Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Spotted BGZ ? Zrób i zobaczymy jak wyjdzie :P

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Czemu nie, możesz spróbować i zobaczymy jak to wyjdzie. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Chyba nie zrozumieliście. W spotted sami sobie wybieracie użytkowników, tutaj robię to ja, a wy zadajecie ciekawe pytania. Uznaję,że jesteście na tak, więc gadam z pierwszą osobą i będziecie mieli tydzień na pytania :D

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Czyli tradycyjny pokój zwierzeń :) Akcja zawsze mi się podobała więc jestem na tak :)

#SmartFanZone

Tylko że anonimowy.

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

To pytania będą się powtarzać :D

#SmartFanZone

W sumie dobra opcja, ale identycznie było w pokoju zwierzeń. Uczestnik musiał odpowiedzieć na podstawowe pytania, a później na te napisane przez użytkowników, więc nie wiem czy jest sens robienia nowego tematu. Nie lepiej (jak już chcesz się tym zajmować) reaktywować pokój zwierzeń?

ahfo.png

luba_049.png

Ja jestem za reaktywowaniem pokoju zwierzeń, bo tak jak napisał Yao pytania będą się powtarzać, a jak będzie publicznie to nie będą.

Moi drodzy! Zaczynamy kolejną serię tworzoną przeze mnie. "BGZ Spowiedź". Pytania do naszego gościa kierujecie do mnie, a naszym pierwszym gościem będzie człowiek orkiestra. User, który kocha scenę Lucha, oraz uwielbia Great Mutę. Panie i Panowie. YAOOOOOOOO! Na wasze pytania czekam do 15 października. WAŻNE! Zakaz zadawania pytań:

1.Imię

2.Wiek

3.Miejsce Zamieszkania

4.Od kiedy jesteś na forum

5.Ulubiony klub piłkarski

6.Napisz dobry dowcip.

To jest tak zwana "szybka szóstka" która dotyczy każdego z kolei pytanego. DO DZIEŁA!

Jeśli ma to tak wyglądać to jetsem negatywnie nastawiony, nawet Ci się nie chciało tego ładnie ubrać, estetyka, a wszyscy wiemy, że to jest zawsze ważne. A same pytania to żenuada.. Imię? Profil. Wiek? Profil. Miejsce zamieszkania? Profil. Od kiedy jesteś na forum? Profil. Ulubiony klub piłkarski? Nie każdy musi być fanem piłki. Napisz dobry dowcip - google. :) Serio mógłbyś się bardziej postarać, wymyślić coś nowego jeśli chodzi o pytania, może nieco kontrowersyjnego, żeby to porwało, a nie pokój zwierzeń wersję demo. Bo pytania są tak samo niedorzeczne, jak w tym projekcie w porównywaniu zawodników chociaż tamto niebo, to? CHAOS.

Xeb:Zadajesz własne pytania! To jest tylko szybka szóstka, na rozluźnienie. Tylko 6 pierwszych pytań. Chcesz coś wiedzieć o Yao? To wyślij mi pytania!

Edit:Leci do kosza tamten temat, reaktywujemy pokój zwierzeń, pytania zadajecie sami na poście. Lepiej?

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Xeb:Zadajesz własne pytania! To jest tylko szybka szóstka, na rozluźnienie. Tylko 6 pierwszych pytań. Chcesz coś wiedzieć o Yao? To wyślij mi pytania!

Edit:Leci do kosza tamten temat, reaktywujemy pokój zwierzeń, pytania zadajecie sami na poście. Lepiej?

Czytaj ze zrozumieniem. Poza tym w pokoju zwierzeń też zadawało się własne pytania. :)

Może ktoś ogarnia, że 19.10 będzie walka Binskowski vs Zimnoch. I może nie każdy będzie oglądał, mimo to warto ogarnąć tego gościa. Beka straszna =))

Beka wielka z niego ale też w sumie przykre troche... Boks i ogólnie sztuki walki fajna opcja, ale potem ludzie kończą z takim zjebanym łbem. :D

Na dodatek, koleś, kiedy jeszcze był ogarnięty :

hahahah czemu każdy kto się bije z Zimochem musi nagrywać tak zajebiście mega bekowe proma ? =)) UWIELBIAM ! Ten typek to jakiś typowy patol a takich ludzi się ceni,czekam na jego debiut w KSW :8 Dzięki Hogi za bekę na wieczór :waving:

#SmartFanZone

Ja nie wiem czy ktoś go ceni :D Znaczy może w jakimś tam dresiarskim Koranie takie typki mają szacun ale ja to tam się nie znam :D

• 2 tygodnie później...

No to czas się wyjaśnić. W ostatnim czasie kompletnie nie mam czasu na swoje obowiązki. Zaległości w raportach pojawiły się już na początku września. Myślałem, że zdołam się z nimi uporać, ale niestety przerosło mnie to. Zmiana szkoły sprawia, że mam mniej czasu niż myślałem. Do tego wrestling po prostu mnie już nudzi. Story Bryana z Ortonem (do Battleground, bo to ostatnio oglądałem) jest monotonne, pas WHC jest kompletnie olewany, a produkt, jaki serwuje nam WWE jest dla mnie nużący. Zwykle pisanie raportów sprawiało mi frajdę, a ostatnio traktowałem to jak przykry obowiązek. Dlatego też jestem zmuszony zrezygnować. Raporty pisałem 4 lata, ale ostatnie 2 miesiące sprawiły, że nie mam już na to chęci. Trochę się rozpisałem. Dużo czasu zajęłoby mi dziękowanie każdemu z osobna, więc dziękuję ludziom z ekipy, w której miałem przyjemność być i dziękuję bookerom WCE, którzy zawsze byli wyrozumiali, gdy nie oddawałem walki na czas. :D Być może raz na jakiś czas będę tu zaglądał, ale w tej chwili proszę o usunięcie mnie z ekipy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...