Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PostPower

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   8
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Ty, cipol, to byś koledze pomógł, a nie... Widać, że ma problem z dotarciem do +18, więc ty, jako weteran, powinieneś pocieszyć, wspomóc ciepłym słowem, doradzić jak np. wyjść z twarzą, kiedy Wyżej Postawieni domagają się dokumentu tożsamości, a ty go, kurde, nie masz. :D Doświadczenie to jednak doświadczenie :lol

od wspomagania czymś ciepłym to tu jest Willem albo alustriel , mnie w to nie mieszaj . :thumb:

• Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

50

• IOOT_DZIKO

42

• Willem

25

• Norbas

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

W swoim newspacku Amarru zawarł informację o kontuzji Matta Hardego, a dokładniej kontuzji twarzy... I się zaczeło

Hardy doznał kontuzji twarzy? Chyba spadł na twarz po urodzeniu co widać.

To już było wystarczająco śmieszne, jednak zawsze znajdzie się ktoś kot zechce popsuć zabawę...

Jak na twój wiek to mało inteligenta wypowiedz...

W tym momencie powinna zapaść krępująca cisza, jednak swoje trzy grosze postanowił dołożyć IOOT

łeee tam , sam miałem napisać , że Hardy te kontuzje to już nabył przy urodzeniu =))

I tym sposobem spadłem z krzesła :lol

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Do poprzedniego..

hellner: ..zapomniałeś dodać, że to jest skrót przez ulicę banową :P

Te omijam akurat skrzętnie. A do Rafałka Sejbpauka to ja sie chyba przyssam teraz dopiero :twisted:

Bardziej chodziło mi o to całe THX'owanie, dude - o omijaniu +18 nawet nie pomyślałem :t_up:

ja piłem do uchowania się od bana ....do 18+ to ja od 2005 roku wchodzę "bo jestem cfany i mam gadane" =))

..aaaaaa, no w sumie to też ma sens :lol

chcelatooo.png

• 2 miesiące temu...

• Styl:  Ciemny

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - Dał bym siebie no, ale... Brak głosu... Jeżeli trzeba niech będzie Ja.

hahaha =))

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0

5) DEBIUTANT ROKU 2008 - Dał bym siebie no, ale... Brak głosu... Jeżeli trzeba niech będzie Ja.

hahaha =))

Nawet nie wiem kto dolaczyl w tym roku... =))

Ps: Aaaahh gdybym puścił moje archiwa z GG... :twisted:

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   2

- Kogo wszyscy lubią? Wydaje mi się że Pablo Modjo jest najbardziej lubianą osobą.

By Icon =))=))=))

Ludzie, nie osłabiajcie mnie. =)) Swoją drogą właśnie sobie wyobraziłem Edge'a czy innego Seksownego Lżonego na ringu, do którego podchodzi Undertaker i z pełną mocą wywala... "Rozpoczynamy feud!"... + oczy. Żadnych idiotycznych zdrad czy innego typu "Pracuję w największej federacji świata, jestem jednym z najwybitniejszych wrestlerów globu, ale wskutek dziwnych zawirowań na giełdzie brakuje mi kasy, więc będę dla ciebie, o ty nielubiany przez innych, pracował". Koniec z kretynizmem i głupawymi skokami bookerów! Proste... rozpoczynamy feud! :D

sejbla

=))

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

12 Lut 2009 17:09 | badziewiarz:

dalej czekam również na liczydło i bramkę sms na forum, ale widać mr. modyfikejszyn mnie olewa.

12 Lut 2009 17:09 | badziewiarz:

czekam aż mr. modyfikejszyn zrobi opcję - najwaktywniejszy w sb, już trenuje ;]

12 Lut 2009 17:24 | Willem:

jak bedziecie walić w morde badziewiasza to ja tesz hce :waving:

=))=))

pieprznąłem =))

915802072594e34bce782c.jpg

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

Z sb:

21 Lut 2009 12:41 | Willem:

karton nie trzeba, bgz jest jak samochód, są dwa "niezbędne organy zmiany biegów" z Zielonej góry, kierownica LegendKiller, drążek cipol i impektowy silnik napędowy iiil a Willuś jest kierowcą tego samochodu o czym wszyscy wiedzą a który źle czuje się w pomarańczowym o_o :8

Może i głupi, ale czasem fajnie coś pierdolnie. =))

• 3 tygodnie później...

