Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1.Taz vs. Jerry Lawler

Zwyciesca: Taz

2.Randy Orton vs. Kurt Angle

Zwyciesca: Kurt Angle

3. Match

F.B.I (Little Guido & Tony Mamaluke /w Big Guido) vs. Super Crazy & Tajiri

Wygrali: F.B.I

4.World Heavyweight Championship

Rey Mysterio © vs. Sabu

No Contest

5.Mick Foley, Edge & Lita vs. Tommy Dreamer, Terry Funk & Beulah McGillicutty

Zwyciezyli: Mick Foley, Edge & Lita

6.Balls Mahoney vs. Masato Tanaka

Zwyciesca: Balls Mahoney

7.WWE Championship

John Cena ©vs. Rob Van Dam

Zwyciesca i nowym ECW World Heavyweight Championem: Rob Van Dam

Edytowane przez Gość
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomo

3

• pablo modjo

2

• Brejver1674325893

2

• Wadi

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Ja pierdziele ale szok,Cena bez pasa dzięki za info :wink:

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ja właśnie obejrzałem walkę Ceny i wciąż nie mogę uwierzyć :D

To jest zbyt piękne żeby było prawdziwe :D

Mam nadzieję, że Cena dziś na Raw nie odzyska pasa.

Walka była może nie oszalamiająca ale miała klimat, to było coś pięknego jak publika wrzeszczała do Ceny you suck i pokazywała fucki :D

Ten motyw gdy Cena rzucał koszulkę w trybuny a ludzie mu ją odrzucali na ring był zajebisty.

W czasie walki szczególnie spodobała mi się akcja kiedy RVD przebił głową krzesło wsadzone w narożnik.

Teraz nasuwają się pytania, czy Cena na Raw odzyska pas, oraz czy od teraz będzie hellem, zobaczymy jak go przyjmie publika na raw.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kurde. :shock: Cena nie ma pasa. :cry: By to szlak. Van Dam suck oddawaj pas. No teraz poczekam aż pan RVD straci pas mam nadzieje że na rzecz Ceny lub innego dobrego zawodnika najlepiej Edge. By to szlak trafił.

Nareszcie!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ciekawe co teraz z Edgem co mu dalo to ze Cena stracil pas przeciez teraz bedzie walczyl z potencjalnie lepszym wrestlerem.

Tak czy owak mam nadzieje ze cena za szybko nie odzyska pasa

MichelleMcCool01.gif

jesli w wwe pozostanie tylko jeden pas to wszystko wskazuje ze rostery zostana polaczone bo nie wyobrazam sobie rosteru bez glownego pasa. Ciekawe co Vince wymysli

MichelleMcCool01.gif

Ej... podniecacie się tylko tym że Cena stracił pas:P (bez obrazy:P)

Ja jestem ciekaw co się stało z Reyem... wyglądało to wręcz tragicznie :/

Stwierdzam fakt że ECW nie jest dla mnie. Sory ale takie akcje z Reyem, Sabu, Terrym Funkiem są wręcz psychiczne:/ Szkoda mi Reya, naprawdę...

Podsumowanie:

-Kurt Angle zaczął walczyć dziwnie, jakoś tak narwanie, wręcz stiffowo można pwoiedzieć, bałem się o Ortona

-Reya mi strasznie szkoda, ta akcja z DDT byłą grubo przesadzona

-Funk też za mocno zakrwawiony

Ocena gali pod wzgldem widowiskowości:

8/10

Ocena gali jak dla mnie:

1/10

Mick Foley, Edge & Lita vs. Tommy Dreamer, Terry Funk & Beulah McGillicutty - totalnie gowniana walka :P Jedyne co mi sie podobalo to koncowy spear i pin ^^ wypas total.

Gala byla beznadziejna, ani jednej ciekawej walki. Jak cale ECW ma tak wygladac to mowie mu wielkie NIE :P

A tak przy okazji podobala mi sie reakcja publiki na Cene :P

I na Edge'a na koniec...

Co nie zmienia mojego spojrzenia na ta publicznosc. To zwykle buraki i takie chamidla ;p Co na widok krwi robi im sie mokro w majtach ;]

• Reputacja:   6

dodałem ankiete.

widze że Orton robi postępy i tak jakby przypakował :D

w koncu jakas interesujaca walka Reya ;) niespodzianaka kurde.

