Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 26.06.2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Women’s Championship Match

Trish Stratus vs. Mickie James ©

Wygrała:Mickie James

Single Match

Umaga vs. Kamala

Wygrał: Umaga

Tag Team Match

Val Venis & Viscera vs. Lance Cade & Trevor Murdoch

Wygrali: Lance Cade & Trevor Murdoch

Single Match

Kane vs. Randy Orton

Wygrał: Randy Orton

WWE Championship Match

John Cena vs. Rob Van Dam ©

Walka bez roztrzygnięcia

Mały raport z gali mojego autorstwa:

Na początek walka pomiędzy Mickey james a Trish Stratus o pas WWE Women Championship. Przez większość walki przeważała Trish jednak pod koniec przewagę zyskała Mickey i wykorzystała to wykonując swego finishera i pinując Trish. Także mistrzyni została ta sama.

Po walce zabrzmiała muzyka Johnego Nitro i Meliny. Właśnie oni zmierzali w kierunku ringu. Melina przejęła mikrofon i zaczęła gadać do Trish że stoi przed nią nowy Intercontinental Champion, i że to ona niedługo zostanie najlepszą z Div. Ostatecznie kazała wynosić się Trish z ringu póki może. Trish zaatakowała ją lecz po chwili została odciągnięta przez Nitro. Melina zeczęła ją okładać. Na irng wbiegł Carlito który zaczął okładać Nitro i dzięki temu uratował Trish.

Interview z Backstage gdzie Trish zagadała do Carlito i podziękowała mu za pomoc. Carlito odpowiedział że miał ku temu powody żeby zlać Nitro. Przypomniał sytuacje z Vengeance. Następnie Carlito powiedział że jakby co to będzie "tam". Trish wskazał na napis na jego koszulce i powiedziała mu coś na ucho (każdy się domyśla co to mogło być :D ). Trish odeszła a Carlito z uśmiechem dodał "Now that's Cool"

Interview gdzie McMahonowie rozmawiali z SS na temat porażek przeciwko DX. I dodali że dziś będzie walka pomiędzy McMahonami a DX.

Następnie walka Kamali z Umagą. Walka o dziwo była wyrównana. kamala pokazał że jest godnym przeciwnikiem dla Umagi jednak przegrał. No trudno. Umaga nadal ma Undefeated streak...

Następnie pojawia się na ringu Torrie Wilson a Michael Cole odsłania okładkę najnowszego WWE Magazine z Torrie na okładce. Nagle to wszystko przerywa mzuyka Edge'a który wchodzi na ring i każe wynosić się Torrie. Edge zaczął się przechwalać że on jest najlepszy, że on powinien występować w Main Evencie i że to on powinien być WWE Championem. Następnie oboje postanowili się wynieść z Hali i ... wyszli...

Następnie wywiad na backstage Marii z Johnem Ceną. Tradycyjnie gadka była o tym samym i w sumie nic nowego nie wywnioskowałem. Cena przypominał One Night Stand i Vengeance i takie tam

Następnie walka Vala Venisa i Viscery z Lancem Cadem i Trevorem Murdochem. Walka jednostronna na korzyść tych drugich. Wreszcie obok ringu pojawił się Charlie Hass który podszedł do lilian i zaczął ją ponownie przepraszać. Gdy na ringu pojawił się Viscera ten chwicił Lilian i zawołał Viscere po czym pocałował ją. W tym czasie Viscera został zaatakowany i spinowany.

Następnie zabrzmiał theme Vince'a jednak na ring wszedł nikt inny tylko Triple H przebrany za Vince'a. Fenomenalnie parodiował jego ruchy i gadkę. Zaczął przypominać jak dostał (Vince) od HBk na Wrestlemanii i Pedigree od HHH. Nagle zabrzmiała muzyka Shane'a. I na rampę wyskoczył nikt inny jak HBK który fenomenalnie parodiował jego taniec. Oboje zaczeli gadać o DX itp. Nagle przypomnieli video z jakiegoś programu w którym Vince śpiewał jakąś piosenkę. Oboje zaczęli tańczyć. I nagle pojawił się prawdziwy Chairman w towarzystwie syna i Spirytusowego Squadu. Powiedzieli że będzie walka 7 na 2. Niewiadomo skąd na scenie pojawiła się przenośna toaleta (toi toi ) Vince spytał się co to jest. HHH odpowiedział mu że oni są śmieciami więc... zostali obrzuceni gównem zewsząd Bleh Tak więc od walki nie doszło

Następnie interview z Ricem Flairem który przypominał zdażenia z Vengeance. Odnosił się też do Micka Foleya a wszystko zakończył tradycyjnie "WOOOO".

