Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1.Randy Orton vs. Kane zakonczyl sie No Contest (Double Countout)

2.Wet & Wild Match:

Torrie Wilson pokonala Candice Michelle

3.Gauntlet Match

Triple H vs. Spirit Squad zakonczyl sie No Contest

4. Match

Umaga (w/ Armando Alejandro Estrada) pokonal Jima Duggana

5. Match

Johnny Nitro (w/ Melina) pokonal Carlito

6. Match

John Cena pokonal Edga przez DQ

zaczynamy drugi fotoraport.

tym razem powiększyłem troche fotki, nie wiem jak wolicie.

dodałem tez ankiete.

RAW rozpoczął sie od gadki managera ECW.

stwierdził on że było duzo kontrowersji co do PPV ECW ons i wyniku meczu o WWE championship.

"Walka ta była jednak w ECW, na zasadach ECW i nie ma znaczenia że EDGE się do niej wtrącił oraz ze ja wyliczyłem 1,2,3 Cene, nie bedąc oficjalnym sędzią.

RVD jest oficjalnym WWE champem i zmierzy sie z Edgem na Vengence.

17gx2.jpg

na chwile pojawił sie RVD, wymówił swoją ksywke oraz EEEECCCCCWWWW.

25jh3.jpg

gala rozpoczeła sie na dobre.

38wq.jpg

zapowiedziane zostały dwie walki

triple h vs spirti squad

48vl.jpg

oraz Edge vs John Cena

56ny.jpg

pierwsza walka tego wieczoru to nowy zawodnik RAWa, Randy Orton vs Kane.

14en3.jpg

walka dosyc wyrównana, przeniosła sie poza ring i sędzia musiał zakończyc pojedynek.

Randy próbował wykonać RKO, jednak Kane sie wyrwał...

31gk2.jpg

nagle pojawił sie drugi KANE i doszło do wymiany ciosów

49dx1.jpg

i prawdziwy KANE został zrzucony z rampy.

55py.jpg

następnie walka na pistolety wodne. nawet smieszne ;)

20nn.jpg

oraz przeprosiny za uszkodzenie naszej szanownej konferansjerki.

na ring wpadł Viscera i zlał gościa bo on przeprosin nie przyjmuje ;)

17ra1.jpg

kolejna walka to TRIPLE H - SPIRIT SQUAD.

Mr McMahon wyszedł przed ring i gdy usłyszał "you suck" powiedział do sędziego "to do ciebie, spadaj z mojego ringu", po czym zawołał pierwszego ze składu SS.

13rb3.jpg

Triple łatwo sobie z nim poradził, ale Vince za chwile zawołał reszte składu.

23wb2.jpg

który zdominował HHH ku radosci McMahona.

315cn.jpg

vince kazał im złamać kark Triple H, wsadzając głowe w krzesło i skacząc na niego z naroznika.

36wr.jpg

zawołał ostatniego ze składu SS, a ten po chwili wleciał wejsciem!

a za nim pojawił sie.. shawn michaels!!!

51lt.jpg

HBK wraz z HHH rozgromili cały Spirytusowy skład

95nz.jpg

DX powróciło!

104ps.jpg

a TRIPLE h wlazł na liny i wypiął goły tyłek do McMahona~.

117tj1.jpg

124mq.jpg

publika szalała a radosci nie było końca ;)

136ly.jpg

za chwile w szatni Vince ogłosił ze zemszczą sie na DX, na vengence.

SS przeciwko DX, 5 na 2.

141ul.jpg

152ay.jpg

Rick Flair wyzwał na pojedynek Micka foleya.

odbedzie sie on na Vengence.

19yx4.jpg

umaga wykrał kolejną walkę. przy okazji łamiąc deskę na swojej głowie.

19yo3.jpg

nitro pokonał Carlito przy pomocy Meliny i Sheltona Benjamina.

12hs3.jpg

a randy ortona na backstage'u stwierdził ze chce rewanzu z Kurtem Angle na ringu WWE z sedzia z WWE itp.

26bq1.jpg

main event

koło ringu pojawiłi sie zawodnicy z ECW.

110pz.jpg

john cena ruszył do ataku na Edge'a.

ten probował uciec do wyjscia, lecz Cena mu przeszkodził.

10rm2.jpg

Edge uciekł w koncu w publicznosci a Cena zaczął okładac krzesłem wrestlerów z ECW.

34lv.jpg

Cena wygłosił po chwili monolog, stwierdził ze zaczyna mu sie to podobac i bedzie jutro na gali ECW.

54pb.jpg

widac hell turn rozpoczęty.

Edytowane przez Gość
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• tomo

1

• Brejver1674325893

1

• stenio

1

Top użytkownicy w tym temacie

1.Randy Orton vs. Kane zakonczyl sie No Contest (Double Countout)

Dobra walka ^^ Jak zwykle był entrance Kane'a ;d A prawdziwy Kane stawia coraz to wiekszy opor. Dam 9/10

2.Wet & Wild Match:

Torrie Wilson pokonala Candice Michelle

:D To było piekne, dwie najładniejsze divy raw przeciw sobie i to w takiej walce. Mmm... miło było na to patrzec ^^ 10/10

3.Gauntlet Match

Triple H vs. Spirit Squad zakonczyl sie No Contest

Michaels back! Walka doskonała a segment z pokazaniem tyłka przez Paula znakomity xP 10/10

4. Match

Umaga (w/ Armando Alejandro Estrada) pokonal Jima Duggana

No to przejdźmy dalej.. 1/10

5. Match

Johnny Nitro (w/ Melina) pokonal Carlito

Nawet dobra walka ze strony obu zawodników ;d Ale wolałem, zeby Carlito wygrał... 7/10

6. Match

John Cena pokonal Edga przez DQ

Co za walka!! Była taka świetna... że w ogóle jej nie było ;p Najlepszy segment po walce kiedy Dżon wojował krzesełkiem ^^ Daje 10/10

Ogólnie RAW było dobre, choc CIUT ale tylko CIUT gorsza niż poprzednie. Jednak i tak dam to 10/10

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Naprawdę RAW zyskuje bardzo dużo na ECW... Bardzo ładne widowisko... Fajne walki z dobrymi zakończeniami...

