Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Pożyjemy, zobaczymy. Wawa też średnio mnie podnieca, aczkolwiek wszystko zależy od tego czy zrobimy to razem z jakimś eventem. Ja tam wciąż byłby za wyjazdem na Arek Pawłowski Rasslin Show, zawsze to dodatkowa beczka śmiechu ;)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2

Yao - tu cię zmartwię, bo nie mam fejsa :(

Ale na Gdańsk to się w 100% zgadzam. Mogę w razie czego znaleźć jakąś dobrą miejscówkę :D

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

To sobie załóż typie?

30 kwietnia DDW. Jedziemy ?

#SmartFanZone

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Z deka mało czasu na organizację. Będzie "pińć łosób na kszysz".

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0

Yao - tu cię zmartwię, bo nie mam fejsa :(
To sobie załóż typie?

No właśnie Typie :D Na potrzeby takich zlotów, to nawet Ja założyłem sobie konto ;)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Ni uja, ja to nawet na studia nie założyłam konta D:

I 30 kwietnia jest ten event? To nawet lepiej, bo będę po wiekszych prezentacjach i wrócę z Grecji 8)

• Reputacja:   66

Ni uja, ja to nawet na studia nie założyłam konta D:

Twoja sprawa, najwyżej z nami nie pojedziesz :( Szkoda...

#SmartFanZone

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

Lobo nie bądź taka Dziko, załóż konto. :lol

Ogólnie pomysł spotkania się w Gdańsku jest świetny. Byłem tam tylko raz i świetnie wspominam te miasto. Tylko termin trochę nie pasuje. 18 kwietnia jest Raw w Londynie na który się już wybieramy z Carlosem, Hacjendem i Rejdenem. Potem live event w Brukseli (jak nie odwołają przez terrorystów oO). Koszty na ten miesiąc wyczerpane. :t_down:

• Styl:  Klasyczny

18 kwietnia jest Raw w Londynie na który się już wybieramy z Carlosem, Hacjendem i Rejdenem.

Zazdroszczę.

Po tym co Londyn odjebał na Takeover, to jeszcze mocniej Wam zazdroszczę. Nie dość, że niesamowita przyjemność jest z oglądania live w takich miejscach, to jakie kozackie musi być uczestniczenie w takim spotkaniu, z taką publiką - bezpośrednio.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

IIL - a co, Dziko też nie ma FB? :lol

Kurde, też wam w sumie zazdroszczę (wiadomo czemu) :D

A tak poza tym to planujesz jednak wracać do Polski z powodu zamachów czy nie? :D

Z tego, co pamiętam, to Dziko jest przeciwko takim portalom. :P Powrót po pięciu latach pobytu zagranicą nie jest taki prosty. Bardziej czuję się w domu tam niż w Polsce. Póki co zostaję. :D

Żebyś tylko z gwoździem w dupie nie wrócił. W Polsce też da się pracować i żyć. Wracaj. Może i jesteśmy zaściankiem europy, ale nie mamy tego gówna :)

15877257184b44c26ca49bf.jpg

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Chciałbym sprostować :)

Nie jestem przeciwko portalom samym w sobie. Uważam, że serwisy te miały bardzo fajną ideę w momencie powstania. Taka np. nasza-klasa. Do dzisiaj jestem zachwycony pomysłem, wedle którego internet pomaga ludziom znaleźć znajomych z czasów szkolnych, z którymi to kontakt urwał im się wiele lat wstecz. Niestety portal szybko schodzi na metr mułu. Konta mają zakładane noworodki lub nawet nienarodzone jeszcze dzieci z USG na profilu, powstają fikcyjne szkoły lansu i baunsu, taniego wina i niepracującej szlachty, a ksiądz dostaje odznakę "super tata".

Z Facebookiem jest identyczna sytuacja. Dostrzegam plusy szczególnie w kontekście działalności gospodarczej lub wydarzeń ogólnodostępnych. Jako dotarcie do klienta, jako reklama, jako sposób na promocję. Jednak docelowa działalność portalu stała się 1%em faktycznej działalności. Od fotek gołych dup, penisów, alkoholowych libacji... przez poszukiwania ojców dzieci poczętych w kiblu na baletach w miejscowej remizie, czy chłopaka w czarnej audi, któremu ciągnęłam 2 dni temu... przez zdjęcia z internetów z debilnymi podpisami...przez zdjęcia jedzenia w restauracji...aż do prywatnych zdjęć robionych do lustra lub z kija od szczotki. Oczywiście + cała masa komentarzy, które poza tragicznym stanem ortograficznym, świadczą o totalnym ogłupieniu tego społeczeństwa.

W skrócie...tak - nie mam żadnego społecznościowego konta :waving:

915802072594e34bce782c.jpg

Zgodzę się z Luxierem w kwestii Polski - wracaj, IIL :D

A co do tych portali - jedyne, co w życiu miałam, to Epuls (ktoś to pamięta?). Ogółem to przyjęłam nazwę FB jako "żydoksiążki", ponieważ uważam, że propaguje on inwigilację społeczeństwa; stąd też nie posiadam konta na tym portalu :D

Dziko, to forum również można jakoś przyrównać do serwisu społecznościowego i przewijało sie tutaj wiele parapetów, którzy nie potrafili z tego korzystać. Podobnie jest z facebookiem, co nie znaczy, że cała forma jest zła. Zależy wszystko od tego, jak się do tego podchodzi, a faktycznie kontakt jest lepszy i można "złapać" się z wieloma osobami, które gdzieś tam pouciekały. Jak Ty na przykład. :D

@Luxier i Lobo tu już nie chodzi o sprawy materialne. Po pięciu latach ma się tam swoje towarzystwo i przyzwyczajenia. Teraz jestem w Polsce i... nie mam co robić, haha. :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...