Interview z RvD i Heymanem. Heyman obawiał się walki an zasadach WWE jednak Rob przypomniał mu że on tu jest facetem...

Walke Kane'a z Randym ortonem. Kane dominował całą walkę i już miał chokeslamować Ortona kiedy wszedł nie kto inny jak fake Kane. jednak Kane nie dał mu się i okładał jednocześnie i niego i Ortona. Ostatecznie został zaskoczony przez Ortona i spinowany po RKO. Kane jeszcze zaczał się okładać z Fake kane i zapodał mu 2 chokeslamy na ringu i trzeciego na rampie. następnie zaciągnął go na backstage.

Interview jak Kane zaciągnął fake Kane i zdjął mu maskę i wyrzucił go za jakieś drzwi. Twarzy jednak widać nie było.

Walka RVD vs Cena. Pierwsza część walki mniej więcej równa. później zaczął dominować RVD. Jednak kiedy wykonywał Rolling Thunder nadział się na kolana Ceny. Ten wstał i wykonał FU a następnie STFU. Już miał RVD tapować kiedy na ring wbiegł Edge i zlał Cene i zespearował RvD

Koniec gali

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Andre.

2

• L.A.

1

• pawelzak1976

1

• Brejver1674325893

1

Top użytkownicy w tym temacie

Women’s Championship Match

Trish Stratus vs. Mickie James ©

Wygrała:Mickie James

Dobra walka ze strony obu pań. Jednak zakończenie było oczywiste ^^ 7/10

Single Match

Umaga vs. Kamala

Wygrał: Umaga

0/10.

Występ Torrie

No i po jaka cholere wjechał tam Edge ? -.- 10/10 za dobra okładke ^^

Tag Team Match

Val Venis & Viscera vs. Lance Cade & Trevor Murdoch

Wygrali: Lance Cade & Trevor Murdoch

Mało z walki widziałem, bo były pokazywane pieszczoty Haasa na Lilian ^^ Daje 5/10 za sama walke...

Parodia "Chairman and son"

Buahhahaha xD Sikałem ze śmiechu podczas oglądania. Ten taniec Shawna O'maca był wyjebisty xD No i segment z gadką o przyszłości wwe -czad. I ta piosenka xD Hogan na gitarze dobrze grał (choc to był pewnie playback) No ale nic nie przebije segmentu z kałem xP 11/10

Single Match

Kane vs. Randy Orton

Wygrał: Randy Orton

Walka ze spodziewanym zakończeniem i... ze spodziewanym gościem ^^. Fajne RKO no i te 3 chokeslamy na fejku Kane'a zarabiste. A potem zdemaskowanie na backstage... Daje 10/10

WWE Championship Match

John Cena vs. Rob Van Dam ©

Walka bez roztrzygnięcia

Walka sie rozkrecała, ale dzieki Edgeowi pas ma ciągle RVD, Juz myslałem, że stappuje przy tym estiefju ale Edge interference ^^. Sama walka była doskonała 10/10

RAW od wieeeeelu tygodni trzyma zajebisty poziom. Nie można ocenić inaczej niż 10/10. Juz nie moge sie nastepnego RAW doczekać xP

• Reputacja:   1

ja to napisze tylko tyle że RAWik dobry, a to że Edge zainterweniuje w ME było wiadome po tym jak rzekomo opuścił budynek.... i jeszce jedno mam nadzieje że ten kawałek curuchny hogana nie pokażą więcej jej słuchać się nie fuj :? , ale patrzeć jak najbardziej, gdybym miał zaraz iśc z nią do łóżka no powiedziałbym do niej "tak na mase" "Śpiewasz jak anioł" hehe.

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

Ja tym razem nie ściągnąłem RAW'a, na rzecz SD i Vengeance (ciągne XviD'y, a wiadomo - miejsca na dysku coraz mniej, a po płytki się nie chce chodzić :D) tak więc dzięki wielke za raporcik :]

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Gala zarąbista :) Segment DX po prostu wymiótł mnie z fotela! :mrgreen: już dawno sie tak nie uśmiałem :lol:

I ta piosenka xD Hogan na gitarze dobrze grał (choc to był pewnie playback) xP 11/10

to raczej nie był playback... kiedyś takie rzeczy były w WWF na porządku dziennym... zresztą pod koniec lat 90tych wrestlerzy także nagrali płytę z własnymi piosenkami...