Jeden z najbardziej przereklamowanych wrestlerów, nie zasługujący na taką ilość posiadań pasa. Mam na niego uczulenie :-)

No ale cóż, chłopak się dobrze ożenił i to wszystko tłumaczy ;-D

I wszystko jasne....

pezetvi7.png

Zaskakujący początek:

baryla: Co sie stao z >CC< ?

.:::rock:::..co sie stao? ręke złamał. Wczoraj jak szedł po wino do sklepu to sie podkną o papieros leżacy na chodniku przy rowie i upadł prosto na rure wydechową od malucha kumpla :P

Chłopak się rozkręca:

..:::rock:::..: zapraszam was do wystawiania + reputacji ;p http://forum.bgzwrestling.pl/viewtopic. ... 61#p137376

| kuba: miałem dać, ale tym wpisem mnie zniechęciłeś.

..:::rock:::..: niebądź niedobry, odwdziączyłbym sie (p-mo:padłem :lol )

..:::rock:::..: dobra, już nikogo niezniechęce. obiecuje

Niecierpliwi się:

..:::rock:::..: to jak daje ktos te piwka to sie szybko odwdzięcze co

kuba: dam Ci reputa - może być? -.-'

Kojot: a po co ci tak te piwka?

..:::rock:::..: jestem spragniony. zobacze ile ty masz kojot jak mało to sie zaraz napijesz

.:::rock:::..: aha, i dzieki kuba'

(...)

.:::rock:::..: nie oto mi chodzi, chce byc sprawiedliwy. ktos mi da to mu addaje. Jak nie chcecie to nie dawajcie, moge miec nawet -1. mi to niema zadnej róznicy, a spieszyłem sie tak bo zara ide spac

| kuba: jak Ci to nie robi różnicy to na cholere tak prosisz o te piwa?

..:::rock:::..: ojj dobra, to nie dawaj

I w końcu po przemyśleniach, konkluzja:

.:::rock:::..: da sie poprosic admina o usónięcie usera?

.:::rock:::..: no sory.... noto moge sie usónąc czy nie, bo w panelu uzytkownika sie nie da

[b | ..:::rock:::[/b]..: aha, i dlaczego norbas jest na czerwono, jak nie ma takiego stopnia nawet na GBZ? (p-mo:padłem po raz drugi =)) )

Moje podsumowanie w sb

17 Mar 2009 14:37 | pablo modjo:

Ale beka z tego ROCKa, aż nie wiem co wybrać na postpower

Riposta na pw :lol

TEMAT: Co to za gadania na shoutboxie?? (p-mo: o k***a =)) )

Nie chce cie obrażac i dawac -1 reputacji, ale oco ci chodziło na shoutboxe? Cos koles napisałes ze "ale beka z tego ROCK'a". Chcem, zebys wytłumaczył mi to OSOBISCIE na PW albo masz moje GG (lepiej na GG) 9830938

Buaahahahahhahahhhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =))

• Reputacja:   9

to nie jest śmieszne...to albo prowokacja...albo debilizm.

915802072594e34bce782c.jpg

Stawiam na to drugie :lol

• Reputacja:   4

Ja również otrzymałem pw od niego :lol

Fragment:

nie mam poco zyc jak dostałem bana na BGZ... (...)ide sie zabic. Tylko jak mnie już nie bedzie to nie usówaj mojego tematu z grami na PSX ok?

94370642845de365932a94.jpg

Tylko jak mnie już nie bedzie to nie usówaj mojego tematu z grami na PSX ok?

=)) Nie no tutaj to już się poważnie przewróciłem na ziemie i doznałem urazu głowę, poprzez uderzenie w klawiaturę :lol Jaka troska o temat, w którym chciał zdobyć reputację na forum :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...