Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Monday Night Raw 05.06.06

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wyniki z ostatniego RAW:

Beth Phoenix pokonała Victorię.

Johny Nitro pokonał Charliego Haas'a.

Lance Cade pokonał Kane'a przez Count Out.

Eugene pokonał Matta Strikera.

Big Show pokonał Triple H przez DQ.

Carlito pokonał Intercontinental Championa Sheltona Benjamina (Non-Title)

Ponadto na Open Challenge Kurta odpowiedział nikt inny jak Randy Orton!

krótki foto raport by modjo:

1.

na początku dowiedzielismy się że dziś triple h wstąpi do exluzywnego klubu:

25pl1.jpg

oraz że John Cena i RVD podpiszą kontrakt na walkę PPV.

37rd.jpg

podczas podpiswania nie obyło sie bez pyskówek

45ds.jpg

po czym John Cena podał RVD rękę i miał juz schodzic z ringu gdy pojawiła sie ekipa ECW

53cm.jpg

john został troche po gębie i na ring wbiegła ekipa RAW z big showem na czele

70cx.jpg

skład ECW uciekł w trybuny a Cena robił w tym czasie groźne miny ;)

2.

Carlito pokonał sheltona w non title matchu.

28eq1.jpg

3.

triple h przyszedł do Vince'a powiedzieć ze nie ma zamiaru wstępować do jego super klubu

zobaczył zajefajny obraz z shawnem całujacym szefa.

11zt2.jpg

McMahon stwierdził ze i tak ma plan B, triple h zmierzy sie z Big Showem i jesli wygra to nie bedzie całowania w tyłek, a jesli przega to bedzie musiał wstąpic do klubu.

triple sie zgodził i panowie ubili interes

23fc.jpg

4.

HHH musiał spieszyc sie na ring, bo jego walka własnie sie zaczeła

13vl1.jpg

walka była dosyc krótka z przewagą big showa

28lz1.jpg

w pewnym momencie Giant wypadł poza ring

30fs.jpg

i pojawił sie Spriytusowy Squad, jak sie okazało nie zeby sklepać HHH lecz ...

42fl.jpg

.. big showa!

sedzia przerwał pojedynek i Triple h przegrał przez dyskwalifkacje.

HHH udał sie do McMahona, ten powiedział ze dzwonił przez telefon i nic nie wie, ale jesli triple h przegrał tzn ze bedzie musiał wstąpic do klubu, bo umowa to umowa..

52jx.jpg

5. na ring wyszedł Kurt angle, wygłosił krótki monolog po czym dołączyli do niego Folay i Edge

24ct1.jpg

Angle zaatakował Edge, ten szybko zmył sie z ringu.

gdy nagle z trybun wbiegł

18iz.jpg

RANDY ORTON!! i wykonał piękne RKO na Kurcie

26jw.jpg

po czym zaczał cieszyć miske :D

42pn.jpg

w czasie reklam udzielił wywiadu w którym powiedział ze bedzie walczył z Angle na ECW ons. I że nie zapomniał co Angle zrobił z jego nogą,

6. następnie schizy kane'a ciąg dalszy

10af.jpg

kane uciekł z ringu w poszukiwaniu KANE'a 2.

w końcu znalazł go na backstage'u gali

21ag.jpg

Kane 2 znowu dokopał swojemu "bratu", po czym odszedł w ciemność.

39us.jpg

main event

Vince uzgodnił z Shane'm ze ma iść do Triple h'a i dosypać mu jakiś proszków do napoju i jak wypije to zadzwonic do niego.

16tr1.jpg

Shane tak też zrobił, zagadująć triple h ze jego ojciec robi sobie tylko takie zarty z tym klubem. dosypał do butelki triple h jakiegos proszku.

26yf1.jpg

i wyluzowany odstawił swoja butelke na półke po czym zadzwonił do ojca

Triple h wypluł to co wypił wczesniej i podmienił butelki z półki na górze!

