Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Twój początek z wrestlingiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

najpierw uzyn pokazal mi co to jest.od razu myslalem ze jest to fajne.bylo to w 2009 roku na royal rumble.zaczalem wtedy lubic bardzo cm punka,edga i jeffa hardego.bardzo nie lubilem ortona i williama regala.potem zmienial mi sie gust lubilem cene,miza i big showa.teraz moimi ulubionymi wrestlerami sa edge(ktory niestety odszedl) i cm punk

Dop. Droops: Uprzejmie proszę o niepisanie postów na "odczep się". Nie dość, że niektóre twoje posty są nie do przyjęcia, to jeszcze nie potrafisz zrobić dużej litery na początku zdania? Ogonków też brak i spacji po kropce tudzież przecinku. Dziękuję, miłego dnia :).

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

3

• domino218

3

• taker1674325894

1

• KAm21501674325916

1

Podobnie jak jeden z kolegów przełączałem programy na cyfrowym polsacie i wypadło na ESC była to bodajże walka steel cage match batista vs chris jericho. Wtedy na szczycie klatki chris udezrył the animala częścią stalowej klatki. To wydarzenie zostanie w mojej pamięci na zawsze. :D

U mnie jak u wielu innych początek z wrestlingiem zaczął się na Extreme Sports Channel... Bodajże to był Royal Rumble Match 2008. Potem na rok zapomniałem co to jest wrestling i przestałem to oglądać. Tydzień przed TLC 2009 znowu włączyłem ESC i obejrzałem walkę John Morrison vs Edge, gdzie Edge wyciągnał krzesło z pod ringu, ale potem wszedł na ring, a krzesełko wzięła sobie jakaś diva i na nim usiadła :)

obejrzałem walkę John Morrison vs Edge, gdzie Edge wyciągnał krzesło z pod ringu, ale potem wszedł na ring, a krzesełko wzięła sobie jakaś diva i na nim usiadła

A nie był to czasem Dolph Ziggler? Edge wtedy leczył kontuzję. Ta diva, to pewnie Maria.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

dokładnie nie pamiętam mojego pierwszego razu ale zawsze moim koledzy rozmawiali o Batiscie , Cenie i Reyu a nic nie wiedziałem. Kiedyś przeglądałem kanały i trafiłem na Royal Rumble 2010 kiedy to akurat do ringu wchodził Rey wiedziałem że to sport (rozrywka sportowa) o której rozmawiali kumple , zobaczyłem całe RR a w następnym tygodniu już oglądałem ECW , Raw i z czasem SmackDown . Zawsze dopingowałem Reya Mysterio który był dla mnie wielki (miałem 9 lat) a nienawidziłem Punka który atakował i obrażał Reya a teraz to się zmieniło nie lubię Mysterio a trawie CM Punka !

4732023754e16c8e2aa272.jpg

Mój pierwszy raz z wrestlingiem to czasy kiedy tna leciało na eurosporcie . Nie wiedziałem co to takiego później długo nie oglądałem aż pewnego razu zmieniając kanał trafiłem na this week in wwe . Wiem że był to początek 2009 roku. Poznałem chrisciana który feudował z schwagerem ,dolpha ziglera czy regala i innych. Najbardziej ciekawiło mnie story z Mickelsem oraz JBL. ROK zapomniałem o wrestlingu jednak rozmawiał o nim mój kuzyn z kolegą i znowu się tym zainteresowałem był to jakiś tydziń przed wrestlemania 26.Sądziłem że najlepszy byl wtedy randy orton ,cena ,triple h.Nie lubiłem edga i jericho i dziwiłem się że walczą o tak ważny tytuł -myślałem że są słabi.Byłem można powiedziec wielkim dzieckiem nie wiedzącym o prawdziwym wrestlingu zupełnie nic.Od tego czasu oglądam wwe tna cały czas bez mniejszych przerw. Obecnie ulubionymi wrestler są chriscian cm punk jeff hardy daniels i jericho edge których już nie ma. Nie trawie mysteria ortona del rio oraz takich jobberów jak jtg.Wrestling zmienił moje podejście do życia i mam nadzieje że zostanie ze mną do konca

• 1 miesiąc temu...

To było już dosyć dawno, byłe wtedy jeszcze dzieckiem, kiedy to mój kuzyn ściągnął walkę chyba Batista vs Goldberg, ja nieświadomie włączyłem obejrzałem, spodobało mi się. No i się zaczęło. Oglądałem walki na YT, pierwszym idolem był nie kto inny jak Rey Mysterio, po prostu zachwycałem się jego high-flyingiem. Zacząłem się tym coraz bardziej interesować, chciałem wiedzieć coś o tym więcej. Nadeszła pierwsza gala obejrzana w całości, byłem dzieciak słabo znałem angielski, nie rozumiałem prawie żadnego segmentu, ale zabawa była. Trochę wydoroślałem coraz bardziej wszystko zrozumiałem. Przeżyłem prawdziwy szok, gdy dowiedziałem się, że wrestling jest reżyserowany, ale otrząsnąłem się i zostałem do dziś, teraz wrestling jest nieodzownym elementem mojego życia, dziękuję!!! :)

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

• 2 tygodnie później...

Ja pierwszy raz oglądałem wrestling w 2008 . obejrzałem to na chyba Extreme Sport . Wcześniej wiedziałem o tym ale myślałem że to gówno udawane .. Ale jak obejrzałem walkę Johna Ceny to to polubiłem ale oglądałem sporadycznie i nie byłem na czasie . Dopiero w 2010 zaczełem się tym interesować . Na początku lubiłem samych Faców ale potem lubiłem coraz bardziej CM Punka i Edga . Nie lubiłem Randy Ortona . Potem zobaczyłem Del rio i to on był moim ulubionym wrestlrem .

