Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Hehe, mój dos nie potrafi nawet CD odczytać :mrgreen:

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

U mnie dzien był do du*** na dodatek że spużniełe msię do szkoły to po lekcjach poszlem z umplem na sale bo namówiłem go aby nakręcić jakąs walke na kome i puzniej wystawić na BGZ . Po jednym Chokeslamie puzniej kumpel zaczoł sadzić większa cześc walki to pod koniec zaczolem wygrywać i na koniec zrobiłem Pedigree weszłem na drabinki i chciałem zesoczyć coś w stylu RVD i jak żem zajeba**** na kumpla z 6 metów chyba i zle mi sie ręka popdwineła i jak udeżyłem zwichnołęm sobie nadgarstek i zos mam z łokciem .I wkur.... na maxa nie wiem co z filmikiem .

Koniec żartów SilverWolf - od tej pory każdy Twój post z takimi bykami i żeby nie powiedzieć bełkotem będzie z miejsca usuwany.

Łamiesz regulamin.

Do wszystkich adminów i modów - usuwać z miejsca posty takie jak ten wyżej zacytowany. :evil:

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

No to będzie kasowanko :)

Hm, DOS jednak potrafi być cool :) Nie ma to jak frajda że ktoś otworzył plik .bat kopiujący 10 razy windowsa czy też usuwający folder program files :)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

SilverWolf - od tej pory każdy Twój post z takimi bykami i żeby nie powiedzieć bełkotem będzie z miejsca usuwany.

widzisz SW nie tylko ja się "czepiam" twojego ciągu znaków ...

Nie ma to jak frajda że ktoś otworzył plik .bat kopiujący 10 razy windowsa czy też usuwający folder program files

byl tez śmieszny .bat do otwierania CD-ROM`u umieszczony w autostarcie 8)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

zostało kilka dni do końca konkursu na sygnature miesiąca

http://bgzforum.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=3548

czy to już wszystkie zgłoszenia?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

SilverWolf - od tej pory każdy Twój post z takimi bykami i żeby nie powiedzieć bełkotem będzie z miejsca usuwany.

widzisz SW nie tylko ja się "czepiam" twojego ciągu znaków ...

SilverWolf i pewnie myślisz, że sie ciągle bez powodu czepiam. Że Cie tępimy albo coś. A jest odwrotnie. Bo miałeś fory, Twoje posty nie były usuwane a powininny być.

Jest regulamin pierwszy punkt:

1.1. Twoja wypowiedź ma być zwięzła, jasna, nie może zawierać błędów gramatycznych, stylistycznych i ortograficznych.
Przed wysłaniem posta możesz użyć opcji "podgląd", by upewnić się, że jest napisany poprawnie. 

Skoro nie potrafisz się zastosować Twoje posty będą usuwane

Norbas czy ta na podpisie to Lita??

Dziwne ze jej nic nie peklo albo sie zerwalo...

To by byla tragedia... :P

No wiesz Ty co jaka tam Lita :P

To najładniejsza diva Christy Hemme :mrgreen:

039clhx2.jpg

No tak!!Christy!!Sorry za pomylke...Czuje sie winny...Przyjme na siebie kare...Zrobie SeKupe...Bede za 10 min...

A pozatym jest to ring TNA,a Lita nie występuje w TNA ani nie występowała :wink:

kaqq1.jpg

Hej HeRo spox nie przyjzalem sie dokladnie...To wszystko z tego ze chory jestem...

Nawet kochanej Christy nie moge poznac...Jakas dziwna grypa...To chyba grypa typu PV(PomylicDivy)

A pozatym jest to ring TNA,a Lita nie występuje w TNA ani nie występowała :wink:

Widzę, że mamy nowego użytkownika :wink: Może napiszesz nam coś o sobie w dziale "Przedstaw sie"?

Niech będzie, zaraz coś napisze :mrgreen:

kaqq1.jpg

brawa dla chłopaków

Kalwi & Remi postrachem Madonny

Do sensacji doszło w poniedziałek, 25 września, w notowaniu listy przebojów najpopularniejszej kanadyjskiej telewizji BPM:TV. Drugie miejsce zajął polski duet Kalwi & Remi pokonując m.in. Madonnę.

Polski klubowy duet lansuje za oceanem przebój "Explosion". To właśnie ten utwór wyprzedził w kanadyjskim zestawieniu piosenki takich gwiazd, jak Danzel, Bob Sinclar, Stonebridge, Paul Oakenfold, czy Madonna.

Wysokie miejsce na kanadyjskiej liście nie jest pierwszym tegorocznym sukcesem duetu. Muzyka Kalwiego i Remiego podbiła w tym roku taneczne parkiety Ibizy. Pojawiła się też w prestiżowych audycjach radiowych prowadzonych m.in. przez Judge'a Julesa (BBC Radio 1) oraz Blank & Jones (N-Joy, DI.Fm).

Specjalnie dla swoich polskich fanów duet zmiksował nową imprezową kompilację, zawierającą największe światowe hity 2006 roku. Premiera płyty "Kalwi & Remi And Friends In The Mix vol. 2" nastąpi 9 października.

źródło : onet.pl

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

No ladnie sobie chlopaki poczynaja!Brawo!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...