Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1."Bra & Panties":

Candice Michelle & Mickie James pokonalyTorrie Wilson & Marie

2.Viscera vs. Charlie Haas zakonczyl sie No Contest

3.Umaga (w/ Armando Alejandro Estrada) pokonal John McChesney

4.John Cena pokonal Balls Mahoney

5.Randy Orton pokonal Snitskiego

6.Handicap Match:

Shelton Benjamin & Johnny Nitro (w/ Melina) pokonali Carlito

7.Edge (w/ Lita & Mick Foley) pokonal Rica Flair

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Prezes

1

• Wadi

1

• tomo

1

• pawelzak1976

1

Top użytkownicy w tym temacie

Segment z Vincem

Hahaha ;d Ten ufol, striptizerzy, Dusty Rodhes... ale i tak żadne z nich nie przebije nam... Pompki do penisa xDDD Jak to zobaczyłem to sie prawie z krzesła zrąbałem ze smiechu hehe. Po prostu świetna jazda ^^

1."Bra & Panties":

Candice Michelle & Mickie James pokonaly Torrie Wilson & Marie

Ałuuuuuu xP Bardzo fajowa walka, a fanka rozebrana po walce tez niezła. No a w samym contescie uczestniczyły 3 najładniejsze divy ^^ Dał bym Ashley zamiast Mickie. Walka 10/10

2.Viscera vs. Charlie Haas zakonczyl sie No Contest

Ech... ten feud jaki ma tu być zapowiada sie kiczowato xP. Walka całkiem całkiem, no ale spirytus skład zepsuł zabawe

Segment z D-X nr 1

We got two words for you: No, no suck it. Only look up! I poooleciało ^^ Sie usmiałem hehe

3.Umaga (w/ Armando Alejandro Estrada) pokonal John McChesney

1/10 Przejdżmy dalej

4.John Cena pokonal Balls Mahoney

Najlepsze z walki to interwencja Sabu xP No i ten piekny leg drop - to było zajebiste ;d. Sama walka też dobra dam to 10/10 za leg dropa

5.Randy Orton pokonal Snitskiego

No walka dobra, chyba taka najnormalniejsza tego dnia xP Fajnie, że Randy wygrał ^^ Fajowe RKO. Dam 8/10

6.Handicap Match:

Shelton Benjamin & Johnny Nitro (w/ Melina) pokonali Carlito

No walka też dobra hehe. Mała kłótnia Roll Up i po walce ^^ Najlepszy był segment z backbreakerem po walce hehe. Daje 9/10, bo do końca nie wiadomo było kto wygra

Segment z D-X nr 2

Haha xP Coachman nosi stringi ;O Fajne napisy na ścianach i te zdjecia ^^ No i segment z wybiciem ściany tez czadowy. No i standardowy napisik na tyłek xP

7.Edge (w/ Lita & Mick Foley) pokonal Rica Flair

Aaa.. spodziewałem sie takiego zakończenia. Mandible Claw poprawiony spearem xP. Praktycznie Flair pokazał może z 4 czopsy w tej walce i nic wiecej. Daje 9/10 za speara.

Segment z D-X nr 3

Najlepsza rzecz wieczoru xP. Całe gadanko itp. ale najlepsze były członki spirytusa numer 1 - te karzełki mnie rozwaliły xD I ten sweet chin music by HHH na tym kolesiu też czad. No ale panie w strojach SS, po krótkim pokazie i zdjęciu koszulek.. Liczyłem na więcej bo tak sie zanosiło a tu nam spirytusy popsuły Fun Part :( No ale HHH i Michaels im dokopali. I na koniec karły z tym napisem Suck It było genialne ;d

No i co... 10/10 hehe. RAW trzyma poziom ;)

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

No ten Raw był bardzo dobry :) Segmenty i walki stały na niezłym poziomie :P Fajnie się Vince wkurzał :evil: no i motyw z tyłkami karzełków mnie rozbroił :mrgreen: mam nadzieję, że Vengeance też będzie na przyzwoitym poziomie :) SD suck it! :P

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jeżeli o mnie chodzi to ja mógłbym takie wieczory oglądać zawsze...wobec mnie najlepszym spektaklem wieczoru był moment jak zabrzmaiły słowa Themu... Are you ready? Kurde myślałem że sie przy tm popłacze tak strasznie mi sie spodobało że Michaels jest razem z HHH noi ostatnie 15 min RAW-a było zarąbiste. RAW oceniam 10/10

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Świetny Raw,a moment gdy Coach przychodzi do gabinetu Vinca i widzie te "dzieła" a potem gadka Triple H normalnie się uśmiałem :wink:

raw 10/10

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kolejny świetny Raw, segmenty z DX naprawdę rewelacyjne. Najlepsze oczywiście ostatnie 15 minut, oj będzie się działo w najbliższych tygodniach.

RAW 10/10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: RevPro Live In Southampton 40 Data: 22.02.2026 Federacja: Revolution Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Southampton, Hampshire, England, UK Arena: The 1865 Format: Live Platforma: revproondemand.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: PTW World Cup Data: 21.02.2026 Federacja: Prime Time Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Koslow, Górnośląskie, Polska Arena: PTW Performance Center Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #826 Data: 24.02.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dysk
    • Grok
      Do WWE Elimination Chamber zostało mniej niż tydzień, a AJ Lee opowiedziała o swoim nadchodzącym starciu o tytuł. 28 lutego AJ Lee zmierzy się z Becky Lynch o kobiecy Intercontinental Championship na PLE. Zanim jednak dojdzie do tego pojedynku, Lee i jej mąż, CM Punk, gościli w podcaście ESPN’s Unsportsmanlike, gdzie podzieliła się szczerymi przemyśleniami na temat rywalki. Nazywając Lynch „najlepszą” swojego pokolenia, Lee stwierdziła: „Kocham Becky Lynch, to podziw, jesteśmy bardzo, bardzo
    • Grok
      Pas NXT Women’s Championship będzie broniony w następnym tygodniu. Zaria dostanie title shota po turnie przeciwko Sol Ruca w tym tygodniu na NXT – to pozwoliło Jacy Jayne szybko wykonać rolling encore i obronić tytuł. Później backstage Zaria wpadła do Jayne i zażądała starcia o pas na następny tydzień, grożąc, że jeśli nie dostanie walki, to skończy jak Sol. Ricky Saints zapowiedział też segment „Absolute Experience” na następny tydzień, bez zdradzania szczegółów. Stwierdził, że skoro Joe He
  • Dodaj nową pozycję...