Pozdrawiam :thumb:

Matheo

Pierwsza walka jaką obejrzałem był to pojedynek tag teamowy, nie pamiętam dokładnie kiedy, jednak było to na przełomie 2006 i 2007 roku. Gdy Kane i Undertaker dewastowali swoich przeciwników, rozbijali ich o stalowe schodki, stoły, barierki zrobiło to na mnie ogromne wrażenie, i choć zabrzmi to zabawnie wydawało mi się to dość brutalne :). Pierwszym ulubieńcem, stał się Shawn Michaels, głównie za charyzmę i świetne umiejętności ringowe, mimo pokaźnej ilości wiosen na karku. Spodobało mi się i siedzę w tym po uszy, aż do dnia dzisiejszego.

19203151084f9d12f7e2306.png

"The only person you are destined to become, is the person you decide to be”

- Ralph Waldo Emerson

• 3 miesiące temu...

Ja zacząłem interesować się wrestlingiem jakieś 3 lata temu, kiedy jeden z kumpli powiedział mi że na Eurosporcie leci :D

Pierwsze co obejrzałem z wrestlingu było WWE Vintage Collection :D . Jeśli się nie mylę była tam walka Hulk Hogan vs. Andre the Giant i chyba jakaś z HBK albo Bretem Hartem. Od razu polubiłem HBK, a potem doszedł jeszcze do moich ulubionych Bret Hart ( 8) ) , Diesel, RVD, Sabu, Tommy Dreamer, Sandman i całe oryginalne ECW :)

95645c9db646e1d5.gif

Five-Star-Frog-Splash-by-Rob-Van-Dam-and-Jeff-Hardy.gif

maria25sr.gif

• 2 miesiące temu...

Ja zacząłem tak:

Skakałem z tatą i bratem po kanałach, trafiliśmy na ESC i leciało własnie SD, była to jesień 2007, spytałem się taty co to jest? on powiedział że wrestling, od razy mi się to spodobało, w tamtym okresie oglądałem tylko SD, jeśli dobrze pamiętam to wtedy tylko to leciało na Extreme, a dopiero w 2008 zaczęło lecieć Raw, ale gdy oglądałem tylko SD nie miałem ulubieńca, dopiero w 2008 wybrałem sobie Shawn'a Michaels'a oglądając skrót walki z WM 24, zawodnik od razu mi się spodobał, miał wszystko co trzeba, fajny gimmick, bardzo dobre akcje itd. w tym czasie oglądałem też Vintage Collection, oczywiście w necie też parę walk obejrzałem, ale może się to wydać dziwne, ale głównej wiedzy nie brałem z internetu tylko z TV i gry SvR 2009 która była jednocześnie moją pierwszą grą wrestlingową.Oczywiście pewnie jak każdy myślałem że jest to na prawdę, ale po jakimś czasie skapnąłem się że to reżyserka ale mimo to oglądałem to, dopiero w 2009 zacząłem brać więcej wiedzy z neta.

"I will give you a show like you have never ever seen before...why?... Because I can" - Shawn Michaels

"Wrestling is ballet with violence." - Jesse Ventura

• 4 miesiące temu...

Moja przygoda z wrestlingiem rozpoczęła się w 2006 roku.Kolega z klasy opowiadał cały czas o wrestlingu.Gdy u niego byłem właśnie leciało Raw.Obejrzałem i spodobało mi się.Nienawidziłem wtedy Ortona (do dziś go nienawidzę).Moimi ulubionymi wrestlerami byli John Cena i Undertaker.Teraz najbardziej lubię Rhodesa.:D

Edytowane przez Gość

The Miz jest niesamowity.Wprowadzenie...

Steku nie widzi tu swojego komentarza, więc walnę sobie :D

Rok 2009! Nie ma nic w telewizji! Przerzucam kanały. Polsat... TVP Info... Extreme Sport Channel... Discovery Channel... WRÓĆ! Znowu Extreme Sport Channel. Dokładnie pamiętam, że był to Draft 2009. Pamiętam to, jak dziś. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że tak mnie to wciągnie, ale pamiętam, że od tamtego momentu "polowałem", aby na ESC przypadkiem znów nie znaleźć wrestlingu :P Znalazłem drugi raz, trzeci... W końcu zacząłem szukać wrestlingu w internecie, ale ograniczałem się do czytania raportów. Potem doszło oglądanie całych gal i sobie pomyślałem, czy by nie zacząć pisać raportów. Tak więc wrestling oglądam od kwietnia/maja 2009, raporty piszę od października 2009 i w ten oto magiczny sposób wrestling oglądam już 3 lata, a raporty niedługo będą miały swój 3-letni jubileusz :)

• 2 tygodnie później...

Moją pierwszą walką była Edge vs Alberto del rio vs Rey Mysterio 1# Contenders match to World Heavyweight championship in TLC 2010.

Od razu mi się to spodobało więc zacząłem o tym szperać.

Moim pierwszy idolem był Edge.

Nie znosiłem wtedy The Miz'a :D

FilipFilip

• 4 miesiące temu...

moja fascynacja tym sportem zaczęła się przez brata, moim idolem okazał się John Cena a nie lubiłam w tedy tylko ALberto del Rio i jego pomocnika .... ależ oni mi działali na nerwy :0