37sl.jpg

triple wychalał cała normalną butelke wraz z nieswiadomym niczego shanem, który pił przyprawioną przez siebie wode.

40uz.jpg

oboje usmiechnieci od ucha do ucha :)

54rh.jpg

vince wraz shanem pojawili sie na ringu, wsoło usmiechajac sie i czekali na triple h'a.

65cv.jpg

triple h wszedł na ring i wysłuchiwał monolgu Mr McMahona, po chwili jednak zaczął udawać ze jest mu duszno, zle sie czuje itp.

79lj.jpg

vince podał mu mikrofon ale HHH tylko cos wybełkotał i padł na mate.

93uf.jpg

McMahon wział sie za sciąganie spodni i kazał Shane'owi przystawic HHH do jego tyłka

nagle shane padł na ring

108yg.jpg

a triple h powoli wstał

116vy.jpg

i wykonał PEDIGREE na szefie.

126fs.jpg

po czym sie wesoło usmiechnał i gala sie skonczyła

148vn.jpg

kurde godzina roboty z tym :D

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

5

• montoya

5

• pawelzak1976

3

• Wadi

2

Top użytkownicy w tym temacie

Big Show na Triple H - sami wiecie że na przeciwko siebie stanęli dwaj naprawdę dobzi wrestlerzy no ale wygrał lepszy.

Carlito vs Benjamin - przynajmniej skończył sie lepiej. Wole by wygrywał Carlito niż Benjamin

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Dosc dobry Raw. Mnie osobiscie ciesza 2 rzeczy.

Po 1 powrot Ortona

Po 2 wejscie Triple H do klubu tych co skopali Vinca.

Co do walk to nawet dobre. Ciagna dalej Kane vs Kane i to mi sie podoba . No i najwazniesza rzecz z calego RAW Cena dostal porzadny wpie.....l.

MichelleMcCool01.gif

Big Show na Triple H - sami wiecie że na przeciwko siebie stanęli dwaj naprawdę dobzi wrestlerzy no ale wygrał lepszy.

Nie wiem czy oglądałeś walkę ale Big Show pokonał Triple H dzięki temu że Spirit Squad specjalnie zaatakowali Big Showa żeby zdyskwalifikowano HHH, więc nie wiem czy wygrał lepszy, Co do gali to jak zwykle trzyma ona znakomity poziom. Musze powiedzieć że coraz bardziej lubie Kurta, zapowiada się ciekawa walka z Ortonem na ONS.

Ocena:10/10

walki byly niespecjalnie ale sporo sie dzialo :)

czekamy na WWE vs. ECW ... juz dzisiaj !

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Nieskończyłem jeszcze oglądać całego RAW ale jestem bardzo zadowolony z poziomu :)

W walkach moze nieuczestniczyły bardzo ważne postacie w WWE ale stały one na dobrym poziomie.Ponadto Segmenty takie jak:

Podpisywanie kontraktu na walke ONS

Atak Kane na Backstage

Po prostu wymiatają :D

Nie wiem czy oglądałeś walkę ale Big Show pokonał Triple H dzięki temu że Spirit Squad specjalnie zaatakowali Big Showa żeby zdyskwalifikowano HHH ...

No a ska wiesz czy tak naprawdę Big Show nie jest lepszy niż HHH. Przecież to nie o to chodzi że wygra lepszy w stosunku że ja go lubię ale w stosunku żę jednak był lepszy. Może kiedyś ta walka się powturzy i będą mogli normalnie bez nikogo pokazać że jednak ja jestem lepszy a nie ty.

Chodziło mi wyłącznie o tą walkę, obydwaj są wspaniałymi wrestlerami.

