Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Survivor Series - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

gala odbedzie sie juz 26 listopada. Oto karta (imo zapowiadajaca sie ciekawie :P)

DX (co-captains) CM Punk, Matt & Jeff Hardy vs. Rated RKO (co-captains), Johnny Nitro, Mike Knox & Gregory Helms

John Cena (Captain), Kane, Lashley, Sabu & RVD vs. Big Show (Captain), Test, MVP, Finlay & Umaga

Ric Flair (captain), Dusty Rhodes, Sgt. Slaughter & Ron Simmons vs. Kenny (captain), Johnny, Nicky & Mikey

United States Championship Match: Chris Benoit vs. Chavo Guerrero

Batista vs. World Heavyweight Champion King Booker

First Blood Match: Mr. Kennedy vs. Undertaker

Lita vs. Mickie James for the Women's Championship

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

6

• evertonian

5

• Marcin

3

• Scythe

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Dobrze, że prawie 1/2 karty to elimination matche, bo to one odróżniają Survivor Series od zwykłych PPV. Nie wiem dlaczego WWE zaczęło wydziwiać i dopiero od niedawna to PPV ma właściwą formę. A teraz o karcie. Wygląda nieźle, ale usunąłbym np. konfrontację Kennedy'ego z Undertakerem. Mam nadzieję, że Król Booker obroni tytuł, bo chociaż prawie wszyscy na niego narzekają, to i tak jest lepszy od Batisty pod każdym względem. Poza tym chociaż jest 5x, 5x, 5x WCW World Heavyweight Champion, to pokonanie Animala może mu bardzo pomóc. Poza tym co poza okazałym bicepsem ma Batista? Ani z niego dobry wrestler, ani entertainer ;). W main evencie chciałbym aby wygrał heelowy team. Najlepiej żeby został odliczony Michaels, bo chociaż to nic nie zmieni, to na pewno publiczność w Montralu będzie miała satysfakcję ;). Na pewno nie zabraknie aluzji do tamtego wydarzenia.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Six, cos Ci sie chyba pomylilo, bo o ile wikipedia sie nie myli, to Survivor Series 2006 odbywa sie w Philadelphi.. Natomiast w Montrealu SS odbedzie sie za rok.. :)

Tak gala SSeries 06 odbedzie sie w Wachovia Center, a za rok SSeries bedzie w Montrealu. Co do karty mi sie podoba i mozna by bylo wsunac jeszcze jeden dobry meczyk i zapowiadala by sie niesamowicie. A jezeli Bastista bedzie mistrzem to WWE da mu tytul tylko dlatego ze ludzie go uwielbiaja. Tez nie widze w nim niczego poza gora miesni na koksie :P Booker zajebiscie gra krola i moglby jeszcze trosze potrzymac pas.

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Lita potwierdzila swoje odejscie z federacji po SS, wiec albo na gali straci tytul, albo na RAW po SS, co moim zdaniem jest bardziej prawdopodobne :)

14412508044c725aa0e19e.gif

Szkoda Lity...przez ostatni rok byla ekstra postacia :) szkoda ze kiedy wrocila do ringu (walki) juz z niego ucieka :( generalnie to mam nadzieje ze jej nie podloza na ppv tylko bedzie miala odejscie a'la Trish, bo na to zasluguje. szkoda ze odchodzi jako heel ;)

SS zapowiada sie smakowicie, tylko w sumie dziwnie zrobili te ellimination match'e bo praktycznie nie sa podparte zadnymi feud'ami. conajwyzej indywidualnymi. zobaczymy co z tego wyjdzie, mam andzieje na jakis dodatkowe atrakcje hehe :)

Walke emerytow ze Spirtami przewijam od razu :lol:

129287286446c8a666924a3.jpg

Luk ups ;). Mój błąd, zagalopowałem się podczas pisania dlaczego nie chciałbym żeby drużyna Degeneratów wygrała ;). Ale i tak Montreal czy Filadelfia, DX musi przegrać 8).

