji :t_down:

16476371734edf391100c30.jpg

To morze teras ja !!

1)

-Dżef Hardy

-Abracham łiman

-Ray Misterio

-Undertacker

2)

-Father & Son - The Weemans !

-Hornswoogle i jego broda

3)

-Wrestlemania

-No wey out - zdecydowanie ...kocham No WEY out !

4)

-kanikuły

-Nas Nie dogoniat

-standartowy dzownek noki 511o

5)

-Chop

-Podwójny Chop

-Tombstone Bolesny Chop

-916

6)

-Toaleta Toi Toi za kulisami

7)

-Pas WWE ..najlepiej wysadzany cekinami

-Pas Wagi Cienżkiej ....albo letkiej ...ewentualnie pułsiredniey !

Ulubione szanownego pana admina pana admina IOOT_DZIKO. Leżę.

92603092449d38425a80b2.jpg

zagłosowałem na Big Showa Ponieważ on jest jak ściana :P

200 kg Litej skały

Litej skały :)

chrisjericho.jpg

Nie rozpiszę się, ale słyszałem że tym piątym zawodnikiem ma być Thierry Henry ( nie śmiać się bo to może być prawda, ja tylko tak słyszałem)

Czyli Street Fighter i jego tajemnicze źródło informacji :roll:

rmsig3.png

2483_1.png

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

"A i myślisz że tak łatwo nas pokonasz ,a nawet jeśli nas pokonasz to na pewno nie przyjdzie ci to tak łatwo."

"Abyss z nami przynajmniej dzieci chcą gadać ,a z tobą nawet dupa by nie pogadała ,a wiesz czemu bo się ciebie brzydzi..."

"A i jeśli uważasz że wzrost ma najwięcej go gadania podczas walki to się mylisz ,a udowodnię ci to podczas End of Silence ,rozumiesz to ?? You Fuckan To Me ??? HyHy ?? You Lost ,Abyss !!! You Lost ,rozumiesz to You Lost ,to będzie twój ostateczny koniec ,twoja kariera się zakończy ,jak kariera Dyzmy z tego filmu polskiego ,ale tam te gościa grał porządny facet ,pachnący ... A nie taki jak ty nie dość że strasznie walisz potem ,to na dodatek się nie myjesz"

"A i bym zapomniał ,jak chcesz mogę ci na pożegnanie z federacją kupić misia ,ale sorry ,dzieci z piekła nie bawią się misiami ,bo słyszałem że was do chrztu na widłach nieśli"

Lepsze momenty z posta wiurka na WSF Backstage. :lol

• 2 tygodnie później...

Pomysłów na niego jednak brak w WWE to fakt.

Szkoda, że wyleciał ciekawe jaki jest konkretny powód tego. Solidny zawodnik, ale po co pakować kasę w kogoś kogo nie potrafi się wykorzystać? w sumie Vince dobrze myśli jeżeli nie używa kogoś to po prostu - wywalić.

Na pewno 4 brand się rzuci już widzę diksi... a russo na bank wymyśli jakieś zajebiste story umaga ojcem samoa pulpeta

....Badziaszczys ..zaplułem sie sokiem pożeczkowym =))

to jest stara świetność ? jakieś excel i inne janki? :/

excel kojota =))

Prawdziwa perełka czego to się w Postpałerze nie znalazło :8

Splash - i niby ultimate warrior tym mecze wygrywał ???

Legdrop - to samo co u gury tylko że o hoganie

clothesline from hell - jeny batista jak pi**dolnie clotheslina prawie zioma łamie w pół i nie ma pinu a jbl tłuszczem go wali i tak pasy wygrywa ??? dobrze ze odeszedł bo jusz nie mogłem patszeć na tego clotheslina

Ja też uważam że, wygra Randy Orton Ponieważ

1. Pomogoł mu Cody I Ted

2. Jusz raz wygrał

3. Cena nie wygra poniewasz Ktoś mu przeszkodzi

cóż komentować... :roll: piękna polszczyzna, wyrazy z wielkiej litery w środku zdania (jak po dojczowsku) + super argumentacja :t_up:

Kurde ja miałem to tu skopiować ;) Nom piękna polszczyzna :D

Ale zobaczcie pierwsze ponieważ napisał normalnie a drugie już nie dziwne :thinking:

Steve_Austin_10.jpg

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : Randy Orton/Triple H

Ulubiony Wrestler SmackDown : The Undertaker/Jeff Hardy

Ulubiony Wrestler ECW : Christian/Tommy Dreamer

Ulubiony Wrestler TNA : Samoa Joe/Jay Lethal

Nie wiem jak was...Ale mnie te literówki w ogóle nie śmieszą...To jest jedna wielka żenada która nie powinna znajdować się w tym temacie...Dawać jakieś fajne wpisy Badzia czy Willema a nie tu przynudzacie z tym gównem. :t_up:

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Pietrek z SB

Wilde i Angelina nie aż tak bardzo, ale za Love również nie przepadam.

:lol

Prawie jak Willem i Jego "Talia Madison jest słaba, ale Velvet całkiem niezła" :P

5. Batista Bomb - w wykonaniu Batisty jest bardzo fajny , lubie jak batista ląduję na dupie...

...a potem to piszą , że Maria albo Beth są brzydkie. No cóż..ile ludzi tyle gustów , jednym sie podoba tyłek Maryse innym Batisty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...