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Raw zarąbisty! zamiast SD w piątek wolałbym oglądać jeszcze jednego RAWa... Powrót Ortona, wpieprz dla Ceny i naprawdę niezłe wejście ECW no i numer Tripla H :) moja ocena Raw 10/10 SD niech się chowa... :P

001ug2mo4.jpg

Numer HHH swietny, segment z Kanemia jakos mi za bardzo do gustu nie przypadl :(

Cena dostal po gebie wiec sie trzeba cieszyc :D Nie spodziewalem sie Ortona, super ze wreszcie wrocil :) No i znamy przeciwnika Kurta na ONS :)

Walki ogolnie nie zachwycily, nie bylo jakis bardzo dobrych pojedynkow.

RAW dobry 7/10 - byloby wyzej gdyby segment Kane mi sie podobal i gdyby bytly bardziej emocjonujace walki.

No i nie zgodze sie ze Big Show jest lepszym wrestlerem od HHH. Nie ma sznas :D

Świetny RAW. Biorąc pod uwagę wszelkie interview, i gadki to był to najlepszy RAW od jakiegoś miesiąca... Świetna akcja z Ceną i ECW... Ładna walka Carlito, Beth Phoneix też nie najgorsza jak na Divę:D

Szkoda tylko Lilian która przez tego dupka coś sobie zrobiła:/

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

dodałem mój foto raport.

jak sie podoba?

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Nawet bez tego nie uwierzyłbym w ten ruch, bo nie ma sensu dla samego AJa. Styles nie po to zdecydował się kończyć by ponownie musiał być w ciągłych rozjazdach. Pieniądze ma, lata swoje też i może spokojnie powiedzieć pas. Zresztą z wieloma zawodnikami AEW walczył na różnych etapach swojej kariery.
    • Grok
      Reżyseria debiutanckiego filmu fabularnego i lot w kosmos to niektóre z jego osobistych marzeń Darby'ego Allina. W wrestlingu chce jednak przede wszystkim pomóc podnieść prestiż AEW na należny jej poziom. Allin był gościem najnowszego odcinka podcastu Insight with Chris Van Vliet, gdzie zdradził, co jeszcze jest na jego liście po planowanej wspinaczce na Mount Everest w 2025 roku. Obecnie jego największym marzeniem jest przekształcenie własnego scenariusza w pełnometrażowy film. Allin uważ
    • Grok
      W tym tygodniu AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego dla nazwy tag teamu, który najwyraźniej planuje wprowadzić. Promocja złożyła wniosek o znak towarowy dla terminu „Paid in Full” 23 lutego. W sekcji opisującej towary i usługi we wniosku bezpośrednio wskazano, że znak ma obejmować występy tag teamu zawodników: AEW nie ujawniła, kto wejdzie w skład tego tag teamu. Nie wiadomo, czy będzie to ekipa z męskiej, czy damskiej dywizji tag teamów, ani czy ich występy będą głównie w AE
    • Grok
      Dla naszych subskrybentów dostępny jest już raport Bryana Alvareza z WWE Raw z poniedziałku, 23 lutego — odcinka tuż przed Elimination Chamber, które odbędzie się w ten weekend. W programie zobaczyliśmy dwa ostatnie qualifying matche do Chamber, promo CM Punka w ringu, starcie Je’Von Evansa z Kofim Kingstonem oraz ceremonię emerytury i appreciation night dla AJ Stylesa, zakończoną zaskakującym zwrotem akcji. Kliknij tutaj, aby przeczytać (wymagana subskrypcja) WWE News Zespół F4W Subs
    • Grok
      Dzięki zarobkom z AEW Darby Allin pomógł swoim rodzicom przejść na emeryturę i zachęca ich do życia pełnią życia. Allin w najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet wyjaśnił, że rzeczy materialne nic dla niego nie znaczą. Najważniejsze jest dla niego pomaganie rodzinie w czerpaniu maksimum z życia. Niedawno zabrał ojca na Super Bowl i obóz motywacyjny, a matka odwiedziła bazę pod Mount Everest, gdy Allin wspinał się na górę w 2025 roku. Allin nie chce, by rodzice wspominali swoje
  • Dodaj nową pozycję...