[ Dodano: 2006-11-21, 23:28 ]

Zresztą... każda porażka HBK jest entuzjastycznie odbierana w Montrealu, nawet ta, którą muszą oglądać w telewizji 8).

generalnie to mam nadzieje ze jej nie podloza na ppv tylko bedzie miala odejscie a'la Trish, bo na to zasluguje. szkoda ze odchodzi jako heel ;)

A ja chcę żeby przegrała, bo moim zdaniem cała szopka związana z odejściem Trish nie powinna się nigdy wydarzyć i mam nadzieję, że już nigdy nie zobaczę czegoś podobnego. Bezwartościowy pas kobiet przez takie incydenty stanie się jeszcze bardziej bezwartościowy ;). Ale przyjmijmy, że jest tak jak piszesz, Lita zostaje pożegnana jak Trish i co dalej z tytułem? Kolejny turniej, w którym poza Mickie James nie weźmie udziału żadna wrestlerka? Tylko nie to ;).

SS zapowiada sie smakowicie, tylko w sumie dziwnie zrobili te ellimination match'e bo praktycznie nie sa podparte zadnymi feud'ami. conajwyzej indywidualnymi. zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieje na jakiś dodatkowe atrakcje hehe :)

Zrobienie feudu pięciu na pięciu jest praktycznie niemożliwe, dlatego posłużono się indywidualnymi. I bardzo dobrze, bo może będzie dochodziło do wewnętrznych spięć w obozach. Powinno być ciekawie.

Dodatkowe atrakcje? Zobaczymy ;).

Kolejny turniej, w którym poza Mickie James nie weźmie udziału żadna wrestlerka? Tylko nie to.

bron Cie panie Boze :) niech wymysla cos innego, albo dadza tak czy siak tytul Mickie. zreszta, po odejsciu Trish i Lity to moga w ogole usunac taki pas i po prostu robic bikini contesty co 3 tygodnie z jakimis nagrodami :D victoria dostaje totalnie zero pushu, walczyc umieja Mickie, Melina i moze ta Beth. po co w ogole pas hehe ?

Zrobienie feudu pięciu na pięciu jest praktycznie niemożliwe, dlatego posłużono się indywidualnymi.

ja to rozumiem. po prostu przyzwyczailem sie ze w wwe wszystkie najwazniejsze walki podprate sa konkretnymi feud'ami (to nie tna :D:D). w poprzednich latach jak byly takie walki (chociaz ilosciowo bylo ich jak na lekarstwo) to zawsze bylo to podparte jakims storylinem. w sumie dla odbioru wizualnego nie ma to zadnego znaczenia, ale ja i tak wole feud. w sumie od biedy mozna sie dopatrzyc DX vs RKO, Big Show i Umaga vs Cena no i emeryci (ta walka to wg mnie bezsens, jeszcze pewnie czysciutko wygraja z SS)

129287286446c8a666924a3.jpg

ja to rozumiem. po prostu przyzwyczailem sie ze w wwe wszystkie najwazniejsze walki podprate sa konkretnymi feud'ami

Mnie się podoba połączenie feudów z trzech brandów. Ciekawe czy zawodnicy będą odgrywali takie role, jakie pozycje mają ich brandy ;).

Wcale nie podoba mi sie pomysl miedzybrandowych teamow, o wiele bardziej wolalbym reprezentacje trzech brandow przeciwko sobie w 6 man tornado rules tag team matchach, no ale jesli maja byc to klasyczne survivor series matche, to innego wyjscia nie ma. Glownie nie podoba mi sie ciagle mieszanie brandow, bo tak szczerze to zadnego podzialu nie ma, a raczej jest, tylko teoretyczny - zeby wszystkie pasy byly wykorzystane. Bo jesli podzial naprawde by istnial, to fani nie mogliby wybierac Chrisa Benoit czy Sandmana na przeciwnika Umagi na Cyber Sunday, a Big Show nie bylby partenerem McMahonow na Unforgiven.

Koniec off topa :P Jesli chodzi o karte, zawsze bylem fanem survivor series elimination matchy (i juz scierpie to pomieszanie brandow :) ), sama kolejnosc eliminacji zawsze jest czyms ciekawym i po prostu fajnie sie to oglada. Mysle, ze niestety King Booker straci pas, podobnie Benoit. Lity pozegnalny mecz takze skonczy sie przegrana. (oj, czy ja nie przesadzam? 3 zmiany pasow w jedna noc?? :? ) Dywizja kobiet straci kolejna najwieksza gwiazde i umrze smiercia naturalna. Chcialbym napisac, ze Rated RKO wygraja ME, ale nie sadze zeby DX przegrali dwa PPV z rzedu. Swoja droga moze rozpad DX jest blizej niz nam sie to wydaje :> Bylby to najwyzszy czas, chociaz fani w USA lykaja ta cala blazenade DX podobnie jak lykaja Marine'a. Czy mecz legend z SS przewine? Hmmm, niee :P Za bardzo kocham dziadka Naitcha :D