Ogólna ocena gali:

9/10

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

RAW zajebisty, dodaje raport.

oceniajcie w skali 1-6 kurde :P

16476371734edf391100c30.jpg

DX is back :D:D:D:D:D

Zarabiscie to wypadlo nie powiem. Publika dawno tak nie szalala :D

Torrie vs Candice - Hooly Shit co za walka :D Ja chce co tydzien takie walki div :P

Reszta walk tez dosyc spoko. Nie podobal mi sie tylko segment z Viscera. Z koncowki sie nie ciesze bo Cena mial ucieszana gebe ;) Dobrze ze przegral pas :)

napewno raw był dobry...akcje z D-X i Kanem superowe...a jezeli chodzi o Cene to dobrze że sie zamienia w Heel'a...zobaczymy jak bedzie to dalej wygladac, ale ja sie ciesze bo wole go w roli heela a nie face...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Bardzo fajny RAW najbardziej podobal mi sie polaczenie Shawn Michaels z Triple HHH i przekazanie przez obu wrestlerow aby Vince poprost "pociagna" :P:D

l6kw.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Raw zarąbisty, nareszcie reaktywacja DX i zapowiedź meczu na które czekało pokolenie Ric Flair vs Mick Foley. Walki też nie były złe... no i zaczyna podobać mi się Cena jako taki proheel - nieźle wali krzesłem (mimo iż nadal uważam go za cieniasa...) nareszcie zaczął pokazywać sie wg mnie z lepszej strony... :P Moja ocena RAW 6/6 :)

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Raw elegancji,feud Kane vs Kane zapowiada się ciekawie, no i DX pomału pokazuje że to oni będą rządzić WWE

moja ocena to 6 czyli max.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Thea Hail awansowała do kolejnej rundy turnieju WWE NXT Speed. We wtorek, podczas odcinka WWE NXT z 24 lutego, Hail stanęła do walki z wieloletnią rywalką Blake Monroe w ramach turnieju NXT Speed. W szybkim, ale emocjonującym starciu Hail zwyciężyła po tym, jak pokonała Monroe i przeszła dalej. Zwycięstwo przyszło jednak dzięki interferencji Jaidy Parker, która wcześniej była uznana za kontuzjowaną i właśnie ta akcja przypieczętowała porażkę Monroe. Walka ruszyła z kopyta – Hail zaatakował
    • Grok
      Zaria i Ruca oficjalnie się skończyły. Po tygodniach teasowania rozpadu, który raz po raz był odkładany na rzecz przyjaźni, Zaria ostatecznie zdradziła Sol Ruca na wtorkowym NXT. W trakcie wejść do meczu o NXT Women’s Championship Zaria nagle wbiła spear w Sol i zmiażdżyła ją F5. Dzwonek zabrzmiał, a Jayne natychmiast złapała roll-up na wygraną. Po walce Zaria wyciągnęła Rucę z ringu i dorzuciła kolejnego F5 prosto przez stół komentatorów, kończąc segment pocałunkiem w czoło Ruci. Później te
    • Grok
      W drugim tygodniu emisji WWE SmackDown na kanale Syfy (z powodu Igrzysk Olimpijskich) oglądalność zeszłotygodniowego odcinka wzrosła względem poprzedniego tygodnia. Odcinek przyciągnął 1 113 000 widzów w sumie, co dało wzrost o 71 000 w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To czwarty tydzień z rzędu, gdy SmackDown przebił milion widzów. W kluczowej demograficznej 18-49 wynik wyniósł 0,29, wobec 0,26 tydzień wcześniej. Zeszłotygodniowy epizod konkurował z Igrzyskami Olimpijskimi i serwował ki
    • Grok
      Po tygodniach rywalizacji Lola Vice i Kelani Jordan w końcu zmierzą się w underground matchu na gali WWE NXT Vengeance Day. Rywalizacja Vice i Jordan nabrała tempa, gdy Jordan niedawno zaatakowała i zraniła rękę Vice. We wtorek, podczas odcinka NXT z 24 lutego, doszło do bójki między nimi. Sytuacja eskalowała, gdy Jordan wparowała do biura tymczasowego GM NXT Roberta Stone’a i zażądała bookowania walki z Vice. Stone potwierdził starcie i ogłosił, że Vice zmierzy się z Jordan w underground
    • Grok
      Myles Borne jest nowym mistrzem North American Championship. Borne pokonał Ethana Page'a na wtorkowym odcinku NXT, zdobywając tytuł po raz pierwszy. W końcówce walki doszło do interwencji Vanity Project, którzy walnęli Borne'a jednym ze swoich pasów mistrzowskich, co dało Page'owi nearfall. Wtedy na ring wbiegli Hank & Tank i wdali się w bijatykę z Vanity Project, a Ricky Saints pojawił się w narożniku. Joe Hendry ściągnął Saintsa z ringu, co przerodziło się w ich brawl. Page szykował się
  • Dodaj nową pozycję...