Co do wygranej RVD, to moim zdaniem na RAW vince powie żeby sobie ECW w wuja nie leciało i oddawało pas bo Ceny nie wyliczył SĘDZIA! :P

aha.

kibicowałem Cenie :P

16476371734edf391100c30.jpg

Wrestling to taka rozrywka, gdzie walczą różni zawodnicy ale zasada jest jedna - Cena zawsze wygrywa. Taka opinia utwierdziła się w mojej głowie po tych kolejnych miesiącach oczekiwań, aż znajdzie się śmiałek, który wreszcie zdetronizuje niewidzialnego supermana. Niestety. Jedyny powiew świeżości w WWE trwał "aż" 3 tygodnie, kiedy Edge dostał swoją "chwalebną" szansę. Zaraz po tym jednak wszystko wróciło do normy. Na widok Johna wykonującego swój słynny i uwielbiany przez grubiutkie, amerykańskie dzieciaki gest, dostawałem palpitacji wszystkich narządów wewnętrznych. Miałem go szczerze dosyć w roli mistrza. Pewnego pięknego, słonecznego dnia nawinęła się jakaś dziwaczna gala, mix WWE i zawodników dawnego ECW. A tam nasz superhero stanął twarzą w twarz z RVD. Pastwił się nad nim całą walkę. Obił go jak niewdzięcznego dzieciaka. Ale cóż to, przy pomocy Edge'a mistrz został znokautowany i RVD zwyciężył. Gały mi wyszły na wierzch, co jest grane? Oczywiście wielki Cena nie mógł przegrać w uczciwy sposób bo byłby to cios prosto w serduszka jego grubych fanów. Ale jednak przegrał. I może Sivemu i Modjo się to nie podoba, ale ludzie, wreszcie się coś ruszyło. Oczywiste jest, że pas prędzej (wersja bardziej prawdopodobna) czy później (wersja mniej prawdopodobna) wróci do bohatera. To tylko kwestia czasu. Ale trzeba docenić to, że w drętwym jak Rasiak meczową porą WWE zaczyna się coś dziać. I naprawdę zaczyna mi się to podobać. Z przyjemnością patrzę na skonsternowane miny członków SS w obliczu bezpośredniego zagrożenia dla swojej struktury molekularnej ze strony Sledgehammera dzierżonego w rękach Triple H'a. Wrestling to opera mydlana. Żeby wciągała, musi mieć ciekawą fabułę. Monotonnia napewno nie służy widowisku. I dlatego jestem zadowolony, że RVD wygrał. Takie ONS czy ostatnie RAW to jest to, czego brakowało mi od dłuższego czasu w całym tym cyrku. Dla porównania - Smackdown, przecież oglądanie tego jest gorsze niż pełzanie bez majtek po pustyni. Kiepski plan, jeszcze gorsi wykonawcy. Czyli co za tym idzie, projekt do dupy. Właściwie to wydaje mi się, że prędzej dwa księżyce zjednoczą się w ciemności a umarli wstaną ze swych grobów, niż przerzucę się na Smack'a.

Wracając do ONS, nie samym main eventem człowiek żyje. Mam jednak mieszane uczucia co do walki Edge&Mick&Lita my beybe vs Dreamer&Funk&ta laska na B (jak to się cholera pisze? Beaulah??). Zakończenie świetne, powrót Funk'a lux. Ale mam wątpliwości co do używania plastikowego drutu kolczastego. Kontakt z czymś takim w wersji prawdziwej kończy się totalną krwawą jatką. Upadek na stół owinięty takim drutem jest równoważny z otrzymaniem ciężkich obrażeń całego ciała, szamotanie się po nim to kilkadziesiąt szwów więcej z każdą chwilą. A co mieliśmy tutaj? Edge i Dreamer wyszli z walki bez szwanku. I gdzie tu wiarygodność? Oczywistym jest, że nie można dopuścić do walki wrestlerów używania czegoś tak niebezpiecznego jak drut kolczasty, ale czy w takim razie plastikowy substytut jest godnym rozwiązaniem? Moim zdaniem -nie. Lubię oglądać krwawe jatki ale tylko, jeżeli są choć odrobinę wiarygodne. A ta nie była.

No to jedziemy dalej - Rey stoczył świetny pojedynek z Sabu. Nie było tym razem żadnych drutów, ale za to bardzo karkołomne akcje, z dużym ryzykiem wystąpienia kontuzji. I dlatego muszę oddać słowa uznania dla Rey'a przede wszystkim, że podołał temu starciu. Bo że Sabu to wariat nikogo nie dziwi :wink: Ale przy tej walce jest kolejny plus - wreszcie Mysterio zmierzył się z kimś ze swojej klasy rozgrywkowej. I dlatego pojedynek wyglądał bardzo efektownie.

Walka Kurta z Ortonem to taka powtórka z rozrywki, także nie ma co się rozwodzić. Nie znam tak dobrze wrestlerów z ECW, ale ten team FBI zrobił na mnie całkiem pozytywne wrażenie. Pewnie szykują im jakiś feud z Big Show'em, na pierwszy ogień pewnie pójdzie ta ponaddwumetrowa łamaga, która swój wkład w widowisko miała jedynie zrywając cięgi :wink:

No dobra, trochę się rozpisałem, ale dobra gala jest godna długiego komentarza.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Dobra teraz ja xP

1.Taz vs. Jerry Lawler

Zwyciesca: Taz

Walka krótka. Taz miał zajebiste entrance. Lawler wlazł podszedł do Stylesa i w morde ;d. Poźniej na ring i chciał piledrivera jednak Taz walnął mu tazzmission (tak jak myślałem) i szybko zakończył walkę ^^. Walka 9/10 A czemu tylko 9 ? Bo walka za krótka xD

