Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

takie mam pytanie po co dajecie moda gowniarzowi typu VLADIMORT ktory jak zrobi cos zlego to pucuje sie przed wami i najlepiej wjechalby wszystkim w tylki bez wazeliny slyszalem ze nazywacie tamto drugie forum "piaskownica" a tu prosze uzytownik 14 letni ktory wpisuje bzdury typu w temacie od 1997 (napewno...) ma moda i potem niewie o co kamam i sapiecie na niego....hmmm ciekawe

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Hahahhaah pamiętacie jak pisałem o tym, że byłem fanem skoków narciarskich (Ale to ponad rok temu) i to, że ten szef mnie nie cierpi? No to patrzcie:

Objawieniem zawodów był Destroyer, który wygrał rywalizację w swojej grupie, w której znajdował się także lider klasyfikacji generalnej SQ z zeszłego sezonu - KIBIC81.

Who's the man ? xP

• Styl:  Klasyczny

ALUSTRIEL, co do tego ze interesuje sie wrestlingiem od kiedy mialem 5 lat to prawda.Wtedy na DSF lecialo WCW!Razem z bratem ciotecznym siedzielismy do nocy zeby zobaczyc gale!W przerwach leciala anatomia kobiety xD.

A co do tego ze sie ze mnie nabijacie:

Mam to gleboko w "powazaniu".Wiem ze was to g***o obchodzi ale mnie tez.

Wiec sie od**********e, bo nie mam zamiaru psuc sobie nerw.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Vladek, nie tak ostro, nie warto sobie szargać nerwów ;)

Alustriel, masz 21 lat natomiast Vladimort 14, z prostego rachunku matematycznego wynika, że jest między wami 7 lat różnicy.

takie mam pytanie po co dajecie moda gowniarzowi typu VLADIMORT ktory jak zrobi cos zlego to pucuje sie przed wami i najlepiej wjechalby wszystkim w tylki bez wazeliny slyszalem ze nazywacie tamto drugie forum "piaskownica" a tu prosze uzytownik 14 letni ktory wpisuje bzdury typu w temacie od 1997 (napewno...) ma moda i potem niewie o co kamam i sapiecie na niego....hmmm ciekawe

Stawiam piwo osobie, która pokaże mi niepogwałcenie chociażby jednej zasady iterpunkcji w tym poście. Wjechałeś na Vladmorta z racji wieku. Owszem, 14 lat to niewiele (16 zresztą także). Czytałeś jednak jego posty ? Po tym co przeczytałem w twoim, nie sądzę. Większośc jego postów jest poprawna gramatycznie i bez problemu można je "rozszyfrować" w przeciwieństwie do Twojego.

Z tego miejsca apeluje o to, by administracja dała się Vladimortowi raz jeszcze wykazać i przywróciła go na stanowisko moderatora.

LegendKiller, wiesz co ci powiem?Juz mi nie zalezy na byciu moderatorem...Mam to po prostu gleboko w "powazaniu"...

Przekonalem sie o co tu chodzi...Choc nadal bede kozystal z BGZ to juz tylko w malym stopniu...Mam to po prostu...A juz to mowilem...

Dziekuje ci LK za intencje.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

A co do tego ze sie ze mnie nabijacie:

Mam to gleboko w "powazaniu".Wiem ze was to g***o obchodzi ale mnie tez.

Wiec sie od**********e, bo nie mam zamiaru psuc sobie nerw.

Vlad, to nie przedszkole. Temat został zakończony, obiecałeś poprawę, a zamiast tego ciągle wracasz i poruszasz go znowu.. Nie rzucaj słów na wiatr.

I bez urazy - zamiast się obrażać na wszystkch za wszystko, czasem lepiej coś przeczytać dwa razy i wziąć do siebie.

Generalnie, jako moderator HP powinienem zgłosić Twój post do administracji, gdyż według

regulaminu zasługuje na wynagrodzenie go warnem. Ja go po prostu nie usunę - armia barwy złotej zrobi z nim, co uzna za stosowne.

