Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Shane? Nie gadam z nim, odkąd przegrał w pokera roster Smackdown! i nie chce mi oddać kontraktów w moje łapy..

Vince był przynajmniej fair, no ale.. to był tylko kontrat Boogeymana, a musiałem czymś w kominku w mojej piętnastopokojowej willi z czterema sypialniami, czterema łazienkami, własną salą gimnastyczną i parkiem w ogrodzie, torem kartingowym w podziemiach i polem golfowym (53 dołki się zmieściły! A nie jakieś tam 18, pfff...)na dachu za miastem rozpalić. Taki tam domek wczasowy.. A Boogeya szkoda mi trochę, ale bez niego WWE się jakoś obejdzie :twisted:

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Ciemny

w mojej piętnastopokojowej willi z czterema sypialniami, czterema łazienkami, własną salą gimnastyczną i parkiem w ogrodzie, torem kartingowym w podziemiach i polem golfowym

zapomniałeś o pokojach do ping-ponga i sali z 5 stołami bilardowymi.

o właśnie kiedy moge do Ciebie przylecieć?

Mam nowy helikopter to się pochwale ;)

Słyszałem że Sting trenuje u Ciebie do walki na Bound for Glory?

to wpadne trochę go poduczyć ;)

chwila...

Vince dzwonił. Wk..ny na maxa. Mówił ze mamy oczeriać Kurt'a i TNA dalej.

Napsuł mu krwi łysol jeden

:lol:

16476371734edf391100c30.jpg

Hassio, gorzej Ci? :roll:

Hmm.. Nie będę oczerniał swojego nowego nabytku przecież. Może jak mi się znudzi mieć własna federację, to wtedy z nim pogadam. A Kurt to całkiem miły koleś..

Co do helikoptera. Jutro jedno z lądowisk będę miał wolne, bo akurat siódmy helikopterek do serwisu oddałem, więc wal jak w dym.

Zobaczymy, co za zabawkę kupiłeś.

chcelatooo.png

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Co do rang.

Jesteśmy na nowym serwerze od czerwca, uważam, że czas taryfy ulgowej się skończył, niektórzy mają już ponad 1500 postów, tak więc napisanie 1000 jakby ktoś naprawde chciał nie stanowiłoby dla niego problemu.

Wiem, że na starym forum niektórzy z Was mieli już po ponad 1000 postów, ale przez 4 miesiące tutaj, też mogliście je zdobyć. A jak komuś się nie chce pisać to nie będzie miał rangi.

Chce by wszyscy byli równi i mieli równe szanse. Tak więc rangi od 1000 postów.

Edytowane przez Gość

94370642845de365932a94.jpg

Bleee, więcej lądowisk nie będe miał wolnych, możesz wpaść na rowerze :twisted:

Spoko, może sobie jakąś wymyślę do tego czasu, bo przez pół roku ponad, to mi się i tak nie udało 8)

chcelatooo.png

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ej a te wille to gdzie sa?Obok tajnych ladowisk CIA?I czymacie niewolnikow i sluzacych z Iraq?Pewnie po wypaleniu papierosa przychodzi sexowna Irakijka i nie uginajac kolan schyla sie(tylkiem w twoja strone) po peta?I zapewne razem z Hoganem i Austinem lazicie na piwo do pobliskiego pubu "Zagrycha u Krzycha"(taki bar faktycznie na mazurach istnieje)?I to ty byles kiedys papierzem?

A po drugie:

Jaki wy macie dojazd do tych willi zwazywszy na stan polskich drog?

Mo, coraz więcej pytań się pojawia, więc pozwól, że odpowiem... ;)

Ej a te wille to gdzie sa?Obok tajnych ladowisk CIA?

Naiwny jesteś, Vlad. Żadnych lądowisk CIA nigdy nie było - to tylko nasze parkingi dla kilku samochodzików.. A prywatne lotniska dopiero sobie budujemy. Póki co, kilka lądowisk dla helikopterów musi starczyć.. Ech, ciężkie jest nasze życie :(

I czy macie niewolnikow i sluzacych z Iraq?

