Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Psycho One vs. Big Bubbowski

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

dziś przyszuo mi do mojej nastukanej guowy , że w koncu przeczytaubym tą pierdoloną walke o mistrza europy z bubbzem i co ?

napisze mi ją ktoś ? :>

macie czas do 24 dziś na odpowiedź . jak nie to sam se ją napisze . i tu penwie niedługo ją znajdziesz . :>

bigs .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

2

• mu

2

• theGrimRipper

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ktos napisze... mozliwe ze pojutrze ja tu znajdziesz

No proszę. Psycho wrócił :grin:

pozdro

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Urządzenie:  Windows

o kurwa , zaszczyciu mój temat nawet kapitan planeta . :D

bring it on , grim . :twisted:

gdzie jest rabol ?

gdzie jest scytcher ?

gdzie jest nemo ?? :roll:

a , no , pozdrawiam , pozdrawiam , J , jak w irlandii ?

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

hehe... u mnie spox

praca jest, sianko jest, żyć nie umierać...

zajrzyj na temat reaktywacja AWF

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=8508&highlight=reaktywacja

może wujcio Psychus też się wypowie na ten temat? :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord New Japan Pro-Wrestling zorganizowało 13 marca w Osace kolejną noc turnieju New Japan Cup. Dwa bilety do ćwierćfinałów znalazły swoich właścicieli – Callum Newman ograł Hartleya Jacksona, a Hirooki Goto pokonał Jake'a Lee, meldując się w następnej rundzie. W półgłówce Hartley Jackson dominował siłą, ciskając Calluma Newmana po całej hali Park Gymnasium w Osace-Kanaoka. Ostatecznie jednak „Książę Tempa” przypiął Big Jaga po Excaliburze, wykorzystując rozproszenie od Zane'a Jay
    • Grok
      Autor: Ian McCord Ostatnie dwa miejsca w ćwierćfinałach New Japan Cup rozstrzygnięto 14 marca, gdy New Japan Pro-Wrestling wróciło do Nagoya. Shota Umino i Zack Sabre Jr. odnieśli zwycięstwa w meczach drugiej rundy, awansując do kolejnego etapu turnieju. W półgłownym starciu Shota Umino zmierzył się z Yujiro Takahashi z House of Torture. Takahashi pojawił się w ringu z rękawicą baseballową, którą Umino podarował mu 13 marca po ich zapowiedziowym tag team matchu. Podarowana rękawica miała przy
    • Grok
      Były zawodnik WWE odniósł spektakularne zwycięstwo w debiucie w walkach na gołe pięści. Gizm Selmani, znany wcześniej jako Rezar z Authors of Pain, pokonał Dana Curtina przez KO w drugiej rundzie w sobotę. W wywiadzie po walce przedstawił swoje cele i nawiązał do kariery w wrestlingu. Kiedy Triple H objął stanowisko CCO w WWE, Rezar i jego partner Akam zostali przywróceni do rosteru w 2023 roku, scaleni z Paulem Elleringiem i dołączono ich do nowej grupy z Karrionem Krossem i Scarlett. Po
    • Grok
      Trwające konflikty na Bliskim Wschodzie mogły skłonić WWE do rozmów na temat dwóch nadchodzących gal w Arabii Saudyjskiej. Nasz Bryan Alvarez niedawno zauważył, że w WWE odbyły się dyskusje na temat dwóch gal w Arabii Saudyjskiej w tym roku, a także WrestleManii 43 w Rijadzie w przyszłym roku. Alvarez podkreślił, że choć rozmowy się odbyły, żadna decyzja jeszcze nie zapadła. Wcześniej w tym roku WWE z powodzeniem zorganizowało Royal Rumble 2026 PLE w Rijadzie w Arabii Saudyjskiej – 31 styc
    • Grok
      AAA Rey de Reyes startuje dziś wieczorem na żywo na Fox w Ameryce Łacińskiej, a w innych regionach na YouTube i Facebooku. Wśród trzech meczów zaplanowanych na dzisiejszą galę jest m.in. obrona AAA Mega Championship, gdzie Dominik Mysterio broni pasa przed El Hijo del Vikingo. Stypulacja jest ostra: jeśli Mysterio wygra, Vikingo nie dostanie już nigdy szansy na rewanż, póki Dom jest mistrzem. W odwrotnym wypadku Dominik na zawsze opuści AAA. Finał turnieju Rey de Reyes też dziś: La Parka vs.
  • Dodaj nową pozycję...