Edytowane przez Gość

chcelatooo.png

• Reputacja:   2

Zapominacie niektórzy, że gdy tworzono to forum, chciano aby było w nim miła, rodzinna wręcz atmosfera? Aby zjednoczono tu fanów wrestlingu?

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

hellner, powtorze jeszcze raz:

G***o mnie to obchodzi!Mozesz nawet dac mi bana!

Ja poruszam go znowu?Czy k***a ja sie przyczepilem do mlodszego?NIE!Czy ja sie do kogos czepiam?NIE!Wiec niech sie wszyscy ode mnie tez odczepia!

Ale nikt nie powie mi ze nic na BGZ nie zrobilem!

I mam gleboko w powazaniu co ktos sobie mysli!

To już jest Vladmort przegięcie. Poprawna gramatyka to jedno, a dojrzałość emocjonalna drugie.

Nikt tak na dobrą sprawę sie Ciebie o nic nie czepiał, sam sobie to po prostu wyimaginowałeś. Myślę, że krótki rozbrat z forum dobrze Ci zrobi, naprawdę.

Kurcze, BGZ to nie miejsce na kłótnie. Milos, masz racje...czy musimy sie kłócić..?? Vlad, nie przesadzaj. Straciłeś moda, trudno. Czy to powód do kłótni...? Dajmy spokój, zakopmy kość niezgody :D

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

Moze masz racje z tym rozlaczeniem?

Przez 3 dni bede tu wchodzil tylko po newsy i walki...Ide z tad nara!

Pozdroffcie Babcie!

• Reputacja:   3

Proszę o spokój!!!!! :twisted:

Bo kogoś pociagnę... za ucho!

Vladimort, o co Tobie chodzi? zacznij pracować to ktos może doceni to co robisz... ALUSTRIEL na pewno ma guzik do gadania w tej sprawie....

001ug2mo4.jpg

Moim zdaniem Alustriel zasłużył na warna z conajmniej dwóch powodów :

1) Tekst bez jakiejkolwiek poprawności interpunkcyjnej.

2) Najechanie na użytkownika forum tylko z racji wieku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE ogłosiło pełną kartę walk dla dzisiejszego odcinka AAA on Fox. To odcinek go-home przed galą Rey de Reyes, która wystartuje w przyszłą sobotę w Puebli w Meksyku. Już wcześniej zapowiedziano finałowy kwalifikator do Rey de Reyes z udziałem Mr. Iguana vs. Santos Escobar vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Nie zabraknie też singles matchu między dwoma już zakwalifikowanymi do Rey de Reyes: La Parka i „The Original” El Grande Americano. Ponadto El Hijo del Vikingo pojawi się w singles act
    • Grok
      CM Punk niedawno zrobił sobie tatuaż na cześć zmarłego psa Larry'ego. Punk ogłosił w grudniu, że jego pupil, którego uratował ze schroniska PAWS Chicago (działającego bez uśpiania zwierząt) prawie dekadę temu, odszedł. W wideo opublikowanym w piątek na kanale YouTube WWE, Punk opowiedział o tatuażach z odciskami łap, które teraz ma na torsie, wyjaśniając, że odciski należą do Larry'ego. Punk powiedział, że tatuaż jest umieszczony na klatce piersiowej w tym samym miejscu, gdzie Larry czasami
    • Grok
      Jordynne Grace podzieliła się szczegółami na temat tego, co doprowadziło do jej kontuzji podczas piątkowego tapingu WWE Main Event. Amatorski fan cam z tego wydarzenia szybko stał się viralem w sieci. Widać na nim medyków WWE opiekujących się Grace w ringu, podczas gdy sędzia podnosił rękę Alby Fyre. Później Grace wrzuciła fotkę, na której siedzi na wózku inwalidzkim Chelsea Green z ortezą na nodze. W sobotę Grace opublikowała w mediach społecznościowych klip z momentu kontuzji kostki, dodaj
    • Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
  • Dodaj nową pozycję...