Nie, to nie jest solidna firma. Obijają się w pracy.. Mi ostatnio mieszkanie sprzatał Jarosław K. ale go wywaliłem z roboty, bo zabrał kucharzowi wałek do ciasta twierdząc, że jak rozpocznie nową drogę kariery (teraz już wiem, co miał na myśli) to mu sie przyda i zaoszczędzi łokcie - będzie się rozpychał wałkiem..

Kucharz też już nie pracuje, teraz za to zgotował ze swoją koleżana Renatą niezły bigos - ja widać ich kłótnia o wałek doprowadziła do strasznych rzeczy, chyba obu odwołamy z pablem niedługo.. :roll:

Pewnie po wypaleniu papierosa przychodzi sexowna Irakijka i nie uginajac kolan schyla sie(tylkiem w twoja strone) po peta?

Jak już zdementowałem - nie Irakijka. Ale schyla się, i nie po byle jakie pety, ale najdroższe cygara, prosto z Kuby..

Tak sobie przypomniałem, nie to, żebym się chwalił.. Mam nowe cygara, nie ręcznie robione - te, to coś bardziej niesamowitego.. Skręcają je palcami u stóp najpiękniejsze kubańskie dziewczyny ;)

I zapewne razem z Hoganem i Austinem lazicie na piwo do pobliskiego pubu "Zagrycha u Krzycha"(taki bar faktycznie na mazurach istnieje)?

Nie chodzimy do miejsc, gdzie rozrywek zażywa zwykły plebs. Pfff.. A Hogan.. Szkoda gadać - gdybyś go znał, to też nie chciałbyś pić z tym żulem. Zawsze sępi o jakieś drobne Steve'a.. :x

Jaki wy macie dojazd do tych willi zwazywszy na stan polskich drog?

Ano, stan polskich dróg jest, jaki jest.. To nie nasza wina, że cały asfalt zużyliśmy na własne potrzeby. Ale przynajmniej dojazd mamy dobry, dzięki za troskę..

Hmmm.. A w sumie, mo, to po co nam dojazd? Ja to uruchamiam samochód jak mi się nudzi, i tylko po to, żeby podjechać dwadzieścia metrów do stojacego nieopodal helikoptera.. 8)

chcelatooo.png

-----------------------------------------------------

Jak by sie ktoś natknął na skany gazety "GT" z pażdziernika (wydanie z opisem Puga 206)

to ja bym poprosił.

----------------------------------------------------------

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Aaa tak w ogole...To te lotniska...To znaczy parkingi to kto utrzymuje?

Zapewne nasze bogate panstwo... xD

A z kim uprawiasz owoc zakazany?Z Kaczynska?Czy z Doda?

I zapewne kawe podaje ci Bush?

Hassio a gdzie ty stawiasz swoje bryki?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A tak przy okazji...Zauwazyliscie ze nauczylem sie pisac bez !! i ??

Ale nie latwo tak jak sie jednoczesnie na gg siedzi...Piszta ktos tez na moj gg!

8223467

hassio pracuje charytatywnie ;)

a na Twoją sexlinię gadu-gadu wątpie zeby ktoś się zgłosił ;)

Modjo, ty ufoku!

Sexlinie?Z kad ci to przyszlo do glowy?

A moze po prostu za duzo ogorkow ukradles i swetrow trabka poprules?

Jak cie kiedys dorwe to ci oKa z oKodolow powyrywam! :mrgreen:

Pozdroff babcie!

cwaniaczku a warna byś nie chciał?

a moze od razu dwa lub trzy?

żaden problem.

i tak ścigamy się z adminami kto da więcej banów więc akurat wyjdę na prowadzenie.

jeszcze słowo 8)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
  • Dodaj nową pozycję...