ME... bardzo dobrze, że Edge wkroczył, Cena niech troche poczeka na pas, choć nieuniknione, że juz na Summer Slam będzie miał swój triumf :P

Raport bardzo dobry ;) Moja ocena gali 10/10 :D oby do następnego tygodnia... acha przecież jeszcze ECW... moze coś się będzie działo :P

001ug2mo4.jpg

RAW fajny, moze poziom walk nie zachwycil, ale to co zrobilo DX to jest szczyt, segment zajebisty, mozna go ogladac non-stop. I bedzie kolejny nudny feud, Charlie Haas vs. Viscera, przeciez Viscera nic nie pokaze, jeszcze tylko modlic sie zeby nie kontynuowali feudu Kamala vs. Umaga, to w niej nie ma nic do ogladania. Teraz czekam na kolejny RAW, ciekawe co DX znow wymysli :wink:.

Hej mam prośbę :P Oglądałem pokrótce fragmenty walk, jednak mógłby ktos wrzucić ten teledysk? Myślę, że nie ma sensu zakładanie nowego tematu w propozycjach.

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

dzięks za raport brejver, nie oglądalem to sie przydał :)

16476371734edf391100c30.jpg

Mnie najbardziej wkurzyło ze KANE przegral z Ortonem , z takim fagasem ale tez szkoda ze nie pokazał twarz tego gostka

sws.png

31576.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Vanity Project to nowi mistrzowie NXT Tag Team. Brad Baylor & Ricky Smokes zgarnęli pasy w szokujący sposób we wtorek dzięki interwencji Tony’ego D’Angelo. Na finiszu wyrzucono Jacksona Drake’a i resztę ekipy DarkState z okolic ringu. D’Angelo nagle pojawił się przy ringu, zaorał Saquona Shugarsa chokeslamem, wrzucił do ringu obu braci Shugarsów i Brada Baylora, a ten zaliczył pin na Shugsie, notując upsetowe zwycięstwo. Baylor & Smokes wygrali w zeszłym tygodniu #1 contender match,
    • Grok
      Elio LeFleur zdobył swój pierwszy tytuł w WWE. Francuski zawodnik NXT pokonał Jaspera Troya i Eli Knighta w three-way matchu we wtorek, zdobywając men’s Speed Championship. W końcówce LeFleur zaaplikował finisher Troyowi, podczas gdy Knight próbował moonsaulta. Gdy Knight starał się wstać, LeFleur przypiął Troya i został mistrzem z niecałe 90 sekundami przed końcem limitu. Troy trzymał pas od października, pokonując El Grande Americano i stając się pierwszym zawodnikiem NXT, który zdobył ten
    • Grok
      LA Knight otworzył się i przyznał, że odczuwa „zdecydowanie frustracje” związane z kreatywem w WWE. W programie ESPN SportsCenter Knight opowiedział o swoim bieżącym runie w WWE i pozycji w firmie. W ciągu ostatnich kilku lat Knight brał udział w kilku topowych storyline'ach w WWE. Mimo że pojawiał się w głównych kreatywach, WWE nie dało mu żadnego dużego zwycięstwa. Mimo bliskości wygranej w Money in the Bank i Royal Rumble, WWE postawiło na kogoś innego. Knight był również plotkowany
    • Grok
      Sobotni odcinek AEW Collision zanotował spadek widowni o prawie 100 tys. widzów w porównaniu do poprzedniego tygodnia z epizodem Grand Slam Australia. Program konkurował także z finałową sobotą olimpijskich zmagań. Na żywo z Oceanside w Kalifornii wystąpili Hangman Page i Jet Set Rodeo broniący tytułów AEW Trios, Claudio Castagnoli broniący pasa CMLL heavyweight w starciu z Joshem Alexanderem oraz Young Bucks w akcji. Rankingi AEW Collision z ostatnich 10 tygodni Data
    • Grok
      Zeszłotygodniowy odcinek WWE Raw utrzymał się w globalnej dziesiątce Netflixa przez trzeci tydzień z rzędu, mimo spadku o kilka pozycji. Odcinek z poniedziałku, 16 lutego zanotował 2,7 miliona globalnych wyświetleń i 4,9 miliona globalnych godzin oglądania, zajmując dziewiąte miejsce na świecie według danych Tudum. To trzeci tydzień z rzędu, w którym Raw pojawia się w dziesiątce streamera od listopada 2025 roku. Odcinek znalazł się w dziesiątce w 16 krajach i był siódmy w USA. Czas trwania:
  • Dodaj nową pozycję...