Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PostPower

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dead man walking....keep Sejbla, Sejbla Sejbla.

Konkretnie mnie to rozwaliło :lol

• Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

50

• IOOT_DZIKO

42

• Willem

25

• Norbas

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Scott, wiem że to już ten czas kiedy zęby ze starości wypadają, a sztuczna szczęka beztrosko pływa w szklance, wiem również że nie masz już co robić z wykałaczkami bo nie ma co czyścić

z WSF , dobry tekst :D

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Dead man walking....keep Sejbla, Sejbla Sejbla.

Dobre dobre :P

Scott, wiem że to już ten czas kiedy zęby ze starości wypadają, a sztuczna szczęka beztrosko pływa w szklance, wiem również że nie masz już co robić z wykałaczkami bo nie ma co czyścić

To mój tekst nie LK :P, ale mniejsza :D

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Policja z Województwa Lubelskiego zatrzymała pewnego frustrata, który stawiał na cmentarzu ludziom nagrobki wywracając przy tym oczyma. Delik... went został schwytany na gorącym uczynku, kiedy to na jego ramieniu leżała babcia. Staruszce na szczęście nic się nie stało. Zwyrodnialec, na pytanie, co go skłoniło do tego czynu odpowiedział ze wściekłością i pianą na ustach, że do tego stanu doprowadził go niejaki Pan W. pseudonim "żaba". Policja już jest na tropie.

=))

94370642845de365932a94.jpg

• 2 tygodnie później...

Jest tak że ogólnie Cyc pojechał willem'a na SB ale najlepszy tekst to:

"Will co tak dlugo myslisz nad riposta? Slaby jestes czy szukasz pomocy na googlach?"

=)) mi się podobał

• 2 tygodnie później...

emocję było czuć nawet u mnie na chacie! :D (I wcale to nie był bąk z mojej dupy!)

Cyc buduje atmosferę...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

W pewnym mieście – Kojotowie zamieszkiwał Willem sobie. Cipolami wszystkich nazywał, gnębił zwłaszcza fanów Marka, aż tu raz dnia słonecznego od Norbasa dostał banka. Wku**ił się niesamowicie, oczy krwią mu się zalały, teraz w pusty ekran patrzą, zawsze forum to badały. Wciąż nie wierzył, zaczął badać, czy to sen jest, czy to jawa... mruknął coś pod nosem cicho, wrzasnął ku**a, zaczął płakać. Płakał głośno, wniebogłosy, aż szklanki zaczęły pękać, stłukł lusterko i wazonik, o swych głupstwach wciąż pamiętał. Że i ssijbla, że cipole, że wieśniaki w kapeluszach, wszystkie głupstwa własne wyznał, do swych grzechów się już przyznał. Odpalił gadulca swego, do Norbasa chciał napisać... Puknął w enter – coś naskrobał, puknął w enter – zaczął czekać. Wzrok skierował w stronę nieba, ręce złożył do modlitwy, i ze łzami w oczach prawie, Panu wyznał własne winy. Wtem usłyszał dźwięk znajomy, dźwięk wysłanej wiadomości, pot na czole się pojawił, zadrżały mu własne kości... Widząc prośbę tak błagalną, Norbas zmiękł jak ten balonik, odbanował – to nie ściema, myśląc, że to koniec głupstw Willema...

Wierszyk Sejblowego z SB. =))

16476371734edf391100c30.jpg

:applause::applause::applause::applause: Sejblusz dał pokaz swojej poetyckiej duszy :)
  • 4 tygodnie później...

