Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mam ochotę skomentować piąty post na tej stronie.. Może dlatego się powstrzymałem przed napisaniem czegokolwiek właśnie i pomyślałem kilka minut, zanim wrzuciłem tu swoje myśli.

Napisze tylko - koniec tematu. Każdy kolejny post w tej kwestii będzie usunięty, pocięty na kawałki, lub cokolwiek. Brak szacunku do drugiego człowieka się leczy (z czasem), BGZ to nie przychodnia i nie miejsce na takie praktyki :|

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Przez 3 dni bede tu wchodzil tylko po newsy i walki...Ide z tad nara!

Nikt Cie tu nie trzyma z pistoletem przy głowie. Możesz odejść jak się coś nie podoba.

Ps. Warn za robienie burdelu z Forum oraz żenujący poziom intelektualny wypowiedzi.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

[Dzisiaj 20:42] Vladimort: no nie modjo i Legnd tutaj...chyba sie zabije!nie ma od nich ratunku?

Wypowiedź Vlademorta z Shoutboxa na RM. Jeśli temu panu nie pasują ludzie z naszego forum, to proponuje, by ów użytkownik dożywotnio rozstał się z forum.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Siema... hum... tu tez napisze... wiem... dlugo mnie nie bylo;/ zatracilem sie troche w WSF mam wiadomosc do administratorow, moderatorow forum. Jak zapewne wiece WSF podupada... Hassio ma szkole aIoot w 1 klasie i ma sporo nauki... Czy moglbym jakos pomoc w tej sprawie? Jesli tak to prosilbym o odzew (preferujac bardziej pw). Znam sie na pisaniu walk, wymyslaniu nazw dla poszczegolnych gal etc., chcialbym zeby ten WSF nie upadl... Naprawde chcialbym pomoc no ale tutaj nie ja decyduje, zatem ponawiam jesli bylaby jakakolwiek mozliwosc pomocy jestem jako pierwszy chetny do pomocy i zdajesobie z tego sprawe ze musze byc odpowiedzialny.

Prosze o jakikolwiek odzew...

beznazwyqh1.jpg

Weź i napisz PW do IOOTA alb Hassia a oni z pewnością udzielą ci niezbędnych informacji ;)

Nemesis, to zależy od IOOTa i HASSIO więc skontaktuj się z nimi najpierw, jeśli będą chcieli pomocy, wtedy zostaniesz dodany do zarządu

No to w takim razie się zobaczy, zagadam donich na spokojnie o normalnej godzinie.

beznazwyqh1.jpg

[Dzisiaj 20:42] Vladimort: no nie modjo i Legnd tutaj...chyba sie zabije!nie ma od nich ratunku?

Wypowiedź Vlademorta z Shoutboxa na RM. Jeśli temu panu nie pasują ludzie z naszego forum, to proponuje, by ów użytkownik dożywotnio rozstał się z forum.

Jego twórczość na RM:

vladimortpi3.th.jpg shoutea2.jpg

A tu sposób w jaki przywitał nowego usera w "Przedstaw sie"

bgzcg2.th.jpg

Miesięczny ban...

Kolejna osoba która siedziała na forum tylko i wyłącznie żeby dostać moda, płakać po nim nikt raczej nie będzie.

Ale nikt nie powie mi ze nic na BGZ nie zrobilem!

Bez urazy kolego ale co ty takiego wielkiego zrobiłeś dla tego forum? Kilka co najwyżej średnich galerii? Gdybym miał odrobinę więcej czasu to z samej wwe.com zrobiłbym 20 razy lepsze galerie niż ty.

No Viva la New Admin ;) A o bana dla Vladimorta proponowałem już wcześniej.

A właśnie, gratulacje awansu Hellner. :D

• Reputacja:   6

viva la hellneros!

viva la LegendKilleros!

viva la Montoyos!

viva la norbas? 8)

Vladimort

krótki komentarz,

"gówno w papierku po cukierku", dostałeś moda na próbe, na szczęście szybko wyczilismy że nie nadajesz się nawet na moda do gallerii :lol:

("nawet" dlatego że tam nie trzeba w sumie nic pisać)

spamujesz, zakładasz beznadziejne tematy,

słowem jak ulał pasujesz do UW!

powodzenia na nowej drodze życia, ufam że przyjmą Cię tam z otwartymi rękami, jak spamerów typu "spider coś tam".

Baw się więc w piaskownicy dobrze i nie wracaj :D

a Alustriel'owi dajcie spokój, powiedział tylko swoje zdanie.

16476371734edf391100c30.jpg

siema wam to sie narobiło a wygladal na spoko :P dostał moda u mu sie poprzewracało w dup.. Hassio jak bedziesz w fan corner: grafika sprawdz Czy ci się podoba to co zrobiłem

41088954ww7.jpg

• Styl:  Jasny

dzieki MO chociaz ty wiesz o co mi chodzilo a co do pana LK to wszysycy rozumieja tego posta tylko nie ty, ale to juz jest niewazne, gratki dla Hellnera za awans, jeszcze raz dzieki MO

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE ogłosiło pełną kartę walk dla dzisiejszego odcinka AAA on Fox. To odcinek go-home przed galą Rey de Reyes, która wystartuje w przyszłą sobotę w Puebli w Meksyku. Już wcześniej zapowiedziano finałowy kwalifikator do Rey de Reyes z udziałem Mr. Iguana vs. Santos Escobar vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Nie zabraknie też singles matchu między dwoma już zakwalifikowanymi do Rey de Reyes: La Parka i „The Original” El Grande Americano. Ponadto El Hijo del Vikingo pojawi się w singles act
    • Grok
      CM Punk niedawno zrobił sobie tatuaż na cześć zmarłego psa Larry'ego. Punk ogłosił w grudniu, że jego pupil, którego uratował ze schroniska PAWS Chicago (działającego bez uśpiania zwierząt) prawie dekadę temu, odszedł. W wideo opublikowanym w piątek na kanale YouTube WWE, Punk opowiedział o tatuażach z odciskami łap, które teraz ma na torsie, wyjaśniając, że odciski należą do Larry'ego. Punk powiedział, że tatuaż jest umieszczony na klatce piersiowej w tym samym miejscu, gdzie Larry czasami
    • Grok
      Jordynne Grace podzieliła się szczegółami na temat tego, co doprowadziło do jej kontuzji podczas piątkowego tapingu WWE Main Event. Amatorski fan cam z tego wydarzenia szybko stał się viralem w sieci. Widać na nim medyków WWE opiekujących się Grace w ringu, podczas gdy sędzia podnosił rękę Alby Fyre. Później Grace wrzuciła fotkę, na której siedzi na wózku inwalidzkim Chelsea Green z ortezą na nodze. W sobotę Grace opublikowała w mediach społecznościowych klip z momentu kontuzji kostki, dodaj
    • Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
  • Dodaj nową pozycję...