2.Randy Orton vs. Kurt Angle

Zwyciesca: Kurt Angle

Noo... te fucki na ortona wyglądały pięknie ^^. Ale najlepszy segment:

-Założ mi headlocka Orton!

xD

To było dobre. Oraz segment z "Break his ankle!" lecące z publiki ;d. Orton cos tam próbował działac ale Angle oczywiście wygrał. A ja mam tylko sugestie. Czy ktos zauważył, że Angle nikt nie spinował od smacka 28 kwietnia przed WM?? On tam mówił: "Nobody pins me!" no i narazie daje rade xP 10/10

3. Match

F.B.I (Little Guido & Tony Mamaluke /w Big Guido) vs. Super Crazy & Tajiri

Wygrali: F.B.I

Walka dobra ;d Podobała mi sie ta podwójna tarantula ;d. Oraz ten słynny Tajiri Rush xD. F.B.I ukradli zwyciestwo :/ Liczyłem na Super Craziego i Tajiriego ale trudno ;p 10/10

4.World Heavyweight Championship

Rey Mysterio © vs. Sabu

No Contest

Holly szit!! To była walka ;d Sabu machnal piekne DDT na ten stoł ;d A tak btw. Lol, aż wszyscy zadrzeli gdy zobaczyli Mysteria w tej szacie i w masce ECW :twisted: Nie spodziewałem sie, że Rey użyje krzesła na Sabu :shock: Fajny Triple Jump Moonsault xP Sabu mogl sobie coś zrobic podczas tego DDT. Walce dam 10.5/10

5.Mick Foley, Edge & Lita vs. Tommy Dreamer, Terry Funk & Beulah McGillicutty

Zwyciezyli: Mick Foley, Edge & Lita

Holy God! Co to było ?? Hardcore jakich mało ;d. Te akcje z tym drutem, finishery na kobitkach!! Masakra!! Bałem sie o Funka. Z tym okiem wyglądało to baardzo fatalnie. No i samo zlecenie na ta deske z drutem... bardzo źle to wyglądało. Dreamer Driver na licie był genialny ;d Tak samo jak spear na ten Baluah czy cuś. No i ta płonąca pała ^^Zarabisty hardcore ;d Walka 11/10

6.Balls Mahoney vs. Masato Tanaka

Zwyciesca: Balls Mahoney

Haha! Mahoney zrobił sobie pośmielisko z tego gościa xP. Upokorzenie Tanaki xP. Walce dam 9/10 bo ciut mało akcji xD

7.Eugene vs. Sandman

Zwyciesca: Sandman

O właśnie tej walki tam na górze brakuje xP. Eugene to jakaś... cholera jak by to nazwac. Może... ciota. Załosna próba wybłagania o to by go nie bił tym kendo stickiem. Ale samo w sobie było to fajne ^^ 10/10

7.WWE Championship

John Cena ©vs. Rob Van Dam

Zwyciesca i nowym ECW World Heavyweight Championem: Rob Van Dam

To była dopiero walka :D Te wszystkie fucki z publiki ;d To było czadowe. Potem segment jak wpadli w publike ;d I tam ta kartka: Fuck you cena! A potem jeszcze przy powrocie ktoś krzyknal takie baaardzo wyraźne Fuck you cena ;d Działa to na mnie jak jak... nie wiem co xD To było coś pięknego ;d No i te akcje ceny i RVD czadowe ;d Potem wparowanie Edge'a i ten spear w stoł ;d. Ahhh... Te leg dropy, dropkicki... w tej walce wszystko było po prostu zajebiste. No i potem Five Star Frog Splash ;d;d;d No i odliczenie by Heyman ^^ Walce daje 12/10 !!!! No i potem wspólna radość... aż chciałbym tam być ^^

Przed któras tam walka wparował jbl i coś tam gadać zaczal xD A Taz: Idiot ;d JBL sux!

Więc tak. Podsumujmy.

Za widowiskowość i efektowność daje nic innego jak 11/10 xP

Za gale jak dla mnie daje 13/10

Czyli razem 12/10 dla fana hardcorowu i dobrych zabaw z roznymi przedmiotami.

Oj bedzie sie działo w tym swiecie wrestlingu...

Holly szit!! To była walka ;d Sabu machnal piekne DDT na ten stoł ;d A tak btw. Lol, aż wszyscy zadrzeli gdy zobaczyli Mysteria w tej szacie i w masce ECW Nie spodziewałem sie, że Rey użyje krzesła na Sabu Fajny Triple Jump Moonsault xP Sabu mogl sobie coś zrobic podczas tego DDT. Walce dam 10.5/10

Chyba coś się pomyliło ci:P Bardziej narażony był Rey który zleciał centralnie głową na glebe... Co mogło się zakończyć skręceniem karku lub złamaniem szyji... Co było bardziej prawdopodobne niż w przypadku Sabu który zleciał na plecy... Na wwe.com jest filmik z udzielaniem pomocy dla Reya... polecam

• Reputacja:   6

the game, fajny post:)

pisz tak więcej

16476371734edf391100c30.jpg