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

walczyc umieja Mickie, Melina i moze ta Beth. po co w ogole pas hehe ?

hmm, nie wiem, czy Melina potrafi walczyć, może i tak, ale ja szczerze mówiąc nie widziałem żadnej porządnej walki w jej wykonaniu, odkąd jest w WWE. To, ze potrafi szpagat, nie oznacza, że jest wirtuozem w dywizji kobiet :)

Co do SS. Mi się podoba karta i czekam na tą galę z niecierpliwością. Podejrzewam, że przebije conajmniej o 2 klasy dosyć słaby SummerSlam (jak na rangę tej gali). Moim zdaniem Benoit obroni pas i bardzo bym tego chciał, ponieważ nie widzę dla niego już nic lepszego w WWE, niż US Title (push dla niego, to science fiction podobne do tego z pushem dla Kane'a). Ciekawi mnie również wynik walki Taker vs Kennedy. Liczę na zwycięstwo Ken'a i jego szybki awans do ME :D Uwielbiam tego kolesia! :) Co do klasycznych pojedynków Survivor Series, myślę, że utrzymają wysoki poziom, jedynie walka SS vs Legendy może nie być taka świetna, ale zamierzam ją oglądnąć od początku do końca (tak jak całe SS), głównie ze względu na Arn'a :D. Booker vs Batista...hmm, szczerze mówiąc, chciałbym, żeby King to przegrał, bo powoli nudzi mnie jego gimmick i te miny. Szczerze mówiąc wolałbym, żeby trzymał ten pas w swoim starym dobrym gimmicku. Batista walczy jak kloc, to prawda, ale po pierwsze, Booker też już nie jest w znakomitej formie, a po drugie, jeśli mam oglądac Book'a z pasem do WM, to wole już przełknąć Dave'a przez te 4 miesiące (bo jeśli zdobędzie pas, straci go zapewne dopiero na WM).

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

alka SS vs Legendy może nie być taka świetna, ale zamierzam ją oglądnąć od początku do końca (tak jak całe SS), głównie ze względu na Arn'a

Sek w tym, ze Arn nie jest w skladzie legend w meczu na SS. Ja tez oczywiscie chetnie zobaczylbym Enforcera robiacego spinebustera lub DDT jak za starych dobrych czasow ;) , bo jakos Bionic Elbow Rhodesa mnie nie kreci :D

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Karta SS zapowiada się bardzo ciekawie, ale SummerSlam zapowiadało się jeszcze lepiej, mam nadzieje, że nie będzie źle i wyjdzie całkiem dobre PPV. Cieszy, że bedą 3 Elimination Matche, bo ostatnio na Survivor Series nie było z tym dobrze. W miejsce Piper'a będzie Simmons, w sumie dobre rozwiązanie, bo Ron i jego Damn! jest teraz popularne na RAW :)

Sek w tym, ze Arn nie jest w skladzie legend w meczu na SS. Ja tez oczywiscie chetnie zobaczylbym Enforcera robiacego spinebustera lub DDT jak za starych dobrych czasow , bo jakos Bionic Elbow Rhodesa mnie nie kreci

Dokładnie Arn będzie tylko w narożniku, szkoda, bo chyba każdy chciałby zobaczyć spinebuster'a czy piledriver'a w jego wykonaniu.

15974308365193fac7b7921.jpg

Macie rację. Nie śledziłem dokładnie newsów, ani wiadomości związanych ze szczegółami walk i mi to umknęło. Wielka szkoda, na niego liczyłem najbardziej :/ No cóż, trudno. Nie uświadczymy reaktywacji 4 Horsemen w ringu, chociaż nie zdziwiłbym się, jakby Arn w pewnym momencie wleciał na ring i sprzedał komuś z SS swój legendarny spinebuster ;)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Dokładnie Arn będzie tylko w narożniku, szkoda, bo chyba każdy chciałby zobaczyć spinebuster'a czy piledriver'a w jego wykonaniu.

To, że będzie w narożniku nie oznacza, że w jakimś krytycznym momencie nie wbiegnie na ring żeby zaserwować nam jeszcze raz best spinebuster ever ;).

[ Dodano: 2006-11-22, 15:15 ]

Scythe uprzedziłeś mnie 8).