Kiedy patrzę hen, za siebie

W tamte lata, co minęły

Tyle gal se oglądałem

Wszystko diabli wzięli

Teraz siedzę na krzesełku

Brak mi motywacji

Już nic nie oglądam sobie

Bo znudziło mnie to strasznie

I najbardziej mi żal…

De Grejta Kaliego

(Pum Pum Pum Pum Pum)

Mysterio małego

(Pum Pum Pum Pum Pum)

Dżonego Marina

(Pum Pum Pum Pum Pum)

Big Showa z Oświęcimia

(Pum Pum Pum Pum Pum)

W kaaaaapocie Taaakera

(Pum Pum Pum Pum Pum)

Z pasikiem Trajpela

(Pum Pum Pum Pum Pum)

Hornswoggle’a figlarza

(Pum Pum Pum Pum Pum)

Batistę koksiarza

Łzy cieknął mi po policzkach

Strasznie się dołuję

Już spisałem swój testament

Już go adresuję

Teraz tylko (już?) formalność

Broń do skroni przyłożona

Już za cyngiel pociągnąłem

Broń ma bardzo jest porządna

Już mi nie jest żal

De Grejta Kaliego…

tym razem piosenka sejbla

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

lepsze jest puszczanie Wrestlingu niż jakiś jebanych Mod na Sukces które oglądają tylko stare baby które dawno nie miały już żadnego stosunku seksualnego i wyobrażają sobie jak dobrze jest w Ameryce.

http://forum.bgzwrestling.pl/viewtopic. ... 02#p116502

94370642845de365932a94.jpg

Ale bardzo mnie zdziwiła niska kwota AJ Stylsa . No niby fakt że jest młody ale co młodość ma do pieniędzy NIC ! dobry jest przykład do tego stwierdzenia C.ronaldo . Jak on jakieś 6 razy mniej zarabia od Bookera T a nie jest wcale od niego gorszy . Troche to nie fer może kiedyś sie to zmieni :)

viewtopic.php?p=116600#p116600

Nie wiem jak innych, ale mnie to tam rozwaliło =)) .

WWE Championship Match

Triple H vs. John Cena

Ta walka będzie po prostu zaje***** to będzie rewanż za Backlash gdzie John Cena mógł wygrac gdyby Randy Orton by go wszcześniej nie kopnął w twarz teraz Triple H zmierzy sie z najlpepszym (porócz niego oczywiście) zawdonikiem RAW to będzie długa i emocjonująca walka.

Tak szczerze to bardziej boję się tego tekstu....

każdy chyba by chciał żeby Batista zdobył pas ale jak Edge go zdobył przez swoje mahloje to przez maholki tez go nie straci

Jasne! Przecież każdy tu na forum uwielbia Batistę i nie lubi Edge'a za jego nieczyste zagrania...

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

22 Lip 2008 18:51 | ajstylesfan: 
   xwt- xtreme wrestling torrents (chyba)
   22 Lip 2008 18:48 | pablo modjo: 
   kurna co jest z xwt?

Mocne! :lol

Sam już miałem to wrzucić :lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Kazuchika Okada bronił tytułu w niezapowiedzianym starciu podczas czwartkowego odcinka ROH on HonorClub. Główną walką wieczoru był Four Corner Survival match, w którym zwycięzca otrzymywał natychmiastowy tytułowy strzał. AR Fox pokonał Lee Johnsona, Shane'a Taylora i „Daddy Magic” Matta Menarda. Tytuł, o który miał walczyć Fox, nie został ujawniony z góry. Po jego zwycięstwie w four-wayu rozbrzmiała muzyka Okady, a walka ruszyła po ringowych zapowiedziach. W finiszu Fox był bliski wygranej
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact na żywo dzisiejszego wieczoru z Gateway Center Arena w Atlancie, w stanie Georgia. Mistrz X-Division TNA, Leon Slater, broni tytułu w starciu z Nicem Nemeth. W grze jest także Knockouts World Championship – nowa mistrzyni Arianna Grace stawi czoła pretendentce numer jeden, Jody Threat, w pierwszej obronie pasa. Zapowiedziano również four-way tag team match, w którym zwycięzcy otrzymają szansę na walkę o pasy TNA Tag Team z The System – Brian Myers & Bear Bronson vs. Vincent
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
  • Dodaj nową pozycję...